اره اگه تونستی برام بذار باید جالب باشن.برم داستان4شم بخونم...ببینم میگی سرینقل قول:
fatal frame ...مگه چند قسمته...یعنی من باید از یکش بازی کنم؟؟؟ اصلا یکش پیدا میشه/. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اره اگه تونستی برام بذار باید جالب باشن.برم داستان4شم بخونم...ببینم میگی سرینقل قول:
fatal frame ...مگه چند قسمته...یعنی من باید از یکش بازی کنم؟؟؟ اصلا یکش پیدا میشه/. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاپیک با یه تاپیک silent hill 2 ی دیگه ادغام شد!
تمام تاپیک های Silent Hill یی که در فهرست انجمن بازی ثبت شدن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوتاپیک Origins هم که یکی مربوط به PSP و یکی PS2 میشد با هم ادغام شدن.
با سلام به گيمرهاي عزيز
آيا اين بازي بر روي سيستم با مشخصات زير نصب و راحت اجرا ميشه:
Cpu: core2duo 2Ghz cache 2mb
Ram: 1gb ddr2
Vga: 383mb Intel 3100x
eeeeeeee!نقل قول:
نه !:18: حوصله ندارم دوباره از اول برم:19:
خيلي طولاني بود بعد از بازي كلي سردرد گرفتم نميدونم چرا به نظرم اصلا ترسناك نبود:13:
اين ماريا كه هي ظاهر ميشد دوباره ميمرد اصلا نميدونم مگه اين اصلا زنده هم ميمونه:31:
آره اجرا میشهنقل قول:
براش تاپيك زدم مي توني بري بخونينقل قول:
يكش رو خودم هم پيدا نكردم مال سال 2001 هستش اما 2 و 3 راحت پيدا مي شه
يه بازي ديگه هم هست:
siren يه بازي ترسناك تمام عيار كه ديگه از نظر من نزديك ترين گزينه به سايلنت هيله بخصوص شماره دوم كه واقعا كيف كردم از بازي كردنش
باشه رضايت مي دم حالا شماره 1 رو نري!!!:31:نقل قول:
ماريا هي نمي مرد زنده بشه همش توهمات حيمز بود! به جورايي تاوان گناهي رو كه كرده بود داشت پس مي داد ماريا هم كه نماد مري بود و هي جيمز نمي تونست مانع مرگش بشه و براش پشتيبان خوبي باشه و سرافكنده تر مي شد! واجب شد نقدشو بخوني!
بله رفتم نقدشو خوندم حسابي روشن شدم!:31:نقل قول:
پس اين ماريا مرگش خواب خيال بود؟ من انقدر حرص خوردم توي آسانسور نيومد ميخواستم برگردذم از اول برم گفتم كي حوصله داره!:31:
من هر چي گشتم 1 رو پيدا نكردم كه مجبور شدم 2 رو بازي كنم ديگه!:21:
شماره 1 مال پلي استيشن 1 هستش من سي دي شو دارم مي خواي؟ :31:
ارام جان این بازی به فارسی اسمش چی میشه.fatal frame ..بعد نسخه هاش برایPC هست دیگه؟؟
اين بازي براي PC نيومده و فكر نكنم هرگز بياد!
معني لغوي fatal frame قاب كشنده ( فريم مخرب!) همچين چيزايي هستش! از ابن معني بهتر براش پيدا نكردم !!
ديگه دربارش اينجا بجث نكنيم بهتره اين تاپيك به اندازه كافي آش شلم شوربايي هست!!!
نه ديگه زحمت ميشه براتنقل قول:
خودم ميرم ميگردم پيداش ميكنم:10:
ميگم اين شماره ي 2 بايد به چه طريقي بري كه پايان هاي مختلفشو ببيني؟ و كلا چند تا پايان داره؟:13:
شماره دوم 4 پايان اصلي داره و 2 پايان فرعي كه فقط وقتي هر 4 تا اصلي ها رو بري مي توني اون 2 تا فرعي رو ببيني
اگه فقط بازي رو به صورت معمول جلو بري پاياني رو مي بيني كه جيمز و لارا ( دختر كوچيكه) از سايلنت هيل خارج مي شن و جيمز متنبه شده بخاطر كاري كه كرده!
اگه مدام سعي كني از ماريا محافظت كني و وقتي توي بيمارستانه هي بهش سر بزني و احوالشو بپرسي ! :31: و توي راهروي انتهايي به سرعت خارج بشي تا مكالمه مري و جيمز رو نشنوي پايان ماريا رو مي بيني
اگه چاقويي رو كه آنجلا بهت مي ده مدام چك كني و وضعيت سلامت جيمز رو در حد بد نگه داري و توي راهروي پاياني همه مكالمه رو گوش بدي پايان آب رو مي بيني
اگه چهار آيتم خاص رو كه يه كتاب و به هرم و دو تاي بعديش يادم رفته ! جمع كني پايان زنده شدن مري رو مي بيني ( البته نشونش نمي ده زياد!)
