شرمنده میکنیدنقل قول:
چشاتون 20 میبینه :31: :46:
Printable View
شرمنده میکنیدنقل قول:
چشاتون 20 میبینه :31: :46:
سلام من در قسنتی که تعداد زیادی ستون داره گیر کردم راهنمایی کنید ممنون
هزارتا مرحله پر از ستون هست اسم مرحله با عکس لطفا.نقل قول:
سلام من در قسنتی که تعداد زیادی ستون داره گیر کردم راهنمایی کنید ممنون
ممنون.
سلام تو اين مرحله من دو تا دستگيره داخل مجسمه ها رو پايين كشيدم كه يكي اب رو كم ميكنه و ديگري دوباره زياد ولي نميدونم بعد بايد چيكار كنم .لطفا راهنمايي كنيد ممنون.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستگیره زیر اب رو میکشی پاییننقل قول:
از مجسمه سمت چپ بالا میری و دستگیره رو میکشی
بعد از سمت راست همون مجسمه که بالا هستی گوشه دیوار رو با پرش میگیریو مسیر رو ادامه میدی تا به مجسمه سمت راست برسی دستگیره اون قسمت رو هم میکشی . بعد اب کمی بالاتر میاد
به درون اب میپری و به سمت مجسمه سمت چپ میری و از درون اب به داخل مجسمه میری و ...
البته دقیق خاطرم نیست این چیزی که گفتم صحیح هست ولی یادمه اب رو تا اون مجسمه باید میاوردیم بالا بعد از زیر اب باید واردش می شدیم !
سلام من اينجا گير كردم وقتي از دره سمته چپ ميرم كه بايد از رو ديوار بپري رو صخره اي كه زيرش ابه اون رو نميگيره .!
اين جا رو ميگم :
نقل قول:
سلام
لینک عکس رو قرار بدید خیلی بهتره
چون سایز عکس باعث بینظمی در تاپیک میشه
در مورد این قسمت هم شما اگر دقت کنید تا اخر دیوار نرفتید که پرش میزنید و نمیگیره اون قسمت پشت سر لارا رو
بچسبید به ته دیوار و بعد یک بار حالت پرش گرفتن لارا رو انجام بدید که بدنش رو به جلو میاره و دوباره به عقب میره بعد پرش بزنید راحت میگیره و فکر میکنم بعدش هم برای حفط کردن تعادل باید E رو بزنید:46:
سلام دوستان...
من نسخه dvd این بازی رو از apple گرفتم.....ولی متاسفانه بازی برای من پروفایل نمیسازه در نتیجه نمیتونم بازی رو سیو کنم...لطفا راهنمایی کنید....در ضمن رو ویستا بازی می کنم.
اقا مشکل حل شد...نقل قول: