وقتي كه زياد برنامه باز ميكني و خيلي بهش ور بري اونم نه هميشه.نقل قول:
آرم سوني اريكسون مياد وبعد خودش خاموش ميشه ودوباره روشن ميشه و وقتي هم روشن شد مينويسه براي بهبود كاري ريست شد.
Printable View
وقتي كه زياد برنامه باز ميكني و خيلي بهش ور بري اونم نه هميشه.نقل قول:
آرم سوني اريكسون مياد وبعد خودش خاموش ميشه ودوباره روشن ميشه و وقتي هم روشن شد مينويسه براي بهبود كاري ريست شد.
گاهی وقتا هنگ کردنش اینه که هیچ کاری نمیکنه، گاهی وقتا هم صفحه سفید میشه!نقل قول:
که گاهی میتونی خاموشش کنی (با دکمه) و گاهی هم باید باتری رو در بیاری...
اما اینجوری نیست که روزی 10 بار هنگ کنه! شاید هفته ای 1 بار!
رمان هنگش هم فکر میکنم وقتی باشه که چند تا کار با هم تداخل پیدا کنن!
مثل نوکیا ها نیست که عشقی هنگ کنه!
در مورد ری استارت هم زمانی ری استارت میشه که رمش پر میشه! (منظورم از رم مموری و حافظه اش نیست که خیلیا به غلط به اسم رم میشناسنش! منظورم خود رم دستگاهه! یعنی همونی که با خاموش شدن خالی میشه!)
p990 وقتی رمش پر میشه و ری استارت میشه، وقتی دوباره بالا میاد مینویسه:
the phone has restarted in order to improve performance.
فکر میکنم w950 هم همچین پیغامی بده!
اما قابل توجه که رم (باز هم به همون معنی) w950 و m600 بیشتر از p990 هست و دیرتر ری استارت میشه!
امیدوارم جوابتو گرفته باشی!
اگه بازم سوالداشتی در خدمتم...
اقا میدونم سوالم کراری هست ولی یکی بیاد صدای این گوشی مثلا نسبت به 73 810 یا کا800مقایسه کنه آخ من میخوام 73 رو بفوروشم اینو بگیرم در ضمن یه مشکل اساسی که منو داره منصرف میکنه اینه که اس ام اس فارسی قبول نمیییییکنه ای مشکل رو میشه حل کرد
برادر من چرا اینقدر گیر میدی!؟نقل قول:
نوشته شده توسط badboy_feat_pastgi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیخوای آهنگ رو بذاری برای در و همسایه که!
اسپیکرش ضعیف هست! اما شما هندزفری رو بذار ببین چه صدایی میده!!!
در ضمن شما میتونی برنامه crystal arabic رو اینستال کنی فارسی رو هم بخونی!
البته هنوز crack براش پیدا نکردم! اما اونم به زودی پیدا میشه!
بابا اين كه خيلي افتضاحه كه :2:نقل قول:
خوبه حالا سيمبيان نيست كه بخواد يه بار سنگيني رو دوشش باشه و اگر نه چي ميشد:41:
ديگه بدترين اسمارت فون نوكيا (مثلا 3650) اينقدر هنگ نميكنه
پس خيلي خيلي افتضاحن !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه سوال مهم!!نقل قول:
نوشته شده توسط badboy_feat_pastgi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه n73 تو چجوريه كه نميتوني فارسي بخوني؟؟!:18:
اكثر n73 هايي كه تو ايران هستن زيان عربي دارن:46:
حالا ديگه من نميدونم...
در ضمن n73 تو چشه كه تو ميخواي بفروشيش ؟!
برادر من کاش قبل اط قضاوت عجولانه اول بکم اطلاعات جمع میکردی!نقل قول:
سیستم عاملش سیمبین 9.1 با پلتفورم UIQ 3 Technology هست!
به نظر من که پلتفورم سری 60 نوکیا در مقابلش هیچ حرفی برای گفتن نداره!
در ضمن این گوشی رو نباید با 3650 مقایسه کرد!
اتفاقا 3650 از گوشی هایی بود که خیلی خیلی کم هنگ میکرد!
پس بازم اطلاعات لازم شد...
