جواب مارو کسی نمیده ؟!!!!
جواب مارو کسی نمیده ؟!!!!
جانم ؟ بپرس
نقل قول:
خوب خود وليو الان 230 امروز قيمت كردم يه موري دو گيگم بخواي بگيري بگيم 30 تومن مي شه 260 تومن . هدفون و شارژر و بند كه تو خود پك هست . باطري اضافه هم به نظر من لازم نيست ! اون محافظ ال سي دي هم از دو هزار تومني داره تا ده هزار تومني بايد ببيني كدومشو مي خواد بهت بده در كل 320 گرونه ! 280 باز قابل قبوله !نقل قول:
قيمتش تو ورژن و مموری و باقيه لوازم جانبيش از 280 تا 320 تغيير ميکنه . مثل مموری.اما بقيه لوازم مثل هدفون و شارژر و بند ثابت هستن
راستی يه باطری هم اضافه داره
با محافظ Lcd
موفق و پيروز باشيد
جاويد
پرسیده بودم دیگه.....
گفته بودم قیمت Psp الان تو خوده Japon چند هست ؟و ایا از اونجا بگم بفرستن بهتره؟؟
از همون كسي كه قراره بفرسته بهش بگو بره ببينه قيمتش چنده اونجا بهت بگه !نقل قول:
پرسیده بودم دیگه.....
گفته بودم قیمت Psp الان تو خوده Japon چند هست ؟و ایا از اونجا بگم بفرستن بهتره؟؟
موفق و پيروز باشيد
جاويد
دوستان. بجوز محافظ LCD يه چيزه ديگه ای هم برای خود PSP نيست که از ضربه خوردن بهش جلوگيری کنه؟ مثل قاب کريستالی مبايل؟ در مواقعی که به زمين ميخوره.
هم قاب كريستالي هم قاب ژله اي هست هم قاب رنگي Logitech
موفق باشيد.
البته قاب ها نمي ذارن با دكمه ها راحت كار كنيد ! خريدش توصيه نمي شه !نقل قول:
دوستان. بجوز محافظ Lcd يه چيزه ديگه ای هم برای خود Psp نيست که از ضربه خوردن بهش جلوگيری کنه؟ مثل قاب کريستالی مبايل؟ در مواقعی که به زمين ميخوره.
موفق و پيروز باشيد
جاويد
رضا جان اين كه Nand Flasher چيه كه دارك الكس تو سايتش گذاشته !؟
موفق و پيروز باشيد
جاويد
Dark_AleX has released the first version of his NANDFlasher, a tool aimed specifically at PSP modchip owners. It enables users to perform advanced operations on the PSP's NAND flash chip, such as completely dumping the NAND flash or even flashing over a new NAND dump.
Reminder: If you do not own a U.P. or Devolution modchip, this tool is not for you. For those who do have these chips installed, refer to the readme.txt and usage.txt for detailed setup instructions