j300 se منظورم بود . گفتی سارش 1 هست؟
Printable View
j300 se منظورم بود . گفتی سارش 1 هست؟
سلامنقل قول:
sar j300 sony ericsson=1.01
انتن دهیش بیسته بیسته خیالت راحت
فقط موقع خرید دقت کن که seral changed بهت نندازن که اون موقع انتن دهیش ضعیفتره و یا مشکلات دیگه.........
اگه سریال اصلی نباشه که خیلی ریسکه خریدنش . شاید از طرف مخابرات قطع بشه
امروز رفتم مخابرات . میگفت برای رجیستر کردن گوشی باید بری وزارت صنایع و معادن ( والا یادم نیست کدوم وزارت خونه. هرچی بود تو مایه های همین بود ) گفت اونجا ازت بلیط رفت و برگشت و این جور چیزا میخان که ثابت کنی رفتی ااون طرف آب خریدی و اومدی و از این چرت و پرت ها . میگفت اگر چنج شده باشه هیچ مشکلی واسه گوشیت پیش نمیاد فقط اگر گم بشه دیگه پیدا نمیشه!!!!نقل قول:
قرار بود نمایندگی سیتادل تو شیراز واسم جی 300 بیاره . حالا رفتم میگه نیاوردم .!!!
اینم از شانس ما!
خوب برو 1100 بخر .
به نظر من جی100 سونی هم خوبه
از جی300 که منصرف شدم رفتم سراغ و810 که اونم نا امیدم کرد . چون رجیستر اصلی گیر نمیاد . همه چنج شده هستن . میخام یه :blink: 3310 دست دوم بخرم . خوبه؟:tongue:نقل قول:
اوههههههه 3310 چیه که دست دومش میخواد چی باشه .
انتن دهی کدوم بهتره؟
Ir-tci
Iran Talia
Ia Mtce
Irancell
کسی جواب نمیده؟
فکر نکنم.. ایرانسل تونسته باشه هنوز همه جا رو پوشش بده... و با اینکه مخابرات خودمون زیاد از این نظر جالب نیست...ولی هنوز ایرانسل خیلی فاصله داره تا برسه.. البته 100% این فاصله رو مثل بقیه کار هاش به زودی طی میکنه...نقل قول:
انتن دهی کدوم بهتره؟
Ir-tci
Iran Talia
Ia Mtce
Irancell
در مورد بقیه هم من تجربه ای ندارم....
ایرانسل اونجوری که توی عصر ارتباط نوشته بود تا 8 سال دیگه کل این رو پوشش میده . ولی به نظر من الان ایرانسل خیلی انتن دهی خوبی داره برای من که اینطوری بوده .
به نظر من.... اون طوری که من دیدم....بستگی داره به منطقه...اینجا هنوز جا هایی است که...آنت خوب نده..
چون آنتن رو نصب نکردن....
ايرانسل تا حالا تونسته بيشتر شهراي بزرگرو پوشش بده تنها مشكلش تو جاده هاي بين شهري و شهرستاناي كوچيك هستش .ولي آنتن دهي و پوشش بهتري تو شهر داره.من كه خط خودم جايي كه هي قطع و وصل ميكرد مال دوستم كه ايرانسل بود كاملا" واضح ميگرفت.
ولی تو خونه ما انتن 091 پر هستش
ولی ایرانسل اصلا انتن نمی داد
ببخشيدها قصد جسارت نبود ولي شما اين حرفو نزنيدنقل قول:
آنتن دهي تا حدودي به خود گوشي ربط داره: به كاور گوشي ربط داره (اينا تحقيق و بررسيي شدند) الان چون مردم كاور گوشيشونو عوض مي كنن مثلا نوكيادار ها و 5 تومن مي دن كاور نايلوني گوشي مي خورن در حالي كه اصلشون 20 تومن يا 40 تومنه كه نوكيا زده و اين كاورهاي مادربرد گوشي رو آنتن دهي كمي تاثير داره.
به جنس خود گوشي بستگي داره به آلياژهاي بكار فته در قسمت آنتن كار چين با فنلاند رو يكي مي گيري؟؟!!!
به فريم وير گوشي ربط داره مثلا يه نوكيا داشت يكي كه آمد فارسي زد بعد آنتن دهيش كم شد.
به باتري و بدي آب و هوا هم خيلي كم تو سيستم ديجيتال سلولي هم بستگي داره ولي كم
اينم يه بحث ديگست قاطيش نكن.نقل قول:
بحث فقط در مورد سيمكارت هاي دولتي
آخه مرد حسابي ايرانسل كه آنتناش با سيمكارات TCIيكي كه نيست موقعيتاش فرق داره
گوشی های پن تک چطور هست؟
می خوام پن تک pg-8000بگیرم به نظر شما گوشیه خوبی هست؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