[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گیگز برای مربیگری منچستر یونایتد آماده نیستساعت خبر: 15:28 - تاريخ خبر: 22/12/1386 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رایان گیگز گفت اگرچه در تلاش است تا مدرک مربیگری خود را از یوفا دریافت کند اما با این حال هنوز به آن حد از آمادگی نرسیده تا در کادر فنی تیم فوتبال منچستر یونایتد حضور یابد.
به گزارش خبرگزاری اسکای اسپورت، سر آلکس فرگوسن، سرمربی منچستر یونایتد، پیش از این از گیگز خواسته بود پس از پایان دوران بازیگری، به کادر مربیگری این تیم بپیوندد اما بازیکن ولزی من یونایتد، این امر را چندان محتمل نمی داند.
گیگز گفت: در این لحظه فقط به بازی فکر می کنم. من مدارک B و C خود را دریافت کرده ام و از این بابت خوشحالم. باید ببینم در تابستان چه پیش می آید. اگر اوضاع روبه راه باشد، چه بسا سعی کنم مربیگری کنم. آقای فرگوسن همواره به ما می گوید مدارک مربیگری خود را بگیریم کما اینکه این مدارک، به بالا رفتن سطح کیفی ما به عنوان بازیکن هم کمک می کند. تعدادی از ما مشغول انجام این کار هستیم و امیدوارم با موفقیت مدرک A خود را هم بگیریم.
اولگنار سولشار، بازیکن پیشین منچستریونایتد، چندی است که به کادر مربیگری این تیم پیوسته است
سلامممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم مم
من تازه اومدم وخیلی هم خوشحالم که در جمع طرفدارهای تیم محبوبم منچستر می تونم حاضر باشم .
اقا دمه همتون گرم . من که واقعا دوست دارم اطلاعاتو از در مورد باشگاه منچستر از اینجا کسب کنم و ادامه بدم .
خلاصه خیلی خوشحال شدم .
دمت گرم وحید عکس زیبایی گذاشتی.
اسی جان ورود شما را هم تبریک میگم .
با عرض سلام خدمت قرمز پوشان منچستری
یه خبر البته تاحدودی ناراحت کننده
میگن شاید بن فاستر دروازه بان سوم تیم منچستر یونایتد
در بازی منچستر یونایتد و دربی کانتی توسط سر الکس فرگوسن درون دروازه قرار میگیرد
این تصمیم به علت مصدومیت ادوین وندرسار و اخراج جانشینش ( توماس گوژاک) در بازی مقابل پورس موث اتخاذ شد
یعنی که چی ...
آخه نمیشه 2 تا دروازبان در حد هم تو تیم میگرفتن . فاصله ها شون خیلی زیاده . اینجوری که وضعیت تو دروازه خیلی وخیم میشه
نقل قول:
خواهش میکنم. قابلی نداشت
یعنی اینکه امسال قهرمانی سهم منچستر نیست.شاید آرسنال هم به خاطر این منحنی سینوسیش به قهرمانی نرسه و ...نقل قول:
البته شاید!
دروازه بان زیاد مهم نیست. بارسا 2 سال پیش تقریبابدون دروازه بان قهرمان 3 جام شد!
با عرض معذرت خدمت شما دوست عزیز ولی اخه جام حذفی چه دخلی داره به لیگ کوژاک تو جام حذفی قرمز گرفته و ما تو لیگ مقابل دربی بازی داریم!نقل قول: