465 تومن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مگه ارزون شده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
چون تازه گرفتم و سریع اپدیتش کردم متوجه تغیراتش نشدم و کلا احساس میکنم باید گوشیه خوبی باشه در ضمن من گوشیمو از مجتمع بهار توی خیابان بهار شمالی گرفتم (پیچ شمیران) راستی ID من تو Yahoo اینه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه میتونی یه pm بده الان ان لاینم ممنوننقل قول:
مبارک باشه !نقل قول:
انشاا... صد سال کار کنه :biggrin: :blink: :blush:
من ان73 رو 460 تومان با گارانتی متفرقه خریدم اگه دوست داشتید آدرسش رو قرار بدم
بله الان قیمتش با گارانتی متفرقه همینه بازم میگم منم دیروز گرفتم
سلامنقل قول:
خدمتتون عرض كنم كه اگه ظاهرش رو بپسندين از نظر كاركرد خيلي عاليه.امكانات-سرعت بالا-كيفيت و بلندي صداي عالي و ...
سلام
بین ان 70 و71و72 و سونی اریکسون دبلیو810 کدام را انتخاب کنم؟
موبایلم باید صداش بلند باشه و برنامه هم بشه حسابی روش ریخت
راستی صفحه نمایشش هم بزرگ باشه
ابعاد صفحه نمایش ان 70 و 72 چقدره؟؟؟
ممنون
سلامنقل قول:
با توجه به اينكه مي خواي برنامه نصب كني بهترين انتخاب N71 هست.N70 هم هست ولي كيفيت و بلندي صداي N71 رو نداره و همينطور كيفيت عكس N71 هم خيلي بهتر.از نظر سايز تصوير هم N71 كاملا برتر.
n71:Size 320 x 240 pixels, 36 x 49 mm
n70:Size 176 x 208 pixels, 35 x 41 mm
n72:Size 176 x 208 pixels
قرار بده جونمنقل قول:
سلام اونایی که N73 دارن لطفا راهنمایی کنن که بهترین حالت برای دوربین N73 برای فیلمبرداری کدوم حالته؟ مثلا بگید حالته White Balance گزینه Automatic از بقیه بهتره یا Color Tone حالته Normal بهتره ممنون میشم اگه راهنمایی کنین چون من با فیلمبرداریش یه مقدار مشکل دارم چون در حین فیلمبرداری هاله های سفید افقی بصورت ممتد ظاهر میشه و اون شفافیت معمول رو نداره در صورتی که در حالته عکسبرداری واقعا عالیه میخوام بدونم ایا باید گزینه هاشو تغییر بدم یا .......؟
سلام
سفیدو قرمزش 450000 کی پد عربیش
سلام اونایی که N73 دارن لطفا راهنمایی کنن که بهترین حالت برای دوربین N73 برای فیلمبرداری کدوم حالته؟ مثلا بگید حالته White Balance گزینه Automatic از بقیه بهتره یا Color Tone حالته Normal بهتره ممنون میشم اگه راهنمایی کنین چون من با فیلمبرداریش یه مقدار مشکل دارم چون در حین فیلمبرداری هاله های سفید افقی بصورت ممتد ظاهر میشه و اون شفافیت معمول رو نداره در صورتی که در حالته عکسبرداری واقعا عالیه میخوام بدونم ایا باید گزینه هاشو تغییر بدم یا .......؟
نه توي نور فيلم برداري كني فيلم برداريش خيلي خوبه!!!اون هاله ها به خاطر كم بود نور هستش!!!!!كه خيلي كم هستش و به خاطر كمي نور هستش!!توي نور فيلم برداري كني اونا ديگه نيستن!!!نقل قول:
هيچ تغييري به نظر من نده براي فيلم برداريش بزار اوتو باشه!!!
در ضمن فيلم برداري ان 73 عينه ماله ان 70 هستش و با نويز كم تر و لرزش گير كه خيلي امكان عالي هستش و با عث ميشه ديگه تيكه تيكه نشه و لقوه هايي كه ماهنگامه فيلم برداري داريم رو اصلا احساس نكنيم!!!
در كل همه چيه اين گوشي عاليه!
ممنون پوول جان اولا به خاطر وقتی که برای جواب دادن به مشکل من گذاشتی ثانیا ممنون از راهنمایی که کردی پس شما میگی همه گزینه هاشو روی حالته Automatic بزارم؟ راستی خودتم N73 داری؟
نقل قول:
مرسی:rolleye:
آقا من هرچي تم روي گوشي ميزارم نصب نميشه كمك ميخوام.... مرسي(فرمتشون sis هست)(گوشيم N73 هست)
مراحل نصبی که انجام میدی رو دقیق بگو.....نقل قول:
man che joori mitoonam tooye N73 screenserver bezaram
بعد از 333 پست نمیدونی باید فارسی بنویسی ؟نقل قول:
جواب رو باید اونایی بدن که N73 دارن
Screen Server Na ~ Screen Saver !!!!
