كركي جان اين كه يك عكس رو بزاري و بنويسي بدون شرح كه دليل و منطق نمي شه. من بارها گفتم كه خيلي از سايتها نظر خودشون رو در مورد آنتي ويروس ها مي دن اما اون سايتي كه معتبرترين هست و همه قبولش دارند virusbtn هست كه nod32 رو بهترين معرفي كرده.
Printable View
كركي جان اين كه يك عكس رو بزاري و بنويسي بدون شرح كه دليل و منطق نمي شه. من بارها گفتم كه خيلي از سايتها نظر خودشون رو در مورد آنتي ويروس ها مي دن اما اون سايتي كه معتبرترين هست و همه قبولش دارند virusbtn هست كه nod32 رو بهترين معرفي كرده.
سلام
آقا مهدی آنتی ویروس من دیگه اون یوزر و پسوردو قبول نمیکنه وآپدیت نمیشه کاریش نمیشه کرد؟
لطفا كمي صبر كنين
اگه يه راهي باشه حتما ميگيم
اگه هم نه از خير اين آنتي ويروس ميگذريم
و به كاسپر يا بيت ديفندر يا ... پناه مي آوريم
اولا که من فکر نميکنم جور خاصی پست داده باشم که به کسی بر خورده باشه ثانيا من که دارم حرف ميزنم تو 2 روز بخاطر نصب و پاک کردن انتی ويروس های مختلف5 بار ويندوز ريختم .1 کارت اينترنت 15 ساعته صرف اپديتشون کردم . پس رو هوا حرف نميزنم, ثالثا اقايون مدرک شناس خودتون اين همه سايتو و تست و مقايسه تو پستاتون ميآرين بد ميگين مدرک بيار.تو آخرين تست هم که باز کاسپرسکی اول شده.گر چه من قبلا هم گفتم مکافی از نظر هوش مصنوعي از کاسپرسکی سرتره. حالا اگر بحث سر شناسايي ويروسه پس سودا جان برو کارت ضد ويروس ايمنو بگير.
:wink: باشه حتما اين كارو ميكنم
ناراحت نشو
فقط گفتيم دليل و مدرك بيار همين
دليلي كه آوردي هم كاملا قبوله
ما بايد ثبات داشته باشيم تا بقيه به اين مشكلاتي كه شما عنوان كردي برخورد نكن
واقعا شرمنده ام به خاطر هزينه زيادي كه به خاطر ما مصرف نموديد
در ضمن جناب هميلتون براي اينكه بهتر بتونيم شرايط كامپيوترتون رو درك كنيم چند تا عكس از آثار كار اين تروجان بفرست dloader-fc
مهدی جان اين سايتی که ميگی بهترين رو انتخاب نميکنه.بلکه درصد شناسايی ويروس توسط ا نتي ويروسهای مختلف رو اعلام ميکنه. که اگر دقت کنی تمام انتی ويروسهای معتبر .
.100 .درصدو گرفتن
مهدی جان منم مثل خودت هیچ تعصبی بر روی آنتی ویروس و برنامه های دیگه ندارم ولی دوست دارم که همیشه از چیزی که خوبه استفاده لازم رو بکنم . نه به من پولی میدن و نه اینکه واسه یکیشون کار میکنم.
ولی در مورد برنامه های امنیتی تا دلت بخواد تحقیقات کردم .. حالا درست یا غلطش اینجا جای بحث ما نیست و مسئله اینه که انجام شده.
مثلا اکثر سایتهای اینترنتی آنتی تروجان TDS-3 و یا Trojan Hunter رو بهترین آنتی تروجان معرفی میکنند در حالی که Ewido هر دوشون رو میزاره جیب بغلش... حالا دلیلشو خواستی بدونی دانلود کن تا بفهمی.
در مورد سایت virusbtn باید بگم که این سایت در عرض 3/4 سال گذشته تقریبا به اکثر آنتی ویروسها نشان 100 درصد رو داده. ولی آخه یکی نیست بپرسه پس کدومش 90 درصده :?:
دوست عزیز نه تنها در سایت Virus.gr بلکه در 3 سایت دیگر امنیتی که فقط کارشون آزمایش کردن آنتی ویروسها هستش جواب تستاشون تقریبا یکی هست . مثلا اگر AntiVir تونسته باشه که 80 درصد ویروس و تروجانها رو تشخیص بده دیگه نیومده در یک سایت دیگه بگه که 90 درصد تشخیص رو داشته. و مثل سایت virusbtn نیست که به اکثرشون از Norton,McAfee,BitDefender,Dr Web , NOD32 گرفته تا Kaspersky نشان 100% رو بده.
البته منظورم این نیست که دروغ میگه بلکه اینه که این سایت آنتی ویروسها رو از یک جهت دیگه مورد بررسی قرار داده.
اگر به سایت Virus.gr اعتماد نداری میتونی که به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک سری بزنید که الان در عرض 2 سال 6 تست مختلف انجام داده. امیدوارم که این یکی رو هم نگید که داره از یک آنتی ویروس بخصوصی دفاع میکنه.
فعلا تا بعد
دوستان کاری را که در پست قبلی گفتم نکنید که براتون مشکل پیدا می شه چون:
با این کار سرور اپ دیت NOD32 را تغییر دادیم که اپ دیت هم می شد ولی یک مشکل وجود داره اونم اینه که با این که رزیدنت انتی ویروس روشنه و اتوماتیک ویروس را detect می کنه ولی وقتی روی خود nod32 کلیک می کنی اجرا نمی شه و پیغام زیر را می ده:
---------------------------
NOD32 - Error
Checking CRC of NOD32.EXE: file is corrupted, possibly due to infection.
OK
از همون یوزر و پسوردی که دادم استفاده کنید.
:? :?
هميلتون جان.اونم انتی ويروس خوبيه.ولی من با اينترفيسش حال نکردم.ظاهرخوبی نداره در کل بد نيست ولی در حد کاسپرسکی و مکافی نيست.فکر کنم نسخه کاملش تو سایت زير باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شهاب جان نوع پست دادنت اصلا مهم نيست و در موردش ديگه بحث نمي كنيم. چون اينجا مي خواهيم به يك نتيجه برسيم و اون اينكه بهترين آنتي ويروس كدومه.نقل قول:
نوشته شده توسط shahab1980
در مورد اينكه شما 5 بار ويندوز ريختي و 15 ساعت كارت اينترنت مصرف كردي هم بايد بگم كه اين دليل نمي شه كه شما با اين كار تشخيص كامل و درست داده اي كه بهترين كدامه!
در ضمن اگه 5 بار ويندوز عوض كردي به نظر من اشكال از روش كار شما بوده. وگرنه ما هم چندين آنتي ويروس رو نصب كرديم و دوباره آنيستال كرديم ولي ويندوز عوض نكرديم!
در ضمن ما منظورمون از مدرك اين بود كه شما يه دليل منطقي بياري كه مثلا فلان آنتي ويروس به اين دليل بده يا خوبه. به سايت هم اصلا كاري نداشته باش. چون هر سايتي ساز خودش رو ميزنه.
كاسپرسكي هم خيلي كارش درسته و ما كه نگفتيم بده. من خودم تا حدود يكماه پيش از كاسپرسكي استفاده مي كردم.
مهدی جان،من که ميگم خودم 9 تا آنتی ويروس تست کردم ميگی دليل نميشه درست بگی،نتايج تست سايتهای مختلف رو مياريم ميگی هر کودوم برای خودشون 1 سازی ميزنن ولش کنم. بعد ميگی دليل بيار.شما اون روش رو که باهاش فهميدی در حال حاضر نود بهترين هستش رو به من بگو من با استفاده از همون روش برات دليل ميارم.
این فایل را که می گذارم در مسیر مشخص شده برای nod32 بریزید و بدون هیچ مشکلی و یوزر و پسوردی اپ دیت کنید
8)
با سلام خدمت دوستان :
نسخي چديد كاسپر اسكي هم اومد(البته نسخه ي بتا)
Kaspersky av persona6.0.12.167
کد:http://downloads1.kaspersky-labs.com/beta/kav2006/KAV.6.0.12.167.exe
چی شد :!: :?:
آقایون چرا قاطی می نوسید یکی میگه یوزر یکی میگه مدرک یکی میگه کاسپر من که قاطی کردم
لطفا بررسی یک آنتی رو تمام کنید بعد برید روی یکی دیگه :roll: :?:
CLEAR OR >>>... :x :?
Oreat White Shark, جان اينجا همين جوره .فكر كنم اگه هيرياند جان يه تاپيك برا دانلود آنتي ويروسا ميذاشت خيلي بهتر بود چون به قول شما اينجوري آدم قاطي ميكنه
دوستان عزیز
آنتی ویروس کاسپر 2006 رو نصب کنید ولی آنتی هکرش رو نصب نکنید چون شدیدا با زون آلارم روی سیستمتون تداخل پیدا میکنه به حدی که زمان اتصال به نت سیستم رو ریست میکنه
در مجموع آنتی ویروس جالبیه با اینکه نسخه بتا هستش ولی خیلی قابلیت های جالبی به اون اضافه شده و به نظرم هوش مصنوعیش به مراتب بهتر از کاسپر 5.0.20 هست
ارزش تست رو داره من که ازش راضیم
شهاب جان باز هم حرف خودت رو مي زني اونهم بدون منطق!نقل قول:
نوشته شده توسط shahab1980
شما دليل بيار كه اين آنتي ويروس بده يا مشكل داره! همين. اين كه ديگه دعوا نداره.
من چند نكته مهم رو خدمت دوستان عرض كنم كه يك مقدار شفافيت در بحث ها به وجود بياد و از بحث هاي بيهوده جلوگيري بشه.
ما اينجا فقط براي اين بحث مي كنيم كه به نتيجه اي برسيم كه به درد همه بخوره و مفيد باشه. هر كسي هم كه نقطه قوت يا ضعفي از هر آنتي ويروسي داره با دليل بگه ما استقبال مي كنيم. چون ممكنه مثلا از آنتي ويروسي كه ما فكر مي كنم در حال حاضر بهترينه نقطه ضعفي گفته بشه كه ما متوجه بشيم كه اشتباه كرده ايم.
اما اگه قرار باشه بدون دليل حرفي زده بشه فايده و اثر نخواهد داشت و نتيجه بخش هم نيست. پس بهتره كه از حرفهاي بي دليل خودداري كنيم.
خدمت آقا شهاب عزيز هم بايد عرض كنم كه شما مي گي كه 9 آنتي ويروس رو تست كردي! شما درست مي فرماييد اما مي شه بگيد اين آنتي ويروس ها چه جور تستي شدن زير دست شما؟
نهايتش هر كدوم رو نصب كردي و دست بالا 2-3 تا ويروس و تروجان رو هم كه داشتي روي اونها تست كردي.
اگه اشتباه مي گم بگو اشتباه ميگي!
من و سودا هم تست انواع ويروس ها رو روي nod32 نكرده بوديم كه به اين دليل بگيم بهترينه.
اين كار از عهده من و شما بر نمي آد. چون امكانش رو نداريم.
اين كار بر عهده سايتها است.
حالا اينكه كدوم سايت ها معتبرتر هستند آخر همين پست توضيح مي دم.
ما دلايلمون رو به سورت تفكيكي و جدا گفتيم. مثلا درصد پايين استفاده از رم (حتي از يك آنتي اسپاي وير هم كمتر از رم استفاده مي كنه)!
يا مثلا:
آپديت شدن در صورت هرگونه اشكالي براي سيستم اينترنتي شخص و ... .
ما درخواست كرديم دوستان هم لطف و منت گذاشته و اگه ضعف يا قوتي از هر آنتي ويروسي به صورت خيلي مشخص دارن بگن كه مثلا فلان آنتي ويروس اين ضعف رو داره يا اين قدرت رو!
نه اينكه مثل پست قبلي شما بيايي بگي من 9 تا آنتي ويروس رو تست كردم. يا مثلا من با ظاهر sophos حال نكردم!!!
البته حرف شما در مورد ظاهر برنامه منطقيه اما در مورد آنتي ويروس ظاهر مهم نيست بلكه عملكرد و امنيتي كه ايجاد مي كنه مهمه. مگه شما مي خواي skin براي jetaudio بگيري كه ظاهرش مهم باشه! اين آنتي ويروسه و فقط امنيت براش مهمه نه قيافه.
----------------------------------
دوست بسيار خوبم كركي جان در مورد بحث سايت ها هم بايد بگم كه شما مي آيي مي گي همه سايت ها گفتن فلان آنتي ويروس بهتره و ... پس يعني فلان آنتي ويروس بهتره (طبق نظر شما) . بعد خودت حرف خودت رو نقض مي كني. حالا مي پرسي چطور؟
شما مي گي كه مثلا همه سايت ها مي گن فلان آنتي تروجان بهتره بعد مي گي اينطور نيست و در واقع فلان آنتي تروجان اون ها رو مي زاره تو جيبش!!!
پس چه نتيجه اي مي گيريم؟
از نظر شما درسته كه 90 درصد سايت ها گفتن كه آنتي تروجان xبهترينه ولي در واقع آنتي تروجان y وجود داره كه از اون هم بهتره!!!!
پس اون سايت ها بايد جمع كنند برن پي كارشون!!! و معتبر نيستند!
خيلي عالي بود!
اما يه چيزي در مورد virusbtn.
در مورد اين سايت بايد بگم كه 100 % رو براي اين مي ده كه اگه كسي از اين آنتي ويروس ها كه نشان 100 % رو گرفتن استفاده مي كنه خيالش راحت باشه كه امنيت داره.
ولي مي بيني كه يكجاي ديگه مي آد نشون مي ده كه فلان تعداد رو با موفقيت طي كرده و فلان اندازه رو با شكست.
تازه اگه از خود نمايندگي مثلا كاسپرسكي بپرسي اونها همين سايت virusbtn رو معرفي مي كنند.
اگه كاسپر در همه سايت ها اول بشه و اون سايت ها معتبر باشند مطمئن باش كه كاسپر اونها رو معرفي مي كنه اما چرا خود كاسپر هم اونها رو معرفي نمي كنه و سايت virusbtn رو به عنوان مرجع معرفي مي كنه؟
اگه اينها كافي نيست يه نكته ديگه هم مي گم
يكي از دوستانم يك باگ از نسخه قبلي كاسپرسكي پيدا كرده بود و با شركت كاسپرسكي تماس گرفت و گفت اگه يك فايل رجيستري هميشگي به من بدهيد من اون باگ رو بهتون مي گم اما اونها گفتند كه آنتي ويروس ما اكثر تست ها رو با موفقيت پشت سر گذاشته ايم و گفتند كه به همين سايت virus btn مراجعه كنيم!!!!
در ضمن هر آنتي ويروسي بتونه از اين سايت نشان بگيره سريع مي آد مي گه و به عنوان تبليغات ازش استفاده مي كنه.
يه چيز ديگه هم كه يادم نبود در مورد حرفهاي آقا شهاب عزيز
شهاب جان مي شه بيشتر بگي كه منظورت از اين حرف كه هوش مصنوعي مك آفي از كاسپرسكي بيشتره چيه؟ آخه اين حرف رو قبلا هم زده بودي
خودت تست كردي هوش اين ها رو؟
به ما هم بگو چون قرار شده كه اينجا همه با دليل واضح و روشن بيان بگن كه اين ضعف يا قوت رو از يك آنتي ويروس ديدن
در آخر هم بگم كه از دوستان خواهش مي كنم كه همينطوري بي دليل نيان چيزي بنويسن و براي حرفهاشون مدرك داشته باشن.
[quote="میل کوچولو"]این فایل را که می گذارم در مسیر مشخص شده برای nod32 بریزید و بدون هیچ مشکلی و یوزر و پسوردی اپ دیت کنید
8)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/quote
سلام دوستان این کرک را که دوست عزیزمون گذاشته کار میده من امتحان کردم داره ابدیت میشه
ممنونم از ارائه این راه حل
موفق باشید ]
یک چیز بگم اونم اینه که من خودم تا یک سال پیش از طرفداران سینه چاک مک افی بودم و هفته یکبار هم اپدیتش می کردم تا اینکه یادمه سی دی های کینگ اومده بود بیرون با کاسپرسکی که اون موقع خیلی معروف نبود سیستمم رو اسکن کردم 14 تا تروجان پیدا کرد!!!!!!! این شد که بی خیال مک افی شدم.همه اینا به کنار سرعت سیستم را هم خیلی پایین می یاره. :roll:
با سلام.
در همين جا ميخوام از دوست خوبم اقا مهدي گل كه خيلي هم به ايشون مديون هستم تشكر كنم.ويروسي كه در كامپيوتر من جا خوش كرده بود و به هيچ طريقي هم از بين نميرفت و دسترسي به registry و mstask و msconfig را غير ممكن كرده بود با معرفي NOD32 از طرف دوست خوبم مهدي عزيز به طور كامل از بين رفت و سيستمم به شرايط اول برگشت.جالبه كه انتي ويروس sophos v3.94 كه اينهمه ادعاي از بين بردن اين تروجان را داشت نتونست اين تروجان را از بين ببره و تازه با كلي دردسر ظاهرا ميتونست اونرا از بين ببره(اگر باور نداريد به سايت مربوطه مراجعه كنيد).
اسم اين تروجان كه pc-cillin بي خاصيت نتونسته بود پاكش كنه:pwssagi-b
مهدي جان واقعا ميگم دستاتو ميبوسم.واقعا ادمي هستي كه بي جهت حرفي را نميزني و من به شما و كار شما ايمان دارم.اميدوارم هر جا هستي موفق باشي.
2.5.19 nod32 administrator
دوستان کسی کرک جدید این ضد ویروس رو داره کرک قبلیش از کار افتاده و دیگه خودشو بروز نمیکنه و ازم یوزر و پسورد جدید میخواد خواهش میکنم کمکم کنید
دوست خوبم سلامنقل قول:
نوشته شده توسط hamilton
اين حرفها رو كه مي زني فقط باعث شرمندگي من مي شه. من لايق اين همه اظهار لطف شما نيستم. اما باور كن كه خيلي بررسي كرديم كه به اين نتيجه رسيديم. اما بعضي از دوستان با لجاجت و تعصب نابجا نمي خواهند حقيقت رو قبول كنند. چند نمونه ديگه مثل مورد شما كه البته اونها با ويروس ها و تروجان هاي ديگه مشكل داشتند هم ديده ام كه اين همه روي اين آنتي ويروس پافشاري مي كنم.
------------------------------------------------------
يك نكته هم به دوستاني كه مخالفت با Nod32 مي كنند.
لطفا اين پست رو بخونيد و ببينيد كه يك نمونه كوچك از قدرت اين آنتي ويروس چگونه بوده.
qoqnoos عزیز کرک جدیدش را من معرفی کردم (اگر چند پست قبلی را می خوندید می دیدید)
از این ادرس بگیرش:
دوست خوبم چون به صورت reg هست يا بايد تنظيمات فايرفكس و اپرا رو تغيير بدي تا بتوني دانلود كني يا بايد از IE يا مرورگرهايي كه بر مبناي IE كار مي كنند مثل مكستون براي دانلود استفاده كني.نقل قول:
نوشته شده توسط Oreat White Shark
يا ميتوني آدرسشو كپي بگيري و بري تو transfer opera ya firefox استفاده و اونجا دانلود كنينقل قول:
نوشته شده توسط mehdi_best
مهدی جان اون یوزر و پسورد یک ماهه هستش و بعدش هم قابل استفاده نیست.ولی اون کرک همه ورژن های nod32 را کرک می کنه.
لينك دانلود فايل براي دوستاني كه با اجراي فايل قبلي با مشكل برخورد كرده اند:
آقا مهدي من با فايل قبلي مشكلي نداشتم و فقط AMON خاموش شد. الان با استفاده از اين فايل جديد هم هنوز خاموشه. ضمنا ويندوز من روي C نصب شده.
نقل قول:
نوشته شده توسط david_007
سودا و بست دستتون درد نکنه
بچه ها ...لطفا قاطی ننویسید دیگه ما که نفهمیدیم چی شد اینه یکپارچگی بحٍث آنتی ها اگه اینجوری :!: :?: ...................
نقل قول:
نوشته شده توسط fresh2021
دوست عزيز. شما در قسمت amon وارد شده و تيك file system monitor (amon) enabled رو بزنيد تا فعال بشه.
دکتر وب (Dr Web) آنتی ویروس شماره یک دنیای اینترنت در سالها1999 تا 2002 ، نرم افزار ضد ویروسی با قابلیتهای منحصر به فرد است که متاسفانه در ایران زیاد با استقبال مواجه نشده است و اکثر کاربران ایرانی Norton را فقط بعنوان آنتی ویروس میشناسند.
این آنتی ویروس محصول موسسه Dialogue Science, Inc. از کشور روسیه میباشد.
از ویژگیهای منحصر به فرد می توان به هوش مصنوعی تعبیه شده در این آنتی ویروس و حجم کم در حدود 5MB اشاره کرد.
هوش مصنوعی موجب شناسایی ویروسهایی که هنوز اطلاعات آنها (از طریق Update کردن) به آنتی ویروس منتقل نشده میشود.البته این هوش مصنوعی قبل از Register شدن فقط 20% کارایی دارد.
update فوقالعاده سریع
وجود رجیستر کی
خاصیت cure -شفادهی فایلهای الوده
کم نکردن سرعت ویندوز
داشتن guard برای جلوگیری از ورود ویروس یا تروجان هنگام استفاده از اینترنت
در ضمن نمایندگی این موسسه در ایران با آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان عزيز براي آپديت Nod32 از يوزرنيم و پسورد زير استفاده كنيد.
username: beta64
password: beta64
اقا مهدی عزيز خيلی جالبه.شما انگار يادت رفته تو تاپيک های قبلی با استناد به کدوم مدارک و ازمايشهای کدوم سايتها از کاسپرسکی دفاع ميکردی.چه تو تاپيکی که اقا مهران زده بود چه تو تاپيکهاي بقيه دوستان ولی حالا دقيقا داری مثل اون قزوينيه رفتار ميکنی که وقتی گرفتنش میگفت من کجام اینجا کجاست تو کی هستی و ..... حالا همه اون سایتها نا معتبر شدن تا شما بیای بگی نود بهترینه؟ پس بهتره 1 سری به تاپیک های قبلی بزنی حرفهای قبلیتو مرور کنی .نقل قول:
خدمت آقا شهاب عزيز هم بايد عرض كنم كه شما مي گي كه 9 آنتي ويروس رو تست كردي! شما درست مي فرماييد اما مي شه بگيد اين آنتي ويروس ها چه جور تستي شدن زير دست شما؟
نهايتش هر كدوم رو نصب كردي و دست بالا 2-3 تا ويروس و تروجان رو هم كه داشتي روي اونها تست كردي.
اگه اشتباه مي گم بگو اشتباه ميگي!
من و سودا هم تست انواع ويروس ها رو روي nod32 نكرده بوديم كه به اين دليل بگيم بهترينه.
اين كار از عهده من و شما بر نمي آد. چون امكانش رو نداريم.
اين كار بر عهده سايتها است.
حالا اينكه كدوم سايت ها معتبرتر هستند آخر همين پست توضيح مي دم.
ما دلايلمون رو به سورت تفكيكي و جدا گفتيم. مثلا درصد پايين استفاده از رم (حتي از يك آنتي اسپاي وير هم كمتر از رم استفاده مي كنه)!
يا مثلا:
آپديت شدن در صورت هرگونه اشكالي براي سيستم اينترنتي شخص و ... .
ما درخواست كرديم دوستان هم لطف و منت گذاشته و اگه ضعف يا قوتي از هر آنتي ويروسي به صورت خيلي مشخص دارن بگن كه مثلا فلان آنتي ويروس اين ضعف رو داره يا اين قدرت رو!
نه اينكه مثل پست قبلي شما بيايي بگي من 9 تا آنتي ويروس رو تست كردم. يا مثلا من با ظاهر sophos حال نكردم!!!
البته حرف شما در مورد ظاهر برنامه منطقيه اما در مورد آنتي ويروس ظاهر مهم نيست بلكه عملكرد و امنيتي كه ايجاد مي كنه مهمه. مگه شما مي خواي skin براي jetaudio بگيري كه ظاهرش مهم باشه! اين آنتي ويروسه و فقط امنيت براش مهمه نه قيافه.
در موردسوفوزاول گفتم اينترفيس خوبی نداره.اگر انگيليسی بلد باشی که حتما هستی اینترفیس يعنی رابط کاربری.يعنی تنظيماتی که يک نرم آفزار در اختيار يوزرش ميزاره تا اون بتونه به دلخواه خودش تنظيمش کنه.بعد ظاهرشو گفتم بعد هم با کاسپرسکی و مکافی مقايسش کردم. پس درست نیست بیای از 1 پست 2 جمله ای نصفشو بنویسی بعد روش نظر بدی.
