با سلام خدمت دوستان.
همين جوري اگه پيش يكم ديگه كه بگذره كله بچه هاي p30world دلفي كاره ماهر و حرفه اي مي شن.
ممنون
Printable View
با سلام خدمت دوستان.
همين جوري اگه پيش يكم ديگه كه بگذره كله بچه هاي p30world دلفي كاره ماهر و حرفه اي مي شن.
ممنون
سلام
تكنيك برتر عزيز
واقعا خسته نباشيد
خيلي زحمت كشيديد
موفق باشيد
خواهش می کنم دوستان عزیز
قابلی نداشت.
سلام واقعا دستت درد نكنه
من كه خيلي استفاده كردم
با سلام خدمت تکنیک برتر عزیز و خسته نباشید خیلی زیاد
من یه مشکل داشتم با کد گرفتن سریال cpu.
اگر ممکنه یکم توضیحش بده یا برنامه نمونه شو بذار.
هر کار کردم نتونستم اجراش کنم. خصوصاً تو دستورای اسمبلیش یکم مشکل داشتم.
اگه ممکنه اونا رم یه توضیح بده.
من اسمبلی پاس کردم ولی بلد نیستم.
به امید دیدار
با عرض سلام خدمت بزرگواراننقل قول:
نوشته شده توسط تکنیک برتر
یک سوال در مورد دلفی داشتم و آن این بود که من در دلفی یک برنامه نوشته ام و در این برنامه از بانک اطلاعاتی اس کیو ال نیز استفاده می کنم
در ضمن از مدیریت استثنای دلفی نیز برای نشان دادن پیغام های مناسب جهت بیان محدودیت کلید اولیه برای وقتی که کاربر کلید های تکراری وارد می کند استفاده کرده ام
ولی مشکلی که من در این زمینه داشتم این بود که دلفی پس از نشان دادن پیغام های خطای نوشته شده توسط من ، بر خلاف خواسته ی من پیغام خطای مخصوص خودش را نیز نشان می دهد
از شما بزرگواران می خواستم تا راه حلی نشان دهید که فقط پیغام های خطای نوشته شده ی خودم نشان داده شود.
در ضمن این را هم بگویم که برنامه من پس از نشان دادن خطا متوقف نمی شود چون من جعبه چکی را که برای متوقف کردن برنامه هنگام وقوع استثنا به کار میرود را از حالت انتخاب خارج کرده ام.
ببخشید که خیلی حرف زدم .
سلام جناب تكنيك برتر
واقعا گل کاشتی دستت درد نکنه بازم ادامه بده
:rolleye:
سلام جناب تكنيك برتر
خسته نباشی ،یک سوال داشتم
می شه بادلفی کاری کرد که ویندوز فایل هایی را که خودم مخفی کردم نشان نده حتی اگه توی folder option گزینه show hidde filse and folder را فعال کنند
:rolleye:
کد:
با عرض سلام خدمت بزرگواران
نقل قول:
نوشته شده توسط تکنیک برتر
یک سوال در مورد دلفی داشتم و آن این بود که من در دلفی یک برنامه نوشته ام و در این برنامه از بانک اطلاعاتی اس کیو ال نیز استفاده می کنم
در ضمن از مدیریت استثنای دلفی نیز برای نشان دادن پیغام های مناسب جهت بیان محدودیت کلید اولیه برای وقتی که کاربر کلید های تکراری وارد می کند استفاده کرده ام
ولی مشکلی که من در این زمینه داشتم این بود که دلفی پس از نشان دادن پیغام های خطای نوشته شده توسط من ، بر خلاف خواسته ی من پیغام خطای مخصوص خودش را نیز نشان می دهد
از شما بزرگواران می خواستم تا راه حلی نشان دهید که فقط پیغام های خطای نوشته شده ی خودم نشان داده شود.
در ضمن این را هم بگویم که برنامه من پس از نشان دادن خطا متوقف نمی شود چون من جعبه چکی را که برای متوقف کردن برنامه هنگام وقوع استثنا به کار میرود را ا :angry: ز حالت انتخاب خارج کرده ام.
ببخشید که خیلی حرف زدم .
سلام
انگاري براي دوست عزيزمون تكنيك برتر مشكلي پيش اومده كه
نموتونه به فروم بياد. لطفآ سوال خودتون رو تكرار نكنيد. (لطفآ)
اگر هم ميشه متن خودتون رو توي كد نزاريد.(لطفآ)
باي
سلام كامپونت هاي جالبي هستند دستت درد نكنه.
فقط جهت اطلاع بگم كه لينك "تبديل تاريخ ميلادي به شمسي" كار نمي كنه.
برنامت رو کامپایل کن و برای اجرا بجای استفاده از ران خود دلفی فایل هگزه برنامت رو مستقیم اجرا کن ، یعنی برو جایی که برنامت رو ذخیره کردی وی فایل اجرایی رو اجرا کن .
ببین اینجوری مشکل حل می شه یا نه.
