X_man جان اشتباه از من بود میشه لطف کنید این پست و پست قبلیم رو پاک کنید . ممنون میشم
X_man جان اشتباه از من بود میشه لطف کنید این پست و پست قبلیم رو پاک کنید . ممنون میشم
ARMED ASSAULT یه بازی نسل آینده واقعیه.وقتی دموی این بازی رو میدیدم اولین چیزی که غافل گیرم کرد گرافیک نه بهتره بگم محیط طبیعی این بازی بود.البته این فقط یه بازی نیست و بهتره بگم یک شبیه ساز نسل بعدی. بعد از بازیهای شبیه سازی مثل FSX از مایکروسافت وSIMS از EA و... حالا نوبت شرکت Bohemia Interactive است Tکه اگه اشتباه نکنم باید یه شرکت رومانیایی باشه و البته IDEA games هم در ساخت این بازی مشارکت داشته .این بازی یک شبیه ساز میدان جنگ هست که از گرافیک بسیار بالایی بهره میبره.واقعا تصور همچین گرافیکی در یه بازی کامپیوتری واسه من خیلی مشکله. با وجود این که با دیدن تصاویر و دموهای بازی های نسل بعدی، دیدن گرافیک های بالا برام عادی شده ولی این یکی یه چیزه دیگس. حتی میشه گفت که رقیب کرایسیس خواهد شد.البته گرافیک این بازی بیشتر به واقعیت میزنه ولی گرافیک Crysis قشنگ تره(نمیدونم منظورم رو فهمیدین یا نه). اشتباه نکنید این بازی همش تو جنگل نیست و بیشترش تو بیابون و دشت و جاهایی مثل عراق هست. داستان این بازی رو نمیدونم ولی فکر نمی کنم داستان آنچنانی داشته باشه.یک محیط وسیع جنگی با تمامی اسلحه های روز و ماشین ها و ادوات جنگی به طور کامل شبیه سازی شده. یه چیزایی تو مایه های بتلفیلد ولی به نظر من Battlefield هم جلوی این بازی لنگ میندازه!!!(البته خودم از طرفدارای این بازیم ولی این یکی طبیعی تره). طراحی سرباز ها عالی از آب درومده و کامل کامله. هواپیما ها و هلی کوپتر ها و تانک ها خیلی کار شدن و سخته که باور کنم میشه تو بازی اون هارو دید ولی حقیقت داره .این عکس هایی رو که گذاشتم همه از محیط داخل بازیه . واقعا کاشکی هر چه زود تر بیاد،تا با چشمهای خودم تو مونیتورم نبینم باورم نمیشه.ولی یه مشکلی هم هست که امیدوارم تا عرضه این بازی حل بشه و اون اینه که وقتی دمو رو میدیدم افت سرعت فریم تقریبا در تمامی صحنه ها دیده میشد و واقعا حیف این بازی که یه همچین مشکلی داشته باشه. ولی خب استفاده از بافتهای با کیفیت خیلی بالا اونم در یه محیط بزرگ کار هر موتور نیست !.فقط نمی دونم چرا تبلیغات این بازی کم ؟! .شاید من یکم زیادی این بازی رو بزرگ کرده باشم و ولی خداییش الان اینه بعدا که کامل بشه چی میشه ؟!! ولی توجه داشته باشید که در این بازی از افکتهای بلور و نور های آنچنانی و ... که الان توی بازیهای اسم و رسم دار رایجه استفاده نشده و شاید به همین دلیل گرافیکش براتون جذاب نباشه. در کل باید بگم این یه شبیه ساز کامل میدان جنگ که تجربه حضور در یه میدان بزرگ و وسیع رو به ما خواهد داد، پس تا بعد ....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس های بیشتر از این بازی خواهم گذاشت ولی بعدا ... بعدا....
دوستان توی نقل قول واقعا لازمه عکس به این بزرگی هم بزارید؟خواهشا یکم رعایت کنید همه که اینترنت پرسرعت ندارند
راستی یادم رفت بگم ،این بازی مخصوص پی سی است .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم منتظر بخش دوم متال گیر 4 باشید .... تاپیک هم که دیگه قفل شد و راحت شدیم . ولی خودمونیم با اختلاف یکی باختیم.برای چنین بازی جدیدی خیلی خوبه.نترسید نمی خوام بحث راه بندازم .هیچی که نداشت ،حداقل یه چند تا دوست پیدا کردیم .;)
راستی cully_4u با براندو ،مورینیو ،چلسی ، فایرفاکس ،پرو (وفیفا)، لمپارد،آل پاچینو موافقم . توی 7 تا تشابه سلیقه داریم.
The outsider اولین بازی نصل آینده شرکت frontier هستش که غیر از گرافیک بالای بازیهای نصل آینده دارای gameplay واقعا غیر خطی (genuinely non-linear gameplay) خواهد بود چیزی فراتر از بازییهایی مثل indigo prophecy که کوچکترین حرکت شما در کل بازی تاثیر میزاره.داستان بازی از اونجایی شروع میشه که در Washington شما به عنوان مامور CIA در یک حادثه ناگهانی متهم به قتل رئیس جمهور شده و به عنوان خطرناکترین دشمن ملی در بین مردم و رسانه ها معرفی میشید و از اینجا بازی شروع میشود و با gameplay خاص بازی انتخاب با شماست که چه کار کنید! میخواهید از افرادی که این کار را کردند و به گردن شما انداختن انتقام بگیرین؟ یا میخواین به همه بی گناهی خودتونا ثابت کنید ؟ یا میخواهید که عضو گروه اونهایی بشین که این کار را کردن و با اونا همکاری کنید ؟ یا میخواهید به وسیله آخرین امکانات و اسلحه ها و تکنولوژیه CIA همه را قتل عام کنید؟ یا .....؟!!!
بازی در زمان حال شهر واشنگتن اتفاق میافته و میتونین در جاهای واقعی این شهرمثل CIA HQ at Langley وAndrews Air Force Base و Newport News Naval Dockyard بازی کنید. اگر میخواهید تجسم بهتری از این بازی داشته باشید میتونم معادله زیر را براتون بنویسم:
Hitman + indigo prophecy + shenmue + splinter cell = the outsider
این بازی قراره در سال 2008 برای PS3 و X360 بیاد و احتمال داره که ubisoft این بازی را publish کنه که در این صورت با کارت گرافیکای اون موقع شاید برای PC هم منتشر بشه.
اگه این بازی بیاد من دو بار تا اخر می رم و دو تا راه بالایی رو انتخاب می کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
عضو گروه اونهایی بشین که این کار را کردن و با اونا همکاری کنید ؟ یا میخواهید به وسیله آخرین امکانات و اسلحه ها و تکنولوژیه CIA همه را قتل عام کنید؟ یا .....؟!!!
بازی Shadowrun به سبک FPS توسط شرکت FASA interactive در حال ساخت است و توسط Microsoft games تا قبل از بهار 2007 برای PC وX360 منتشر میشود.این اولین بازی هستش که از
Live anywhere استفاده میکنه یعنی به صورت online اونایی که بازی را برای PC (فقط با win vista) دارن میتونن با اونایی که Xbox360 دارن multiplayer بازی میکنن و هیچ فرقی نمیکنه که نسخه بازی برای PC باشه یا X360.
این بازی مثل سری بازیهای battlefield حالت داستانی(story line) نداره و باید به صورت multiplayer بازی کرد ولی خوب میتونین با کامپیوتر به صورت BOTS بازی کنین.
و اما ماجرای اول بازی: طبق کتاب مقدس قوم Mayaها(popol vuh) در روز 21 دسامبر سال 2012 اتفاقی میافته که آینده جهان را عوض میکنه... خوب بازی هم از اینجا شروع میشه. به این صورت که در این روز انفجاری بزرگ در نقطه ای از برزیل توجه همه را به خود جلب میکند که این بازگشت مقبره ای یسیار قدیمی از عصر سحر و جادو است که قدمتش به قبل از قوم های Aztec وMaya و Inca برمیگرده.در این مقبره گروهی از جادوگرانی هستند به نام Lineage که هدفشون دفاع کردن از مقبره است. شرکتی که موجب این انفجار شد به مقبره نفوذ میکنن و از جادوها و قدرت های خارق العاده آن به نفع خودشان استفاده میکنن به این ترتیب بر اثر تاثیر این جادوها بر روی DNA-شون سه گروه Elf وTroll و Dwarf به وجود میان که با گروه انسان ها کلا میشوند چهار گروه قابل بازی و هر کدام قدرت ها و ضعف های خاص خودشونا دارن:
Elf: سریعترین گروه و قدرت جادویی بالا ولی زودتر از بقیه کشته میشوند
Dwarf:نسبتا قوی و امکان از بین بردن قدرت جادوییه بقیه گروه ها
Troll:کندترین گروه ولی خیلی دیر کشته میشوند
Human:تکنولوژی بالا ولی قدرت جادوییه ضعیف
همونطوری که گفتم سبک بازی FPSاست و اسلحه هایی که میتونید استفاده کنید کمی شبیه به اسلحه های بازی Battlefield 2142 است واز طرف دیگر قدرت های جادویی که استفاده میکنین (مثلteleporting,gliding,resurrection,summoning ) شما را به یاد بازی Eldar scrolls 4: oblivion خواهد انداخت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
"حالا نوبت منه که ازت محافظت کنم اسنیک" چون همون طور هم که اشاره کردی شخصیت اصلی تو MGS 2 "ری دن" بود.نقل قول:
تنها جمله ای که پس از نفله کردن چند تا روبات میگه اینه : My turn to protect you,Snake یعنی "اسنیک، من برگشت تا از تو محافظت کنم". دوستان بهشون بر نخوره که ترجمه کردم.
آره.به جای Ninja Ridan اومده.
واي ام جي اس 2 عجب بازي بود.
World in Conflict
War Front: Turning Point
WarRock
Command & Conquer 3 Tiberium Wars
بازيهاي استراتژيك نسل اينده.اگه ميشه درباره اينها مطالبي بنويسين.
