تاپيك اصلي اونجاست.
Printable View
تاپيك اصلي اونجاست.
تو اون تایپیک مکس کبیر اوله و فکر نمی کنم کسی بتونه ازش جلو بزنه ( 27 تا ، بعدیش Hitman با 23 تا )نقل قول:
به نظر من مکس پین خداترین موجودیه که تا حالا تو کامپیوترم دیدمش :27: . مکس 2 رو تا به حال 5 بار تموم کردم ، اما هنوز هم دلم واسش تنگ میشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانته:::Dvil May Cry اگه دلیلاشو بگم باید 101 خط بنویسم!
47:::HITMAN به دلیل کچلیتش و کت شلوارش!
Max:::MaxPayne دلیل خاصی نداره خوشم میاد ازش!
Lara Croft:::Tomb Rider یه مارمولک تمام عیار بید!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sam Fisher:::Splinter Cell با هال بید!
Prince:::Prince Of Persia خیلی خوش تیپ بیده!
دانته رو خوب اومدي.:8:نقل قول:
نوشته شده توسط hojjat_game_carbon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی جالبه شخصیت اول دو بازی ای که 2 شمارش بهترین بازی سال شده در نظر سنجی نیست ولی پانیشر است
خدای جنگ کریتوس رو چرا نزاشتین (چون واسه کامپیوتر نیومده؟؟؟) بازم داره به ps2 ظلم میشه
ای ای ا ی
پرنسنقل قول:
Prince:::POP
با هیت من
سرباز مارتین در Call Of Duty.
یعنی همون شخص اول بازی.
همونطور که میبینی نظرسنجی مربوط به چند ماه پیش میشه و اون موقع کراتوس اینقدر محبوب نبود، ولی باهات موافقم اگر بشه جاش رو با یکی دیگه عوض می کنیم.نقل قول:
اولا نمی شود نظر سنجیو عوض کرد فقط مدیران میتونن!!
دوما می خواماون 101 خطو بنویسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دلیل:
خوش تیپی - حرکات - تفنگش - شکلش - صورتش - راه رفتنش - صحبت کردنش - جنگیدنش * 101
و چرا 101 چون همه اینا ضرب در 101!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ايول به Assassin's Creed كه فكر نميكردم اينقدر بره بالا
1.شخصيت فقط Prince خودمون
2.جناب آقايsam fisher
3.شخصيت بازي Assassins چون همشهري پرنس (يعني ايرانيه)
Assassin's Creed که 6 رای هستش؟؟؟
فقط دانته و مکس پین و مامور 47
دو نفر به هیتمن رای بدن تا ما برنده نداشته باشیم!!!
آخه دوست عزیز هنوز این شخصیت این بازی زیاد جا نیوفتاده .نقل قول:
نوشته شده توسط hojjat_game_carbon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا فكر مي كنم تو نظر سنجي اسم يه نفر جا گذاشتين كارل جانسون شخصيتي كه همه كار ميكنه
از چندتا عکس و یک دیالوگ که چیزی نمیشه فهمید.نقل قول:
آخه دوست عزیز هنوز این شخصیت این بازی زیاد جا نیوفتاده .
ولی من از شخصیت سازندگانش خوشم اومد:31:
بعد از Dan Houser و Sam Houser آدمهای بدی نیستن.
البته یکم لوسن.
بیخیال ولی وجود این شخصیت الان که نیومده خنده داره. اسمشو میبینم یاد کلاغ هم میفتم تازه.
sam fisher
دو تاپيك ادغام شد!
من که با خیلی از شخصیت ها حال کردم!
راستی جای لوکاس کین توی بازی فارنهایت توی نظرسنجی خالیه
کاملا تایید میشه .نقل قول:
اما به نظر من شخصیت بازی پدر خوانده که شما اسمش رو ننوشتی از همه بهتر چون خودت می تونی شکلش رو درست کنی:21:
فقط پرنس و دانته ...
ولی بعضی از بازی هاتون که هنوز نیومده بودن ما آخه چجوری بدونیم که از اونها خوشمون میاد یا نه ...
خیلی ها هستن دراین این لیست ولی مامور47 و مکس پین و سم فیشر یه چیزدیگه هستند
هيتمن فوق العاده بود . ئقتي ميشستم پاي بازيش اصلا گذشتن زمان رو حس نميكردم ! :5:
به نظر من فقط وين ديزل در بازی و فيلم Riddick
دقیقا!نقل قول:
اقا فكر مي كنم تو نظر سنجي اسم يه نفر جا گذاشتين كارل جانسون شخصيتي كه همه كار ميكنه
Cj شخصیت به این معروفی و محبوبی.
به نظر منcjتو بازیgta5شخصیت جذاب تری داره:8:
می خواین بدونین چه شخصیت هایی جذاب و خوب عالی پروفشنال خوش تیپ و ماه هستند؟
عبارتند از :خودم و... خودم و... خودم و ...خودم و... خودم!
به نظر من فقط لیون و دانته.......
به نظر من فقط الطیرassassins creed)اخه اون یکی از سربازای متعلق به ایران و سینان بود.
----... جيل ...... كراش ...... لارا كروفت .... سونيك :46:
Dark messiah
اول، گوردون فريمن بعدشم لارا کرافت بعد از اون هم سام فيشر بعدشم اينديانا جونز
سلام .از نظر من :
1- نئو
2- کریتوس
3- hitman
4- سام فیشر
5- سوپر من
من از قديم الايام خراب رزيدنت اويل و مخصوصا جيل والنتاين بودم
به نظر من جيل مثل لارا كرافت قدرتي خيالي و مافوق الطبيعه نداره بلكه اون يك دختر عادي عضو گروه استارزه كه با تكه بر هوش و فكرش مي تونه از جهنم راكون سيتي زنده در بره
سلام
به نظر من:
جاسوس استريك فرس
مامور 47 هيتمن
سنويك داخل بازي سونيك ريدر
چرا هیچ کدوم از شخصیتهای warcraft نیستند؟
شخصیت prince of persia و hitman و punisher و max payne رو خیلی دوست دارم
سم جان نظر سنجی رو ادیت میکنی بازیهای بالای 9 رو بذاری؟
راستی Bubbles شخصیت bioshock هم هست.کد:http://www.gamespot.com/games.html?type=top_rated&mode=all&sort=score&dlx_type=all&date_filter=all&sortdir=asc
درسته بعضی شخصیت ها مثل شخصیت بازی Dead rising بهتره حذف بشه ولی با این حرفت موافق نیستم .نقل قول:
این شخصیت هم تو ایران اصلا محبوبیت نیست. اصولا کاراکتر های بازیهای اول شخص زیاد محبوب نمیشن(تو ایران).