سلام من یک مشکلی دارم که امیدوارم بتونین کمکم کنید
من وقتی دستور insert تو adoquery می نویسم با پیغام خطای زیر روبرو می شوم
adoquery1 : command text does not return a result set
البته insert انجام میشود ولی اگر با run خود دلفی باشم که طبق مغمول هنگ می کنه و نیاز به ctrl+f2 داره و
اگر خود project.exe رو اجرا کنم که پیغام بالا رو میده
در ضمن دستورات select به خوبی کار می کنه ولی همین insert با اینکه انجام میشه ولی eror میده
در ضمن نگارش دستور را هم اینجوری می نویسم
insert into table (id,name,surname) values (2,'name','famil')
ممنون از راهنمایی شما
سلام
احتمالا باید مشکل این باشه کهنقل قول:
می نویسی ADOQuery.Open
در حالی که باید بنویسی ADOQuery.ExeSql
چون می خواهی یه SQL رو اجرا کنی
Open جواب Query رو بر می گردونه
ممنون از راهنمایی شما
البته من بعد از دستور insert ، adoquer.active:=true را هم مینوشتم که برای دستور insert ظاهرا نباید این کار را انجام داد و البته adoquery.open را هم نباید انجام داد
اتبته من یک مشکل دیگه هم دارم و اون مربوط میشه به این که من می خوام جواب این دستور را علاوه بر دیدن
در DBGrid بازیابی هم بکنم یعنی مقدارش رو لازم دارم
دستور هم اینه
SELECT COUNT(ID) FROM main
.
دوستان اگر راه خاصی در نظر دارند که یا از طریق دسترسی به سلول dbGrid
و یا مستقیم این پارامتر و یا هر پارامتر دیگه رو از sql بگیرم ممنون می شوم
سلام دوستان عزیز وعرجمند
من تازه اومدم بزودی بزودی از خجالتتون درمیام
سلام
من یک سوال در مورد پاگاه داده داشتم و اون اینه که چطور می شه عکس رو از یک پایگاه داده(Table) در دلفی استخراج و ذخیره کرد.
خیلی ممنون:happy:
سلام
ميخواستم بدانم چطوري با DBComboBox به ديتابيس وصل بشم؟
سلام
ای بابا همتون که آخرش هستید!!
می خواستم بدونم چطوری میشه تو دلفی به برنامه های در حال اجرا پارامتر ارسال کرد
(مثلا یه پیغامی به مدیا پلیر ارسال کنیم که انگار کلید های Ctrl+O را از صفحه کلید فشار دادیم)
با سلام خدمت دوستان.
براي اين کار مي توان به اين صورت عمل کرد که وقتي Query اجرا شد مثل بقيه جدول ها با آن رفتار کني. به اين صورتنقل قول:
ممنون از راهنمایی شما
البته من بعد از دستور insert ، adoquer.active:=true را هم مینوشتم که برای دستور insert ظاهرا نباید این کار را انجام داد و البته adoquery.open را هم نباید انجام داد
اتبته من یک مشکل دیگه هم دارم و اون مربوط میشه به این که من می خوام جواب این دستور را علاوه بر دیدن
در DBGrid بازیابی هم بکنم یعنی مقدارش رو لازم دارم
دستور هم اینه
SELECT COUNT(ID) FROM main
.
دوستان اگر راه خاصی در نظر دارند که یا از طریق دسترسی به سلول dbGrid
و یا مستقیم این پارامتر و یا هر پارامتر دیگه رو از sql بگیرم ممنون می شوم
ADOQuery1.FieldValues['field name']
که به هر ستون از اين جدول مجازي دسترسي داري.
با سلام خدمت دوستان.
براي اين کار مي توان از دستورات زير استفاده کرد.نقل قول:
سلام
ميخواستم بدانم چطوري با DBComboBox به ديتابيس وصل بشم؟
var i,count:integer;
query1.SQL.Clear;
query1.SQL.Add('select * from cat');
query1.Open;
count:=query1.RecordCount;
combobox1.Items.Clear;
query1.First;
for i:=1 to count do
begin
combobox1.Items.Add(query1.fieldvalues['cat_name']);
query1.Next;
end;
دوستان عزیز
اگر کسی از تاریخ شمسی در برنامه هاش استفاده کرده بشکلی که امکان جستجو بین دو تاریخ امکان پذیر باشد بایک مثال یا یک نمونه برنامه کوچک توضیح بده خیلی ممنون می شم
سلام
می خواستم بدونم چطوری میشه تو دلفی به برنامه های در حال اجرا پارامتر ارسال کرد
(مثلا یه پیغامی به مدیا پلیر ارسال کنیم که انگار کلید های Ctrl+O را از صفحه کلید فشار دادیم)
دوستان عزیز من یه سوال کوچولو در مورد پروژه ام دارم ، ممنون می شم اگه به من کمک کنین.
من باید چه کار کنم که وقتی کابر در مسک ادیت تاریخ وارد می کنه اگه مثلاً برای روز 32 وارد کرد یه پیغام خطا بده و به کاربر بگه که اشتبا ه وارد کرده :ohno: (قل مراد مظفر زرگنده)
بد نیست کمی کد ویسی کنید.بالخره باید از یه جا شروع کردنقل قول:
دوستان عزیز من یه سوال کوچولو در مورد پروژه ام دارم ، ممنون می شم اگه به من کمک کنین.
من باید چه کار کنم که وقتی کابر در مسک ادیت تاریخ وارد می کنه اگه مثلاً برای روز 32 وارد کرد یه پیغام خطا بده و به کاربر بگه که اشتبا ه وارد کرده (قل مراد مظفر زرگنده)
من کد نویسی با کوئری رو خیلی خوب بلدم پروژه من کامله و استاد هم تایید کرده فقط این دنبال این روش بودم که به این سایت بر خوردم و خیلی خوشحال می شدم به جای این پیغام جوابمو می گرفتم به هر حال از شما ممنونم .
چگونه میتوان کلمه زیر موس را تشخیص داد
معمولا از MaskEdit میشه کمک گرفتنقل قول:
من باید چه کار کنم که وقتی کابر در مسک ادیت تاریخ وارد می کنه اگه مثلاً برای روز 32 وارد کرد یه پیغام خطا بده و به کاربر بگه که اشتبا ه وارد کرده
یه نگاه بهش بندازید کنترل خوبیه
سلامنقل قول:
بستگي داره كجا بخواهيد اين كار را انجام دهيد.
داخل IE يا خارج از اون و در هرجاي صفحه؟
يه چندتايي كد لازم داره! خودتون بايد زحمتش رو بكشيد!نقل قول:
من باید چه کار کنم که وقتی کابر در مسک ادیت تاریخ وارد می کنه اگه مثلاً برای روز 32 وارد کرد یه پیغام خطا بده و به کاربر بگه که اشتبا ه وارد کرده
ها؟ اييييييي كه الان وگفتي يعني چه؟نقل قول:
با سلام. من منظور شما رو درست متوجه نشدم! اگر کامپوننت تاریخ شمسی رو میخوای بگو تا بذارم. ولی اگر منظورت جستجو بین دو تاریخ هست، میتونی از روش زیر استفاده کنی:نقل قول:
تاریخ رو به صورت yyyymmdd بدون هیچ کاراکتر اضافی ذخیره کن. مثلا 13860216 برای جستجو هم کاملا به نتیجه دلخواه میرسی.
من از ComboBox استفاده می کنم و آیتم ها همیشه ثابت هست، 1 تا 31 برای روز، 1 تا 12 برای ماهنقل قول:
من باید چه کار کنم که وقتی کابر در مسک ادیت تاریخ وارد می کنه اگه مثلاً برای روز 32 وارد کرد یه پیغام خطا بده و به کاربر بگه که اشتبا ه وارد کرده (قل مراد مظفر زرگنده)
شما هم اگر محدود به استفاده از MaskEdit نیستی پیشنهاد میکنم همین کار رو انجام بده.
پیروز باشید
دوست عزيز اگه اين كامپوننت تاريخ شمسي رو بذاري خيلي خوب ميشه! من خودم براش يه كد نوشتم ولي تو آزمون و خطا بعضي وقتا اشتباه مي كنه!نقل قول:
من می خواستم لینک کامپوننت رو بذارم، اما دیدم یکی از دوستان زحمت اینکار رو کشیده! توی دومین پست در اولین صفحه همین تاپیک!!! این کامپوننت تست شده، و از نظر کارایی مشکلی ندارهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیروز باشید. و البته بیشتر دقت کنیم که از ارسال پستهای تکراری جلوگیری کنیم!
سلامنقل قول:
من هم این سوال رو می خواستم بپرسم اما حالا که یکی این سوال رو پرسیده کسی نیست که جواب بده؟؟؟؟؟؟؟
از تابع Sendmessage() استفاده کننقل قول:
سلام
من هم این سوال رو می خواستم بپرسم اما حالا که یکی این سوال رو پرسیده کسی نیست که جواب بده؟؟؟؟؟؟؟
اول باید handel برنامه رو پیدا کنی توسط دستور Findwindows سپس به اون پیغام صادر کنی
من يه سوال دارم.با اين كد چك باكس هايي كه درست ميشه چجوري مي شه كنترل شون كرد من مي خوام read only شون true بشه كه كاربر نتونه تغييرش بده. بايد چي كارش كنم؟نقل قول:
سلام دوستان
کسی فایل پی دی افی داره که آموزش نسبتا جامعی از دلفی 10 باشه ؟؟
ممنون میشم
اقا اون چيزي كه توش طراحي مي كنند اسمش چيه و كدش هم بگيد ؟
طرز طراحي ماشين حساب با دلفي رو توضيح مي دي؟
کسی می تونه بگه چطور میشه caption یک label رو پرینت کرد؟
لطفا" سریع !!! خیلی حیاتیه به خدا
چطوری میتونم label.caption رو از روی فرم با یه کلید دستور بدم پرینت کنه؟