بعد از اين 4 پايان اصلي اگه كليد مخصوصي رو كه توي خونه سگ هست برداري در هتل اون رو روي درهاي طبقه سوم امتحان كني پابان سگ رو مي بيني كه خيلي مسخره است!
اگه سنگ فضايي رو كه اول بازي توي دستشويي افتاده برداري پايان فضايي رو مي بيني كه من خودم اين آخري رو نديدم فكر كنم كار ديگه اي هم بايد مي كردم و نكردم چون سنگه رو برداشته بودم!
اي چه بد شد! من ميتونستم پايان ماريا رو ببينم چون توي بيمارستان هي ميرفتم توي اتاقش باهاش حرف ميزدم ببينم خوب شده يا نه! :دينقل قول:
ولي بد بختي توي راهروي آخري وايستادم همه ي مكالمه رو گوش كردم!:18::19:
برای دیدن پایان مریا باید این کارها را انجام بدی:1-باید موقع راه رفتن با مریا زیاد تند نری (خستش نکنی که به نفس نفس بیفته) 2-مراقبش باشی که موجودات بهش ضربه نزنند 3- وقتي توي بيمارستانه دو بار بهش سر بزن.4 -وقتی برای دومین بار مریا میمیره 3 بار روی درش دگمه بزنید که نوشته ها بیان رد شن .5- توي راهروي انتهايي به سرعت خارج بشي تا مكالمه مری و جيمز رو نشنوي پايان ماريا رو مي بيني.
اما من این پایان که گفتی:اگه فقط بازي رو به صورت معمول جلو بري پاياني رو مي بيني كه جيمز و لارا ( دختر كوچيكه) از سايلنت هيل خارج مي شن و جيمز متنبه شده بخاطر كاري كه كرده را نندیم
برای دیدن پایان یوفو سنگ آبی را باید چند جا مصرف کنی
یه سوالی برام پیش امده :توی قسمت دموهای silent hill2 یکی از پیش نمایشهاش لورا توی پارکینگ پسر جاق را با لگد میزنه میدونید اون قسمت کجاست؟
خوب توي قسمت 1 من مشكل داشتم چون من عادت دارم توي بازي ها دكمه ي دو رو نگه ميدارم:31:نقل قول:
ولي بقيش رو درست رفتم ولي توي راهرو وايسادم همه ي مكالمه رو گوش كردم بعدش از در رفتم بيرون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دقيقا اون پايان رو ديدم و كلي هم ضد حال خوردم چون كه زنش مرده بود بيخودي پاشدم اونهمه علافي كشيدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نميدونم چرا من از اين دختره لارا بدم ميومد! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يادمه توي دموهاش ديدم اما تو خود بازي نهنقل قول:
یه سوالی برام پیش امده :توی قسمت دموهای silent hill2 یکی از پیش نمایشهاش لورا توی پارکینگ پسر جاق را با لگد میزنه میدونید اون قسمت کجاست؟
eeنقل قول:
من اينو توي بازي ديدم:18:
يادمه جيمز داشت اون پسره و لورا رو ديد ميزد اونا هم داشتن با هم حرف ميزدن يكدفعه لورا يك لگد نثارش كرد:31:
اين لگده رو يادم نمي ياد!!!!
دوستان این بازی silent hill:origins برای pc نمیاد و آیا شبیه سازی نمیتونه نسخه ps2 رو اجرا کنه؟
اگه نمیشه من برم یه ps2 بخرم
تا اونجا که من میدونم برای PC نمیاد.............اسمشم یه چیز دیگه بودSilent Hill: Homecoming
سلام میلاد جاننقل قول:
نه اون Homecoming که همون سایلنت هیل 5 بود اسمشو عوض کردن
این ورژنی که دوستمون گفت فقط واسه PS2 و PSP اومده
با سلام
آقا آخرین ورژنی که برای Pc اومده چیه و مال چه سالی ؟
اولشم قرار نبود براي ps2 بياد ولي اومدنقل قول:
دوستان این بازی silent hill:origins برای pc نمیاد و آیا شبیه سازی نمیتونه نسخه ps2 رو اجرا کنه؟
اگه نمیشه من برم یه ps2 بخرم
حالا صبر كن شايد ديدي براي pc هم اومد!