سام فیشر
طبق معمول ترکوندی داداشی
دمت گرم
از مکس پین هم خبری شد بگو
نقل قول:
چشم صبح که از خواب پاشودی ،یه آبی به صورتت زدی ،بیا تو تاپیک تا برات قصه بگم.....
نه جدی صبح که بیای برات گذاشتم(ان شاا...)
میدونستی خیلی دوستت دارم مملی ....نقل قول:
باشه اگه خبری شد میگم. صبح بیا یه خبر توپ میذارم ....
یکی از دوستان گفته بود بازی Command & Conquer 3 Tiberium Wars رو براتون معرفی کنم. خوب شد یادم آوردی چون خودمم هم میخواستم معرفیش کنم که هی یادم میرفت. اتفاقا از اون بازیهایی که شخصا منتظرش هستم. همون طور که میدونید یه بازی استراتژیک همزمان است که شماره های قبلیش همه پرطرفدارن. تازه گفته میشه که ممکنه یه نسخه از این بازی برای X360 هم منتشر بشه! .ولی خب باید ببینیم در مقابل رقیب قدرتمندش (supreme commander) هم میتونه مقاومت بکنه یا نه(چند صفحه پیش معرفیش کردم) .بازی در آینده رخ میده واینبار جنگ بر سر منابع جدیدی است که هم خطرناک هستن و هم حیاط بخش. یه نوع کریستال هستن(مثل کریستال های بازی star craft) که همه به دنبال اونن. فکر نکنم خیلی مشتاق شنیدن داستانش باشید چون اصولا در بازیهای استراتژیِک همزمان،کمتر کسی به بخش داستانی میره و همه یکراس میرن سره نقشه ها ولی یکم دربارش میگم.یه شهاب سنگ میخوره به زمین که حاوی ماده عجیبه.این ماده به سرعت در زمین منتشر میشه و چون اثرات رادیو اکتیویته داره باعث سرطان و بیماریهای خطرناکی برای انسانها میشه ولی خب فایده هایی رو هم داره، از اونجایی که این ماده(Tiberium ) کانی های موجود در خاک رو در خودش ذخیره میکنه از نظر اقصادی بسیار ارزشمنده چون یک معدن غنی و روبه رشد به حساب میاد... .نقشه در این بازی از تنوع خوبی برخورداره و گرافیک بازی هم خوبه ،نمیگم عالیه ولی برای یه بازی استراتژِیک خیلی خوبه. البته عکسها یکم گرافیکشون پایین تر از دموهای بازیه که امیدوارم بازی نهایی از یه گرافیک تمیز و بدون اشکال بهرمند باشه.ولی تخریب پذیری محیط عالیه.توی دمو نشون میده هواپیماها به یه ساختمون موشک میزنن و به همون نسبت ضربه ،ساختمون هم ویران میشه.نسبت میزان شدت شلیک ها با میزان تخریب خوب رعایت شده .وسایل نقلیه زیاد و متنوعی توی این سری وجود داره و خیلی طول میکشه تا بازی براتون تکراری بشه(شایدم اصلا نشه).جلوه های نور لیزر ها خیلی طبیعی درومده و حرکت و انیمیشن وسایل نقلیه و سربازها هم خیلی خوبه.نبردها و درگیری ها خیلی جالبن ونفس گیر، ساختمون ها با شلیک های اشتباهی شما تخریب میشن از اونطرف رگبار و موشک های دشمن روی نیروهای شما جوری که اثرش روی زمین باقی میمونه و درختان میشکنن و تانک ها به طرز زیبایی منفجر میشن. گروهای بازی هم :GDI همون خوبا و NOD که دوباره توسط کین رهبری میشن. البته قراره که یه گروه بیگانه هم به بازی اظافه بشه که فعلا من چیزی درموردش نمیدونم. سازنده بازی EAلس آنجلس و ناشر بازی هم EA است و تاریخ انتشار هم در تاپیک خودش.... . اگه این معرفی رو کامل ندونستید بگید تا کامل ترش کنم پس تا بعد ......
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتظر چند خبر داغ باشید .....
وای خدایا دنیای بازی ها داره به کجا میره ! .خدایا ما رو تا عرضه این بازی توی این دنیا نگه دار ! و قیمیت PS3 را به جیب ما نزدیک بگردان .... آمین یا رب....
دعای بالا رو اگه از ته دلتون و با خلوص نیت بخونین حتما مستجاب میشه!.
شرکت خلاق و سازنده Indigo Prophecy حالا با یه بازی اعجاب آور و خلاقانه تر اومده.سازنده اصلی هم آقای دیوید کیج هست و ایتبار هدفش PS3 کنسول نسل بعدی sony است.یه بازی عجیب برای یه کنسول عجیب!. اسم بازی HEAVY RAIN یا باران سنگین نام داره و مثل دموش عجیب به نظر میرسه.
بریم سر دموی بازی. واقعا از این نفس گیر تر دمویی ندیدم. واقعا باید به استودیوی Quantic Dream خسته نباشید گفت. اطلاعات زیادی از این بازی در دست نیست و تنها یکی دو دمو از این بازی توسط این شرکت ارائه شده. در دموی پنج دقیقه ای که من دیدم همه چیز نوید یه بازی عالی و نوآور رو میداد. در ابتدا صدای روشن شدن دوربین میاد و بعد زن جوانی رو میبینیم که داره میاد توی اتاق. بعد یک نفر از پشت دوربین ازش میخواد تا بشینه روی صندلی .تازه اینجاست که میفهمیم میخواد تست بازیگری بده. اون خانم شروع میکنه به بازی و یکهو فضای پشت سرش تغییر میکنه و او رو درون یه آشپزخانه میبینیم.اون زن همچنان داره به بازی خودش ادامه میده و بدجوری میره توی حس تا اینکه یه اسلحه درمیاره و اون رو روی صورت خودش میگیره ،اینجاست که چشماش پر از اشک میشه و این اشک ها به زیبایی بر روی گونه هاش جاری میشه ،بعد در حالیکه همچنان حرف میزنه و چشماش پر از خشمه، اسلحه رو رو به ما(فیلمبردار) میگیره و انگار که دیگه میخواد شلیک بکنه!!!. دستاش هم مدام میلرزه و بعد به کارش خاتمه میده و همه چیز به حالت اول برمیگرده و دوباره او رو در اتاق سفید می بینیم. همه تصاویر از دوربین نمایش داده میشن. بعد اون خانم رو آروم میبینیم که ازش می خوان بره تا بعد خبرش کنن. واقعا طبیعی بازی کرد و حقش هست که قبول بشه !!.
این دمو تماما Real Time بوده و قراره گرافیک بازی کاملا همینجوری باشه.من که هنوز تو کفش هستم. حرکات و انیمیشن زنه کاملا طبیعیه ،تازه از اینا گذشته حرکات و حالات صورتش باورنکردنیه. .محیط که دیگه حرفی برای گفتن نذاشته و همه چیز عالی و طبیعیه. اصلا ضعفی در بافته دیده نمیشه و همه چیز تمیز و با کیفیت است.حتما عکس ها ودموی این بازی رو ببینید تا به اون چه که میگم پی ببرید. این بازی عنوان انحصاری PS3 خواهد بود و یک بازی ماجراجویی است. تا سال 2008 باید منتظر بمونید که البته بدم نیست تا اون موقع دیگه قیمت PS3 هم منطقی تر شده و میشه این تجربه ناب رو با چشمای خودمون ببینیم. مطمعن باشید این بازی تا اون موقع هم یک شاهکار باقی خواهد ماند و همه رو مثل همین حالا بهت زده میکنه مثل یک باران سهمگین همه حریفهاش رو میزنه کنار و میفرستتشون تو جوب!!!
برید به این لینک و ببینیدش :
http://www.gametrailers.com/umwatcher.php?id=16288
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوبه که هنوز هم سازندهها بازی ماجرایی درست می کنن خدا کنه مثل سایبریا باحال باشه . ولی اینطوری که شما تعریف کردی فکر نکنم سایبریا در مقابلش حرفی برای گفتن داشته باشه راستی الان تو این هوای سرد شمال سر صبح یاد بازی فارنهایت افتادم واقعا که بازی زیبایی بود یادش بخیر
با سلام به همگی
من میخوام بازیهای جدیدو تو سایتم بزارم ولی نمیدونم از کجا میشه معرفی هر بازی جدید که تو بازار میاد توضیحش رو پیدا کرد
ممنون میشم چند جا معرفی کنین که توضیح یا معرفی بازی جدیدو انجام داده باشه
تقریبا مثل توضیحی که p30world برای بازیاش میزاره
ممنون میشم
ممنونsam fisher 07 از خبرات.......من فقط منتظر یه خبرم اونم درباره نسخه جدید هیتمن.....
امیدوارم همینجا خبرشو بذاری.......
آقا God of War2 چه خبر؟
very good sam fisher
and tanks
چند خبر کوتاه...
قسمت پنجم اسپلینترسل با نام Splinter Cell:Conviction تنها برای X360 عرضه میشه.این خبر رو مایکروسافت و یوبی جون تایید کردن.تاریخ انتشارش هنوز معلوم نیست.
یه بازی استراتژیک با نام Halo Wars قراره برای X360 عرضه بشه.فعلا انحصاریه و داستانش هم مربوط به بازی معروف این کنسول یعنی HALO میشه.
قراره یه نسخه از بازی Godfather برای PS3 و Wii عرضه بشه .هنوز نمیدونم که داستانش با اونی که ما بازی کردیم فرق داره یا نه.
بازی Crazy Taxi هم به جمع عناوین PSP پیوست.به نظرمیرسه که کنترل و گرافیک خوبی داره.
