یه درخواست عاجزانه از کسانی که 5500 دارند.
میشه بازی سودوکو رو برای من آپلود کنین. خیلی دنبالشم.
مموریمو 1 گیگ کردم 512 رو فروختم یادم رفت اینو از روش بردارم.
Printable View
یه درخواست عاجزانه از کسانی که 5500 دارند.
میشه بازی سودوکو رو برای من آپلود کنین. خیلی دنبالشم.
مموریمو 1 گیگ کردم 512 رو فروختم یادم رفت اینو از روش بردارم.
وقتی وصل میکنیم به کامپیوتر از کجا باید پیداش کنیم؟ بگو من برات آپلود میکنم. هرچی میگردم پیداش نمیکنم.نقل قول:
سلام
فدای تو بشم من.
از توی پوشه ی other
یه فایل با پسوند swf است.
اگه پیداش نکردی برو تو درایو گوشی و سرچ و باز کن اینو سرچ کن.
swf.*
بیلچه جان ببین منظورت این بازی بود :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
دستت درد نکنه سامان جان.
این برنامه ای که من می خوام فلش هست (swf.*) سیمبین نیست.
به طور فابریک روی 5500 هست.که مال من پاک شده.
با این حال دستت درد نکنه .
دانلود کردم.
انگار اینم سودوکو هست . سیمبینه.
بدرد موقع های بیکاری می خوره.
ممنون.
هرچی سرچ میکنم هیچی پیدا نمیشه. عجیبه!!!!نقل قول:
آقا خیلی ممنون به فکر ما هستی.خدا الهی بهت یه gps wireless عطا کنه که دیگه گوشیت چیزی از n95 کم نداشته باشه.
اصلا مطمئننی توی گوشیت این بازی رو داری یا خودتم پاکش کردی.
برو توی منو بعد مولتی مدیا بعد برو تو فلش ببین این بازیو داری.
همچنان عاجزانه خواستار این هستم یه نفر اینو برام آپ کنه .
داداش من خودم چاکرتم. پیداش کردم. دانلود کن مارو هم دعا کن...والا ما ان95 نمیخوایم به همین راضی هستیم...
نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای باوفا
ای پا کار
ای رفیق راه
ای 5500 دار
ای بیلچه فدات بشه
دستت درد نکنه.
الهی که خدا یه کاری کنه دخترا پاشنه دره خونتونو بکنن.
نقل قول:
مرسی دادا
میشه ادرسشو پیغام خصوصی بدی
ما هم یه سر ی بریم اونجا
با سلام به بیلچه و تمام بروبچ
خدا خیرتان دهد هم در دنیا و هم در آخرت حیفم آمد این دعا را نکنم چون کار شما یک نوع کمک است
یه سوال این tapping که گفتین چیه؟
دستگاه gps به چه درد میخوره؟این هم آدرس audionote
الاهی آمین !
حالت tapping یه قابلیت خیلی با حالیه که رو این گوشی هست و شما می تونید مثلا با زدن دو ضربه ی آرام به بدنه ی این گوشی آهنگ در حال پخش را بزنید آهنگ بعدی یا اگه بزنید رو صفحه کلید آهنگ پاوز میشه.
همچنین می تونید تنظیم کنید که وقتی اس ام اس بیاد با زدن دو ضربه ی آرام به قسمت بالایی این گوشی گوشی اس ام اس رو براتون بخونی و .....
gps هم یه دستگاه که با متصل شدن به 3ماهواره میتونه موقعیت شما را اعلام کنه و یه سری کارهای دیگه .
البته برای استفاده از این فابلیت gps شما باید یه دستگاه برای گوشیتون بخرید.
با سلام
یکی از معایب این گوشی کیفیت پایین دوربین آن است به خاطر اینکه ضد ضربه باشد لنزش را دستکاری کردند و برای همین هم کیفیت عکسش پایین است به اصطلاح دانه های ریز تو عکس هست اسمش چیه ؟ نویز میگن؟ پیکسل خراب میگن؟ چی میگن رو نمیدانم
البته من چون با حداکثر رزولیشن عکس میگیرم و عکس با ابعاد 15*10 چاپ میکنم زیاد ضایع نیست ولی ...
از کسانی که فتوشاپ بلدند کمک میخواهم که یه آموزش ابتدایی بدن برای رفع این دانه ها و بهتر شدن کیفیت عکس در هنگام چاپ
در ضمن امکانات tapping و gps چگونه فعال میشود و دستگاه gps قیمتش چنده؟
با تشکر از همه همه همه و بیلچه
شما میخوای عکسی که با 5500 میگیری رو چاپ کنی؟؟؟ هر چقدر هم با فتوشاپ نویزهاشو روتوش کنی بازم خرابه ...
اونی که می گین کیفیتش کمه و پیکسل سفید میزاره تو همه ی گوشی ها هست و مربوط به نور کم محیط و کثیفی لنز واینا هم میشه . عکس زیرو نگاه کن .مااااااااااااه.یه دونه هم از اون نقطه ها نداره خودم با 5500 گرفتم . ساعت تقریبا 5 بعد ظهر بود.نقل قول:
البته خوب کسی این گوشی رو به خاطر دوربینش نمی خره.
حالت tappingشم باید از آدرس زیر فعال کنی
menu>tools>tapping setting
gps هم انگار یه جنس توپش 80-90 تومن در می یاد. البته کسی تا حالا که من دیدیم نخریده بونه چجوری کار میکنه .
البته برای کار کردن با tapping مدیا پلیر باید اجرا شده باشه.
بابا بی خیال شما ان 73 داری . بقیه عکس با دوربین vga می گیرن کیف دنیا روهم می کنن چاپ هم می کنن میزنن تو پذیرایی خونشون.نقل قول:
شما میخوای عکسی که با 5500 میگیری رو چاپ کنی؟؟؟ هر چقدر هم با فتوشاپ نویزهاشو روتوش کنی بازم خرابه ...
من خودم یه روز رفتم خونه ی بابا بزرگم .چند تا عکس ازشون گرفتم الان قاب کردن گذاشتن تو خونشون.
هر کسی برای خودش یه سلیقه ای داره دیگه !! با اینکه من N73 دارم و خودتم میدونی N73 توی عکسبرداری واقعا عالیه بازم موقع چاپ و ابعاد بزرگ مشکل داره دیگه چه برسه به 5500 و گوشیهای vga ... من میگم اینجور گوشیها فقط برای دیدن عکس توی گوشی یا اخرش توی کامپیوتر خوبه به درد چاپ و قاب کردن که نمیخوره برادر من ...
سلام
من نزديك شش ماهه كه 5500 دارم و از همه چيش (به جز كيفيت عكاسيش) راضيم.( راستي... يه بار هم كي پد گوشي ول داد كه گارانتي تعويضش كرد و خوب شد) ديگه واقعاً عيب ديگه اي نداره...
يك ماه پيش موقع پريدن از روي جوب خوردم زمين ...(خنده نداره...!) و از قضا گوشي هم دستم بود و اونجا بود كه ضد ضربه بودن اين گوشي به من اثبات شد چون علاوه بر اينكه خودم به شدت زخمي شدم اگر هر گوشه ديگه اي دستم بود و اون طوري ميخورد لب جدول ، خرد ميشد...!
اما تو اون حادثه زه فلزي دور گوشي خط افتاد ... حالا كسي ميدونه قاب براي 5500 هست يا نه و اگر هست قيمتش چنده...؟
ممنون
برای قاب بهتره یه سری به طبقه پایین علاالدین بزنی ...
100% تائيد ميشه!نقل قول:
چاپ عكس فقط دوربين ديجيتال!
نقل قول:
اگه قابت خیلی داغون شده دو نوع قاب داره .البته از من میشنوی قابشو عوض نکن چون باز کردن قابش از شکستن شاخ رستم هم سخت تره.
یکی قاب اصل که تو اصفهان با هزینه ی تعویضش در می یاد 50 تومن . (فکر کنم تهران 30-40 تومن پیدا کنی)
یکی هم قابهای غیر اصل که 8 تومنه و کیفیتش خیلی خیلی بده و ترجیحا استفاده نکن.
می گم شما گوشیتون گارانتی کجاست که صفحه کلیدو براتون درست کرده.
من که گارانتی اتصالات دارم گفتند جز گارانتی نمی شه ؟
نقل قول:
از اطلاعاتي كه دادين خيلي ممنون...
گوشي من هم گارانتي اتصالاته و توي برگه گارنتي نوشته كي پد شامل گارانتي نميشه.
من هم وقتي گوشي رو براي تعمير ميبردم اميدي نداشتم... تا اينكه رسيدم و ديدم زير شيشه تمام ميزهاشون عكس 5500 با كي پد كنده شده بود و چند نفر ديگه هم مشكل من رو داشتن...!
