مبارکه :happy: فعلا چون تازه گرفتی خونت گرمه مطمئنا تا چند وقت دیگه میفهمی چه جواهری خریدی:rolleye: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
مبارکه :happy: فعلا چون تازه گرفتی خونت گرمه مطمئنا تا چند وقت دیگه میفهمی چه جواهری خریدی:rolleye: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:
منم بالاخره پنجشبه N73 خریدم.
فوق العادست، حرف نداره
هر کی دید گفت خیلی با کلاس و قشنگه ... :)
شک نکن، خوب چیزی خریدیم !!! :biggrin:
پس چی این همه بچه زور میزدن ان73 بگیر واسه این بودنقل قول:
مطمئن باشید که ان73 بهتره چرا که من خیلی وقته دارم این دوتا رو مقایسه میکنم و تو اینترنت هم میگردم اینترنت زیاد حساب نکنید چون تعصبات مانع واقع بینی شده .من از همون اول میگفتم ان73 بهتره تا اینکه امروز صبح دوتا شون رو باهم یجا گیر انداختم( تو مدرسه یکی از بچه ها کا800 داشت اون یکی هم ان73 داداشش رو اورده بود ) اقا از هر نظر که بگی ان 73 سرتر بود به جز سرعت عکس گرفتن و عکس گرفتن از چیزای متحرک که کا800 کمی بهتر بود و سرعتش کمی بالاتره . از بقیه چیزا هم مثل صفحه و صدا و ... از یه دیتا استفاده کردیم تا مسابقه برابر باشه. خداییش ان73 بهتره حداقل به نظر من بهتره . کا800 صفحش کوچیکتره . صداش کمتره. فیلمش افتضاحه.برنامه نمیخوره.
only n73..............
من موندم چرا این k800 رو با n73 مقایسه میکنن فقط به خاطر 1 دوربین 3.2 یا نمایش pdf به نظر من که اصلا در حد رقابت با n73 نیست
اینجا مثل اینکه همه تعصب زیادی رو گوشی خودشون دارند:puke:
سلام
اومدم يه حالي به كا 800 دی ها مخصوصا اونايي كه ايران سل دارن بدم
یه آقایی گفته بود که رو گوشیش یاهو مسنجر نصب کرده و باهاش کار می کنه(از ان 73 ای ها بود)
حالا منم اومدم تا روشون رو کم کنم
اینم یه نرم افزار توپ که خیلی حال داد
yahoo messenger
aol
msn
google talk
اینم واسه کا 800 دی ها :laughing: :laughing: :blush:
حا لشو ببرین
من که باحاش کار کردم خیلی هم حال داد
شما هم برین حال کنین :laughing: :laughing:
اینم لینک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مباركت باشهنقل قول:
فقط باید بگم که تا یه ماه دیگه مثل 6600 خز میشه:laughing: :laughing: :laughing:
به 2 ...3 سال نمی کشه
در مورد رم هم باید بگم هم هنگ داری هم کاهش سرعت
چون یکی از معایب سیستم عامل سیمبیان همینه
من رو کا 800 خودم 2 گیگ گذاشتم و آب از ابم تکون نخورد
واقعا گوشی ساله:blush:
only>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>k800
وای ِ وای ِ چه حالی دادی!:puke:نقل قول:
بیخیال بابا سونی اریکسون تعطیله!
برو نرم افزار فلش و پی دی اف رو برای k800 پیدا کن:laughing:
عكس اول سامسونگم هست d900
ببينين از نظر ظاهر چقدر کا 800 نازه :X در برابر ان73 خز:laughing:
خجالت نميكشيد N73 رو با K800 مقايسه ميكنيد . خوب معلومه كه K800 سالاره ... :biggrin:
همینه دیگهنقل قول:
وای ِ وای ِ چه حالی دادی!
بیخیال بابا سونی اریکسون تعطیله!
برو نرم افزار فلش و پی دی اف رو برای k800 پیدا کن
فقط از سیمبین و ن73 خوندن فایل پی دی اف و فلش رو .......
خدایی N73 یه چیز دیگست !!نقل قول:
خداوكيلي ان 73 طرح و قشنگ تر در نياورده؟؟؟
با همون قد و هيكل ك800 ولي السيدي بزرگ تر!
نوع قرار گرفتن بهتر دوربين جلو لايت سنسور؟؟؟
خداوكيلي؟؟؟
آره انصافانقل قول:
پشت K800 خیلی خیلی ضایس:tongue:
دمت گرم خیلی با حال بود:laughing: :laughing:نقل قول:
من که دیگه راجع به این مسئله بحث نمی کنم :rolleye:
به طرفدارای ان خز (ان 73 سابق):laughing: :laughing: :laughing: :laughing: هم می گم اگه کل کلی چیزی دارین به صفحه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید و نظر داوران رو از 2 باره بخونین:ohno: :ohno: :laughing: :laughing:
واز این k800 خودشو خل کرد اصلا در حد رقابت با n73 نیست
سلام
عزیزان و دوستان خواهشا این قدر تعصبی نظر ندین.
به نظر من انتخاب شما از هر کدوم از این 2 گوشی باید با دلیل و منطق باشه
بابا ول کنید بی خیال این بحثا... کسی که این کاره باشه میدونه کدوم بهتره ...
تکنولوژی جان شما هم این عکس رو از امضات بردار ... اون خانومه یادش رفته پیرهنش رو پایین بکشه درست اما دیگه قرار نشد شما بزاریش اینجا نامحرم بیاد ببینه که ....
بابا حزب الله !!!!!!!!!!!
بی خیال.
با سلام
لطفا ديگر N73 را با K800 مقايسه نكنيد
هر كس حاليش بشه خودش مي فهمه كه K800 قابل مقايسه با N73 نيست
حالا بازم حرف خودتون را بزنيد
فقط يه ذره فكر كنيد
براي K800 افت داره كه با N73 مقايسه اش مي كنند
نقل قول:
ای بابا
بسه
من خودم N73 رو خریدم
هر کی براساس نیازمندیها و اطلاعاتش درست یا غلط یه انتخابی داره !
که به خودش مربوط میشه و انتخاب و عقیده هر کس برای خودش محترمه
پس دلیلی برای برتری و سرزنش دیگری وجود نداره ....
موفق و پیروز باشید ....
e
سارا گل دوباره اومدی
حرفات کاملا تایید میشه
نقل قول:
بله اومدم دوست من
مرسی .... :)
بچه ها من نمی خوام بگم کدوم بهتره و کدوم بدتر ولی یه چیزی رو می دونم:
من سره خرید موبایل خیلی فکر کردم که k800 بخرم یا n73 و در آخر هم n73 خریدم.الانم خیلی راضیم.
عزیز...خوب وقتی تذکر دادی....:laughing:نقل قول:
تکنولوژی جان شما هم این عکس رو از امضات بردار ... اون خانومه یادش رفته پیرهنش رو پایین بکشه درست اما دیگه قرار نشد شما بزاریش اینجا نامحرم بیاد ببینه که ....
تکنولوژی جان .. شوخی بود عزیز به دل نگیر.....;)
راستی حالا حیف نیست این همه وقت میزارین برای.... مقایسه.. درسته.. جا برای این کار است.. اما اینجا بیشتر داره تعصب.. و این جور چیز ها حرف میزنه نه.. منطق....
آغاجان بزا حرفي بزنم قال قضيه رو بكنم من. ان 73 در مقام مقايسه با كا800 نيست.
آغا اين اسمارت فونه اون گوشي جاوا
ان 73 رو مي شه از يه لحاظ هاي خاصيبا كا 800 بررسي كرد كه مورد مهمش دوربينه همين وبس
وگرنه مردم پول مفت ندارن كه بايت كا800 بدن. فيلمبرداري كا800 هم كه نگو گنده.
كلهم ان73 خيلي برتر از كا800 هستش. قيمتاشونم باهم توفير دارن.
آخه بابا اين گوشي ها با هم كه هم رده نيستن كه بررسي كرد اونم تخصصي.
در مورد دوربينشم بايد بگم كه لنز كارل زايس نقش خوبي ايفا مي كنه. عكسهاي گرفته شده با ان73 پررنگ ترن و من خوشم مياد ازش. و دوربين كا800 اونجوري كه تو سايت ها نوشتن حرفه اي تره و امكانات و تنظيمات زيادتري نسبت به ان 73 داره. فلاش دوربين كا800 كمي بهتره. ذخيره ي عكس گرفته شده با دوربين در ان 73 يكم مكثش زياده. اونجوري ها كه نوشتن حساسيت دوربين كا800 زياده و كاور لنزش يكم مسخره تره فقط بهمين خاطر كاورش اينجوريه.
البته هنگي ان 73 تو عرشه. درسته هنگ امري طبيعيه ولي يكم زياده ولي مي گن با فريم وير جديد تا حدودي حل شده. گوشي هاي جاوا كم هنگ مي كنن
خلاصه بي خودي پولتو حدر كا800 نكن. تو كه فقط دوربين نمي خواي. گوشي هم مي خواي سيمبيان هم مي خواي كيفيت وآنتن دهيهم مي خواي. پس ان73 انتخاب خوبيه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/QUOTE]نقل قول:
با سلام خدمت شما
احتمالا شما يه مطلب رو نميدونستي
n73 نه تنها حالت Ram Reader رو داره بلكه علاوه بر اون 3 حالت اتصال ديگه هم به طور قابل انتخاب داره كه k 800 نداره
tools \ data.cbl \ data cable mode \
1- media player
2- mass storage همون رم ريدر
3- pc suite
4- pictBridge
اصلا فرق گوشی Java با Symbian چیه ؟؟
البته من تازه کارم ها؟؟
فرقشون در اینه که سیمبین یه سیستم عامله اما جاوا یه پلت فرمه ... خوب فرق سیستم عامل و پلت فرم چیه ؟ سیستم عامل یه رابط بین نرم افزار و سخت افزاره و به برنامه نویس اجازه مانور بیشتری رو میده و میشه گفت انعطافش خیلی زیاده .... اما جاوا یه سیستم ساده و یه چیز از پیش تعیین شدس... یعنی اون انعطاف سیمبین رو نداره و رابط بین سخت افزار و نرم افزار نیست. در گوشی های جاوا سخت افزار و نرم افزار باهم کار میکنن بدون هیچ واسطه برای همین سرعت گوشی های جاوا بیشتره... در کل هر کدوم یه مزیت ها و معایبی دارن که کاربر با توجه به نیازهای خودش باید یکی رو انتخاب کنه ... که من شخصا گوشی های جاوا رو توصیه میکنم...