بیل گیتس به PS3 توهین کرد!!!.بله بابای ویندوز دورمده گفته : نینتندو حریف سرسخت ماست. خب این یعنی چی ،یعنی ما اصلا PS3 رو رقیب خودمون حساب نمیکنیم. یعنی ما اصلا PS3 رو به حساب نمیاریم!!(تحلیل رو حال کردین ).این بیلی هم دیگه داره زیادی مغرور میشه و مثل اینکه خیلی PS3 رو دست کم گرفته( البته ما که از خدامونه همه بیان سمت 360 و براش بازی بسازن).زیادم بیراه نمیگه چون میگن Wii داره تبدیل به Ipod دنیای بازی میشه.چون هر کسی با هر سلیقه ای داره یکی میخره و فروشش هم تا حالا خیلی خوب بوده.همه اش PS3 و X360دارن میزنن تو سر و کله هم و Wii برای خودش بیرون گود نشسته و فروشش رو میکنه. اینه که میگن همیشه سعی کن متفاوت باشی. شعار Apple چی بود ،تفاوت رو ببینید ... نمیدونم یه همچین چیزایی ....
Blue Dragon بازی جدید شرکت ساکاگوچی تا چند وقته دیگه در قالب 3 DVD فقط برای X360 منتشر میشه .
خبر ساخت بازی جدیدی از روی تورتلزها رو که قبلا داده بودم. این بازی همزمان با اکران فیلمش(که توی از هالیوود چه خبر دربارش گفتم) عرضه میشه یعنی 3 فروردین 86 .این بازی بر روی همه کنسول های فعل و آینده و PC عرضه میشه واسم کاملش هم Teenage Mutant Ninja Turtles است.ناشر بازی هم Ubisoft .
سلامنقل قول:
آقا ممنون! خبرهاي جالبي بود!
فقط خواستم اين خبر رو تصحيح كنم كه براي X360 + PC مياد اين بازي. صفحه مربوط :
خبر:
این بازی که خیلی وقته اومده ...نقل قول:
خواهش میکنم......منم امیدوارم.....(مثل خودت نوشتم;) )نقل قول:
کاملا درسته. شرمنده، من این خبر رو ندیده بودم:blush: . به هر حال ممنونم که اشتباهم رو بهم گفتی، سعی میکنم دیگه بیشتر دقت کنم.خبر خوبی برای همه PC بازها خواهد بود.نقل قول:
خدا شکر سر pc به سر و کله هم نمیپرن
یعنی اگه یه عنوان واسه یه کنسول x360 یا ps3 بیاد بازم یه نخسش برای pc میاد
اقایون اگه احیانان بنده برم یک play stion 3 بخرم
ایا dvd بازیشون در ایران گیر میاید قیمت هر بازی ps3 به طور متوسط
در ایران چند است
ایا dvd شون رو میشه رایت (کپی) کرد
============================
در ضمن سعی کنید که بیشتر بازی های که قرار است برای pc میاید بگید
چون اکثرا pc دارند تا XBOX 360 و PS3
ممنون
نقل قول:
نه دوست عزيزم اين بازي براي X360 و فقط براي Vista مي آيد!
منتظر خبرهاي جديد باشيد
Wii فعلا برنده هست و ممکن هست رکورد فروش هم بزند!
در حالی که انتظار نمیره تا روز پنج شنبه آمار رسمی فروش کنسول ها در آمریکای شمالی از جانب NPD اعلام بشه آمار های فروش PS3 و Wii در ژاپن توسط یک مجله ی ژاپنی (Enterbrain) منتشر شده که حاکی از برتری قابل توجه Wii دارد.
در این مجله آمده است که نینتندو از زمان عرضه اش در ژاپن در 2 دسامبر تا پایان سال 989,118 کنسول فروخته است در حالی که Sony از زمان عرضه ی کنسولش در ژاپن یعنی از 11 نوامبر تا پایان دسامبر موفق به فروش 466,716 کنسول شده
سونی پیش از این اعلام کرده بود که 1 میلیون PS3 در آمریکای شمالی فروخته است .پس با فروش کمتر از 500 هزار PS3 در ژاپن بنظر میرسد که سونی موفق نشده که به رقم وعده داده شده ی 2 میلیون تا پایان سال 2006 دست یابد ...(اگر چه فاصله ی زیادی هم ندارد)سونی قصد دارد تا پایان ماه مارس 6 میلیون PS3 بفروشد
بازي God of war 2 نيومده!نقل قول:
منم اميدوارم اگر قرار باشه بازي هيتمن جديدي بيايد دست به يک نوع آوري و جذابيت بزرگي بزند البته الان Eidos روي کين و لينچ کار مي کند که شبيه هيتمن هست که بازي بزرگي هست
مي خواهم چند خبر جديد يا قديمي (قديمي هاي جالب) برايتان بگذارم:
1- فروش کنسولها:
کنسول Wii از 2 دسامبر 989,118 تا و کنسول PS3 از 11 نوامبر 466,716 تا و X360 از سال 2005 تا ماه دسامبر توانسته است که 10.1 ميليون دستگاه به فروش برسانند.
2- قيمت کنسول و بازيهاي کنسول جديد در بازار ايران:
کنسول PS3 از 800 هزارتومان هست تا يک ميلون و دويست هزارتومان که هنوز بازيهاي اين کنسول کپي خور نشده به همين دليل بايد بازيهاي اين کنسول را اورجينال بخريد که بايد بالاي پنجاه هزار تومان پول بدهيد ولي کنسول Wii که بسيار کم هم هست از 400 هزار تومان هست تا 500 تومان که در بازار شايعه اي هم درمورد قلابي بودن پيش آمده به اين دليل که خيلي از اين کنسول ها بازي Wii Sport و دفترچه راهنما و... ندارند بازيهاي اين کنسول هم فعلا پيدا نکردم تا بپرسم. کنسول X360 هم 550 هزارتومان هست که مدتي حرف اول را مي زد ولي بايد صبر کرد و بايد ديد مي تواند با دسته هاي جديد خود که موشن سنسور دارد و شايعه هايي هم درمورد عينک سه بعدي با کيفيت HD-DVD شده هست با کنسول Wii رقابت کند. بازيهاي اين کنسول هم از 8 تومان هست تا 12 تومان.
3- سازندگان بازيهاي غير اخلاقي به زندان مي روند!:
به تازگي بعد از اين قانون که فروشندگان بايد به سنين بازي و مشتريان توجه کنند ورگنه با جريمه اي 625 دلار رو به رو خواهند شد حالا اين سازندگان بازي هستند که بايد مواظب باشند تا بازيهاي غير اخلاقي نسازند در غير اين صورت به مدت 6 ماه به زندان مي روند و يا جريمه سنگيني بايد ارائه دهند.
4- Wii برنده بهترين فناوري در سال 2006 :
در نمايشگاه بهترين فناوري کنسول Wii توانست برنده شود که مسئولان دليل برنده شدن اين کنسول را به اين خاطر مي دانند که سوني و مايکروسافت بيشتر به سخت افزار و بازي اهميت دادند ولي کنسول Wii بيشتر به نوع آوري فکر کرده تا بدون هيچ زوري همه را به بازيهاي رايانه اي جذب کند.
5- ساخت فيلمي در مورد دزدي PS3 :
180 دستگاه پلی استیشن3 در شهر ایباراکی ژاپن به سرقت رفت.این حادثه در هنگام حمل این دستگاهها توسط یک شرکت خصوصی اتفاق افناد.زیان ناشی از این سرقت نه و نیم میلیون ین برآورد شده است. قرار هست فيلمي در مورد همين خبر ساخته شود که گروهي براي دزدي PS3 نقشه مي کشند و.....
6- Teken 5 براي PS3 ک
نامکو اعلام کرد که نسخه جدیدی ازTEKKEN 5 را برای کنسول پلی استیشن 3 عرضه خواهد کرد.این بازی را می توان از طریق شبکه سونی دانلود کرد , که شخصیتهای جدید به همراه پشتیبانی از رزولوشن 1080P از ویژگی های آن می باشد.TEKKEN 6 هم برای این کنسول عرضه خواهد شد
7- بازي Crysis تابستان مي آيد:
تاريخ عرضه بازي Crysis که انتظارات به شکل عجيبي بالا رفته است در تابستان سال 2007 مي ايد. اين بازي اولين بازيي خواهد بود که به طور کامل از Directx 10 بهره خواهد برد. اين بازي انحصاري دستگاه PC هست که جديدا شايعه هايي هم شده که اين بازي براي X360 مي آيد ولي سازندگان اين بازي مي خواهند قدرت PC را نشان دهند که از کنسولهاي نسل بعد بيشتر هست و از آن طرف هم ناشر اين بازي شرکتي هست که اکثر بازيهاش براي هم چي مي آيد!
8- The SIMS براي کنسول Wii :
بعد از اين خبر ها که بازيهاي معروفي مثل SC Double Agent و Prince of Persia و NFS Carbon و.... براي اين کنسول مي آيد از آمدن بازي بزرگ The Sims براي کنسول Wii با خبر شديم که خيال خيلي ها را راحت کرد که کالکشن بازيهاي معروف Wii کامل شده و مي تواند با کنسولهاي ديگر رقابت کند.
9- خبر خوب براي PsP بازان! :
قرار شده هست که بازي Call of Duty با نام COD : Roads to Victory براي PSP بيايد. اين بازي شباهت زيادي به مراحل بازي COD 3 براي کنسول ps3 دارد اما شرکت سازنده اعلام کرده اين بازي با تمام نسخه ها فرق دارد و امکان چند نفره بازي کردن هم وجود دارد که خبر بسيار خوبي براي ما ايراني ها هست که همش چند نفره بازي مي کنيم!!
10- فيلم هالو شروع نشده تعطيل شد! :
يونيورسال قرار بود که با فاکس فيلم Halo را با کارگرداني پيتر جکسون خالق فيلم کينگ کنگ و سه گانه ارباب حلقه ها که هر دو بهترين فيلم در سالهاي خودشان شدند بسازند ولي يونيورسال به دليل بودجه منصرف شد. جکسون بودجه را بيش از 120 ميلون اعلام کرده هست.
11- حالا که مايکروسافت با کپکام پسرخاله شد يکي از بزرگترين بازيهاي اين شرکت و PS3 را براي X360 اعلام نمود:
شرکت ماکروسافت اعلام کرد بازي Devil May Cry 4 براي کنسول X360 خواهد آمد!
