فرقی نمی کنه فقط سالم باشهنقل قول:
Printable View
فرقی نمی کنه فقط سالم باشهنقل قول:
سلام
ميخواستم بدونم الان رم1گيگ تو بازار چنده.ممبورد من اسمش abit هستالبته نوعش رو نميدونم اما ميدونم رنگش نارنجي و cpu هم amd هست.خودم يه رم 1 گيگ دارم ميخواستم ببينم چه رمي براش بگيرم.
سلام
من يه رم داشتم 512
كه يه رم ديگه هم به اسم apacer 512 گرفتم !
توي تنظيمات كه نشون ميده رمها با هم جمع شدن و مشكلي نيست !
ولي خوب ، مي خوام بدونم كه اين رمي كه گرفتم ماركش خوبه يا بد ! ( قابليت تعويض رو دارم ! )
سلام
یه سوال داشتم
من دو تا رم 512 u-max داشتم و میخواهم یک رم 2 به انها اضافه کنم ، لطفا درباره برند u-max یه کم توضیح بدید و آیا این امکان پذیر هست؟ و اینکه باید این رمهای جدید حتما از همان مارک باشد؟(مادربوردم 4 تا جای رم میخوره)
در ضمن باس انها 800 است
سلام دوستان پاتريوت يك سري رم هاي cl3 زده گفتم ببينيد خالي از لطف نيسته با قيمت حدود 110 دلار اينها جون مي ده واسه اوور
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:13:بهترین ram 1gigabyte ddr2 fsb 667 با قیمتی در حدود 30-60 چیه ؟
آیا رم ocz هم هست تو این حدود هست؟
آیا رم های ocz گارانتی دارند واز کجا بفهمیم اصلی ان یا تقلبی ؟
من 2گیگ رم APACER باس 800 دارم وعالی هستش حتی با اور کلاک 30 درصدی با ماین بور Asus P5k E هیچ مشکلی نداره قیمتش هر کیک 28 هستش عالی؟?VGA 8600GT 1GIGA PA LIT CPU 6550 CORE
من بعد ازTWIN MOSرم APACER قبول دارم امتحان کنید وتست بزنید با اور کلاک مناسب؟
البته اکه کسی پول داره میتونه به CRUCIAL هم فکر کنه محشره ولی امان از بی پولی؟ولی مطلقا کینک نخرین که همش تغلبی ؟
فرار کنم تاپیک رو کند زدم؟
سلام به همه ...
آقا به من Ram مارک Super talent مدل duel channel bus 800 DDR2 2 gig به من پیشنهاد شده ...
به نظر شما super talent مارک خوبیه؟؟
به نظر من سه تا مارک یه تفاوت زیادی با بقیه دارند حدود 100در صد بهترن اون 3تا اینا هستن
Super talent
ocz
corsair
حالا خود دانی
سلام خدمت دوستان عزیز ببخشید من 1 گیگ رم دارم حالا اگه بخواهم 1 گیگ دیگه اضافه کنم قیمتش چقدر میشه؟
:11::11::11::11::11::11::11::11:نقل قول:
از 25 تا60 تومن میتونی 1 گیگ رم بخری بسته به نوع کارت داره
:40::40::40::40::40::40::40:
دوستان من می خوام یک رم 512 به سیستمم اضافه کنم قیمتش تو چه مایه هایی هست؟
ببخشید دوستان من میخواستم یه رم یه گیگ به سیستمم اضافه کنم منتحا خیلی از سخت افزار سر در نمیارم .میخواستم بدونم چه جوریاست یعنی رمو گرفتم بکنم تو جای مخصوص خودش رم کار میکنه احتیاج به کاره خاصی نداره البته الان هم 2تا 512 دارم که میخوام یه 1گیگ هم اضافه کنم لطفا" راحنمایی کنید
کینگ اصل 25 تومنه. فقط رمی که الان رو سیستمت داری رو بردار ببر بازار بگو همینو میخوام . وگرنه به احتمال فراوان دچار مشکل میشی. مثل من !!!!نقل قول:
آقا ببخشید یه راهنمایی کوچیک هم کافیه.چون فردا پسفرداس که برم بگیرم نرم کیسو بددم یارو:31:نقل قول:
سلام من تازه واردم میخواستم ببینم 2 تا رم کروسیر 512 با باس 675 Cl4 بهتره یا یدونه 1gb با باس 800
مرسی
بطور کلی دو تا رم در حالت Dual channel بهتر هست . اما وقتی بحث باس میاد وسط کمی هم به پردازنده ربط پیدا می کنه که چه نوی CPU ای دارید ..نقل قول:
Ip35-e دارم با Cpu 2160
من میخام اور مقدار بالایی بکنم
2*512
با باس 675 cl4
1gb با باس 800 cl5
قیمت 2 تا 512 با یدونه 1 gb یکیه جقتشونم کروسیر هستن
دوست عزیز ..