امّا پرسيدی من چجوری تست کردم اين آنتی ويروسارو و گفتی با دو سه تا ويروس تست کردم خوب اگه شما اينطوری آنتی ويروس تست ميکنی و با دو سه تا رايت کليک اسکن خوبيو بدی يک آنتی ويروسو تشخيص ميدی مشکل شماست که ظاهرا شما همينطوری نود رو تست کردی .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما در مورد این سایت
اين سايت دقيقا مثل علامت استاندارد خودمونه که به کالاها میدن. يک سری شرايط مشخص ميکنه و بر حسب اون به آنتی ويروس امتياز ميده که اين زير ميبينيد.
The VB 100% logo is awarded to anti-virus products that:
Detect all In the Wild viruses during both on-demand and on-access scanning in Virus Bulletin's comparative tests.
Generate no false positives when scanning a set of clean files.
حالا اگر به این سایت سر زده باشید میبینید همه انتی ویروسهای معروف 100% گرفتن. حالا اقا مهدی از کجای این سایت فهمیده نود بهترینه بگه ما هم بریم ببینیم.
خواهشا هم نيان دوستان عدد و رقم بيارن که فلان انتی ويروس اين تعداد موفق بوده اين تعداد ناموفق الان سال دو هزار و پنجه پس نتايج تو اين يکی دو سال اخير مهمه نه مثلا بين سالهای نود و هشت تا دو هزار و دو آنتی ويروس چند تا تست ناموفق داشته که تازه چند تاش هم مال لینوکس بوده. خوب حالا میریم سر اصل مطلب:
من نود رو به همراه 5 تا انتی ویروس دیگه با چند تا ویروس وتروجان که از 3-2 تا 800-700 تایی بیشتر بودن تست کردم:
Avast 4.6 pro bitdefender 8 mcafee enterprise 8 kaspersky5.0.20 pro
f-prot 3.16c
نتايج جالب بود.حدود 20 تا ويروس بود که هر 5 تا انتی ويروس تشخیصشون دادند ولی نود نتونست حدود 15-20 تايی بود که نود به اسم ويروس ناشناخته تشخيص ميداد و میخواست برای بررسی بفرستمشون سایت ای-ست درصورتی که ساير آنتی ويروسا اونّا رو با اسمو رسمشون تشخيص دادندخوب حالا اگر تو تنظيمات نود قسمت هيوريستيک رو غير فعال کنيد ديگه نميتونه اين ويروسارو بشناسه حالا اگر تو تنظيمات مکافي قسمت هيوريستيک رو غير فعال کنيد باز اين ويروسارو ميشناسه که نشون ميده اينا ويروس شناخته شده هستن نه ناشناخته حالا من این ویروسارو میذارم خودتون برین تست کنید. به غیر از تروجان نایس که البته نود نمیشناسه و تروجانهای داخل کرک پی-سی سیلین که برای شناختشون لازمه انتی ویروساتون اپدیت باشه برای ویروسهای دیگه چون قدیمین همین نسخه های اپدیت نشده بالا رو نصب کنید کافیه. اینم لینک ویروسا:
PASSWORD:123456
XIA:
این فایل رو نود اصلا نميتونه اسکن کنه و ارور ميزنه در حاليکه بقيه به راحتی اسکن ميکنن.
سلام
ببخشید میشه سریال ورژن جدید نود رو بزارید V2.50.25
سلام
ببخشید میشه سریال ورژن جدید نود رو بزارید V2.50.25
Nod32 v2.50.25 Admin Xp
Nod32 v2.50.25 Admin win98
password: freesec پسورد اضافه شد!
username & password for update:
username: beta64
password: beta64
سلام
خیلی ممنون
ببخشید که 2 تا ارسال شد , تقصیر من نبود .
سلام
ببخشید
این فایلی که گذاشتین برای آنزیپ کردنش pw میخواد؟
دوست عزيزم پسوردش رو متاسفانه فراموش كردم بنويسم. الان هم از جايي آنلاين شدم كه اون پسورد رو ندارم. اما فردا صبح حتما پسورد رو مي گذارم. واقعا شرمنده.