البته شرکت سوني گفته هست اين بازي انحصاري PS3 هست و ما اين اجازه را نمي دهيم و از آن سو شايعه بر اين مبنا که اين بازي براي ps2 ميايد شده !
12- شخصيت بازي Zelda لينک نيست!
در قسمت بعدي بازي Zelda که قرار هست براي Wii بيايد و سر و صداهاي زيادي هم کرده شخصيت اصلب بازي لينک نيست و به جاي آن تاينگل هست. اين عمل را شرکت کپکام براي بازي DMC 4 کرده که بايد ديد آيا اين روش روش خوبي هست يا خير.
خوب اينم از خبرها که فکر کنم بعضي هاش تو سايت گفته شده بود اما من براي کامل بودن خبرها بازم گفتم البته بعدا خبرها را روز به روز همراه با عکس و منبع در خدمتتون مي گذارم آخه من اين تاپيک را تازه کشف کردم
رکت EA میخواد ماه دیگه بازی Sims: Life Stories The را برای PC منتشر کنه این بازی مثل سری simهای کونسولی حالت داستانی داره و میتونین انتخاب کنین که حالت داستانی را بازی کنین یا حالت آزاد (همون حالت بی سر و ته sims2 برای PC) از دیگر امکاناتش اینه که با LAPTOP هم سازگاری داره و نمیخواد کارت گرافیک قوی داشته باشن ومیتونین بازی را در حالت Windowed Mode اجرا کنین تا وقتی بازی میکنین به کارای دیگتونم برسین یا اینکه مثلا وقتی در laptop را ببندید بازی خودش pause میشه.
سری بازیای Stories بازیای مستقل هستند و برای اجرا نیازی به The sims 2 ندارن البته expansion هم ندارن. قراره The Sims: Pet Stories در تابستان و The Sims: Castaway Stories هم در زمستان امسال بیان.
2006 سالی بی سابقه برای Ubisoft و طرفداران سری بازیاش بود: SC: Double agent و
GR: Advanced warfighter و RS: Vegas همه جز بهترین بازیای 2006 بودن و از نظر گرافیک و gameplay از بقیه بازیا سر بودن خوب حالا هم ubisoft اومده با GR: Advanced warfighter 2 این راه را ادامه بده.
موتور GRAW2 همون موتور قسمت یکشه ولی بازی از نظر گرافیک و فیزیک بازی ارتقا داده شده.از نظر هوش مصنوعی هم پیشرفت زیادی داشته مثلا دشمن اگر بفهمه که از کجا رد میشید در اونجا کمین میکنه تا وقتی اومدید با حمله ناگهانی شما را غافلگیر کنه.
داستان بازی در سال 2014 یعنی یک سال بعد از GRAW1 و در مرز بین آمریکا و مکزیک اتفاق میافته که در اون ارتشی قدرتمند از شورشی ها میخوان به خاک آمریکا نفوذ کنن (کاش میشد تو بازی گروه شورشی ها بشیم و یکم آمریکا را بهم میریختیم...البته بگم که این تنها اشکال بازیه!!!) و به ما 72 ساعت برای از بین بردن آدم بدا میدن.توی GRAW2 اسلحه های جدیدی مثل versatile guided missile launcher (موشک انداز قابل کنترل) به شما داده میشه البته چیزای جالب جدیدی هم هستن:
MEDIC: پزشک معالج که میتونه شما و هم گروهی های شما را خوب کنه و تو جنگ های شلوغ واقعا بدرد میخوره.
MULE : یک نوع ماشین جنگی 6 چرخ که مهمات و اسلحه های مختلف را در جنگ حمل میکنه ومیتونین پشتش پناه بگیرین تا ازتیر دشمن در امان باشین
HELICOPTER: از رگبارش (minigun) میتونین برای سوراخ کردن دشمن از رو هوا استفاده کنین
JET FIGHTER AIR SUPPORT: مثل بازی generalsخودمون فقط دستور بدین کجای نقشه بعد همونجا از بالا بمباران هوایی میشه .
این بازی بهار 2007 برای PC و PS3 و Xbox360 میاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان Ali-Bahal و m2stech خسته نباشید ادامه بدید.
بازی فقط متال گیر 4 اونم رو Ps3 دشمن زیاد داره!