حالا اگه بخوای با گوشی همرده خودش مثل N91 مقایسه کنی که هم سیمبین داره و هم حافظه 4 گیگا بایتی (البته حافظه N91 از توع هارد دیسک و حافظه W950 از نوع فلش مموری (EEPROM) هست!) میبینی که N91 حکم 1100 رو داره درمقابل این گوشی!
هم هر روز 2 بار هنگ میکنه و هم سرعتش خیلی خیلی پایینه!
اینم بخاطر هارد دیسکی بودنشه!
100% تاييد ميشه.:5:نقل قول:
من خودم ان 91 دارم و بگم كه درسته كه وقتي گوشي رو پر ميكني 2-3 ثانيه طول ميكشه تا يه فولدر رو وا كنه ولي دارم ميگم كه مدت هاست براي من هنگ نكرده و هر وقت آپديتش مي كنم وضيعت بهتري پيدا ميكنه.
ولي واقعا قبول دارم 4 گيگ 950 خيلي با ارزش تر است و اگه اين گوشي يه دوربين هم داشت چيزه محشري بود.
به همگی سلام عرض میکنم و امیدوارم که منو ببخشید به خاطر این غیبت طولانی مدت کامپیوترم خراب بود و به خاطر همین نمی تونستم این ورا بیام.
اولآ که تو این تاپیک خیلی مطلب گذاشتین نه؟
دومآ اینجا دعواست؟
عزیزم آخه کسی که w950 رو با 3650 مقایسه میکنه بهتره ........................
عزیزم با من دیگه از این حرفا نزنید وقتی شما داشتید با 3310 حال می کردید من 3650 داشتم و به ندرت هنگ میکرد و شاید بتونم بگم اصلآ هنگ نمی کرد می خوای گوشی با 4 گیگ رم هنگ نکنه؟چیزه دیگه ای نمی خوای؟نمی خوای خواننده رو بیاره تو خونتون؟
من 1000 بار این حرفو زدم رو دست w950 گوشی بلند نمی شه فقط 1 ایراد داره اونم نداشتن دورینه که من خودم به شخصه به دوربین احتیاجی ندارم چون یه دوربین 7 مگاپیکسلی دارم.همیشه این حرفو زدم بازم میگم این گوشی با این قیمت نمی ارزه وگرنه هیچ ایرادی نداره و نمی دونید چطور تعداد پست های خودتونو بالا ببرید الکی میاید چرتو پرت می نویسید تا تعداد پست ها زیاد بشه همینطوری ادامه بدبد خوبه:41:
سلام باتشكر از شما من الان گوشي دبليو 900دارم و شايد اولين گوشي هست كه 3 ماهي هست كه دارم و اولين گوشي هست كه اين مدت دارم چون فعلا هيچ گوشي مثل اين نديدم تا اينكه دبليو 950اومد شما راهنمايي بفرماييد ايا گوشي رو عوض كنم دلم برا 900 تنگ نميشه در ضمن دوربين برام مهم نيست
اگه دوربین برات مهم نیست پولم زیاد برات مهم نیست کاره بدی نمی کنی اگه بخوای این کارو انجام بدی ولی فقط مقدار حافظه 4 گیگ هستش و تفاوت چندانی با گوشیت نداره فقط گوشی خودت دوربین داره صدای اسپیکر بلند تری داره و پولتم می مونه ولی بازم خودت مختاری
باسلام ممنون از راهنماييت قيمت جديد امروز گرفتم 530تومان گوشي خودم رو 420ميخواست ولي صبر ميكنم قيمتش بياد رو 400 يا 450
اون موقع قيمت گوشي خودت هم مياد پايين.نقل قول:
آره عزیز اون موقع قیمت گوشی خودتم میاد پایین راستی گارانتیش چی بود؟
آقا شرمنده من از وسط بحث وارد میشم.نقل قول:
به نظر من اگه این گوشی دوربینم داشت واقعا چیز کم نظیری بود.
نظر شما محترم ولی نمیشه انکار کرد که یه جاهایی آدم حس میکنه که کاش دوربینش همراهش بود اینجور جاهاست که دوربین موبایل به درد میخوره.
به همین دلیل من علیرغم اینکه دوربین دیجیتال خیلی توپی هم دارم ترجیح میدم p990 بگیرم هرچند که w950 از یه جهاتی حتی بهتره!
اين گوشي عاليه اما دوربينش كار رو خراب كرد مثل m600
اگه من جاي تو بودم p910 ميگرفتم يعني نه w950 و نه p990
درسته كه p910 دوربين زياد جالبي نداره اما امكاناتش خيلي بيشتر از p990 هست و صداش هم بيشتر از p990 هست
خودت جواب خودتو دادی سونی اریکسون برای همین تو این مدل دوربین قرار نداد به خاطر اینکه کسانی که به دوربین احتیاج دارن برن پی 990 بگیرن و w950 فقط برای کسانی هست که به موزیک علاقه دارن و اینو بدون این شرکت برای طراحی پی 990 کم هزینه نکرد و اگه هم تو w950 دوربین میزاشت کمتر کسی پیدا می شد پی 990 بگیره.نقل قول:
اگه دنبال اطلاعات کاملی از سیستم عامل ها هستین...جاوا...سیمبین...ویندو � موبایل...این مقاله رو از دست ندین
در این صفحه امده است:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاد باشید:20:
اگر از دوستان برنامه ای برای این گوشی داره ممنون میشم اون رو در اختیار بقیه بگذاره.
این از من:
تم گوشی خودتون رو خودتون بسازید
این آدرس تاپیک هست برید توضیحات داده شده
سلام
لطف کنید در موارد زیر کمکم کنید
1-از کسائیکه w950 دارن خواهش میکنم ادرس جایی که گوشیشونو خریداری کردن و میدونن مطمئنه به من بگن
2-از کجا میتونم یه قاب خوب براش گیر بیارم؟
ممنون میشم
با اومدن SONY ERICSSON P1 دوره M600 P990 تموم شده.
برای اطلاعات بیشتر در مورد SONY ERICSSON P1 بیاین اینجا>>>
>>>
>>>
سلام...
تورو خدا کمک کنید...
من W950 گرفتم..بعد از چند روز یه مشکلی براس پیش اومد..وقتی با صفحش کار میکنم هرجا رو که کلیک میکنی نیم سانت اونور تر رو انجام میده..مثلا وقتی میجوام حرف a رو تایپ کنم 2 تا خرف بغلیشو میزنه..یعنی عملا نمیتونم از قلمش استفاده کنم.گوشی زمین نخورده..
آیا با آپدیت درست میشه..یا با فلش؟
نيازي به اپديت نيست.برو تو قسمت كنترل پنل گوشي بعد قسمت other و بعد قسمت setup wizard دكمه next رنقل قول:
ا هي بزن تا به يه صفه برسي كه 4 تا دايره چهار گوش صفحش هست به ترتيب شماره هاي دايره روي مركزش انها كليك كن و بعد تنظيمات را سيو كن.
من که دیگه خسته شدم از بس که فکر کردم چی بخرم توی این قم لعنتی هم هیچی پیدا نمیشه. :42:
حالا شنبه میخوام برم تهران فقط موندم که واکمن 850 بگیرم یا 950 ؟
عکس برام مهم نیست . البته با اینکه بعضی موقع ها به کار آدم میاد.
کیفیت و بلندی صدای کدوماشون بلندتره؟:8:
هندزفری کدوم بهتره؟
یه سوال دیگه داشتم با 950 موقع اس ام اس نوشتن باید با دکمه ها کار کرد یا با اون خودکاره؟
کدوماشون بهتره؟
خواهش میکنم با دلیل به من بگید .
داشتم توی عکسها نگاه میکردم خروجی صدای 900 انگاری زیر گوشی هستش؟ اگه گوشی رو زمین بذاریم به نظر شما صدا کم نمیشه؟ یا من دارم اشتباه میکنم.
آخرش هم کسی نگفت که صدا 900 بیشتره یا 850:8:
ببین عزیز شاید بتونم بگم به جز صفحه نمایش لمسی و برخی از امکانات هیچ فرقی بین 850 با 950 نیستنقل قول:
اگه عکس برات مهمه یه گوشی بگیز که دوربین داشته باشه چون بعد از یه مدتی دلتو میزنه ولی اگه عکس مهم نیست که هیچی
کیفیت و صدای 950 توی موقع هندزفری خیلی شفاف تره و با کیفیت تره
هم می تونی با دگمه ها کار کنی و هم می تونی با مدادی که داره کار کنی و موقع استفاده ار مداد سرعت تایپ کردنت بالاتر میشه و فرق خاصی بین این دو روش نیست
:10:
منم برام عکس و فیلم زیاد مهم نیست چونکه یه دوربین دیجیتال توپ دارم. صفحه لمسی 950 رو میگن از همه بهتره. بعدش برای من صداش خیلی مهمه. هندزفری رو که درسته میگن که صدا هم کیفیت داره و هم بلندیش بیشتره . ولی من در حالت عادی دارم میگم که اگه 950 پشتش اسپیکر باشه وقتی که بذاری روی میز صداش مگه خراب نمیشه؟نقل قول:
اصلا صدای این 950 از کجا در میاد ؟
یه سوال دیگه 950 اصلش برای کدوم کشوره؟
موقع خرید باید به چه چیزایی توجه کنم ؟
در ضمن از کجا بگیرم بهتره و قیمتش چقدره؟ آخه من شنبه میرم تهران کار دارم از اونجا میخوام بخرم.
چوری جون یک دنیا ممنون از راهنمائیت..بزرگترین مشکل زندگیم حل شد....بوس بوس
اصل دبلیو 950 مال کدوم کشوره؟ راستی گوشی خوش دستی هستش و کار کردن باهاش راحته؟
محافظ کریستال داره یا نه یا کیف مخصوص که خراب نشه؟
سخن آخر
سونی اریکسون W950 را می توان یک گوشی هوشمند و یک پخش کننده موسیقی عالی دانست البته برای کاربرانی که نیازی به دوربین ندارند و اس ام اس هم کم ارسال می کنند. صفحه نمایش بزرگ و با کیفیت آن بسیار مناسب برای قابلیت های Wi-Fi است. مطمئنا W950 کاربران ویژه خود را خواهد داشت
بعد از امتحانام خود منم تجربه هایی که از کار کردن با گوشی w950 بدست اوردم رو در خدمتتون میزارم پس تا بعد از امتحانام بای بای;)[/quote]
اینجا یه تناقض وجود داره طبق گفته ی این دوستمون گوشی برای اس ام اس زدن زیاد مناسب نمی باشد یا به قول معروف راحت نیست. ولی طبق گفته ی دوست دیگرمون اس ام اس زدن خیلی راحته و سرعت تایپ هم زیاد هستش!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!:41: راستی قید 850 رو زدم گفتم که هم گیر نمیاد و هم اینکه 950 بهتره. حالا دوباره کل قم رو گشتم هیش کی نداشت به نظر شما من الان چه خاکی توی سرم بریزم ؟؟؟؟؟؟:42: از بس که گشتم سرم درد گرفته :24:
اگه آدم بدشانس ندیدید من بد شانسم :37: راستی نگفتید که اصلش برای کدوم کشوره؟ و کدوم گارانتی بهتره؟
سلام.نقل قول:
ولی W950 که WI-FI نداره.(شاید منظور شما GPRS بوده. )
منبع >>>>
>>>>
>>>>
درضمن ما از اصفهان پا می شیم می یایم تهران گوشی بخریم شما از قم نمی رید تهران کارتون راه بیوفته.
سلام دوستان دبليو 950 دار
نمي دونم اگه سوالم تو تاپيك تكراري هست ببخشيد چئن زمان سرچ رو ندارم
مي خوام از بلندي صداي 950 برام بگين
كيفيتش كه معلومه..
اما با چند گوشي معروف و رايج اگه مي دونيد مقايسه كنيد بگين بلند تره يا كمتره صداش
مثل دبيلو 900...دبليو 850 و مخصوصا دبليو 800 و كا 750
مرسي
سوال منم همینه کل تاپیک رو گشتم ولی نفهمیدم چی شد:31:نقل قول:
سلام
کسی میدونه به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چقدر میشه اطمینان کرد؟؟ مخصوصاً قیمتهایی که میده؟؟ w950 با گارانتی سیتادل زده 582000 تومان !!!
صدای این گوشی از کا 750 که بیشتره و خیلی خیلی شفاف تر به نظر من هیچ وقت صدای سری w را با سری k مقایسه نکنید.نقل قول:
می تونم بگم صدای دبلیو 800 با دبلیو 950 زیاد فرقی نداره ولی اگه بخای در موقع هندزفری مقایسه کنی میتونم بگم 950 خیلی شفاف تره و با کیفیت تر این نظر منه اگه کسی نظر دیگه ایی داره بگه خوشحال میشم