شماره 4 : silent hill: the room كه سال 2004 اومدهنقل قول:
با سلام
آقا آخرین ورژنی که برای Pc اومده چیه و مال چه سالی ؟
لي دوست دارم پايان هاي متفاوتشو ببينم ولي متاسفانه پاكش كردم اگر هم دوباره نصبش كنم بايد از اول برم:18:نقل قول:
منم كه جون سايلنت هيل رو براي چند بار ندارم
كسي سيوي چيزي از اين بازي داره؟
اره باید از اول بریش...من خودم دوتا از پایاناشو دیدم
سلام ، من تو لابیرنت گیر کردم:41: اونجایی که 6 تا مرد مرده توی یک اتاق هستند و 6 طناب دار توی اتاق دیگه. نمیدونم باید چکار کنم:13::13: لطفا کمکم کنید.
اون اتاقي كه توش 6 تا جسد هست بايد روي جسدها رو بخوني و با توجه به توضيحي كه توي اتاق طناب ها داده و با توجه به جسدا طنابها رو بكشي:10:نقل قول:
منظورت رو درست نفهمیدم یعنی به ترتیب باید تمام طناب ها رو بکشم؟
من جواب مگی رو درست متوجه نشدم .:41:میشه یکی کاملتر برام توضیح بده؟نقل قول:
نه يعني بايد يك طناب خاص رو بكشينقل قول:
ببين روي جسدا هر كدوم يك خصوصيات خاص نوشته شده روي ديوار اتاق طناب ها توضيحاتي درباره ي اون شخص داده اگه بتوني طناب اون شخص رو بكشي بعد از اين كه به اتاق جسد ها بري يك به جاي يكي از جسد ها يك كليدروي زمين افتاده:10:
من تا اینجا که اومدم چند تا سیو از بازی دارم، اگه میخوای بگو از کدوم قسمت و چجوری برات بفرستم. خییییییییییییییای مممممممممنونم.:10:نقل قول:
فکر کنم بچه دزد رو باید میکشیدی (kidnapper)نقل قول:
آره درسته !نقل قول:
فکر کنم بچه دزد رو باید میکشیدی (kidnapper)
خواهش ميكنمنقل قول:
اگه سيوشو بدي ممنون ميشم ولي خواهشن سيوش از آخراي بازي باشه!:31:
آره منم بچشو يادم بود ولي دزدشو يادم نبود! :دينقل قول:
آرام جان يك سوال در مورد اون زني كه توي امضاته
توي سايلنت هيل به نظرم نقش الكي داشت ( تازه يكمي هم خل بود!) مخصوصا توي اون عكسي كه ازش گذاشتي فكر ميكرد جيمز مامانشه!:18:
من كه ازش خيلي بدم ميومد همش منتظر بودم زودتر گور به گور بشه! :دي
اصلا اين كي بود من كه سر در نميارم!:31:
سلام
میگم شما دارید Director's Cut بازی میکنید ؟
اسم تاپيك رو بخوني خوبه!:31:نقل قول:
اينجا تاپيك سايلنت هيله نه اويل 1:10:
نقل قول:
نوشته شده توسط maggy_p
نه دیگه انقدر میکشم که اسم تاپیک رو بخونم ، منظورم ورژن بازی بود !
Silent Hill 2: Director's Cut
Silent Hill 3
Silent Hill 4: The Room
اوهوم !
خوب مشكل من اينه كه اسم كامل بازي رو هيچ وقت ياد نميگيرمنقل قول:
به هر حال شرمنده اگه ناراحت شديد:46:
اين آنجلا داستان غم انگيزي داره!نقل قول:
اون از طرف پدرش تحت آزار و اذيت جنسي بوده و آخرش اونو مي كشه و هرچند اين عملش يه نوع دفاع از خود بوده بخاطر كاري كه كرده عذاب وجدان داره و در فكر خودكشيه براي همينه كه چاقويي كه به جيمز مي ده بدترين پايان رو بدنبال داره!
اون جيمز رو مامانش نمي بينه بلكه نسخه اي مثل همه مردهاي ديگه كه بخاطر همون چيزي بهش نزديك مي شن كه پدرش بهش نزديك مي شده!
صحنه مبارزه جيمز و اون هيولاي تخت مانند در جايي كه آنجلا حضور داره واقعا براي خودش شاهكاريه! ( از نظر معنايي كه مي رسونه)
اون صحبت كردن هاش هم كه جيمز رو مادرش خطاب مي كرد جزو هذيانهاش بود و سعي مي كرد قتل پدرش رو توجيه كنه. آخر داستان متوجه مي شيم كه اون در تمام اين مدت چه رنجي رو تحمل مي كرده!
آنجلا نمادي از يكي از انتخابهاييه كه جيمز مي تونه بكنه: خودكشي!