از توضیحت واقعا ممنونمنقل قول:
من از 130 سوال کردم گفت در آینده نزدیک همه رو فعال می کنن و شرکت در حال مذاکره است:puke:
Printable View
از توضیحت واقعا ممنونمنقل قول:
من از 130 سوال کردم گفت در آینده نزدیک همه رو فعال می کنن و شرکت در حال مذاکره است:puke:
موافقم. من خودم 912 داشتم. دادم ایرانسل گرفتم. الان هم داره عالی کار می کنه.نقل قول:
اپراتور اول و ارایه سيم كارت چند ظرفيتي
رييس هيات مديره شركت مخابرات ايران، از ارائه سيم كارتهاي چند ظرفيتي توسط اپراتور اول طي ماههاي آينده خبر داد.
دكتر وفاغفاريان ، در گفت و گو با خبرنگار ايلنا ، با بيان اين كه برخي از گوشيهاي تلفن همراه موجود در بازار قابليت قراردادن دو يا سه سيم كارت را دارا هستند ، اظهارداشت: در حال حاضر شركت ارتباطات سيار در صدد است تا طبق فرآيندي امكان استفاده از سيمكارتهاي چند ظرفيتي را فراهم كند.
وي ، افزود: در اين روش مشتركين تلفن همراه اپراتور اول قادر خواهند بود بر اساس نياز خود از سيم كارتي استفاده كنند كه قابليت جاي دادن چند شماره سيم كارت را در كنار هم داشته باشد.
دكتر غفاريان، با بيان اين كه در حال حاضر اين طرح براي شمارههاي اپراتور اول امكان پذير خواهد بود، يادآور شد: اين سرويس ظرف چند ماه آينده ارائه خواهد شد.
رييس هيات مديره شركت مخابرات ايران، خاطر نشان كرد: در صورتي كه از اين سيم كارتهاي خاص بتوان براي چند شماره استفاده كرد مطمئناً هزينه استفاده از آن بالاتر خواهد بود
ممنون از این تاپیک خوب، من یه سوال داشتم حالا ما اومدیم و ایرانسل خریدیم بعد خواستیم بفروشیم، باید چه کار کمنیم؟ قیمتش چنده؟
سلام دوستان.
من قبلا 0912 داشتم ولی الان دادم به مامانم و رفتم یه ایرانسل خریدم. به شدت و خیلی خیلی ازش راضیم. من در شهرک اندیشه هستم. جایی که آنتن ملارد کرج با من چند کیلومتر فاصله داره، اما بازم آنتنم پره و صدا عالی و اس ام اس سری میره و میاد. یکی از دوستان هم گفته بود که دیر بوق آزاد میزنه که اصلا اینطور نیست. تا call را میزنید 2ثانیه بعد بوق میزنه... در مورد اس ام اس به 0912 هم باید بگم که اس امس از 0912 سریع میاد اما از ایرانسل به 0912 بعضی وقتها طول میکشه که اونم به خاطر شلوغی SMS CENTER ایا 0912 است نه مشکل ایرانسل. با خود 0129 هم وقتی به یه 0912 دیگه اس ام اس میدیم بعضی اوقات طول میکشه.
من که آنتن tci تا خونمون 500 متر هم فاصله نداشت هی آنتن میرفت هی میومد. بعضی اوقات هم پر پر بود ولی بوق نمیزدو قطع میشد یا network busy.....
به هر حال اگه بم یه 0912 بدن که با ایرانسلم عوض کنم، نمیکنم! (به هزار بدبختی از طریق شماره طلایی یه شماره ی رند گرفتم)
هیچ وقت تا حالا خارج از دسترس نبودم تو تهران یا جاده دماوند و کرج. همه چی روبراست و عالیه....
اما یک نکته به اونا که میگن tci خوبه....
یه سر به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزنید تا ببینید که tci از 10 12 سال پیش فعالیتش را شروع کرده. اما بازم مردم راضی نیستند. یعنی چون اون موقع تا 2 سال پیش که بحثٍ هیچ اپراتور دیگه جز TCI نبوده، مخابرات با سستی عمل میکرده. اما حالا افتاده تو یک رقابت سنگین با تالیا و ایرانسل که به یقین عقب می افته.
حالا ایرانسل چند ماهه که اومده داره میترکونه. اون موقع یادمه بابام با 460 تومن سیم کارت ثبت نام کرد(آزادش 1 تومن بود). تو خونه که آنتن نمیداد. بیرون هم نقطعه ای بود. حالا ایرانسل 3 ماهه کل کرج و تهران و .... آنتن میده. کامل.
خوب من که میگم هرکی TCI داره و نمیخواد بفروشه نفروشه، فقط تعصب را کنار بزاره و فنی به موضوع نگاه کنه. آخه شما کی فکر میکردید که خودتون شمارتونو بتونید انتخاب کنید؟
فقط تنها مشکلی که در ایرانسل من باش مواجه شدم نیوفتادن شماره بعضی اوقات است که اونم امید وارم حل بشه.
در آخر یه سوال داشتم از بعضی افرا که میگفتند با ایرانسل میشه یه کارهایی کرد تا شمارت نیوفته تو گوشی طرف مقابل. باید چه کار کرد برای این که نیوفته؟؟؟
باید ببری همون نمایندگی که خریدی یا هر نمایندگی دیگه. آدرس نمایندگی ها تو سایت ایرانسل ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) هست. اگه هنوز استفاده نکرده باشی احتمالاً 130هزار تومن و اگه کارکرده باشه حدود 100هزار تومن می خرن.نقل قول:
این امکان که هنوز فعال نیست ولی وقتی که فعال باشه اگه مثلاً می خوای با شماره 09352222222 تماس بگیری و نمی خوای شماره ات بیفته باید این کد رو وارد کنی:نقل قول:
09352222222#31#
و کلید برقراری تماس رو بزنی
برای هر شماره ای که نمی خوای شماره ات بیفته باید این کار رو انجام بدی.
خود سایت ایرانسل وقتی که این خدمت راه بیوفته توضیحات کاملی راجع بهش ارائه می کنه.
شهاب سامسونگ عزیزنقل قول:
با این جوابهای دقیقی که شما میدی به نظر میرسه که شما مدیر عامل ایرانسل باشی:blink: خداییش خیلی خفنی:laughing:
ايرانسل توي اروميه كه درست و حسابي آنتن نميده؟
ولي تا يساله ديگه كولاك مي كنه!
سلامنقل قول:
آقا چيرا هيچكس اين قضيه رو جدي نميگيره.
خدمت دوستان عارضم كه امروز برا من قبض موبايل اومد
وقتي مبلغ قابل پرداختو با اون چيزي كه تايمر گوشيم نشون ميداد مقايسه كردم فكم افتاد:ohno:
حدودا 4 برابر
به نظر شما اين مهم نيست؟
اگه ايرانسل اين قضيه رو حل كنه كه بعيد ميدونم(چون زنگ زدم به 130 و پرسيدم تا كي ميخواين دقيقه اي حساب كنين گفت: هميشه:sad: به نظر من بهترين اپراتور در كشور خواهد شد.
درنهايت از اينكه پست تكراري زدم عذر خواهم.
درسته اینجوری نمیشه دوام آورد
همه امکانات ایرانسل چه حالا چه در آینده جبران این موضوع رو نمی کنه:blink:
دوستان یه خبر به دستم رسیده که خبر دار بشین بد نیست... دوست من که از کارکنان بخش فنی شبکه ایرانسل هست طی صحبتی که با من داشت گفت که سرویس های وعده داده شده این شبکه به این زودی ها که فکرشو بکنیم فعال نمیشه
من که خودم از امیدواران فعال شدن این سرویس ها بودم خیلی نا امید شدم
امیدوارم خبر اشتباه باشه تا شاید شاهد یه مقدار پیشرفت باشیم
بخاطر خبر بدی که دادم معذرت میخوام
به نظر من ایرانسل عالیه 1:کیفیت صدا 2:آنتن دهی مناسب 3:قیمت مناسب
کمی صبر کنید کل هر چی شبکه هست میشکونه
یه سوا داشتم
اون هم ایرانسل که توی روزنامه تبلیغ زده بود که آنهایی که در شهرستان آنها ایرانسل فعال نیست می توانند با خریدن سیم کارت فعلا از شهر هایی که ایرانسل در آنها فعال است استفاده کنند.
این کلمه ی فعلا کمی شک برانگیز هست . یعنی در آینده فقط می توانند در شهر خودشان استفاده کنند.؟؟؟؟؟!!!!!!1
بابا این ایرانسل اومده داره هر کاری می کنه که مردم زودتر 150 هزار تومن به حسابشون بریزن
از نظر عقلی شماره های رند رو اگر هم گرون بدند خیلی سودی برای این شرکت نداره
آخه مثلا کسی که تو یه شهر دیگه هست که آنتن نمی ده یه سیمکارت با آنتن صفر به چه دردش می خوره که بیاد پیش خرید کنه؟
بعد تازه اینکار که از طریق اینترنت می فروشند به سود شرکت هست چون به مغازه می فروشند کمتر ولی وقتیکه از این طریق بفروشند کل 150 تومن در جیب خود شرکت هست
راستی یه خبر بود که نوشته بود سیمکارت تا سال 88 رایگان می شه و معاون وزارت ارتباطات گفته بود
و دلیل اون این بود که چون توسعه شبکه کامل می شه دیگه احتیاجی به ودیعه نیست
و فکر کنم ایرانسل که 150 می ده همچین کار مهمی نمی کنه
بچه دیروز تو رادیو پیام یک چیز جالب می گفت در مورد سیم کارتهای 912 یا اپراتور یک.
جریان از این قراره که جدیدا سیم کارتهای مردم بدون هیچ دلیلی میسوزه و غیرقابل استفاده میشه.خبرنگار شبکه پیام به چند تا دفتر خدمات موبایل تماس گرفت و اونا هم گفتن ما روزی 20 تا 25 از این مورد سوختگی سیم کارت داریم.بعد زنگ زد به شرکت مخابرات اول مسئولش زیر بار نمی رفت ولی اخر قبول کرد و گفت که سیم کارتهای اپراتور اول مدت مصرف دارن و بعد از چند مدت از کار می افتن و باید یک سیم کارت جدید خرید.این ظاهرا جدیدترین بامبول شرکت مخابرات.اول که کپی سیم کارت که قبول نمی کردند و لی حالا پذیرفتن.و اینم آش جدید مخابرات برای مردم.که سیم کارت تاریخ مصرف داره و بعد از یک مدتی باید عوضش کرد.
دوستان اگه اطلاعی دان بگن تا بقیه هم مطلع شن
من تحقیق کردم... تعداد سیم کارتهای کپی شده IR-TCI بسیار بالا رفته و یه جورایی کنترل سیستم از دستشون خارج شده... بخاط همین در تعدادی موارد که خود شرکت از کپی شدن سیم کارت مطلع شده سیم کارت رو میسوزونه که فرد برای گرفتن سیم کارت سالم اقدام کنهنقل قول:
البته از یک طرف هم سود جویان دارن تعدادی سیم کارت رو بی دلیل میسوزونند تا پول بگیرند
این شرکت مخابرات رو ولش کنید... سیم کارتهای اعتباری همین خوبی رو داره که کسی ازشون کپی نمیگیره و یک دفعه 400 هزار تومان قبض نمیاد درب منزل
ایرانسل هم سیم کارتهای اعتباریش رو به بازار روانه کنه خیلی خوب میشه. در کنار تالیا میتونن تمام مشترکین تلفن همراه رو به خودشون اختصاص بدهند... البته اگر این ایرانسل پوشش دهی شو گسترش بده... الان که خیلی کمه
من اصلا فکر نمیکردم تالیا اینقدر رای بیاره.
مشخصه که مشترکینش ازش خیلی راضین.
همین امروز رفتم تو سایت تالیا ثبت نام کردم تا آخر همین ماه یه سیم کارت ازش بگیرم
شما هم برید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که غرب بودم برای هفته اول تکمیل ظرفیت شده بود.
شهر های جدید که ایرانسل در دی ماه سیم کارت میده مشخص نشده هنوز ؟؟؟
اگه شهر خاصی رو می خوای بدونی با شماره 09351300000 تماس بگیر و بپرس فلان شهر چه موقع تحت پوشش آنتن دهی قرار می گیره. این رو هم باید بگم که خیلی با ادب و خوب جواب میدن.نقل قول:
واقعا گل گفتی . خیلی خیلی با ادب و مشتری مدار هستند. یک روز من جمعه ساعت 6 غروی برای سوال ایمیل فرستادم که 20 دقیقه بعد جواب دادندنقل قول:
برای مثال توی شهر های مازندران توی خیلی از شهر هاش آنتن BTS رو زدند ولی هنوز رااندازی نشده . به نظر من می خواند که به صورت استانی راندازی کنند . من که تماس گرفتم گفت شهر شما اواخر بهمن یا نیمه ی اول اسفند فعال میشه که فکر کنم استان مازنردان فاعل بشه چون الان حدود 40 روز هست که این آنتن ها رو در سراسر شهر ما و شهر های مجاوار وصل کردند.
تاکنون بیش از 22 هزار سیمکارت تعویض شده است
سرپرست روابط عمومی شرکت ارتباطات سیار، از تعویض 22 هزار و 622 سیمکارت تلفن همراه خبر داد و گفت: از این تعداد، چهار هزار و 729 سیمکارت در تهران بزرگ و مابقی در سایر نقاط کشور بوده است.
عباسعلی ابوالفضلی، در گفتوگو با خبرنگار سیتنا، اظهار داشت: مساله تعویض سیمکارت از مشکلاتی بوده که مشترکان در تماسهای مکرر با ارتباطات مردمی شرکت ارتباطات سیار از طریق شماره تلفنهای 09990،88641000 و Sms به شماره 300091 مطرح میکنند.
وی، سه مقوله سوختن، مفقود شدن و سرقت سیمکارت را از دلایل تعویض و تغییر سیمکارت عنوان و تصریح کرد: حرارت، امواج، ضربه، تغییرات ولتاژ و اشتباه قرار دادن سیمکارت از عوامل عمده سوختن سیمکارت است.
ابوالفضلی، با اشاره به سیمکارتهای وارد شده در دوره اول (سال73) خاطرنشان کرد: این سیمکارتها بعد از کارکرد محدودی میسوخت که پس از این دوره، سیمکارتهای وارد شده دارای کانتر بودند که تا 48 هزار بار کانتکت کردن ظرفیت کارکرد داشتند و پس از این زمان میسوختند.
سرپرست روابط عمومی شرکت ارتباطات سیار، خاطرنشان کرد: بررسیهای آماری نشان میدهد که به طورمتوسط در سال حدود یک درصد مشترکان به دلیل سوختن سیمکارت و به همان میزان نیز به دلیل سرقت و مفقودی، سیمکارتهایشان را تعویض میکنند
استقبال از سيمكارتهاي ايرانسل مانند تاليا نبوده است
دبير انجمن فروشندگان سيمكارت، گوشي و لوازمجانبي گفت استقبال از سيم كارتهاي اپراتور دوم تلفن همراه (ايرانسل) مانند تاليا نبوده است.
"مهران علينژاد" روز شنبه در گفتوگو با خبرنگار آيتيايرنا دليل اين امر را ارزان بودن سيم كارت تاليا و برابري خدمات ارايه شده توسط تاليا و ايرانسل دانست.
وي اظهار داشت در ابتدا استقبال از سيمكارتهاي ايرانسل قابل توجه بود كه به تدريج اين استقبال كاسته شد اما اكنون ايرانسل با تبليغات گسترده جايگاه خود را تا حدودي به دست آورده است.
علينژاد با اشاره به اينكه سيم كارتهاي اعتباري تاليا، جايگاه خوبي پيدا كرده، افزود "پيشبينيها اين بود كه ايرانسل بهتر مورد استقبال قرار گيرد اما ايرانسل مثل تاليا نشد."
دبير انجمن فروشندگان سيمكارت، گوشي و لوازم جانبي در خصوص بازار سيم كارت گفت اين بازار حدود ۲۰روزي است كه ثبات نسبي پيدا كرده است.
وي دليل اين ثبات قيمت را ثبت نام جديد سيم كارتها كه قرار است انجام شود، عنوان كرد و افزود شنيدهها حاكي است كه قيمت سيمكارتهاي ثبت نامي جديد قرار است زير ۲۵۰هزار تومان باشد.
اعتبار يك طرفه سيمكارتهاي تاليا دو برابر شد
با تصويب و ابلاغ آييننامه مربوطه از سوي شركت مخابرات ايران، ميزان اعتبار يك طرفه سيمكارتهاي اعتباري تاليا، از دو دورهي 15 روزه، به دو دوره يك ماهه افزايش يافت.
روابط عمومي شبكه مستقل تلفن همراه اعتباري كشور اعلام كرد: بر اساس اين مصوبه اين افزايش مدت اعتبار يك طرفه مشتركان، از تاريخ پانزدهم آذرماه سال جاري در خصوص تمامي714 هزار مشترك اين شبكه اعمال ميشود.
بنا بر اعلام با توجه به تغييرات اعمال شده، از اين پس دورهي وضعيت يك طرفه اول مشتركان اين شبكه كه با اتمام اعتبار ريالي و يا اعتبار زماني آنان آغاز ميشود، به يك ماه افزايش مييابد و باقيماندهي اعتبار ريالي و يا زماني مشتركان طي اين مدت همچنان براي آنها حفظ ميشود.
بر اساس اين گزارش در دومين دورهي يك طرفه شدن سيمكارتهاي اعتباري، مشترك 30 روز فرصت خواهد داشت، تا با افزايش اعتبار خود شماره خود را از دست ندهد؛ اما باقي ماندهي اعتبار ريالي و زماني وي در دومين دورهي يك طرفهي شدن سيمكارت از بين ميرود.
هیچگونه هزينهاي به عنوان هزينهي نمايشگر و آبونمان از مشتركان تالیــا دريافت نميشود
بنا بر اعلام شبكهي مستقل تلفن همراه اعتباري كشور (تالیــا) كه هم اكنون 25 شهر بزرگ و پرجمعيت و مراكز 24 استان كشور را تحت پوشش خود دارد، هيچگونه هزينهاي به عنوان وديعه، هزينهي نمايشگر و آبونمان از مشتركان خود دريافت نميكند
به علت اختلاف ايرانسل با وزارت Ict فعلا از سيمكارت اعتباری خبری نيست!
مدير عامل ايرانسل ، اپراتور دوم تلفن همراه از آماده بودن سيستم اين شركت براي ارايه تلفن همراه پيش پرداختي خبر داد ، اما گفت كه اين شركت با وزارت ارتباطات بر سر قيمت اختلافاتي دارد.
"عليرضا قلمبر دزفولي" به ايرنا، گفت:سيستم اين شركت براي ارائه تلفن همراه پيشپرداختي(اعتباري) كاملا آمادهاست اما اين شركت با سازمان تنظيم مقررات وارتباطات راديويي (وابسته به وزارت ارتباطات) بر سر قيمت اختلاف دارد و درپي حل حقوقي اين مشكل است.
وي گفت ايرانسل درپي آناست سيمكارت اعتباري را با بهاي پايين عرضه كند اما در طرح تجاري پيشبيني شده است ۲۸/۱درصد از درآمد سيمكارت به مخابرات پرداخت شود.
وي اواخر مهر ماه گذشته درزمان اعلام واگذاري نخستين سيمكارتهاي دايمي شركت ايرانسل گفته بود دو يا سه هفته پس از آغاز توزيع اين سيمكارتها، سيمكارتهاي پيشپرداختي اين شركت نيز عرضه ميشود.
مدير عامل ايرانسل پس از گذشت چند ماه در حال حاضر اعلام ميكند بهسبب اختلاف با وزارت ارتباطات هنوز تصميم قطعي در اينباره گرفته نشده و بهمن ماه تصميمگيري خواهد شد.
دزفولي با بيان اينكه تاكنون حدود ۴۰۰هزار سيمكارت ايرانسل به فروش رسيده است، افزود: در حال اتصال شهرهاي استانهاي مازندران، قم و مركزي به شبكه هستيم و تلاش ميكنيم ظرف دوهفته آينده سيمكارت اپراتور دوم را در اين شهرها واگذار كنيم.
مديرعامل ايرانسل همچنين گفت كهاين اپراتور سعي ميكند بخشياز سرويسهاي ارزش افزوده نظير دسترسي به اينترنت و ارسال و دريافت پست الكترونيكي را تا بهمن ماه ارائه دهد و سرويسهاي Gprsمثل Mss(پيام تصويري) را حداكثر تا بهمن ماه عرضه كند.
اعلام نرخ جدید سیم کارت های دولتی
ITanalyze.ir – نرخ نهایی سیم کارت های دولتی که در شورای عالی اقتصاد در انتظار تصویب قرار داشت اعلام شد.
بر این اساس سیم کارت های دولتی که در بهمن ماه ثبت نام می شوند با نرخ مصوب 288 هزار تومان به فروش می رسد. اگرچه درثبت نام ها دور جدید سیم کارت های دولتی تسهیلات جدید و ویژه ای نیز برای ثبت نام کنندگان در نظر گرفته شده است.
به این ترتیب مبلغ 288 هزار تومان قیمت سیم کارت های دولتی در دو قسط پرداخت می شود که قسط اول در هنگام ثبت نام رقم 150 هزار تومان خواهد بود و الباقی در زمان تحویل سیم کارت از خریدار دریافت می شود.
بر اساس این گزارش هنوز شرایط و ضوابط نهایی واگذاری سیم کارت های اعتباری از سوی شرکت مخابرات ایران اعلان نشده است لیکن غفاریان رییس هیات مدیره شرکت مخابرات ایران در آخرین اظهار نظر خود در این رابطه گفته بود که در فرم های جدید ثبت نام سیم کارت های دولتی که دراختیار متقاضیان قرار می گیرد نوع سیم کارت یعنی معمولی یا اعتباری از خریدار سوال خواهد شد.
در همین حال گزارش ها حکایت از آن دارند که خبر اعلام کاهش مجدد نرخ سیم کارت های دولتی از سوی مسوولان مخابرات موجب کاهش قیمت این سیم کارت ها در بازار آزاد شده و حتی خبر یکسان و ارزانتر شدن نرخ سیم کارت در بازار در مقابل سیم کارت های دولتی نیز مطرح شد.
اما این موضوع موجبات زیان خریداران سال گذشته را که در اولویت های آخر قرار داشتند در پی داشت.
لذا مسوولان شرکت مخابرات نیز برای آخرین بار طی یک فراخوان از متقاضیانی که قصد انصراف داشتند دعوت کردند تا به این شرکت مراجعه کرده و مبلغ ودیعه خود را پس بگیرند که بر اساس آخرین اخبار این موضوع منجر به تشکیل صف های طولانی از منصرفان شده است.
اختلاف ايرانسل با وزارت ارتباطات
مدير عامل ايرانسل ، اپراتور دوم تلفن همراه از آماده بودن سيستم اين شركت براي ارايه تلفن همراه پيش پرداختي خبر داد ، اما گفت كه اين شركت با وزارت ارتباطات بر سر قيمت اختلافاتي دارد.
"عليرضا قلمبر دزفولي" روزيكشنبه به خبرنگار حوزه ارتباطات ايرنا، گفت: سيستم اين شركت براي ارائه تلفن همراه پيشپرداختي(اعتباري) كاملا آمادهاست اما اين شركت با سازمان تنظيم مقررات وارتباطات راديويي (وابسته به وزارت ارتباطات) بر سر قيمت اختلاف دارد و درپي حل حقوقي اين مشكل است.
وي گفت ايرانسل درپي آناست سيمكارت اعتباري را با بهاي پايين عرضه كند اما در طرح تجاري پيشبيني شده است ۲۸/۱درصد از درآمد سيمكارت به مخابرات پرداخت شود.
وي اواخر مهر ماه گذشته درزمان اعلام واگذاري نخستين سيمكارتهاي دايمي شركت ايرانسل گفته بود دو يا سه هفته پس از آغاز توزيع اين سيمكارتها، سيمكارتهاي پيشپرداختي اين شركت نيز عرضه ميشود.
مدير عامل ايرانسل پس از گذشت چند ماه در حال حاضر اعلام ميكند بهسبب اختلاف با وزارت ارتباطات هنوز تصميم قطعي در اينباره گرفته نشده و بهمن ماه تصميمگيري خواهد شد.
دزفولي با بيان اينكه تاكنون حدود ۴۰۰هزار سيمكارت ايرانسل به فروش رسيده است، افزود: در حال اتصال شهرهاي استانهاي مازندران، قم و مركزي به شبكه هستيم و تلاش ميكنيم ظرف دوهفته آينده سيمكارت اپراتور دوم را در اين شهرها واگذار كنيم.
مديرعامل ايرانسل همچنين گفت كهاين اپراتور سعي ميكند بخشياز سرويسهاي ارزش افزوده نظير دسترسي به اينترنت و ارسال و دريافت پست الكترونيكي را تا بهمن ماه ارائه دهد و سرويسهاي Gprsمثل Mss(پيام تصويري) را حداكثر تا بهمن ماه عرضه كند.
[QUOTE=hmehraeen;756598]گوشی من 6630میباشد بترتیب از چپ به راست: setting>phone>network setting>cell info display>on >>> توجه داشته باشیدکه این کدفقط مخصوص سیمکارتهای ایرانسل استنقل قول:
خب این چیکار می کنه؟
اینو بگم که اون اوایل من در قسمت network settings می رفتم و مقدار Caller ID رو به Hide Number تغییر می دادم و شماره رو نمی انداخت (گوشی های سامسونگ) ولی الان دیگه قبول نمی کنه و مثل سیم کارت های دیگه، با این کار وقتی شماره رو می گیری، می نویسه No answer
ایرانسل باید از بهمن توزیع سیمکارت اعتباری را آغاز کند
رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، تاکید کرد: شرکت ایرانسل، به طور قطع باید از بهمن ماه، توزیع سیمکارتهای اعتباری را آغاز کند.
محمود خسروی، در گفتوگو با سیتنا، در خصوص توانایی اپراتور دوم در زمینه ظرفیتسازی سیمکارتهای اعتباری، اظهار داشت: با توجه به اینکه سه ماه اول شروع کار ایرانسل، دوره راهاندازی بوده است، سازمان تنظیم مقررات نمیتواند بر روی مجموعهای از مسائل، الزاماتی را ایجاد کند.
وی، در ادامه تصریح کرد: در پایان سه ماه مهلت، این سازمان برابر قانون با شرکت ایرانسل برخورد خواهد کرد.
خسروی همچنین گفت: تعرفه مکالمه سیمکارتهای اعتباری ایرانسل از طریق سازمان تنظیم مقررات مشخص و به اپراتور دوم تلفن همراه ابلاغ شده است.
رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، گفت: مجموعه conection fee سیمکارت اعتباری ایرانسل با انضمام مالیات، برابر 28800 تومان تعیین شده و تعرفه مکالمه در این سیمکارتها بر اساس "ثانیه" محاسبه خواهد شد.
خسروی در پایان گفت: به دلیل فلت بودن شبکه، هر دقیقه مکالمه با سیمکارت اعتباری 62 تومان است و در سرار کشور یکسان خواهد بود.
طی هفته جاری قرارداد برقراری رومينگ ايرانسل با 200 كشور جهان امضا میشود
مدير روابط عمومي ايرانسل از قرارداد برقراري رومينگ بين المللي اين شركت با 200 كشور جهان خبر داد.
عدنان مصلايي ، درگفت و گو با ايلنا ، با اعلام اين خبر، گفت: به منظور استفاده مشتركين ايرانسل از اين سيم كارتها در خارج از كشور ، طي هفته جاري با 200 كشور جهان قرارداد امضا خواهيم كرد.
وي ، با بيان اينكه ميزان تعرفههاي جابجايي مكالمه در اين كشورها به زودي اعلام خواهد شد، خاطرنشان كرد: از اول آبانماه تاكنون 360 هزار سيم كارت ايرانسل در كل كشور فعال شده است و شهرهاي مراغه، اروميه ، ساري ، كرج، تهران ، مشهد و تبريز تحت پوشش اين شبكه قرار دارند.
Mci تا شهریور ۸۶ تمام جاده های فرعی کشور را پوشش میدهد
مام ايستگاههاي مترو تحت پوشش شبكه تلفن همراه قرار دارد.
هندس محمد حسين فلاح اصغري، معاون نظارت و مديريت شبكه شركت ارتباطات سيار ، در گفت و گو با ايلنا، با تاكيد بر اين كه اولويت اول ارتباطات سيار آنتندهي تلفن همراه در ايستگاههاي مترو است، خاطرنشان كرد: با وجود افزايش توسعه شبكه تلفن همراه، پوشش اين شبكه نيز در ايستگاههاي نزديك تونل مترو نيز برقرار شده است.
وي، با اشاره به برنامههاي شركت ارتباطات سيار براي افزايش كيفيت شبكه تلفن همراه در مترو، افزود: پوشش دهي مترو در حال حركت از اولويتهاي بعدي شركت ارتباطات سيار است ،ضمن اين كه مشكل خاصي در مترو تهران براي آنتندهي وجود ندارد.
مهندس فلاح اصغري ، در خصوص پوشش تلفن همراه جادههاي كشور، گفت: درحال حاضر تمام جادههاي اصلي و 25 درصدجادههاي فرعي كشور تحت پوشش اين شبكه قرار دارد.
وي ، افزود: تا پايان سال جاري ، جادههاي اصلي استانها تحت پوشش شبكه تلفن همراه اپراتور اول قرار ميگيرد.
معاون نظارت و مديريت شبكه ارتباطات سيار ، با اشاره به فاز 3 توسعه شبكه تلفن همراه، خاطرنشان كرد: پوشش تلفن همراه در جادههاي فرعي، بين شهري و شهرستانهاي كوچك كشور تا پايان شهريورماه سال 86 ديده شده است.
مدير عامل شركت ايرانسل گفت: تعرفه اعلام شده از سوي سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي براي سيمكارت اعتباري ايرانسل با آنچه كه در قرارداد ليسانس اپراتور دوم تعهد شده، مغايرت دارد.
عليرضا قلمبر دزفولي در گفتوگو با ايسنا، در باره علت تاخير در واگذاري سيمكارتهاي اعتباري اپراتور دوم اظهار كرد: مغايرت تعرفه اعلام شده از سوي سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي براي سيمكارت اعتباري ايرانسل با آنچه كه در قرارداد ليسانس اپراتور دوم تعهد شده، برروي درآمد دولت از سهم قرارداد ايرانسل (تسهيم درآمد) تاثير ميگذارد، چراكه درآمد دولت از اين پروژه براساس آنچه در ليسانس پيشبيني شده بود، تعيين شده است.
او با اشاره به اين كه در ليسانس قرارداد ايرانسل تفاوتي ميان قيمت سيمكارت اعتباري و سيمكارتهاي دايمي 150 هزار توماني ايرانسل در نظر گرفته نشده است، تصريح كرد: به محض اين كه اين مشكل حقوقي رفع شود واگذاري سيمكارتهاي اعتباري را آغاز خواهيم كرد كه اميدواريم در بهمنماه واگذاري اين سيمكارتها را داشته باشيم.
و در پايان خاطر نشان كرد: تا كنون در حدود 400 هزار سيمكارت ايرانسل در شهرهاي تحت پوشش ايرانسل به فروش رسيده است، همچنين اميدوارم به زودي شهرهاي جديدي را به شبكه اپراتور دوم اضافه كنيم.اما چندي پيش رييس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي در باره تعرفه سيمكارتهاي اعتباري اپراتور دوم تلفن همراه به ايسنا گفته بود: اين سازمان تعرفههاي سيمكارتهاي اعتباري را به اپراتور دوم تلفن همراه اعلام كرده و ميزان تعرفهها براي هر دقيقه در اين سيمكارتها همان 62 تومان و هزينه كانكشن 24 هزار و 400 تومان است كه با ماليات اين ميزان به 28 هزار و 800 تومان ميرسد.محمود خسروي خاطر نشان كرده بود: اين سازمان به ايرانسل اعلام كرده كه مشكلي براي عرضه و واگذاري سيمكارتهايش وجود ندارد و آنها هر زماني كه بخواهند ميتوانند سيمكارتهاي اعتباري خود را واگذار كنند و در حال حاضر اپراتور دوم تلفن همراه مشغول برنامهريزي در اين زمينه است.
او همچنين گفته بود: ايرانسل در رابطه با تعرفه كانكشن كه به مبلغ 24 هزار و 400 است اعتراضهايي دارد، اما سازمان در اين رابطه، هيچگونه تغييري اعمال نخواهد كرد و ميزان تعرفه تغييري نميكند.وجود اين مسائل در باره تعيين تعرفههاي سيمكارتهاري اعتباري ايرانسل در حالي است كه تا پايان سال دو ماه بيشتر باقي نمانده است و اپراتور دوم بايد تعداد مشتركان خود را بر اساس آنچه كه در قرارداد تعهد كرده به دو ميليون و 300 هزار مشترك در سال اول برساند.
مدير عامل شركت ايرانسل گفت: تعرفه اعلام شده از سوي سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي براي سيمكارت اعتباري ايرانسل با آنچه كه در قرارداد ليسانس اپراتور دوم تعهد شده، مغايرت دارد.
عليرضا قلمبر دزفولي در گفتوگو با ايسنا، در باره علت تاخير در واگذاري سيمكارتهاي اعتباري اپراتور دوم اظهار كرد: مغايرت تعرفه اعلام شده از سوي سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي براي سيمكارت اعتباري ايرانسل با آنچه كه در قرارداد ليسانس اپراتور دوم تعهد شده، برروي درآمد دولت از سهم قرارداد ايرانسل (تسهيم درآمد) تاثير ميگذارد، چراكه درآمد دولت از اين پروژه براساس آنچه در ليسانس پيشبيني شده بود، تعيين شده است.
او با اشاره به اين كه در ليسانس قرارداد ايرانسل تفاوتي ميان قيمت سيمكارت اعتباري و سيمكارتهاي دايمي 150 هزار توماني ايرانسل در نظر گرفته نشده است، تصريح كرد: به محض اين كه اين مشكل حقوقي رفع شود واگذاري سيمكارتهاي اعتباري را آغاز خواهيم كرد كه اميدواريم در بهمنماه واگذاري اين سيمكارتها را داشته باشيم.
و در پايان خاطر نشان كرد: تا كنون در حدود 400 هزار سيمكارت ايرانسل در شهرهاي تحت پوشش ايرانسل به فروش رسيده است، همچنين اميدوارم به زودي شهرهاي جديدي را به شبكه اپراتور دوم اضافه كنيم.اما چندي پيش رييس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي در باره تعرفه سيمكارتهاي اعتباري اپراتور دوم تلفن همراه به ايسنا گفته بود: اين سازمان تعرفههاي سيمكارتهاي اعتباري را به اپراتور دوم تلفن همراه اعلام كرده و ميزان تعرفهها براي هر دقيقه در اين سيمكارتها همان 62 تومان و هزينه كانكشن 24 هزار و 400 تومان است كه با ماليات اين ميزان به 28 هزار و 800 تومان ميرسد.محمود خسروي خاطر نشان كرده بود: اين سازمان به ايرانسل اعلام كرده كه مشكلي براي عرضه و واگذاري سيمكارتهايش وجود ندارد و آنها هر زماني كه بخواهند ميتوانند سيمكارتهاي اعتباري خود را واگذار كنند و در حال حاضر اپراتور دوم تلفن همراه مشغول برنامهريزي در اين زمينه است.
او همچنين گفته بود: ايرانسل در رابطه با تعرفه كانكشن كه به مبلغ 24 هزار و 400 است اعتراضهايي دارد، اما سازمان در اين رابطه، هيچگونه تغييري اعمال نخواهد كرد و ميزان تعرفه تغييري نميكند.وجود اين مسائل در باره تعيين تعرفههاي سيمكارتهاري اعتباري ايرانسل در حالي است كه تا پايان سال دو ماه بيشتر باقي نمانده است و اپراتور دوم بايد تعداد مشتركان خود را بر اساس آنچه كه در قرارداد تعهد كرده به دو ميليون و 300 هزار مشترك در سال اول برساند.
امروز مسول روابط عمومی ایرانسل گفت سیستم Gprs سیم کارتهای ایرانسل در دهه فجر افتتاح می شود.دوستان عزیز میتونن راجع به سیستم Gprs توضیح بدن.با تشکر
رئیس انجمن صنفی فروشندگان سیمکارت، گوشی و لوازم جانبی:
با رقابت اپراتورها، بازار تلفن همراه از حالت تکبعدی خارج میشود
رئیس انجمن صنفی فروشندگان سیم کارت، با اشاره به اعلام کاهش قیمت ثبتنام سیمکارت اپراتور اول، گفت: رقابت اپراتورهای اول و دوم و تالیا، کاملا مثبت و تاثیرگذار است، به گونهای که بازار تلفن همراه از حالت تکبعدی خارج میشود.
افشار فروتن لاریجانی، در گفتوگو با خبرنگار سیتنا، اظهار داشت: اپراتورها، موظف هستند برای حضور در این کورس رقابتی، سرویسهای گوناگونی ارائه دهند؛ این حرکت از سویی در جهت بهبود وضعیت کاربران موثر خواهد بود و از سویی در تمام بخشها و زمینهها مفید واقع میشود.
فروتن لاریجانی، گفت: هر کدام از اپراتورها دارای ویژگیهای خاص خود هستند، ولی آنچه که در تحولات اخیر و کورس رقابتی در شبکه تلفن همراه قابل توجه است، حفظ جایگاه سیمکارتهای تالیا در بازار است.
وی، افزود: تالیا، تاکنون در جذب مشتریان خود موفق بوده و این در حالی است که در جهت فروش این نوع سیمکارت کمترین تبلیغی صورت نگرفته است.
رئیس انجمن صنفی فروشندگان سیمکارت، گوشی و لوازم جانبی، در خصوص آخرین وضعیت سیمکارتهای ایرانسل در بازار گفت: کاربران هنوز آشنایی کامل با این اپراتور ندارد و شبکه ایرانسل نیز کامل نیست؛ به همین منظور ارزیابی میزان موفقیت ایرانسل نیازمند زمان است و باید منتظر ارائه سایر سرویسهای اپراتور دوم بود.
با سلام
آقاجون ما دو تا سیم کارت tci داشتیم که با ضرر فروختیم چون تو مازندران سیم کارتها از همون اول تحویل دادن قیمتها پایین بود اتفاقا شماره رندی هم بود البته راهنمایی های دوستان مثل wariorking و و … هم تاثیر داشت و از این بابت ممنوون
ولی حالا که رفتم شماره ایرانسل را رزرو کردم دلم شور میزنه که یه وقت نکنه ایرانسل خدمات نده در ضمن هنوز تو بابل ایرانسل فعال نیست نمیدونم والله راستی شماره رزرو کرده من 09355504535 است هم میهنان تهرانی به نظر شما چطوره؟ از نظر رند بودن و غیره؟
حالا چیکار کنم پول را واریز کنم یا نه؟
ما مازندرانیها کوه زیاد میریم اکثر جاها البته نه همه جا مثلا تا ارتفاع 6000 متر بالا رفتیم و tci آنتن میداد به نظر شما ایرانسل در آینده میتونه همچین خدماتی بده؟
با تشکر
حق نگه دارتان
اسم جديد براي شركت ارتباطات سيار پيشنهاد دهيد
فاوانيوز: شرکت ارتباطات سیار، به عنوان نخستين و بزرگترین اپراتور تلفن همراه کشور درنظر دارد تا نام تجاری خود را با نظر مشترکین 15 میلیونیاش انتخاب كند.
به گزارش فاوانيوز از شركت ارتباطات سيار، باتوجه به اهمیت روزافزون نام و آوازه شرکتها در فعل و انفعالات تجاری و اقتصادی جهان امروز و نظر به نقش بیبدیل مشترکین در ادامه فعالیت این قبیل موسسات، شرکت ارتباطات سیار تصميم گرفته تا نام تجاری جدید خود را با نظر مشترکین 15 میلیونی خود برگزيند.
براساس اين گزارش، نام پیشنهادی باید "مختصر، موجز، زیبا از نظر لفظی و معنایی، دارای ایهام، متجانس با نوع فعالیت شرکت، دارای تلفظ آسان و خالی از الفاظ بیگانه" باشد.
مشترکین شرکت ارتباطات سیار برای مشارکت در این مسابقه میتوانند حداکثر تا 30 دي ماه نام پیشنهادی خود را با حروف انگلیسی و از طریق پیام کوتاه (sms) به شماره 300091 ارسال كنند.
شركت ارتباطات سیار در پایان مراحل گزینش نام، جوایز نفیسی را به برگزیدگان اهدا خواهد کرد.
در کرمانشاه سیم کارت پخش شده و گفتن تا 28 دی ماه آنتن میدهنقل قول: