dar lajan zare eshghat shena mikardam , nagahan ghoorbaghe'e gazam gereft
Printable View
dar lajan zare eshghat shena mikardam , nagahan ghoorbaghe'e gazam gereft
yeki migoft adam bayad toye asheghi mesle sigar bashe , ba inke midoone akharesh zire pa lehesh mikonan , vali bazam ta akaresh be paye adam misoozeh
جديدن تو تهران هم همينطوره چرا؟نقل قول:
نوشته شده توسط boys_won
آخه تو تهران کونگره بوده قزويني ها اومدن گره هاش رو واکنن موندگار شدن :D :mrgreen:
موفق باشيد
فعلا
سلام اقاي صابونچي
بيزحمت 1300 تا از سهام سينا كاشي رو تو رزرو بزارين !!!!
be rafsanjani migan hala ke to entekhabat ray nayavordi mikhay che kar koni mige : mikhoonam vase rahbari
Kiss is a key of love...love is a lock of marriage...marriage is a box of children...children are problems of world...so how many problems a kiss can create for us
dastat ra bezar doore kamaram va labat ra begzar bar rooye labam va az shirinie voojoodam benoosh (az tarafe nooshabe
be dokhtare ye torke migan age donya ro bet bedan chikar mikoni? mige hichi felan mikham darsamo edame bedam
Love "u" i love "u" i love "u" i love "u" i love "u" i love "u" i love "u" i love "u" i love "u" i love "u" i love "u" i love "u" kheili khoshal nasho, man horoofe dige ro ham doost daram, v, w, x, y, ......
dar arze 1 min mishe 1 nafaro khord kard dar arze 1 saat mishe kasiro dost dasht dar arze 1 rooz mishe ashegh shod vali 1 omr tool mikeshe 1 nafaro faramosh kard
zendegi be man amookht ke chegoone gerye conam ama gerye be man nayamookht ke chegoone zendegi conam... to niz be man amookhty ke chegoone doostet bedaram .Ama be man nayamookhti ke chegoone faramooshet conam!!
agar didi too ye otaghe tariki?!! divarhaye doro baret ghermezan!! az hame taraf khoon mirize!! NATARS!to too GHALBE mani
vaghti hasti,nistam... vaghti nisti,hastam...vaghti hastam,nisti...vaghti nistam hasti...Ey Hameye Nist Shodeye Hastie Man,Hastie Man Nist Mishavad Vaghti To NistiiiiiiiiiI
واحد پول ايران تغيير كرده !
از اين به بعد هر 50000 تومان = 1 كروبي :lol:
در تنها ترين شبهاي من صداي توست....
تنها تو هستي كه در نيمه شب صورتم را نوازش ميكني...
تنها دليل بيداري من تو هستي...
با تو ام اي پشه!!!
آقا اس ام اس عكس از كجا گير بياريم...
من مي خوام يك سري عكس مخصوص sms از طريق sms بفرستم
با چه برنامه اي اين كار را انجام بدم
اينم دروغهاي 7 گانه دختران (البته به خانوماي انجمن جسارت نكنم):
1- دوست دارم
2- من دخترم
3- تا حالا سه كس نداشتم (سه كس رو اينجوري نوشتم كه انجمن فيل تر نشه)
4- تو اوليش هستي
5- چقدر بزرگه
6- پريودم
7- بعد از دو هفته زنگ ميزنه ميگه حامله هستم
اينو يكي از دوست دخترام برام اس ام اس زده بود :wink: :wink: :P
تركه پرتقال خوني ميخوره ايدز ميگيره :P
يارو به دوستش كه ترك بوده ميگه ماتيز خريدم تركه بهش ميكه نه بابا از ايدز بتره :shock: :shock:
سلام چاکرپیچم
ghorbone beram azize khoshgele kocholo naze asale jigare namakiye none khoshkiye dampaeie pare pelastik samavar shekaste khariiiiidariim
بچز شرمنده سعی می کنم دفعه دیگه فارسی تایپ کنم
1 torke mimire shabe avale ghabr 62 ta fereshte miyan soraghesh 2tashoon soal mikardan 60ta shoon halish mikardan
سلام خوبی ببخشید ولی 1سوال جنسی دارم که از کسی نمی تونم بپرسم فقط خودت می تونی کمکم کنی میخوام بدونم جنس شلوارت چیه؟
عشق فقط عشق لاتی /عرق سگی اب جو قاتی/6 ماه زندونی بی ملاقاتی/ فکر نکنی که ما لاتیم/ما فقط خاطر خاتیم
یه مگسه دست می ندازه دوره گردنه دوست دخترش می گه می دونی از"گه" بیشتر می خوامت
666 سه تا 6 داره بچه که از خواب پا می شه جیش داره حاجی که از مکه میاد ریش داره smsهم آخره ماه فیش داره
بچه گوریله به مامانش گفت ننه جون آخه چرا ما اینقدر زشتیم ...ننه گوریله میگه قوربونه اون صورته پشمالو با اون دهنه گشادت با اون دماغه پهنت برم ..برو خدا رو شکر کن که قیافت مثل این که الان داره اینو می خونه نیست
1 دقیقه سکوت به افتخار هیاهوی مگس ها
یه نفر می ره امریکا رو کشف می کنه یه نفر ماری کوری می شه یه نفر می ره بمب اتم می سازه .....تو بیچارم بشین smsبازی کن
خیلی وقته که می خوامت دیگه نمی دونم واسه بدست اوردنت باید چیکار کنم یه چند روزه که احساس میکنم خیلی بهت علاقم بیشتر شده راحتر بگم دیوونت شدم وقتی که مردم نگات می کنن از عصبانیت دیوونه می شم می خوام چا قو فرو کنم تو قلبم تحملشو ندارم که ببینم کسی بهت نظر داره....خوب چیکار می شه کرد" اطلس طلایی"دیگه
بچز امیدوارم خوشتون اومده باشه
یه ضرب المثل قدیمی میگه آبجو و پفک ودختر بازی ...شراب و کباب و خانمبازی ما هم که آب یخو آدامسو sms بازی
داش صديق راه افتاديا :wink:
شرمنده بچز smsاز این مدل اشکال داره اگر داره شرمنده
زیاد دارم ولی یه کم +18 هست
نباید می گذاشتم بری جات اینجا خیلی خالیه ...بوی عطرت نمیاد حس بدی دارم چون فکر می کنم همش تقصیر من بود آره نباید "سیفون" رو می کشیدم
هر جا که هستی لطفا" از این ساعت به بعد بیرون نرو چون خیلی دوستت دارم نمی خوام از دستت بدم آخه الان زمان جمع آوری زبالست....
عذر می خوام این دیگه فارسی نشد امیدوارم زیاد تا حالا تکراری نبوده باشه
a new wife has 3 qualities:economist in kitchen,,artist at home,devil inbed. after a few years she is artist in kitchen ,devil at home& economist in bed
درد عشقی کشیده ام که مپرس....زهره ماری چشیده ام که مپرس / گشته ام در جهان و آخر کار ....عنتری برگزیده ام که مپرس
عشق یعنی علاقه ....نه کف گیر و ملاقه ../دوستت دارم یه عالمه...اندازه یه قابلمه
این هم فارسی نشد شرمنده ولی جالب بود ...
my eye,s -- miss u my lip,s -- kiss u my feel,s -- love u my hand -- need u my mind -- call u my heart -- jast 4u my life -- is u..i,ll die without u
اینم دیگه .......
this cat,is cat,a cat,good cat,way cat, to cat ,keep cat,a cat ,person cat ,busy cat., for cat ,20 cat,second cat,!!!!! (now read it agin without cat)
پیشی پیشی ملوسم می خوام تو رو ببوسم .مامانم نمی زاره .. خدایا این چه کاره؟ بیا با هم بازی کنیم مامانمو راضی کنیم...
تولدت مبارک. ها !؟...ببخشید پیوندتان......نه یعنی برد غرور آفرین تیم.....نه چیز...! ماه مبارک رمضان.......نه اصلا" ولش کن خودت خوبی..؟
سلام من هفته دیگه ازدواج می کنم ...لطفا" هدیه مدیه نیار فقط یه کسی رو بیار که من باهاش ازدواج کنم....