[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوربين K800i با كيفيت بسيار بالا عكس ميگيره و من حتي آن را به N80 هم ترجيح ميدم
آقاي فري خان اينجا هرجا شايد گوشي مورد نظر شما محاسن زيادي داشته باشه ولي مطمعنا معايبي هم داره همانطور كه سوني اريكسون داره .بنابراين حمايت بي منطق باعث انحراف دوستان ميشه پس اول محاسن گوشي مورد نظر را بگو.سپس با مثلا سوني اريكسون مقايسه كن و نتيجه گيري را به خريدار واگذار كن. بنده تا به حال گوشيهاي 6600-N70 - N73 - w700i-w800i-w810 -N80 را داشته ام از برخي لحاظ نوكيا و از لحاظي ديگر سوني اريكسون بهتره. در يك جمع بندي به اين نتيجه رسيده ام كه دو حسن نوكيا داشتن سيمبين و صداي نه چندان شفاف ولي بلند است.از اين لحاظ سوني اريكسون اگر چه كمي صداي پائين تري داره ولي صداي فوقالعاده شفاف و رسايي داره.در محدوده قيمتي 400000-500000تومان هم سوني تجهيزات بهتري در اختيار شما ميگذاره ولي نوكيا با قيمتي بالا تنها پول اسمشو ميگيره.در ضمن الان حدود دو ماه است كه K800i خريدم و بسيار هم از آن راضي هستم چون خوش استيل با كاركرد صوتي و تصويري بسيار ايده آل است.
دوربين K800i
من طرف نوکیا هستم .ولی شما به دوربین ان 80 میگی دوربین!!!!!نقل قول:
فقط ان73
n73 جا موند عجیبه...........
harf in dosttaze varedemon kamelan taiid mishe
خيلي عالي بودنقل قول:
آقاي فري خان اينجا هرجا شايد گوشي مورد نظر شما محاسن زيادي داشته باشه ولي مطمعنا معايبي هم داره همانطور كه سوني اريكسون داره .بنابراين حمايت بي منطق باعث انحراف دوستان ميشه پس اول محاسن گوشي مورد نظر را بگو.سپس با مثلا سوني اريكسون مقايسه كن و نتيجه گيري را به خريدار واگذار كن. بنده تا به حال گوشيهاي 6600-N70 - N73 - w700i-w800i-w810 -N80 را داشته ام از برخي لحاظ نوكيا و از لحاظي ديگر سوني اريكسون بهتره. در يك جمع بندي به اين نتيجه رسيده ام كه دو حسن نوكيا داشتن سيمبين و صداي نه چندان شفاف ولي بلند است.از اين لحاظ سوني اريكسون اگر چه كمي صداي پائين تري داره ولي صداي فوقالعاده شفاف و رسايي داره.در محدوده قيمتي 400000-500000تومان هم سوني تجهيزات بهتري در اختيار شما ميگذاره ولي نوكيا با قيمتي بالا تنها پول اسمشو ميگيره.در ضمن الان حدود دو ماه است كه K800i خريدم و بسيار هم از آن راضي هستم چون خوش استيل با كاركرد صوتي و تصويري بسيار ايده آل است.
كاملآ تاييد ميشه
دوست من گیگفته تئ این قیمت سونی بهتر امکانات داده؟نقل قول:
فیمبرداری N73 بهتره یا K800 خداییش. کا 800 3GP هم نمیگیره
عکسبرداری تنها برتر ی کا 800 وضعیت شب به خاطر فلاش زنون .در روز ان73 بهتر میگیره
ان73 بهترین صدا رو داره چه از کیفیت و بلندی
سیمبیان از همه مهمتر
دیگه چی میخوای و یکم تعصب رو بزار کنار
در ضمن من ان 73 ندارم .فک نکنی من دارم و چون دارم بهترینه
ما با 7610 خودمون حال میکینم
دوست عزیز بزار این دوستانمون خوش باشن :biggrin:نقل قول:
آنچه که عیان است ................چه حاجت به بیان است [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :biggrin:
نقل قول:
عجب منطقی. من واقعا از این آدمای با منطق خوشم میاد. ( ما که داریم حال می کنیم و کلی خوشحالیم اما شما رو نمیدونم.:laughing: )
جناب actros اینو قبول دارم که میگی فیلمبرداری K800 ضعیفه اصلا کلا سونی اریکسون تو فیلمبرداری افتضاحه(اینو بدون تعصب میگم) اما اگه میشه یه مزیت دیگه ی N73 رو بگید:biggrin: . در مورد صدا هم من خودم مقایسه کردم
از نظر بلندی تقریبا با هم برابرند اما تو کیفیت صدا N73 (کلا نوکیا) باید لنگ بندازه.
به نظر من سیمبین یکی از معایب نوکیاهست. سیستم عاملی که بخواد مکررا هنگ کنه یا ویروسی بشه چه فایده ای جز دردسر داره. از نظر برنامه هم که برنامه های جاوا بیشتر از سیمبین نباشه کمتر نیست.
حالا شما اگه میتونی 2 تا دلیل دیگه بیار که N73 بهتره.:laughing:
موفق باشید.;)
عزيز ما هم با منطق شما حال مي كنيم!نقل قول:
عجب منطقی. من واقعا از این آدمای با منطق خوشم میاد. ( ما که داریم حال می کنیم و کلی خوشحالیم اما شما رو نمیدونم. )
خوب خدا رو شكر اين و قبول داريد!نقل قول:
یلمبرداری K800 ضعیفه اصلا کلا سونی اریکسون تو فیلمبرداری افتضاحه(اینو بدون تعصب میگم)
عزيز كلا اون گوشي اين قدر مزيتاش زياده كه ادم مي مونه كدوم و بگه!نقل قول:
اما اگه میشه یه مزیت دیگه ی N73 رو بگید
عزيز اگر شما با هم مقايسه كرديد من هرو روز دارم مي بينمش!!!نقل قول:
از نظر بلندی تقریبا با هم برابرند اما تو کیفیت صدا N73 (کلا نوکیا) باید لنگ بندازه
اين حرفتون كلا اصلا بي خود و الكي هستش!!!!
همه دنيا مي گن صداي ان 73 توي گوشي هاي موجود از همه گوشي چه بلندي و چه كيفيت بهترين هستش!!
اين و نمي دونم شما چه جوري مقايسه كرديد كه ك800 رو توپ مي دونه و ان 73 رو مسخره!!!
من تا حالا يه عمره گوشي نوكيا داشتم نديدم كسي از برنامه بناله اين يه مزيت استثنايي هستش!نقل قول:
به نظر من سیمبین یکی از معایب نوکیاهست. سیستم عاملی که بخواد مکررا هنگ کنه یا ویروسی بشه چه فایده ای جز دردسر داره. از نظر برنامه هم که برنامه های جاوا بیشتر از سیمبین نباشه کمتر نیست.
چرا كه اگر ضعفي توي گوشي باشه ميشه بر طرفش كرد!
و از جهت گرافيك هم كه همه مي دونن نوكيا به خاطر سيستم عاملش گرافيكي رو ساپورت مي كنه كه سوني خوابش و مي بينه!
البته بازي هاي جاوا هم يه 2و3 تايي خوبش هستش!!اما من كه هيچ بازي جاوايي ندارم كه واقعا با خال باشه!
عزيز توي امضاي من چند مورده ديگه اش هم هستش!نقل قول:
حالا شما اگه میتونی 2 تا دلیل دیگه بیار که N73 بهتره.
ببخشید وارد بحثتان میشوم ولی k800 واقعا بهتره
تو موبایلستان یه نفر که واقعا مخ موبایل گوشی این حرفا بود. ( تو کار برنامه نویسی واسه موبایل و پاکت پی سی) اومد تو انجمن یه دوری زد بعدش گفت من اینجا در مورد چی حرف بزنم آخه ... جایی که توش n73 رو با k800 مقایسه میکنن !!!!!!!!!! یعنی اصلا قابل مقایسه نیستن... فقط از لحاظ دوربین میشه مقایسه کرد والسلام....
درمورد صدا که شما باید بگم . که مشکی اینه که شما مقایسه کردی . انصافا من کسی رو ندیدم که این حرفو بزنهنقل قول:
ان73 ناموس صدا چه بلندی چه کیفیت
سیمبیان اگه ویروسی بشه باز خوبه که قابل رفعه.
سونی مشکلی برای جاوا پیش بیاد پدر صاحب گوشی رو در میاره
در مرود شما هم که گفتم که شما خیلی منطقی!!!!!!!!!!!!!!! مقایسه کردی
نقل قول:
جمله قرمز رنگ مشخص میکنه همه چیزو
تنها برتریه k800 عسکبرداری در شبه
از بقیه لحاظ، این 2 تا گوشی قابل قیاس با هم نیستن
جون مادرتون n73 رو با k800 مقايسه نكنيد - مثل اين ميمونه كه بخواي ويندوز رو با داس مقايسه كنيد .