اتصالات كل قاب روي گوشي رو عوض كرد و از اون روز به بعد كي پد خيلي بهتر شده و ديگه كنده نميشه ( اين ماجرا در تهران مال يك هفته قبل از عيد بود )
توصيه ميكنم حتي كسايي كه هنوز كي پد گوشيشون كنده نشده خودشون كي پد رو بكنن و ببرن تا گارانتي تعويضش كنه ( البته اگر گارانتي اتصالاته... بقيه گارانتي ها رو نميدونم)
جدی می گی ؟
پس در اولین فرصت می یام تهران درستش می کنم .
تو اصفهان هر چی به این آقاه می گم . عزیز من مشکلات همگانی جز گارانتی به خرجش نمیره.
آدرس دقیق اگه بدی ممنون میشم.
دوستان 5500 دار.
چون خیلی دوستون دارم از سایت نوکیا اینها دانلود کردم براتون آپ کردم گذاشتم اینجا.
Nokia_5500_Sport_sms_accelerator.sis
Nokia_5500_GrooveLabyrinth_v_3_0_4.sis
Nokia_5500_Speech_Application_en.zip
اولی یه برنامه 4 کیلو بایتی هست که حتما دانلود کنید تا فرستادن اس ام اس از گوشیتون سریعتر بشه.
دومی همون بازی توپ هست .
سومی هم زبان و صداهای مورد نیاز برای برنامه ی message reader .
در صورتی که مموریتون فرمت کنید این برنامه ها از روی گوشی تون پاک میشه چون به طور پیش فرض اینها روی گوشی نصب شده بودند.
نقل قول:
نمايندگي مركزي فروش و تعميرات اتصالات در تهران :
انتهاي خيابان شهيد بهشتي ، نرسيده به خيابان وليعصر
تلفن:
88709090-021
دستت درد نکنه.....
5 دقیقه با 6 نفر حرف زدم آخرشم به نتیجه نرسیده قطع شد.
حالا دوباره امتحان میکنم.
راستی دوستان 5500 دار
اگه می بینید فونت گوشی ریزه نگرام نباشید.
بیلچه داره روی این موضوع کار میکنه و فعلا جواب داده.
البته فارسی رو فعلا ساپورت نمی کنه. در اولین فرصت آموزششو تو این کلوپ می ذارم و بعد تو تاپیکه زیر :
دوستان روش عوض کردن فونت گوشی رو توی این تاپیک آموزش دادم .
متاسفانه شما برای این کار نیاز به رمریدر دارید و یا نیاز به یک گوشیه دیگه که مموری گوشی شما رو ساپورت کنه ودر عین حال وقتی گوشی روشنه بتونه مموری را توش بذارین.
آدرس تاپیک >>>صفحات4و5و6کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=127260
دوستان من خیلی معذرت می خوام تو انجمن های دیگه می گشتم اینو دیدم. یکم ناراحت کنندست ولی واقعیت داره. لطفا بعد از دیدن عکس پنجره ی اینترنتو ببندین کسی دیگه ای نبینه آبروریزی شه. اگه کسی نظر منفی نسبت به این موضوع بده شخصا حال اساسی ازش می گیرم.
همچین گفتی پنجره رو ببندین تا کسی نبینه ..... من گفتم حالا چی شده ....
اینقدر خودتو ناراحت نکن بیلچه جان ..وگرنه خدای نکرنه سکته میزنیا ....
راستی این قضیه اسم یوزرتو هم بگی ممنون میشم ... این بیلچه از کجا اومده ...؟ اسم دیگه ای نبود ؟
نقل قول:
اول که اسمم NOKIA 5500 SPORT بود همه منو NOKIA صدا می زدند می خواستم بهشون بگم نوکیا خودتونید . اسممو عوض کردم.
همین طوری اومدم تو انجمن از اسم کلنگ خوشم اومد گفتم اسممو بذارم" بیل "بعد دیدم بیل اون حالت کلنگو نداره گذاشم بیلچه.
حال کسی می دونه چرا کلنگ اسمشو گذاشته کلنگ.
یه خبر 5500ی داغ داغ .:18:
اول این عکسو ببینید کفبر شید.:18:
بله درست حدس زدید یک اسکیرین سیور که فقط ماله 5500 جونمه:40::40::40: و با استفاده از قابلیت 3d motion sesor کار می کنه . متاسفانه برنامه هنوز براش کرک پیدا نشده ولی به زودی پیدا می شه .:8:
اطلاعات بیشتر .:31:
کد:http://shop.psiloc.com/en/Application,262276,Psiloc+Wattery+ScreenSaver
بازم دوباره سلام به بچه های 5500 .
