سلام من حمید هستم ساکن کرج و 27 سال دارم
سلام دوست من،نقل قول:
درست که انجمن زبان نسبت به مابقی انجمن ها چندان فعال نیست اما در هر صورت انجمن روبه رشد و با ظرفیتی و همهء بچه های اونجا مشتاقانه سعیشون رو می کنن راستی نظرتون رو راجع به وبلاگ و کتابم نگفتی:blush: :rolleye:
حمید جان سلام عزیز کدوم فروم بیشتر فعالیت می کنی چند وقت یک بار به این فروم سر میزنی ؟ یه خورده بگو از خودت ..نقل قول:
متاسفانه اینجا جاش نیست شما اول در تاپیک زیر اعلام کن بعد ما اگه نظری بود منعکس می کنیم :نقل قول:
سلام دوست من،
درست که انجمن زبان نسبت به مابقی انجمن ها چندان فعال نیست اما در هر صورت انجمن روبه رشد و با ظرفیتی و همهء بچه های اونجا مشتاقانه سعیشون رو می کنن راستی نظرتون رو راجع به وبلاگ و کتابم نگفتی:blush: :rolleye:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم انجمن وبلاگ و سایت
راستش من وقت زیادی برای سر زدن به فرومهای مختلف رو ندارم واین اولین فرومیه که در اون عضو شدم و معمولا از وقتی عضو شدم هر روز به این فروم سر میزنم
خب حمید جان شما برای چی اصلا عضو شدی از مجا با پی سی آشنا شدی ؟ اولین تاپیکی که دیدی کدوم بود؟نقل قول:
راستش من وقت زیادی برای سر زدن به فرومهای مختلف رو ندارم واین اولین فرومیه که در اون عضو شدم و معمولا از وقتی عضو شدم هر روز به این فروم سر میزنم
من دنبال فرهنگ لغت دهخدا میگشتم که یکی از دوستانم به نام ماهان پی سی رو به من معرفی کرد .
واین تاپیک اولین تاپیکی بود که از آن دیدن کردم ولی هنوز چیزی رو که میخواستم پیدا نکردم.
اگر دنبال نرم افزار هستی در قسمت معرفی نرم افزار در خواست بده فورا بهت کمک می کنن !
در ضمن سرچ هم می کردی !
سلام من اردلان هستم.اشتباه نکنید من عضو جدید نیستم من همون ardalan shahabi قبلیم که پسورد کاربری قبلیمو گم کردم چون که سه ماه اینترنت نرفتم.
برات یه ایمیل اومد از انجمننقل قول:
به آدرس : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برو پسورد رو درست کن دوست خوبم
سلام .من وفا هستم
17سالمه و تو دنیا عاشق دوچیزم:اول خونوادم و بعد فیزیک
خیلی هم سایت شمارو دوست دارم و خوشحالم در اینجا عضویت دارم
نام:r
نام خانوادگی:sz
راستی شما نمی خواهید این تازه وارد ها را راهنمایی کنید
ما چاکر همتون هستیم وروود همه رو تبریک میگم
سلام دوستان .. من مریم هستم ، 20 سالمه
بیشتر بیننده بودم ، خیلی از مطالب استفاده کردم ، صفحه های آشپزی رو ذخیره کردم که دونه دونه بخونم ببینم غذای گیاهی داره یا نه :laughing: (من گیاهخوار هستم:tongue: ) از همه ممنونم.
همه دوستانی که تازه عضو شدن خیلی خیلی خوش آمد می گم بهشون
امیدوارم شاهد فعالیت خوب اونها هم باشیم
مشکلی و سوالی هم بود در مورد انجمن در خدمت هستم
با سلام خدمت همه دوستان
من هم رضا هستم از شيراز با نرم افزارهاي اكسل و اتوكد بطور حرفه اي كار كرده ام و در صورت هر سوالي در
خدمتم .
ضمناً از مديران سايت ميخوام تا تازه وارد ها رو راهنمايي كنن كه چطور ميتونن فايل در اين سايت بزارن يا لينك بدن
ضمن خوش آمد گویی به شما رضا عزیزنقل قول:
شما فایل رو در سایتی مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آپلود می کنید و بعد لینک رو قرار می دید
سلام:happy: اسم شما رو زیاد دیدمنقل قول:
ممنون
البته من خیلی جدید نیستم
يه سوال داشتم :نقل قول:
از چه موقع ما ميتونيم در پستمان فايل پيوست كنيم يعني امتيازيه يا تعداد پست زياد يا اصلاً نميتونيم
البته من راههاي لينك گذاشتن رو آشنا شدم و فقط اگر فايلي در كامپوتر خودم داشته باشم براي آپلود كردنش دچار
مشكل شدم . مخصوصاً در اين سايت rapidshare :blush:
سلام به همه
راستش من کاربر جدید نیستم
تاریخ عضویتمو نگاه کنید متوجه میشید
اما بنا به دلایلی چند ماهی میشه که نمیومدم یا حداقل فعالیت نداشتم
اما از امروز برگشتم
پس به چشم یه کاربر جدید اما با تجربه بهم نگاه کنید
این از روی تعداد پستهام ( که اکثرش در خواست کمک بود ) و تاریخ عضویتم معلومه
شما حتما باید مدیر سایت بشید تا بتونید این کارو بکنید (البته تا جایی که من اطلاع دارم)نقل قول:
برای اپلود من اینجا رو بهتون پیشنهاد می کنم که واقعا کارش حرف نداره حتما امتحان کن
موفق باشید
سلام . من جیم هستم از اینگیلیستن و خوشحال میشم پیغام واسم بزارین
خوش آمدیدنقل قول:
دوست من در هر موردی راهنمایی خواتسد دوست عزیزمون جناب مافیا هستن ...نقل قول:
موفق باشید ...نقل قول:
خوش آمدید ...نقل قول:
شما هم که دیگه تابلویی !;)نقل قول:
شما باید کمی فعالیت داشته باشید تا پیغام های شما فعال بشه و بتونن براتون پیغام بگذارن !نقل قول:
خوش آمدی جیمی :happy:
سولئاریس جان یه مدت نبودی بابا ، کجا بودی؟
و سر انجام این تاپیک با نبود سولئاریس چه خواهد شد ؟؟؟
باتشكر از MEHRAN عزيز از راهنماييتاننقل قول:
سلام
من هم عضو جدید هستم نیما 21 ساله از نهران من تعمیر کار پرینتر های hp هستم اگه مشکلی بود در خدمت هستم
سلام به همه دوستان
من یک سالی میشه که ویزیتور این فروم و طرفدار پروپاقرص انجمن متفرقه هستم و الان
خیلی خوشحالم که دارم اولین پستمو اینجا میدم
یکی هم به من خوشامد بگه عقده ای نشم :laughing:
عليرضا نظري
همداني هستم
كارم:
برنامه نويسي به زبانهاي
ويژوال بيسيك - دلفي - اكشن اسكريپت فلش - جاوا اسكريپت - بيسيك - پاسكال - سي -
طراحي سي دي هاي :
مولتي مديا - نشريه الكترونيكي - بانك اطلاعاتي
خلاصه هرچيزي كه با ابرنامه نوشتن سر و كار داشته باشه رو سعي كردم باهاش آشنا بشم.
متولد 1360
شماره همراه من هم :
09188173704
مدل گوشي هم كا750
اهلاً و سهلاً یا اخی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام حاج آقا نظری،نقل قول:
خوش به حالت که این همه چیز بلدی.
حالا لازم نبود انقدر هم وارد جزئیات بشی ها. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم می شناسمت !نقل قول:
یکی هم به من خوشامد بگه عقده ای نشم :laughing:
سولئاریس جان نوشته بودی که نمیای ناراحتمون کردی ولی خوب شد که دوباره اومدی;)نقل قول:
شکرا جزیلا یا اخی:wub:نقل قول:
به جا نمیارمنقل قول:
بيشتر براي اين بود كه اگه كمكي از دستم مي اومدنقل قول:
دوستان اين توفيق رو از ما دريغ ندارند
سلام من مرتضی هستم 17 ساله از مشهد دانش آموز سال سوم رشته کامپیوتر:rolleye:نقل قول:
سلام من مرتضی هستم 17 ساله از مشهد دانش آموز سال سوم رشته کامپیوتر
تا وقتی سامان بود پایین نمیرفت.تاپیک خوبی بود برا یه اشنایی ابتدایی .برا من زده اخرین پست ماله 226 روز قبل هست یعنی این همه وقته سامان سر نزده!!!ان شالله هر جاست موفق باشه
حالا که پست اومده بالا من هم یه چیز بگم . توی صفحات اول همه کسایی که اون موقع کاربر جدید بودن الان یا آخر فروم باز شدن یا کاربر فعال یا ... تک و توکی هم پیدا میشن که پستی که توی این جا دادن پست اول و آخرشون بوده
چقدر زود میگذره ! بعضی ها پیشرفت میکنن بعضی ها هم انگار نه انگار
امير.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:31: