-
درد دل
بزرگ است اهورا مزدا که زمین را آ فرید که مردم را آفرید که برای مردم شادی را آفرید
با سلام
من حرفای قشنگی از دوستان در غالب نوشته شنیدم
و من هم اومدم نه اینکه حرفای قشنگ بزنم بلکه چیزی که از زندگی اموختم و بگم
اونم اینه که یاد گرفتم در زندگی مانند انسان با ارزشهای انسانی زندگی کنم هر چند که سخته نه اینکه در جلد انسان مانند حیوان باشم. ودر آ خر می گم بیایید که ایرانی باشیم
اهورا مزدا نگهدارتان باشد.
-
یعنی انسانی در همین سان ... که دوباره آمده... از آن سان.
اما میشه توضیح بدی چه فرقی بین انسان ایرانی با انسان آفریقایی یا اروپایی یا انسان های دیگه هست؟
(راستش به نظر من زمانی که اون تجربه در لحظه ، تجربه بشه دیگه ملیت هیچ ارزشی نداره... اون موقع یه انسان آمده... از آن سان.)
-
با سلام
این تاپیک رو ندیده بودم بحث خیلی جالبیه بشرطی که به انحراف کشیده نشه و در دایره بحث علمی بمونه .
به سختی 41 صفحه رو به همراه ضمیر آگاه خوندیم تا چه مقبول ضمیر ناخودآگاه افتد .
-
ممنونم از مریم امید وارم هرروز مطالب PDF Update بشه
همین جا بزار تا مات حالشو ببرن
برای منم بفرست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
سلام unknown جان....
من هم امیدوارم مطالب Update بشه.
من می خواستم کار مریم خانوم رو (که با فرمت doc بود ) به pdf تبدیل کنم و برای دوستان آپلود کنم... اما خوب به نظرم دلیل اینکه ایشون این کارو نکردن اینه که مطالبی که این زحمات براش کشیده شده دست علاقه منداش بیفته و نه هر کسی از روی شکم سیری روی لینک دانلود بزنه و ذره ای هم قدر اون مطالب رو ندونه.... (کاری به مطالب ندارم ، منظورم زحمتی که برای جمع آوریش انجام شده )...
امیدوارم به درد کسایی که قدرش رو می دونن بخوره....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
-
مريم خانوم متشكر از لطفتون
-
-
شما احتمالا ايميلتو اشتباه نوشتي چون 2 بار فرستادم ولي نشد.!
-
يه موفقيت بزرگ براي من :
ديشب يه خواب ( چند خواب مختلف بود ) ديدم وسط هاي خواب يه هو به خودم گفتم كه بيدار بشم اين خواب رو يادم ميمونه و الان هم تقريبا كل خوابم رو به ياد دارم .
ولي همه چيز كاملا در اختيار من نبود.