فری عزیز از اطلاعات مفیدی که درباره ان73 میذاری سپاسگزارم گوشی بنده ورزن 2 میباشد با رم 1 گیگ و هنگ زیادی دارد هم در اجرای برنامه ها هم بخصوص موقع فیلمبرداری ممنون میشم اگر راهنمایی کنید
Printable View
فری عزیز از اطلاعات مفیدی که درباره ان73 میذاری سپاسگزارم گوشی بنده ورزن 2 میباشد با رم 1 گیگ و هنگ زیادی دارد هم در اجرای برنامه ها هم بخصوص موقع فیلمبرداری ممنون میشم اگر راهنمایی کنید
نقل قول:
دوست خوبم تنها راهت بالا بردن ورژن گوشيه. چون ورژن 2 اشكال زياد داره
n93 از n73 خيلي بهتره كه قيمتش 250 تومن گرونتره؟ به غير از دوربين فيلم برداريه بهتر و سيم خروجيه tv ان93 چه برتريهايي داره كه اينقد گرونتره؟؟؟ يكي ميخواد بخره منم گفتم اينجا بپرسم . ممنون.. لطفآ قيمت اين روز اين دو تا رو هم بزاريد. ممنون
سلام سارا خانوم.نقل قول:
اولا مبارک باشه، بعدش اگه ممکنه دلیل انتخابتو بگو.(خیلی کلی گفتم!)
این مدتی که داشتم این دو تا گوشی رو ( K800 و N73 ) بررسی میکردم، تمام نوشته های شما رو به عنوان یک فرد حساس در این زمینه میخوندم.(مثل اون موقع که گفتین K800 رو دیدینو ازقیافش خوشتون اومده ، یا وقتی که N73 پیدا نمیکردینو تازه بعدش سایزشو مناسب آقایون اعلام کردین !!)
منتظر بودم ببینم آخرش کدوم، شما رو مغلوب میکنه! ( K800 یا N73 )
خودم آخرش N73 رو انتخاب کردم.البته قبل از اینکه بفهمم شما اونو خریدین.چون اصلا فکرشو نمیکردم که شما آخرش گوشی بخرین. شرمنده، تو اینجور مسایل، سمجتر از خودم فقط شما رو دیدم. چون منم نمیخوام پولمو دور بریزم. (لطفا بادیگاردتو فعلا نفرست سراغم)
همه چی خوب پیش میرفت تا اینکه موقع خرید که داشتم دوربینشو چک میکردم یه مواردی دیدم که باعث شد N73 از چشمم بیفته: (که ممکنه فقط از نظر من اشکال به حساب بیاد)
1- موقع گرفتن عکس ال سی دی یه پس زمینه آبی بهت نشون میده که البته وقتی عکسو گرفتی میبینی که رنگا کاملا طبیعی هستن. (که خوب، با این میشه کنار اومد. شایدم تنظیمی داشت که من نمیدونستم)
2- مورد بعد که خیلی حالمو گرفت تاخیر در گرفتن عکس بود. ( تقریبا یک ثانیه بعد از صدای شاتر عکس گرفته میشد. حالا بگذردم از سرعت سیو کردنش)
که مورد دوم با توجه به اینکه الان K750 دارم خیلی آزار دهنده بود.(شاید تمام این سخت گیریها به خاطر یه مدت کارکردن با گوشیهای جاوا باشه)
راستی این دو مورد بالا درباره تمام گوشی های N73 صدق میکنه یا اونی که من دیدم مشکل داشت؟
بقیه چیزارو دیگه نتونستم چک کنم چون فروشنده گفت اگه کار دیگه ای میخای کنی اول بخرش !! (البته حق داشت،بیچاره پدرشو در آورده بودم)
خوب حالا با توجه به اینکه الان یکی از کاربرهای N73 هستین، بگین که امکانات غیر قابل انکار و چشمپوشی N73 در حدی هست که بشه از خیر دوربین و سرعت عالی K800 گذشت؟ ( با توجه به مدت کمی که این گوشی رو دارین، انتظار جواب قطعی به این سوالو ندارم)
اگه احساس میکنین حرفتون ممکنه علیه N73 باشه، پی ام بدین.(با توجه به اینکه اینجا کلوپ N73 هستو منم جونمو دوست دارم)
راستشو بخاین من یه K800 سیستم عامل دار میخواستم که آخرش داشت به N73 ختم میشد.(تعصبی ندارم، وگرنه بین دو برند متفاوت گیر نمیکردم)
ضمنا این موضوع رو اینجا مطرح کردم چون نزدیک بود همین چند ساعت پیش عضوی از این کلوپ بشم.
تبصره:
لطفا کسی نیاد دلیلو مدرکو این چیزا بیاره که مثلا فلان سایت گفته سرعت N73 اینه یا دوربین K800 اونه.
چون من ازهمون روز اولی که این دو تا گوشی به طور رسمی معرفی شدن دنبالشونم. طوریکه حتی اسم گربه ی نوه عمه ی سرایدار خونه ی دیزاینر(طراح) این دو تا گوشی رو هم در آوردم !! (لطفا اسمشو نپرسین)
همونطور که دوستمون san paul گفتن شما باید گوشیتو آپدیت کنی دوست عزیز :)نقل قول:
تفاوت زیاد بین دوربین ان73 و کا800 نیست. اگه برای شما فقط دوربین مهمه بهتره به جای گوشی دوربین بخری.نقل قول:
lcd ان73 بزرگتره و بهتره.
ان73 سیمبیان هست ولی کا800 سیستم عامل نداره.
صدای ان73 که از همه گوشیها بهترتره.
این همه برتری باز هم بگم؟؟؟ :blink:
شرمنده که من اینو می نویسم فقط خواستم دوستان نهایت کار منو بدونن به کجا کشیده شد
پس از یک بار تلاش ناکام برای خرید n73 ( سفارش دادن به یک مغازه و پرداخت پول به انها و عدم وجود ان در انبار
که قرار شد شنبه پیگیری کنند ) من نظرم عوض شد و با زحمت زیادی یک عدد p990 گرفتم
همین
ولی بازم می گم من چون انتظارات خاصی مثل راحت تر کار کردن با برنامه های افیس و .. یک گوشی صفحه لمسی رو ترجیح دادم والا اگر این ها نبود حتما N73 می خریدم
راستی تا قبل از عید این گوشی N73 خیلی خز می شه چون هر مغازه ای می رفتم قیمت بگیرم می دیدم قبل و بعد من هم دارن قیمت همونو می گیرن (البته این مسئله خز شدن هم یکی دیگه از دلایل ضعیف من برای خرید P990 بود)
ایشالا هم من و هم شما با گوشی ها مون بیشتر حال کنیم
فرزانه
ببینید تاخیر در ذخیره عکس به خاطر پردازش اونه ولی نمیدونم من که عکس ک800 رو ندیدم ولی ن73 ای که دارم الحمدولله عکس خوبی میگیره راستی یه چیزی بگم دوربین ک 800 توی امار گوشی های دور بین دار بهترین دوربیتو داره جالب اینکه ن73 اصلا رتبه ای نیاورده ولی خدایی نمیخوام زیراب بزنما ولی این جور که بوش میاد مثل اینکه دور بین ک800 بهتره برای نقض این قضیه هر کی عکس از ن73 و ک800 داره بزاره تا ارامش پیدا کنیم من که خودم نمیدونم چطوری میشه توی اینجا عکس گذاشت
ممنون از دوستان خوبم ایا موقع اپدیت رم در گوشی باشد یا خیر
دوستان اگه کسی می دونه بگه صدای نویز هنگام فیلم گرفتن رو چگونه میشه برطرف کرد
نویز در فیلمبرداری
واسه امتحان هم شده اینکارا رو انجام بدین و لطفا جوابشو بدین:
۱..فیلمی رو که گرفتی روی کامپیوتر بریز و ترجیحا با realplayer پخش نکن ببین همونطور مثل قبله (چون ظاهرا توی سری ۶۰ بخشی از معماری مربوط به مولتیمدیا رو با همین کدکهای realplayer پیاده کردن و گاه ازین مشکلها با فایلهای Mpeg داره اگه اشتباه نگم بیشتر به خاطر تغییر سیمبیانه که دیگه چندان با ورژنهای قبلی کاملا مچ نیست....)
۲. فیلم رو دوباره این بار با کیفیت پایینتری بگیر (ترجیحا 3gp ) و ببین بازم نویز داره.............................. اگه داشت دوباره اون گزینه اول امتحان کن واسه پخش 3gp روی کامپیوتر میتونی از quicktime استفاده کنی (خلاصه میخوام مطمین بشم این مشکل به خاطر عدم هماهنگی توی کدک برنامههای پلیر نیست و سختافزاریه یا شایدم میانافزاری! واسه همین بهتر اینکه با هرچی دم دستت میرسه پخشش کن اخر سرهم بگو که با کدوما امتحان کردی و چی شده)
۳. این مورد توی ظبط صدا هم پیش میاد یا نه؟
۴. با توجه با مواردی که بالا گفتم توی این بحث هماهنگی بین سطوح مختلف سیستم گوشیت خیلی مهمه (همون قضیه هماهنگی کدک ها با به خصوص میانافزار) واسه همین ورژن firmware گوشی مهمه خوب هر چه بالاتر هماهنگی بیشتر و این دست مشکلات کمتر میشه ولی نمیتونم با قطعیت بگم از گوشی رو به ورژن بالاتر آپگرید کنید مشکل حل میشه.
سلام
آقا هندزفري music edition جدا پيدا ميشه؟ اگه ميشه قيمتش چنده؟!
در ضمن مي خواستم theme اينو داونلود كنم . جايي پيدا مي شه؟!
سلام تم موزیک ادیشن رو میخوای؟نقل قول:
اتفاقا منم دنباله تم music ed هستم کسی داره؟
اینم تم زیبای موزیک ادیشن N73 که واقعا زیباست. الان روگوشیمه.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این صدای نویز خیلی اذیت می کنه اگه تنظیماتی داره بگید لطفاً
سلام دوستان بهترین کارت حافظه برای n73 چیه لطف کنید مارک و حجم آن را بگویید در ضمن می گن اگه حافظه بالا باشه سرعت میاد پایین لطف کنید راهنمایی کنید
ممنون
منم همین سوال رو دارم.
رم 1 GB برای N73 کدام مدل مناسب هست ؟! کینگستون یا pqi یا ترسند ؟!؟!؟
ممنون
یه سوال مهم داشتم
بین ان73 و 3250 ازنظر کیفیت و بلندی صدا کدوم بهتر هستند؟؟؟
هم کیفیت پخش و هم بلندی صدا؟؟
ممنون میشم اگه دقیق توضیح بدید
دوستان یه سوال دارم گوشی من تو روز یه عکس میگیره حرفه ای ولی شب اینجوری نیست گوشی شماهم اینجوریه میشه بگید دلیلش چیه
به نظر من kingston بهتره :)
صدای ان73 بهتر هست. از هر لحاظ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوستان من الان 3250 دارم به نظر شما ارزش داره بفروشم و ان73 بخرم؟؟
ابنم بگم که بلندی صدا خیلی برام مهمه؟//
درضمن ان73 را تائید میکنید؟؟؟
دوستان من درحال حاضر 3250 دارم به نظر شما ارزش داره که بفروشم و ان73 بخرم؟؟
اینم بگه که بلندی صدا خیلی برام مهمه؟؟
صداش بلندتره تایید میکنیمممممممممممنقل قول:
برو بخر باهاش عشق كن.گوشي فقط N73
من فایل جاوا وقتی نصب می کنم نمی دونم کجا میره اگه کسی میتونه کمک کنه
اطلاعات موثقی از n73 میخام فنی وعمومی....../
سلام به همه
بچه ها تا ما خواستيم n73 بخريم قيمتها بدجوري رفت بالا من هم چون دانشجو ام مجبور شدم برم شهرستان الان كسي قيمت روز n73 رو داره
به نظرتون قيمتها كي مياد پايين
نخر... من خریدم پشیمونم. در ضمن n73 یه گوشی مردونس شما بهتره یه گوشی مثل v3x بگیری...نقل قول:
نه داداش شما بهتره بری 1100 بگیری N73 چه به شما .... الان هر کی داره ازش راضیه ... در ضمنN73 مردونه زنونه نداره .... محض اطلاع..نقل قول:
خوب آدم که مثل شما گرسنه بمونه مشخصه به نون خشک هم راضی میشه.نقل قول:
اتفاقا داره ...
اگه گوشی مردونه زنونه نداشت نوکیا گوشی مخصوص خانم ها تولید نمی کرد.
7 8 ساله پیش که فرق بین گوشی موبایل با رادیو رو نمیدونیستی(میگفتی این چیه میزارن دم گوششون) من خط داشتم پس اول بفهم چی میگی بعد بریز بیرون ..... ثانیا محض اطلاع یه مدل نوکیا که برای خانوما زده بگو بزار بقیه هم بدونن ... در ضمن N73 داشتن جنبه میخواد که بعضیا ندارن ...یادت نرهنقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز برای اطلاع شما عرض میکنم که نوکیا گوشی N73 را با رنگ قرمز و بطور صریح برای خانومها طراحی و روانه بازار کرده.
البته من خودم نقره ایش رو خریدم، چون سنگین تره
گوشی بسیار خوبیه، فقط باید یاد بگیری که باهاش کار کنی
شما هم اگه دلیل قانع کننده ای داری برای اثبات اینکه N73 گوشی خوبی نیست بفرما
من دو ماه تحقیق کردم تا این گوشی رو خریدم، همه بچه های فاروم میدونن
شما یه هو پا برهنه میپری وسط بحث ؟!؟
این بحث ها به نتیجه نخواهد رسید.
به مناسبت ایام الله دهه والنتاین :blink: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه تم خیلی قشنگ واستون گذاشتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام خدمت همه ی عاشقای n73 .
مشکل نصب نشدن تم ها و برنامه هارو بهتون میگم به شرطی که
مارو دعا کنین.یه کار خیلی سادس فقط کافیه تاریخ گوشی رو از 2007
به 2006 تغییر بدین بعد به راحتی همه ی تمهاو برنامه هاتون رو نصب
کنین.
سلام
کسی میدونه چطور میشه تو n73 فارسی نوشت
در ضمن اگر نرم افزاری هم داره معرفی کنید یا لینک بزارید
آیا منوی فارسی برای N73 اومده یا نه ؟
ممنون
××××××××××××××××××××××××× ××