Ghost Recon Advanced Warfither 2 قراره تا بهار 86 بیاد !!. Red Storm سازنده این سری بازیها داره روش کار میکنه تا بتونن سر موقع بازی رو عرضه کنن. کمتر کسی وجود داره که هنوز توی کف قسمت اولش نباشه(من که هنوز نتونستم تمومش کنم) .سازنده ها میگن دیگه اون اشکالات هوش مصنوعی وجود نداره وهمه چیز برای یه نبرد سنگین و پیچیده آماده است. گرافیکش رو که هنوز از یاد نبردید، حالا اگه این یکی رو ببینید چی میگید .یادمه اون اولا که گرفته بودمش ،مرحله های اولیش بودکه یه بار جفت مخزن بنزین بودم و اشتباهی بهش شلیک کردم، آقا چشمم درومد از بس نورش خیره کننده بود تازه بعدش سیستم بیخیال بازی شد اومد بیرون.تازه دستم اومد که چه بازیه.... .وحالا قسمت دوم :
این یکی خیلی طبیعی تر از اون قبلیه .جرات داری آنتی لایزینگ رو فعال کن !!! بدجوری طبیعی درومده. چهره ها ،اسلحه ها ،تانک ها و بافت ها همه نسل بعدی واقعی هستن.از همه قشنگ تر جالب تر جلوه های نور خیره کننده بازی هستن که دیگه شورش رو درآوردن ! انفجار همه همراه با موج و فیزیک خارق العاده که توی هیچ بازیه دیگه ای ندیدید.حرکات شخصیت ها و دشمن ها طبیعی تر شده(گرچه انیمیشن های قبلی هم خوب بودن). افکت های صوتی بازی که هنوز توی گوشمه ،صدای شلیک و انفجار و پوکه هایی که روی زمین میریختن یا گلوله هایی که به دیوار سیمانی اثابت میکردن(وای هوس کردم دوباره برم بازیش کنم ).دیگه من از گرافیکش نمیگم خودتون عکس هارو ببینید تا حدودی دستتون میاد...
داستان بازی همچنان توی مکزیکه ولی اینبار در سال 2014 .نسخه اول این بازی جایزه های زیادی گرفت حالا نوبت این یکی که ببینیم چیکار میکنه ... . این بازی قراره توسط UBISOFT دارنده امتیاز و نام تجاری این عنوان بر روی PSP ، PS3 ، X360 و PCهای شجاع ! عرضه بشه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام، ون دیزل(Vin Diesel) بازیگر مشهور هالیوودی(سریع و آتشی،رایدیک) رو که دیگه همه میشناسین، قراره نقش اول یه بازی با نام The WheelMan باشه. این بازی که توسط Midway امسال یعنی 2007 عرضه خواهد شد. این بازی که گرافیک بالایی داره قراره واسه PC و کنسول های نسل بعد منتشر بشه.در دموی این بازی ون دیزل رو سوار ماشین در بارسلونا نشون میده که بعد از سرقت پولی از محل فرار میکنه که توسط دو موتور سوار تعقیب میشه. واقعا دموی نفس گیریه و البته از پیش رندر شده است و چیزی از گیم پلی بازی رو نشون نمیده ولی یه تعقیب و گریز درست و حسلبی رو به نمایش میذاره.حتما این دمو رو که پایین گذاشتمه ببینید. چهره و صدای ون دیزل به این کاراکتر داده شده و امکان داره که از حرکات بدن خودش هم استفاده کنند. بازی توسط استودیوی Tigon در حال ساخته. سبک این بازی شبیه درایور ویه اکشن که بیشتر براساس رانندگیه.جزییات زیادی از این بازی در دست نیست وفقط این دمو و دیگه هیج . لینکش رو گذاشمت، من اون اولی رو دیدم خیلی خفن...
این بازی در February 2007 عرضه خواهد شد.فقط هم برای PS2 .نقل قول:
سلام بابا جون من میرم توی لینک دانلود تریلر صد تا لینک تریلر whellman میاد اخه کدومو دانلود کنم .!؟
خبرهاي ضميمه کليک:
اروپاييان فوتبال دوست:
در قاره اروپا پرفروش ترين بازيها به اين شکل بوده هست:
1- Fifa 07
2- PES 6
3- NFS Carbon
4- The Sims 2 pets
پلي استيشن 3 شکست خورد:
مجله تايم اعلام کرد که کنسول PS3 شکست خورده و هيچ وقت نتوانست اين کنسول گران قيمت از انتظارات مردم بربيايد.
سايلنت هيل 2 ساخته مي شود! :
کارگردان سري يک فيلم سايلنت هيل اعلام کرد که شماره دو اين فيلم را مي سازد و همه اشکالات را درست مي کند.
اين بود خبرهاي ضميمه کليک يکي ديگه هم بود زياد مهم نبود ننوشتم اما خداييش همه سايت ها و مجله ها دارند ميگند که ps3 شکست خورده البته فعلا زود هست بايد صبر کرد با بازيهاي جديد مثل MGS 4 و شايد هم وسايل جديد براي ps3 چه مي شود. هر چه رقابت بيشتر باشه به نفع ما مردم هست فعلا خوش
ممنون سم فيشر جان من که بدجور منتظرشم عکسها هم خيلي خوب بودندنقل قول:
نقل قول:
دستت درد نکنه جالب بود ولي چرا اينقدر زود مياد نکنه بد بسازند
ايندفعه اين بازي را بزارم تو ديويدي رام کامپيوترم مي ترکه
ممنون سم فيشر جان من که بدجور منتظرشم عکسها هم خيلي خوب بودندنقل قول:
The Sims: Pet مگه نيومده؟نقل قول:
ممنون
سازندگان اين بازي اعلام کردن که اين بازي سه گانه خواهد شد يعني بايد منتظر شماره سوم اين بازي هم باشيدنقل قول: