سلام بابك جوننقل قول:
نوشته شده توسط Babak_King
بابا ماشين ده قابل داره تو جون طلب كن كن كي باشه بده :laughing:
نه بابك جون ما بارم ميكيم كوجك همه هستيم :puke:
Printable View
سلام بابك جوننقل قول:
نوشته شده توسط Babak_King
بابا ماشين ده قابل داره تو جون طلب كن كن كي باشه بده :laughing:
نه بابك جون ما بارم ميكيم كوجك همه هستيم :puke:
سلامنقل قول:
محمد جان سلام
ماموران انتظامي كه فقط انجام وظيفه مي كنند بنده خداها. ولي اونش با من. خيال همتون راحت.
مهدي جون راست ميگه!مامورين متعهد نيروي شريف انتظامي خوشبختانه همه اهل خشكه و زير ميزي(اگه ميزي اون وسط وجود داشته باشه!)هستند.دوستان نگران نباشن!نگراني براي مهديه كه بايد يه بسته اسكناس سبز با خودش بياره!
سلام به همه ددوستان
حقيقتش من يكسري مشكلات كاري دارم كه بايد يك مدتي از فروم و اينترنت به اين اشكال دور باشم برا همين يك تغييري تويه امضام دادم سيل پيغامها ، ايميلها و pm هاي ياهو دوستان شروع شد كه اي هادي اگر تو نباشي ديگه نه تنها قرار بلكه فروم هم ديگه مزه نداره عدهاي هم كه فكر مي كردند من با مديرها درگيري پيدا كردم چند پيشنهاد دادند يكي كودتا بود كه مثلا سايت رو هك كنيم و صبح سينا اينا از خواب پا مي شن مي بينن اي دل غافل جا تره و بچه نيست و پسورد اونها تويه فروم كار نمي كنه و هي زنگ كه چي شده كه مي فهمن Admin هادي اونها رو بن كرده
بعضي ها پيشنهاد مي كردند دست به اعتصاب بزنند و عده اي از عمليات استشهادي انتحاري سابق سخن گفتند البته محل انفجار رو مشخص نكردند و چون آدرسي از ميثم و ادمينهاي ديگه نداشتيم قرار گذاشته بودند كه سر قرار پاتال و مافيا رو كه جز رده هاي بالا هستند ترور كنند نقشه ترور ....( فوق محرمانه طبقه بندي سري ) بعد كه با مخالفت من روبرو شدند طرح ترور دوست صميمي من مهدي بست رو دادند كه زيره ميز كارش ترقه بندازند و چون من زير شكنجه لب باز نكردم و نگفتم ميز كار مهدي كجاست فعلا اين نقشه هم مسكوت شده
بعد از اين قضايا من تصميم گرفتم يك روشنگري كنم و بگم بابا من كار دارم نمي رسم بيام تويه فروم ولي از عيد با خط adsl در خدمت دوستان هستيم شديد مواظب خودتون باشيد البته من گفتم نمي يام ولي مهدي جون گفت تو نباشي مزه نداره من بدون لايه گل خوردن از تو اصلا خوابم نميبره و التماس و از اين حرفها ( حالا ببينيد فردا چي مياد مي گه قضيه التماس رو تكذيب مي كنه يا نه )
در پايان يك كم مي خوام جدي بشم دوستان اكثر مديرهاي فروم كه تويه تهرانن و مرتب من از شون خبر مي گيرم گفتن اين قرار و از دست نمي دن چون واقعا ديدن داره هر چند بعضي از برنامههاي بي مزه هم آقا مهدي بر عهده گرفتند الفين هست كه تويه چت ديدم از خنده مردم رفته بود موهاشو از دست حرفهاي ما با ماشين چهار زده بود كه جوكيه برا خودش آقا سيد مهدي بست هم كه هيچي منم هستم كه والا به تائيد همه دوستان آخرشم و چند تاي ديگه كه زياد مهم نيستن مثل مافيا :blink: احتمالا پاتال :blink: اميد خوش تيپ ملقب به اميد آن لاين و جمعي از فرهيختگان فروم البته جو خيلي صميميه ولي همراه با احترام ودوستي كه من فكر مي كنم حتي اگر يك خانم هم بياد احساس ناراحتي نكنه و شايد شروعي باشه براي توسعه قرارها مسئله بعد هم عزيزان دلسوز نيروي انتظاميه كه من پيشنهاد مي كنم تجمع اوليه هم در يك جائي خارج از راههاي اصلي باشه كه بهمون گير ندن
خلاصه من مردم تا اينو نوشتم فردا مهدي بست مياد يك چيزي پيدا مي كنه مي گه غلط املائي داري آخه مردحسابي من نمي فهمم شما معلم كلاس اولي يا مديركرك و سريال
خدا رجم كنه به اين مهدي :evil:
هادي ارادتمند شما
آقا مهدي من توپ و كفش را آمادهي نبرد كنم يا نه؟ فقط حال ميكنم كه اين دفعه همه بياند چون كم باشيم اصلا حال نميده اين موضوع توي اين چند بار قرار برامون تجربه شده.
و اين را اضافه كنم كه من (فكر كنم) تنها كسي هستم كه در تمامي قرار ها بودم يعني از اول تا آخر قرار ها را بودم.(شايد يه كم دير آمده باشم). اگر كسي بوده بياد اينجا و ادعا كنه ببينم راست ميگه يا نه.
آقا مهدي جواب من را هرچه سريعتر بده كه توپ بيارم يا نه در ضمن پيغام خصوصي را هم چك كن.
برای آخرین بار میپرسم اگر خانمی تشریف میاورد با من هماهنگ کند دیگه چیزی به روز قرار نمانده است
مگه خانمها هم اجازه دارند بيان؟ ايشا الاه سال ديگه ميام سر قرار فقط ما بسكتباليستي هستيم اينجا كسي بسكتبال بلده؟
بله مگه ما خانم ها چی کم داریم که نتونیم بیایم ؟نقل قول:
نوشته شده توسط nintendo_ds
كاشكي بروبچ كرمانشاهي تالار هم جمع شن يه قرار ملاقات ردددددديف بزاريم ;)
دوست خوبم چرا حتما براي شروع اين باب تازه منتظر ديگري هستيدنقل قول:
نوشته شده توسط mina rahimi
به نظرم با تجربه اي كه در مورد قرار هاي روم ها داريم اگه خود شما پيش قدم شويد 100% در قرار بعدي تعداد بالاتر ميره
جنسيت فكر نمي كنم ديگه اينقدر اهميت داشته باشه براي حضور در قرار يه انجمن كامپيوتري
از نظر محيط و ... هم خيالتون راحت
مهدي و اميد عزيز محيط رو تضمين مي كنند
سلام
من هم محيط رو تضمين ميكنم!اصلا ميخوايم ستاد ويژه حفاظت از خواهران تشكيل بديم!
بابا بيايد،بچه ها كه ترس ندارن!فقط هادي چيزه(خودتون ميدونيد چيه!!!)و مهدي 87 كمي ترسناكن كه اونها رو هم من ميگيرم تا اسيبي به كسي و چيزي نرسونن،خيالتون تخت
راستي من 5 شنبه كلاس دارم،5 ساعته،بپيچونم؟؟؟