آخه نوكيا رو مه نبايد با زباله بازيافتي چيني مقايسه كرد ......
n73 خوداي گوشي هست و حتي به غير از فيلمبرداري از n93 هم بهتر هست
گوشي هست كه سبك - بدنه پد خش - صداي بلند و با كيفيت كه از همه گوشي هاي موجود بهتره - دوربين 3.2 با لنز كارل زايس - سيستم عامل سيمبيان - امكانات ارتباطي عالي - فيلمبرداري توپ تر از همه برندهاي ديگه - و....
ديگه چي ميخواي
آقا چند نفر به یک نفر :laughing:
تا حدی گفته های شما عزیزان رو قبول میکنم
اما به طور کلی به نظر من نباید در مورد موزیک این دو گوشی بحث کنیم. هر دو یک Camera Phone غول هستن. بهتره که در مورد دوربینهای اونها بیشتر بحث بشه.:blush:
موفق باشید.:happy:
بس کنید
دوربین ها که یکی هستند
هدفون ن73 که دوزار نمیارزه
سرعتش هم که ادمو......
ال سی دیش که نصبتا مات هست
صداش هم شفاف نیست ولی بلند
ک800
هم فیلم برداری مزخرفی داره
صداش کمه
ال سی دیش کوچیکه
سرعتش خیلی بیشتره ولی امکانات ن73 رو نداره
هر کدوم از دستان هم فقط دارند از گوشی خودشون طرفداری میکنند و تو سر بقلیشون میزنند!!!!!!
ااصلا اینا به شما (من) چه بحث مگه فقط راجب دوربین نبود پس چرا هی ربطش میدید به چیز های بیربط مثل ال سی دی و
سیمبیان و ......
خواهشا اگه تاپیک مربوط به مقایسه کلی گوشی ها بود همه حرف ها درست
وقتی بحث راجبه دوربینه چه ربطی به اسپیکر و هدفون و.... داره!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مشکیپوش جان تو هم کمی عقلانی فکر کن
فعلا همینه ای که هست
دیدی که ک800 تو فروش مادر ن73 رو......کرد (خیلی بی ادبانه شد ولی اتفاقی بود که افتاد فروش اول ک800
در مقابل فروش 16 ن73)
(میتونی هم مجله جی اس ام بخونی
هم سایت های موبایل بخونی و.....
همون چینی پلاستیک بازیافتی !!!!
وقتی بحث سر دوربینه ربطش ندید به ....
همه چیزهایی که گفتی رو قبول دارم. اما خداییش lcd ماتی نداره... تو با مانیتور کامپیوترت مقایسه نکن با گوشی های دیگه مقایسه کن. وقتی light sensor رو بزاری آخر تصویرش شفاف و فوق العاده میشه فقط باطریشو زود خالی میکنه....نقل قول:
صداش هم شفافه کاملا ... دوباره میگم با اسپیکر کامپیوترت مقایسه نکن... فقط یه کم صداش زیره که اونم با تنظیم اکولایزر بهتر میشه و تو music edition هم که دیگه کلا این مشکل برطرف شده....
با همون ک800 مقایسه کردم !!!!!!!!!!!!
که تازه اون هم تا ته باشه تاثیری رو باتریش نداره !!
بحث سر دوربین بود!!!!
دوربیناشون بنظر من اول همه ک800 چون عکساش رنگ بندی بهتری داره
بعد ن73
بعد هم سامسونگ!!!!!!!!!!!!!!
دوست عزیز یه کم انصاف داشته باشنقل قول:
از نظر تو ال سی دیه ان73 ماته ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واقعا ال سی دیه ان73 رو از نزدیک دیدی که اینو میگی؟ :blink:
صداشم به نظر من هم شفافه هم بلنده :blink: قبول کن که یه کم غیرمنصفانه نظر دادی
بابا گيري دادين به صداي اينا صداش هيچ فرقي نداره با موزيك اديشن!!فقط موزيك اديشن جنگولك بازي داره من الان توي دستمه ان 73 موزيك اديشن!!به قران صداش هيچ فرقي با معموليش نداره!!
اگر فريم ور معمولي رم بكنين موزيك اديشن همين ميشه!!
به چي قسم بخورم!!كه ال سي دي ان 73 بهتر نباشه كمه كم در بد ترين شرايط با هم مساوين!
رنگه دوربين ان 73 هم توي عكس بهتره من كه از نظرم بر نمي گردم!!هر كي هم هر چي كه مي خواد بگه!!
ك800 مثله شته مي مونه جلوي ان 73!
ولي خداييش n73 يه چيز ديگس.
ببین ال سی دی n73 رو بگیر زیر نورآفتاب تا معنی فلز شفاف کننده رو بفهمی ... دیروز تو خیابون داشتم میرفتم sms اومد خواستم بخونم زیر نور آفتاب انگار نه انگار ... کاملا واضح بود. در ضمن یکی از مشخصه های lcd مخصوصا برای گوشی های موبایل سایزشه ... اونم واسه گوشی مثل n73 که نه تاشوئه نه کشویی و تو دستم قشنگ جا میشه lcd به این بزرگی واقعا یه امتیاز خفنه... صدا هم نمیدونم چی بگم به نظر من که عالیه... کاملا راضی کنندس...
فری جان شما به من میگی ن73 از نزدیک ندیدم !!!!!!!!1
خیلی خودمو نگه داشتم تا چیزی نگم من شغلم اینه !!!!!!!!!!
اونوقت ن73 ندیده باشم
اونوقتی که همه حسرت پ990 داشتن من ......
بگزریم
(در مورد موزیک ادیشن من تاپیکی زدم و همچنین حق با پول گرامی هست!!!)
ترو قران برید سر مطلب اصلی یعنی دوربین!!!!!!!!
نه عزیز من قصد جسارت نداشتم فقط اون حرفو زدم تا تعجب خودمو از نظرت ابراز کنم :happy:نقل قول:
ازتون خواهش ميكنم كه بيخود و بيجهت نيايد بگيد كه بحث رو من عوض كردمنقل قول:
لطفا پستهاي قبل از من رو نگاه كنيد و ببينيد كه من در جواب پست هاي قبلي بحث صدا و... رو عنوان كردم وگرنه من بي خود و بي جهت نميام از بحث اصلي خارج بشم
و هنوز هم ميگم فعلا از هر جهت فقط n73
نه دیگه بهزاد جاننقل قول:
هدفون ن73 که دوزار نمیارزه
سرعتش هم که ادمو......
ال سی دیش که نصبتا مات هست
صداش هم شفاف نیست ولی بلند
ببین خود شما هم داری با تعصب حرف میزنی
توی mobile-review (معتبر ترین سایت در زمینه ریویو موبایل)
مقایسه ای بین k800 و N&3 کرده
از نظر اونها ال سی دی n73 بزرگتر و بهتره
کیفیت صدای هر دو هم یکی اعلام شده
اما در مورد سرعت گفته بود که سرعت سیستم عامل k800 در کارهای روتین 2 برابر N73 اه
دوستان! GSMArena رو قبول دارین؟ اینارو احتمالا دیدین، ولی کسانی که ندیدن توصیه میکنم حتما ببینن:
این اولی نمونه عکسی هست که با N73 گرفته شده:
این هم همون سوژه که با K800 گرفته شده:
نیازی هست توضیح بدم؟ دوباره بعضی ها نمیگن که GSMArena رو خریدن؟ یا شاید هم گل رو خریدن؟ مثلا بهش کود! دادن که واسه N73 بد ژست بگیره؟!
نقل قول:
نه
مطمئنا این سایت یکی از معتبر ترین هاس
واسه مقایسه این 2 تا گوشی ههم عکس های خیلی زیادی گزاشته
و به نظر من N73 کیفیتش بهتره
لطفا یه نمونه عکس توی همون سایت معرفی کنید که N73 بهتر گرفته باشه.نقل قول:
من نمي دونم چند درصدتون gsmarena رو واقعا به 10 تا سايته ديگه ترجيح مي ديدين ولي به نظر من همين يه دونه هستش و بس!
اينم عكسه اين سايت در مقايسه!!!
مردونه بگيد!
k800!
n73!
اينم گوشي 5 مگا پيكلس ال جي!
اين عكس ببين بيش تر با كدوم برابري داره!
به نظر من كه اين هم از ان 73 و هم از ك800 داقون تر عكس گرفته اين قدر ر رنگ كرده كه فكر مي كني تابلو كشيدي يارو تا تونسته رنگ پاچيده!
ببینید n73 بعد از گرفتن عکس یه سری پردازش رو عکس انجام میده ( نرم افزاری ) و رنگها رو تیز میکنه تا عکسها قشنگ تر بشن. اما بعضی وقتها این افکت خوب عمل نمیکنه و بیش از حد رنگها رو تیز میکنه اما بعضی وقتها هم واقعا عکسها رو زیباتر میکنه مثل همین عکسی که پوول گذاشته واقعا n73 از k800 سرتره اما بعضی وقتها هم مثل اون عکسی که metapax گذاشته اون افکت کارو خراب میکنه. به هر حال امیدوارم تو فریمور های بعدی این مشکل برطرف بشه چون کاملا نرم افزاریه و قابل اصلاح...