این بار می خوام یه بازی عالی با گرافیک توپ براتون معرفی کنم. البته معرفی بازی جایه دیگه ای داره ولی چند وقت شایعه شده بود یک بازی معروف روی 5500 کار نمی کنه ولی دیروز به همت کلنگ جان نسخه ی سازگار با 5500 هم پیدا شد . حتما یه سر به این تاپیک بزنید.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=1218698#post1218698
5500 هم مگه اسکرین سیور داره؟:13:
مگه اسکیرین سیور بمب اتمی که 5500 نداشته باشه ؟نقل قول:
شما از قسمت زیر می تونید اسکیرین سیور 5500 رو تنظیم کنید.
MENU > MY OWNS > THEMES > THEME DAR HALE ESTEFEDATON > OPTION > EDIT > POWER SAVER
البته من کماکان دنبال یه کرک برای این اسکیرین سیور هستم .
عملا اسکیرین سیور بالا فعلا به هیچ دردی نمی خوره:41: تا کرکش پیدا نشه .:8:
بی زحمت دوستان هم دنبالش باشن.:11::5::46::20::10::8::31::10:
دوستان 5500 بازم سلام براتون خبر های توپی آوردم
برای 5500 فریمور جدید 4.03 اومده . برید گوشیتون رو آپدیت کنید.
هر کی آپدیت کرد یه خبری به ما هم بده ممنون میشیم.
فعلا خودم برای آپدیت مشکل پیدا کردم.
بيلچه جان
شما كه اينقدر از 5500 ات خوشت مياد چرا ميگي هيچي نداره و ميخوام بفروشمش
نه بابا یه جا برای شوخی و بی مزه بازی گفتم . ولی بعضی موقعها هم خیلی آدمو ذله می کنه . مثلا همین الان فریمور جدید براش اومده ولی من که می ذارم آپدیت شه می نویسه هنور نسخه ی جدیدی براش نیومده . ابن دومین فریمور جدیدیه که براش می یاد و من نمی تونم گوشی مو آپدیت کنم.نقل قول:
شما در این مورد تجربه ای ندارید ؟
آقا بیلچه توی اس ام اس نوشتن چطوری میتونیم یه خط رو خالی بذاریم و بریم خط بعد؟ ( تو اس ام اس های سر کاری به درد میخوره !!!)
لطفا دقیقا هم بگو این فریمور چی کار میکنه؟
نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3 بار که 0 رو بزنید میره خط بعدی.
من فریمورمو کردم 3.55 شما هم کد *#0000# رو بزن اگه ورنش 3.18 بود آپدیتش کن .
فریمور نرم افزار روی گوشیتون هست. یعنی همون سیستم عامل گوشی .
من با اینترنت adsl ظرف 3 ربع ساعت آپدیت کردم . همین امروز . البته با کمک saman-tci . حالا باید برم خونه ببینم چیش فرق کرده.
ولی فعلا نتونستم فریمورمو به 4.03 ارتقا بدم. ارور میده میگه فریمورتون آپدیت هست.
شما اگه می خوای فریمور گوشی تونو آپدیت کنی بیا در آدرس زیر :
البته حتما باید adsl داشته باشی . اگه نداری برو کافی نت.
کد:http://europe.nokia.com/A4176089?5500
لطفا تمامی دوستان 5500 بسیج شن . کار داریم.
پشت باطری گوشی شما . همون جایی که imei گوشیتون نوشته شده یه کد نوشته شده مثل 0520001 اولش 05 هست لطفا اون کد رو در آدرس زیر بذارن ببینن فریمور جدید براشی گوشیشون چه ورژنی هست.
اگه هم نتونستین کدو همین جا بنویسین من براتون امتحان می کنم.کد:http://europe.nokia.com/appmanager/UnitedStatesEnglishEUROPE_NOKIA_COM_3/Get_support;JSESSIONID_NCOM=TGQWG2zWByYDhPy6q85PhcvkWJ9Q1Jfnn2pvph5HZyT2nhpdFRlv!1503632236?_nfpb=true&_windowLabel=T42560468101167294708450&_pageLabel=P324575&wsrp-urlType=blockingAction&wsrp-url=&wsrp-requiresRewrite=&wsrp-navigationalState=&wsrp-interactionState=_action%3D%2Fpageflows%2FSoftwareVersion%2FgetVersion&wsrp-mode=&wsrp-windowState=
برای من می نویسه v 3.55:41:
ولی باید بنویسه ر 4.03
شما هم حتما امتحان کنید.