با سلام
آیا در N73 میشه فولدر برای عکسا درست کرد یا مثل N70 فقط یک فلدر هست !؟!!؟
مثل N70 فقط یک فلدر هستنقل قول:
سلام کسی می دونه که گوشیهای قاچاقی در ایران رجیستر میشن یا نه؟
اکه نه میشه برد مخابرات ؟
کسی اگه چیزی میدونه بگه ممنون؟
نقل قول:
سلام بله رجیستر میشه ولی واقعا به دردسرش نمی ارزه از 2 راه میتونی رجیستر کنی :
1-ببری مخابرات اونجا باید تصمیم بگیرن برات که ایا رجیستر بشه یا نه؟ (حداقل یه هفته سرکاری)
2-خودت ببری جمهوری اونجا برات رجیستر کنن فکر کنم حدودا 20.000 تومن واست اب میخوره
سلام و خسته نباشید.
من دیروز یه ان 73 گرفتم، ولی هر کاری میکنم ، نمیتونم عکس صاف باهاش بگیرم، همهی عکس هام تار می افته. در ضمن ، وقتی میخوام عکس بگیرم، انگار داری از تو مه به دوربین نگاه میکنی، هیچ چیز با رنگ طبیعی نیست، تنظیمات دوربین هم در حالت پیش فرض هستند.
لطفا کمک کنید
مرسی
نقل قول:
اول تم رو منتقل ميكنم توي گوشي. بعد به اين مسير ميرم: tools_file manager_data و بعد وقتي ميرم روي تم و instal رو ميزنم اين اخطار رو ميده: Installtion of this theme is not supported . در حالي كه اين تمها مخصوص N73 هستند...
یکی به من جواب بده . لطفا
نمیدونم والانقل قول:
ولی اگه حالت ماکرو جدا گونه داره ! حتما" رو حالت ماکرو هست !
مطمین نیستم !
من قصد دارم بین ان 70 و 71 یکی را بگیرم
برای برنامه و بلندی صدا و ...
میگن 71 بهتره
راستی اگه بخواهم صدای کسی که برام زنگ زده و توی گوشی حرف می زنه واضح و بلند باشه چی بگیرم؟
بابام یه گوشی داره اصلا صدای طرف را نمی شه فهمید!!!
ممـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــنون%%-
بين n70 و n71 گوشي n71 رو بگير.اگر ميخواي گوشي صداش واضح وبلند باشه n73 بگير
خوب ببین اشکال داره دیگه باید بریزی توی قسمت other و از اونجا نصب کنینقل قول:
منم N73 دارم عکسو خیلی عالی میندازه ولی فیلم برداریو هاله های تار میندازه منم نمیدونم اشکالش چیهنقل قول:
وقتي تمهاي مناسب رو ميريزم اين اخطار رو ميده:
cartifical may not be vailed is expired is phones data setting may be inccorect
سلام خدمت همگي
مي بخشيد مي خواستم ببينم n73 خوبتره يا n80
موندم كه كدوم را بخرم مر30
برای 1000 بار ! N73 بهتره !نقل قول:
با سلام
اگه به من یک ان 80 مجانی بدن !!! نمیگیرم چون:
پرش آنتن - صدای ضعیف (نسبت به قیمت) - طراحی ضایع - کیفیت بد دوربین
تقریبا" موافقمنقل قول:
ولی صداش زیاد بد نیست !
طراحیش هم خوبه ! و کیپدش جون میده واسه SMS
ولی فیلم گرفتم باهاش وقتی داشتم میدیدم انگار با دوربین عهد بوق فیلم گرفتی انقدر که ضایع بود !
حالا جان من روی بچه های این تاپیک رو زمین ننداز این یه بارم شده این N80 رو مجانی قبول کن. خواهش میکنم اگه قبول نکنی من خودم رو میکشمنقل قول:
شرمنده !!!!نقل قول:
ادیت شــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــد
سلام دوستان یه راهنمایی کنید
چطوی میشه فرمان صوتی داد به نوکیا n72
لطفا کامل بگید
چه دکمه ای رو باید بگیریم یا چی بگیم
سلام . .نقل قول:
دوست گرامی . . من با گوشی N72 کار نکردم . . اما در گوشی های دیگه ی نوکیا مثل 6630 . . باید در منو ، بدنبال گزینه ای بنام voice com باشی . . از اونجا میتونی فرمان صوتی به گوشیت بدی . . ( البته باید یک کلید جدا هم در بغل گوشیت باشه . .
موفق باشی . .