فرگوسن : چلسی بدون هیچ منطقی روی مورینو فشار می آورد .
دیگر مربیان لیگ برتر هم نظرات خود را راجع به خروج مورینیو بیان کردند .
الکس فرگوسن مربی این حریف قدیمی چلسی که مربی منچسر یونایتد است و روز یکشنبه میزبان چلسی در اولترافورد است می گوید : مربی پرتقالی زیر یک فشار احمقانه از سوی باشگاه قرار گرفته بود .
فرگوسن عقیده دارد که چلسی بدون هیچ منطق و دلیلی واقعه ای مورینیو را مجبور به ترک کرده است .
چلسی در بیانیه ای هفته اخیر به نقل از پیتر کنیون گفته بود که ما حداقل 2 قهرمانی در لیگ قهرمانان در 6 سال آینده می خواهیم .
و مربی منچستر اظهار کرد : این واقعا" عجیبه که این گونه روی مربی برای کسب جام های اروپایی فشار وارد بشه .
کمک مربی فرگوسن و هم وطن مورینیو می گوید : احساس می کنم مشکلات رفتاری و شخصیتی در این قضیه دخیل بوده .
کویرز گقت : مورینیو بعد از ورود به چلسی نظر فکر جدیدی را به این باشگاه آورده است که احتمالا" مورد پسند بسیاری نبوده و او را مجبور به ترک کرده است .
او در ادامه گفت : من فکر نمی کنم او دیگر در انگلستان بماند برای اینکه باشگاه های بزرگ از وضعیت با ثباتی بر خوردارند . لیگ اسپانیا به نظر می آید برای او جای بهتری باشد .
مربی نیو کاسل سام آلردایس هم درباره مورینیو چنین گفته : من کاملا" از رفتن او شوکه نشدم ولی بازی های ما بدون او جالب نخواهد بود .او یکمی از نظر خلق و خو عجیب بود ولی خوب که چه ؟
بازیکن ردینگ استفان هانگ که باعث شکسته گی جمجمه سر پتر چک دروازبان چلسی شده بود هم گفت :
" اون (مورینیو) شخصیت جالبی داشت و برای لیگ بسیار عالی به نظر می رسید . من واقعا" از رفتن او ناراحت شدم .
منبع : Goal.com
*** حالا چی ؟ به نظرتون اون خبر خبرگزاری فارس درست بوده ؟! ***
کاروالیو و ماکله له از رفتن مورینیو بسیار ناراحت و شوکه شده اند .
بعد شوک به وجود آمده از خروج مورینیو از چلسی در روز پنجشنبه یکی از مورد اطمینان ترین بازیکنان تیم در زمین یعنی ریکاردو کاروالیو با و وجوده ناراحتی و اندوه بسیار از خروج مربی شان و ماکله له آن را غیرقابل باور خواندند .
مورینیو در ساعات اولیه پنجشنبه در ابتدای فصل جاری چلسی را ترک کرد .
خبر های از سرار دنیا امروز صبح از واکنش بازیکنان و فوق ستاره های چلسی گزارش دادند .
" فوق ستاره چلسی دیدیر دروگبا در حالی که اشک می ریخت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با رسانه ها صحبت می کرد و همین طور مایکل اسین ستاره دیگر چلسی .
ریکاردو کاروالیو که با مورینو هم در پورتو و هم چلسی بوده است به دیلی میل گفت :
" ما شدیدا" از این ماجرا ناراحتیم . در واقع ما شوکه و ناراحت شدیم .
" برای من هیچ شکی وجود ندارد که ژوزه بهترین مربی دنیا است و من نمی تونم باور کنم که ما اونو از دست دادیم .
" من هیچ وقت فکر نمی کردم که اون چلسی رو قبل از تموم کردن کارش ترک کنه ، قبل از رسیدن به تمام موفقیت های که می خواست به دست بیاره .
" این اولین باره که اون همچین کاری میکنه و من مطمئنم که براش خیلی سخته . او عاشق چلسی بود این یه شوک خیلی بزرگ برای بازیکنا بود .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
" در هفته های اخیر مربی زیاد خوشحال نبود بخاطر نتایج ضعیفی که می گرفتیم اما ما همه مون با هم برای رسیدن به موقعیت بهتری کار می کردیم .
مدافع میانی چلسی کلود ماکله له صحبت های کاروالیو را در رابطه با تغییرات اخیر این گونه ادامه داد که :
او به دیلی استار گفت : " این خبرها مثل بمب بودن برای من . من هرگز فکر نمی کردم تنها بعد از دو ماه از شروع فصل شاهد خروج مربی باشیم .
" ما بعد از هر نتیجه شاهد فشار روی مورینیو بودیم ما ما هنوز به خودمون مطئنیم .
" مصدومیت های جدید ، واقعا" به مربی ضربه زدن و شما این اضطراب رو می تونستین ببینین .
" من اول این خبر رو از یکی از دوستانم توسط یک پیغام گرفتم . من مربی جدید رو زیاد نمی شناسم .
خود مورینیو احتمال داده است به زودی به دنیای فوتبال باز گردد و به تایم گفت :
" من منتظر تماس ها هستم . من می خوام از زندگیم لذت ببرم ولی می خوام کار بکنم ."
منبع : Goal.com UK