جناب پول،نقل قول:
شما که اینقدر GSMArena رو قبول داری حتما اطلاع دارین که K800 رو به عنوان بهترین گوشی دوربین دار معرفی کرده. پس نشون دادن نمونه عکس فایده نداره. خداییش این عکسهایی شما گذاشتی چقدر با هم تفاوت داشتن؟ به قول متالیکا N73 رنگها رو تند میکنه، بله این درسته ولی K800 همون طوری که هستش عکس میگیره. ولی اون عکسی که من گذاشتم واقعا افتضاح گرفته شده بود. قبول نداری؟
اینم لینک مربوط به انتخاب K800 توسط GSMArena :
نقل قول:
یه باره دیگه برید همین مطلب رو نگاه کنید
حرفی از کیفین عکس زده نشده دوست عزیز
اصلا فکر کنم این لینکی که شما دادی... چی بگم...؟!
بجث اون سر چیزه دیگه ایه:happy:
کیفین عکس n73 بهتر از k800 اه
شما سایت Cnet رو دیدی؟ متوجه هستی وقتی برای یک محصول مینویسه Editor's Choice یعنی چی؟ توی GSMArena هم یه همچین چیزی نوشته و اتفاقا توی Cnet هم Editor's Choice شده.نقل قول:
ولی این بحث تموم بشو نیست...نعوذباالله خدا هم بیاد حکم کنه شماها قبول ندارین. اینهمه زدین توسر K800 که اله و بله و...ما هیچی نگفتیم، ولی همه دنیا، سایتهای تخصصی و آمار فروش داره میگه از نظر دوربین K800 از N73 بهتره. حالا چرا شماها چشماتونو به روی حقایق بستین، خودتونم نمیدونید. نمونش همون خبر Mobile Awards ...
بله كه مي دونم عزيزم!!!!خبرش قديمي شده ديگه!نقل قول:
جناب پول،
شما که اینقدر GSMArena رو قبول داری حتما اطلاع دارین که K800 رو به عنوان بهترین گوشی دوربین دار معرفی کرده. پس نشون دادن نمونه عکس فایده نداره. خداییش این عکسهایی شما گذاشتی چقدر با هم تفاوت داشتن؟ به قول متالیکا N73 رنگها رو تند میکنه، بله این درسته ولی K800 همون طوری که هستش عکس میگیره. ولی اون عکسی که من گذاشتم واقعا افتضاح گرفته شده بود. قبول نداری؟
اینم لینک مربوط به انتخاب K800 توسط GSMArena :
البته بماند كه N73 هم از قافله عقب نمونده بريد صفحه 7 رو بنگريد!!
ان 73 بهترين گوشي 3G شده!!بالاخره 2 تا مقام و كه نمي دن به يك گوشي!
در ضمن چندين بار گفته شد كه چرا ك800 به عنوان بهترين گوشيه دوربين دار انتخاب شده!!!
چون با اسم سايبر شوت اومده بيرون....يعني براي عكاسي!!!
و از لحاظ امكانات عكاسي چندين چيز بيش تر از ان 73 داره مثله حال SNOW براي گرفتن عكس از برف!!!!
و به خاطر داشتن اين امكانات هستش كه اين گوشي رو بهتر مي دونستن!!!و انتخابش كردن!!
نوكيا ادعايي كرد گفت اسمه ان 73...
N73 CYBER SHOT????گفتش هستش؟؟؟
ك800 با اين اسم اومده بيرون!!خوب معلومه تمكز بيش تري روي اين دوربينش شده!!
ولي ان 73 به عنوان اولين تجربه نوكياست كه دوربينش توپ درومده!هم عكاسي و هم فيلم برداري!!
ك800 مثله علفي مي مونه كه توي يه باغ گل(N73)درومده باشه(يعني اصلا قابل ديدن نيستش).!!!
اصلا قابل قياس نيستش!!با ان 73!!
خدارو شكر ان 73 گرون شد دوباره ما داريم حال مي كنيم با گوشيمون خز نميشه!ديگه!
در هر صورت همه هم مي دونن حالت اوتوي ك 800 ضعيف هستش و تنظيم دستي كنين بهتر مي گيره ولي ماله ان خداست مخصوصا حالت كلوز اپش توپه!!!
در هر صورت ما تا زنده هستيم مي گيم و خواهيم گفت كه ان 73 بهترين بود و هستش و جاويدان خواهد موند!!!
ولي ك800؟؟؟؟؟؟؟چي ؟؟؟؟؟خز ميشه ميره پي كارش!