کد مستر ریست رو بزن.نقل قول:
توجه کن که تمام اطلاعاتت پاک میشه و باید بک آپ بگیری.
کد: ستاره 2767 ستاره 3855 مربع
Printable View
کد مستر ریست رو بزن.نقل قول:
توجه کن که تمام اطلاعاتت پاک میشه و باید بک آپ بگیری.
کد: ستاره 2767 ستاره 3855 مربع
سلام
يكمي در باره ي z720 توضيح مي دين؟ من هيچ جا چيزي راجع بهش نديدم بجز يك سري توضيح هاي كليشه اي!
ممنون
در مورد این گوشی می تونم بگم که همون دی900 هست، فقط دوربین دوم بهش اضافه شده و فایل های بیشتری رو ساپورت می کنه (مثل wma که دی900 ساپورت نمی کنه)
چه چیز خاصی در مورد این گوشی می خوای بدونی؟
خوب مي شه بگين قيمتش چه جورياست؟
آخه اگه امكاناتش از D900 بيشتره چرا مثل اون گل نكرده؟
آقا من یه سوال دارم
آیا روشی هست که بشه آهنگی رو غیر از آهنگ ها خو د d820 واسه اس ام اس کذاشت؟
امکانات خاصی بیشتر از دی900 نداره. ضمن اینکه اصلاً من توی ایران ندیدم.نقل قول:
در هر حال اینم یه چیزی مثل دی820 هست. چون دی820 هم یه جورایی بین دی600 و دی900 تولید شد و خیلی گل نکرد.
این گوشی هم بین دی900 و یو600 تولید شد، تقریباً همین بلا سرش اومد.
كسي نيست جواب منو بده
خیر. روشی نیست.نقل قول:
:8: حالا يه سوال ديگه
آيا روشي هست كه صداي كليدها ي d820 رو بشه قطع كرد؟:5:
بله. هست.
شماره گیری رو از حالت "شماره گیری با پر" در بیار و به حالت معمولی در بیار.
بعد در قیمت تنظیمات صدا، keypad tone رو خاموش کن.
بستگی به شبکه داره تا چند روزه آینده شبکه تمام گوشیهایی که رجیستر نشده عوض میشه
آنتن دهی سامسونگ هم تقویت میشه !!!!!!!!!!
منظورت رو نفهمیدم.
ضمناً یه معرفی اجمالی بکن.
آواتارت منو یاد اون اوایل مهیار میندازه :31: که از این آواتار استفاده می کرد.
آقا دستت درد نكنه
سلام كسي در مورد دي900 اطلاع داره كه ايا ميشه زنگ اس ام اس اونو عوض كرد يا اونم مثل دي820عمل ميكنه؟ مرسي
يه سوال از اقايون به نظر شما جداي از دوربين دي900....كه 3 مگا هستش دي 820بهتره يا دي 900؟ چون من الان يه دي 820 دارم مي خوام يه دي 900 بخرم ...مرسي
نقل قول:
آره یه لحظه خودمم فکر کنم خودم این پست رو دادم . هر چند که داریم خز میشیم :31:
نقل قول:
ادم زنده تو كلوپ سامسونگ پيدا ميشه؟ جواب ما رو بده بايد كلوپ سوني اريكسون رو الگو قرار داد:41:
خب من یه چند روزی مرخصی بودم وگرنه تو این انجمن، سوال روی زمین نمی مونه!!
منم دی820 داشتم. برادرم هم یه دی900 خریده. چطور بگم، خیلی سرتره. به داداشم گفتم گوشی ها عوض. می دونید چی جواب داد؟ گفت عمراً. آدم وقتی که گوشیتو دستش می گیره، حالش بد میشه!!!!
دیدم درسته که از نگاه من، این دی820 شاهکار طراحیه ولی دی900 یه چیز دیگه است.
مرسي... مي خواستم بدونم اين دينقل قول:
900 كه پارس قائم ميده380000 تومان با اون دي900 كه254 تومانه فرقي هم ميكنن؟ و اينكه صداي اسپيكر كدومشون بلند تره؟
يه سوال ديگه : ايا ميشه زنگ اس ام اس گوشي دي900 رو عوض كرد و اينكه d900 با d900i چه فرقي ميكنن؟ و اينكه تو بازار دي 900i پيدا ميشه؟ اطلاعات كامل و جامع در باره اين دو گوشي كجا گيرم مياد؟ مرسي
سامسونگ
تلفن همراهي
از
جنس
خدا
امروزه در کشور ما اکثر گوشی های موجود در بازار ریجستر نشده و قاچاقی به کشور وارد می شوند که این موضوع باعث نبسانات قیمت یک مدل گوشی شده که علت ان چیزی به جز غیر اصل بودن ان و به اصطلاح چنج بودن ان است که متاسفانه فروشندگان گوشی های تقلبی و یا چنج خود را به عنوان گوشی اصل به مشتری معرفی می کنند که برای شناسایی گوشی های اصلی و چنج راه های متفاوتی است که از جمله ان ها دادن کد #06#* است که سریال گوشی شما (IMEI) را مشخص نموده و شما می توانید ان را با سریال روی کارتن و باطری همخوانی داشته باشد و در غیر این صورت گوشی شما قاچاق بوده و چنج شده است.
البته بعضی از افراد سودجو برای این مشکل ها هم راه حلی پیدا کردند که با عوض کردن بار کد روی جعبه گوشی قاچاق را با قیمت گوشی اصل می فروشند.
ولی ما امروز برای شما این مشکل را از طریق اینترنت حل خواهیم کرد.
شما با وارد شدن به سایت زیر و دادن سریالی که با دادن کد #06#* به گوشی می بینید در کادر مربوطه می توانید جزیات بیشتری را در مورد گوشی خود را ملاحظه کنید مثلا اگر گوشی شما مدل w700i سونی اریکسون است اگر بعد از وارد نمودن سریال (IMEI) گوشی٫ مشخصات همان گوشی w700i خود را یافتید گوشی شما اصل بوده و هیچ گونه مشکلی ندارد و شما می توانید از سرویس ها اپدیت و ... استفاده کنید بدون انکه سیمکارت با گوشی شما مشکلی پیدا کند اما اگر مشخصات داده شده مربوط به گوشی شما نباشد گوشی شما قاچاق یا چنج یا ... می باشد مثلا من یک گوشی w700 چنج را در سایت تست کردم مشخصات ان را گوشی پاناسونیک نمایش داد (یعنی اینکه سریال گوشی پاناسونیک و گوشی w700 من با هم یکی است و به همین خاطر مخابرات نمی تواند گوشی من را از شبکه خارج کند) در این صورت شما نمی توانید از سرویس اپدیت و .. استفاده کنید چون احتمال زیادی وجود دارد که سریال روی گوشی شما عوض شده و به سریال کارخانه بازگردد که مشکل برای شما پیش خواهد اورد و ان هم صرف هزینه ریجستر کردن است .
این هم از ادرس سایت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اين طريق هم ميتونيد بقيه چيز ها را از جمله :
» Phone number analysis
» IMSI number analysis
» SIM number analysis
» ISPC number analysis
كنترل كنيد:
اين هم يه پيشكش از من(moshaver amin) قابلي نداشت.لطف كنيد در اين مورد نظر بديد.
منتظر نظراتتون هستم.يا علي.... only samsung mobile
فرق خاصی ندارن. فقط اگه خواستی بگیری، بگو تا راهنماییت کنم که کلاه سرت نره.نقل قول:
زنگ اس ام اس رو نمیشه عوض کرد.نقل قول:
فرق دی900 با دی900آی زیاد نیست ولی دی900آی جدیدتر و زیباتره. دی900آی هم تو بازار هست.
میگن دی900آی رادیو داره ولی اونایی که گرفتن، میگن نداره!!
ممنون.نقل قول:
ولی چند بار این مطلب رو میذاری؟؟!!
سلام
ممنونم..مي خواستم بدونم كه تفاوت قيمت دي900با دي900 اي چقدره؟
پست بالایی رو ببینی نوشته بودم.
سلام :اخرين محصول سامسونگ E950
اين هم اطلاعاتي كه از سايت gsm arena
'گرفتم نظرتون چيه ؟به نظر من خارق العادست
General [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2007, June [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Coming Soon
Size [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 98 x 46 x 15 mm [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Display [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] TFT, 256K colors [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 240 x 320 pixels, 2 inches - Touch-panel input (1.2 inches, 65K colors OLED display)
Ringtones [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Polyphonic, MP3 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Download [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Yes
Memory [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Yes, Photo call [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 20 dialed, 20 received, 20 missed calls [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] microSD (TransFlash) - 70 MB internal memory
Data [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] No [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Yes [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] No [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] No [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Yes, v2.0 with A2DP [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] No [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Yes, v2.0
Features [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] SMS, MMS, Email [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] WAP 2.0/xHTML, HTML (NetFront 3.4) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Yes + downloadable [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Black [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3 MP, 2048x1536 pixels, video, flash - Java MIDP 2.0
- T9
- FM radio
- MP3/AAC+/WMA player
- TV out
- Organizer
- To do List
- Image editor (Scalado)
- Voice memo
Battery Standard battery, Li-Ion [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به دوستان
مي خواستم بدونم كسي فرق بين يو 600و يو 700 رو ميدونه و دربارش تحقيق كرده؟ كسي اطلاعاتي داره بذاره ممنون ميشيم
از اینجا میتونی بفهمی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی برند دوم یو700 بزن
والا ما که چیزی ندیدیم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11نقل قول:
فرق عمدشون یکی باریکتر بودن یو 600 به یو 700 به اندازه ی 2 میلیمتر . و داشتن 3g یو 700 .نقل قول:
مرسي از اطلاعاتتوننقل قول:
ايا اين دو گوشي سيستم عامل هم دارن يا مثل بقيه هستند؟
يه سر بهGSM arena بزني همه چي دستگيرت ميشهنقل قول:
توي اين سايت كه اين روزها اين گوشي خيلي سروصدا كرده
البته در یه سایت دیدم که نوشته یو 700 سیمیین ولی نمیشه باور کرد :41:نقل قول:
سلام ------ چند وقت پیش نوشته بود سامسونگ با شرکت سیمبین قرارداد بسته و گوشی های جدیدشو با این سیستم عامل عرضه می کنه . راسته ؟
در سايت gsm arena هم يه سر زدم اونجا هم چيزي دستگير من نشد. اين سايت كه شما رفتيد چقدر نسبت به اون مطمئنيدنقل قول:
اگه اطلاعاتي گير اورديد يه خبر بديد
چون قراره يكي از نماينده هاي سامسونگ تو ايران اونو تا ماه ديگه وارد كنه
قرارداد؟نقل قول:
خب سامسونگ جزو سهامداران اصلی سیمبیان هست.
دلیل نداره که بیاد قرارداد ببنده. به میزان سهمش می تونه تولید کنه. مگر اینکه سهمش رو بیشتر کرده باشه.
خوب سایتش به زیون انگلسی نبود فقط توی مشخصات یو 700 نوشته بود سیمبین 9.2 :41: :18:نقل قول:
man az D900 razi hastam monshi ham kar mikone
مباركت باشه عزيزم....نقل قول:
گوشي خوبي خريدي
اگه ممكنه ادرس اون سايت رو بذار تا ما هم يه سر بزنيمنقل قول:
مرسي