ادامه بحث و سوالت رو در تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ادامه بده . ممنون
سلام
من یه رم 512 با باس 400 با مارک blitz دارم
حالا اگه یه دونه kingstone 512 با باس 400 بهش اضافه کنم مشکلی پیش میاد؟
با تشکر...
نقل قول:
بايد ببيني كه چيپ مادربوردت توانايي مچ كردن اين دوتا رو باهم داره يانه
ضمنا چون معلوم نيست چيپ رمت دقيقا چيه نميشه بدون امتحان صد درصد گفت كه باهم مچ ميشن يانه؟
سلام
رو سیستم من الان ocz 1gb(2*512mb) dual channebus 800 نسبه فردا میخوام برم 2gbدیگه هم از همین مارک و با همین باس بگیرم (دوال چنل)می خوام بدونم مشکلی که پیش نمیاد اینا رو کنار هم بزارم؟لطفا سریع پاسخ بدید
مرسی(در ضمن رم من گولد هستش اگه این یکی که میگیرم گولد نباشه اشکالی که نداره؟)
تفاوت عملکرد دو رم با باسهای 333 و 266
سلام میخاستم بپرسم تفاوت عملکرد دو رم با باسهای 333 و 266 چقدر هست .چون رم قبلی من باسش 333
بود و الان یه رم با باس 266 گرفتم که موقعی که رو باس 333 تنظیم میشه بعد از مدتی کار رستارت می کنه .
و به همین خاطر مجبور شدم رو باسه 266 تنظیم کنم . لطفا یکی از بچه های وارد بگه که تفاوت عملکرد بین
باسهای 333 و 266 چقدر است .
من مبخوام يه رم 1 گيگ كينگ استون بخرم. ولي نميدونم الان با چه گارانتي تو بازار موجوده و قيمتش چنده؟ بهترين گارانتي چيه؟ ميشه راهنماييم كنيد.
نقل قول:
از لحاظ عملكرد با هم زياد فرقي ندارن
333 كمي سريعتره
همين
نقل قول:
هركدوم كه ارزونتر باشه من خودم بخوام بخرم ميخرم
باس 667
باس 800
بهترين گارانتي هيچكدام
دوست گرامی،از سرمهای پاتریوت بگو...خوبن؟قابل اعتمادن؟
كينگ استون 1 گيگ باس 800 هم داره؟؟؟ تو روخدا اگه قيمتش رو ميدونيد بهم بگيد.نقل قول:
كسي جواب نميده؟؟!!!نقل قول:
اطلاع رساني قيمت و مشورت خريد يا فروشنقل قول:
این قسمت تایپیک مشاوره برای خرید رم و هارد دیسک باید مطرح کنی
دوستان متاسفانه من نتونستم از بحثهای قبلی به یه نتیجه گیری درست برسم .
حالا بالاخره اگه بخوام یه رم 2 گیگ دوال 800 بگیرم ، چه برندی از همه بهتره . قیمتش هم مناسب باشه ؟
این پست رو ندیدی!!!!نقل قول:
جای خودش ..نقل قول:
من به تازگی سیستمم رو آپگرید کردم با این قطعات:
Ram :Super Talent bus:667 2*1Gig
CPU:Intel E4500
به نظر شما انتخاب درستی کردم یا نه؟
(با توجه به اینکه موفق به یافتن رم های پاتریوت نشدم)
دوست عزیز ، میشه بگی جاش کجاست تا همون جا مطرح کنم ؟نقل قول:
دوستان من می خوام رم 4 گیگ بگیرم اگر لطف کنید یک مدل مناسب با قیمتش رو معرفی کنید ممنون می شم... :11:
در بخش اطلاع رسانی و فروش تاپیک مشاوره و راهنمایی برای خریدم رم و هارد دیسک داریم .
در خواست خرید رم را آنجا مطرح کنید /.
سلام بچه ها رم های oczخوبه یا نه من 2تا دارم مشخصاتش رو براتون میزارم بهم بگید خوبه یا نه
pc3200 512mb ram dual ch primier series
یه قیمت هم از این رم بمن میدهید مرسی