اموزش copy control رو کسی داره رو کنه لفاً
ممنون میشم
Printable View
اموزش copy control رو کسی داره رو کنه لفاً
ممنون میشم
سلام من ز مدیر این بخش میخوام که این تاپیک رو ستیکی کنن که خیلی طرفدار داره و الان خیلی ها در مورد این تاپیک میدهند.
متشکر.
سلام دوستان
اينجا بحث هايي كه شد بحث هاي خوبي بود
اما يك سئوال دارم
من برنامهtz copy protection رو گرفتم و باهاش ايميج هم ساختم
اين برنامه ايميج من رو 2 GB كرده
حالا سئوالي كه دارم اينه كه با چه برنامه اي اين ايميج رو روي سيدي رايت كنم
نرو و كلون ارور كمبود فضا رو ميدن
ممنون ميشم راهنمايي كنين
با تشكر
emandariush
اين برنامه tz copy protection ابزار هاي جالبي داره! 8)
اگه يكي از دوستان بصورت قدم به قدم توضيح بده كه براي ساخت يه قفل چطور بايد عمل كرد خيلي ها ممنون ميشن :)
سلام سينا جان
من هم با نظرت موافقم
اين برنامه خودش برنامه اي براي رايت نداره و خودش دنبال برنامه اي در ويندوز واسه رايت ميگرده
والا قابليت رايت اون ايميج رو نداره
تا ببينيم كسي جواب ميده
راستي سينا جان از روزهاي اول فروم خيلي وقته ميگذره
بچه ها هم خيلي زياد شدن و اين نشون ميده شما از اوون روزهاي اول تا به حال خيلي موفق بودين
پاينده باشين
emandariush
دارم می نویسم احتمالا تا فردا لینک آموزششو بذارم حالا یا بصورت تصویری یا پی دی اف :wink:نقل قول:
نوشته شده توسط sina
سلام به همه ی دوستان فعلا وقت نوشتن ندارم تازه این برنامه چیز خاصی هم برای نوشتن نداره خدمت دوست عزیز هم که نوشته حجم ایمیج به 2گیگابایت میرهسه بگم که اشتباه از برنامه استفاده کردن با این برنامه نباید حجم ایمیج رو زیاد کرد بلکه باید ایمیج رو باز کرد و حجم برنامه های داخل اونو زیاد کرد این افزایش حجم مجازی هست و بعد از اینکه حجم برنامه های داخل اونو زیاد کردید حجم ایمیج زیاد نشده و میتمنید اونو به راحتی با هر برنامه ای مثل نرو روی سد دی رایت کنید بعدز رایت روی سی دی بر نامه ها اشتباها حجم مجازی اون برنامه ها ینی 2 گیگ نشون میدن ولی واقعا حجمش 2 گیگ نیست مثلا اگر شما 200 برنامه به حجم 650 مگابایتو به وسیله این برنامه همه برنامه هاشو افزایش حجم بدید یعنی حجم مجازی اون بعد از رایت روی سیدی میشه 200*2=400GB
ولی حجم ایمیج تغییر نمیکنه و به راحتی روی سی دی رایت میشم
ببخشدد که اینجا میگم ولی تاپیک مترجم پارس چیشد خیلی احتیاج دارم کسی میتونه کمک کنه
سرعت تایپم هم خیلی کمه ولی برای دوستان مخصوصا برای مدیر محترم سایت اقا سینا مگه میشه ننوشت سوالی بود در خدمتیم مراحل کار با برنامرو قدم به قدم برید مشکل حله
اقا هوای سودارو هم داشته باشد هیچکس پیدانمیشه توی پروژه بهش کمک کنه :cry:
هرچی کارش زود تر تموم بشه به نفع تاپیکه حالا دیگه خود دانید
اینم لینک آموزش TZ :
حدود 11 صفحهکد:http://home.ripway.com/2005-4/295269/Locking.pdf
سلامnbsfuckerجان
اين فايل كه گذاشتي بعد از دانلود موقع باز شدن ارور ميده
آقا راس ميگه
منم دانلود كردم باز نشد
در آكروبات ريدر ارور 110 ميده
این یکی رو امتحان کنید :
قبلی رو دانلود کردم و باز شد :? :? عجیبه والله :roll: :roll:کد:http://rapidshare.de/files/3128198/Locking.pdf.html
دوباره تبدیل به پی دی اف کردم و آپلود کردم و میتونید از اینجا بگیرید :
دیگه فکرکنم یکیش سالم باشه :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:کد:http://rapidshare.de/files/3145968/Locking_again.pdf.html
چرا این لینک اخری که nbsfucker داده کار میکنه من دانلود کردم حالا هم میرم بخونم ببینم چی نوشته :P
نوشتی از winisoاستفاده کنید چرا مگه فرقش چیه نرو هم میتونه ایزو9660بسازه tz هم خودش میتونه تبدیل کنه که
چونکه هم با این نرم افزار آشنا بشن و هم تو کارهایی که این دوتا نرم افزاری که گفتی نمی تونن انجام بدن می تونی ازش استفاده کنی .
یه F1 بزنی همه چیز دستت می آد .
ولی فکر کنم همشو بلد باشی :wink: :wink:
سلام دوست عزيز
اول از آموزشت متشكرم
بعد اين كه يه مشكلي هست
وقتي step 5 رو ميزنم اين ارور رو ميزن
CUE sheet error
اين هم Step5.log
TZ Copy Protection Step5 v1.5 (c)2002 By CopyDude - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Analyzing CUE sheet
CUE sheet error
File must be BINARY
Step5 could not be completed and was aborted
ورژن tz من 1.5.4 هست
فايل هايي كه ميخوهم قفل روشون بزارم فايل هاي jpg, htmهست
با تشكر
emandariush
عزیز فکر کنم ایمیج رو بصورت ASPI روی هارد ریختی باید اون رو با فرمت File بندازی - در WinISO اشتباه کردی . . .
دوباره از اول شروع کن :arrow:
سلام آقای NBS دستت درد نکنه از اموزشی که گذاشتی ولی من این برنامه رو زیاد قبول ندارم .
ولی آموزش حرف نداشت.
:D :wink:
ایول - قفلش کپی میشه و قابل اعتماد نیست :arrow:
توی این تاپیک فقط نستا و nbsfucker و soda آدمن ها بقیه چی شما که حرفه ای هستید جواب سوال های این بد بخت ها رو که سوال می کنند بدید چون سوال هاشون سوال های منم هستن :evil:
:wink: :wink: :wink:
چرا وقتی برنامه های زیادی روی کامپیوترم میریزم tz دیگه کار نمیکنه
نمیدونم با کدوم برنامه تداخل داره میگه:
run time error 7
out of memory
خب يه برنامه كوچولو هستش كه فايلهاي حجيم شده توسط tzcopy protection رو مثل آب خوردن extarct ميكنه
بهتره كه ازش استفاده نشه
در مورد جناب mrhamzeh هم بايد بگم عزيز شما چه ورژني رو داري اگه آخرين نسخش نيست آخريشو دانلود كن شايد مشكلت حل شد
اگه نشد ديگه من نميدونم
شايد هم با عوض كردن ويندوز مشكلت حل شد
این برنامه رو میتونید اینجا معرفی کنید یا نه اینم جز رموز کاره :lol:نقل قول:
نوشته شده توسط soda
نخير آقا رموز كار چيهنقل قول:
نوشته شده توسط combat
مگه من نوشتمش كه رموز كار باشه
بياين اينم لينكش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن شما هم يه همچين مواقعي از اون شكلكها استفاده نكني بهتره. آدم فكراي ناجور ميكنه
متشكرم
ورژنش هست 1.55
ویندوز که تازه میزارم کار میکنه ولی وقتی همه نرم افزارامو گذاشتم از کار میفته :shock:
مرسی از توجهت
هیچکس چند تا نرم افزار خوب برای قفل گذاری با کرک نداره مثل نرم افزار هایی که اینجا معرفی شده
دستت درد نکنه sodaنقل قول:
نوشته شده توسط soda
ميكنهنقل قول:
در ضمن شما هم يه همچين مواقعي از اون شكلكها استفاده نكني بهتره. آدم فكراي ناجور
متوجه منظورت نشدم :wink:
اينجوري كه شما فرمودي مشكل از اين نيست كه شما خيلي نرم افزار نصب ميكني اين ايراد رو ميده بلكه دقيقا يه نرم افزار هستش كه باعث خطا ميشه شما براي اينكه بفهمي كدومشه ويندوز رو كه از اول نصب كردي برو تك به تك نرم افزار ها رو نصب كن بعد از نصب هر نرم افزار ريستارت كن و بعد tzcopy رو اجرا كن ببين اون خطا رو ميده يا نه اگه نداد برو سر وقت نرم افزار بعدي و الي آخرنقل قول:
نوشته شده توسط mrhamzeh
سر هر نرم افزاري هم كه گير داد و اون خطا دوباره ظاهر شد پس همون باعث تداخل ميشه
من فكر كنم هر قفلي هم باشه آخرش شكسته بشه :wink:
آقا ما يه ديسكت داريم كه روي صفحه مغناطسي اون 6 تا سوراخ نوك سوزني هست....تاحالام هيچ جوري نتونيتم كپيش كنم...كسي راحي داره؟؟؟؟؟؟؟سيدي نيستا فلاپيه
من 80% وقتایی که اومدک با کلون سی دی کار کنم تا اومده ایمیج بگیره ارور داده و بسته شده. به سی دی مبدا بستگی داره.
من اوایل فکر می کردم از باگها و ... برنامست ولی یه روز رفتم یه سیدی کلوپ همه سی دیهاشو با کلون رایت می کرد و من که نیگا می کردم ندیدم با این مشکل برخورد کنه
شمام تا حالا با این مشکل روبرو شدید؟
شاید ویندوزت مشکل داره مثل مشکل من (صفحه قبل)
شاید ویندوزتو عوض کنی مشکل حل بشه
سلام
من يه سي دي داشتم كه فقط از روي اتوران ميشد برنامه هاش رو اجرا كرد و داخل روت سيدي هم چند تا فايل هست كه با فرمت TMP و بعضي از اينا حجمشون بالاست
حالا سوال ايمجاست اينو با چه برنامه اي اينجوري كردن ؟
چجوري ميشه از روش كپي گرفت؟؟؟
برنامه هاش رو چجوري ميشه در آورد ؟
عكس هم اين پايين هست
ويرايش شد :
دوست عزيز لينك انجمن ديگه اي رو در موضوعات اين انجمن قرار ندين !!! با تشكر
سلام
در مورد مترجم پارس نمي دونم كسي تونسته قفلش رو بشكنه يا نه
ولي سر كل كل با يكي از دوستام تصميم گرفتيم كه قفلش رو بشكنيم . البته قرار شد هر كدوممون به تنهايي اين كار رو بكنيم اما به تنهايي به نتيجه نرسيديم .
ولي در عرض كمتر از 3 ساعت و به (كمك هم) تونستيم قفلش رو بشكنيم و الان بدون ديسكت و بدون مهدوديت نصب و بدون هيچ مشكلي داره كار ميكنه (بر روي 4 سيستم تست شده و جواب ميده) (اين رو بايد بگم كه اين قفل با كپي كردن فايلهاي نصب شده شكست) نحوه شكستنش رو مينويسم ولي يك كوچولو طولانيه ولي مينويسم .
آرمين...
عزیز یه جایی آپلود کن ماها هم استفاده کنیم :wink:نقل قول:
نوشته شده توسط Armin62
ميبينم كه برو بچ قفل شكن حرفي واسه اين قفله كه اين بالا گداشتم ندارن :roll:
nbsfucker غزيز
اگر سرعت اينترنت اينجا با تهران يكي بود اين كار ممكن بود ولي سرعت اينترنت شهرمون خيلي كمه . اگه بشه به حالت كرك درش بياريم حتما فايلش رو قرار ميدم .
nik_sali جان در مورد قفلي كه شما گفتي به چندين حالت ميشه اين طور سي دي ها رو ساخت مثلا با برنامه اي مثلCD Secure ميشه اطلاعات يك سي دي رو hidden كرد و با برنامه TZ Copy چند تا فايل بي خود رو با نامهاي غلط انداز در سي دي قرار داد و حجمشون رو هم بالا برد. در مورد شكستنش بايد بدونم كه چه نوع قفلي رو به كار بردن.
Armin62 جان یه Patch براش درست کنی بذاری خیلی ها خصوصا من ازت ممنون میشیم .
سلام
من مطالب این تاپیک رو به طور کامل خوندم .نکات جالبی توش بود.
اما یه موضوعی که هست بیشتر دوستان برای رایت کردن سی دی های قفل دار از خود نرم افزارهای رایت مثل Alcohol 120% و CloneCD و BlindWrite استفاده می کنند در حالی که این نرم افزارها با اینکه تو این کار قابلیت های خوبی دارن ولی مخصوص این کار ساخته نشدن .
به طور خلاصه بخوام بگم شما باید برای رایت کردن سی دی های قفل دار اول باید نوع قفل اونو بشناسین و بعد با استفاده از نرم افزارهای کمکی اون قفل شناسایی شده رو دور بزنین و سی دی رو رایت کنین.
کلا دور زدن قفل های خارجی مثل CDCops SafeDisk ProtectCD StarForce SecuRom CopyLock راحت تر از قفل های داخلی مثل کولاک و نگهبان هستش. البته نرم افزارهای زیادی تو ایران هستن که از قفل CDCops با ورژن های مختلف استفاده میکنن.
شما می تونین برای شناسایی نوع قفل یک سی دی از نرم افزار هایی مثلClonyXXL و برای دور زدن قفل ها از نرم افزارهایی مثل Alcoholer استفاده کنین.
نرم افزار Alcoholer یک نرم افزار مجانیه که قابلیت زیادی تو رایت کردن سی دی های قفل دار داره و با سه برنامه رایت معروف Alcohol 120% و CloneCD و BlindWrite هماهنگه یعنی میتونه کاری بکنه که این نرم افزارها بتونن سی دی های قفل دار رو رایت بکنن.(البته همونطور که گفتم شما باید اول نوع قفل رو با ClonyXXL مشخص کنین.)
نرم افزار Alcoholer قابلیت های زیاد دیگه هم داره که یکی از اونها قالیت رایت کردن فیلم هاییه که به دلیل داشتن خش یا دلایل دیگه قابل رایت نیستن و شما می تونین با تنظیم قسمت Another روی Video CD with BAD Sector اونا رو رایت کنین.
امیدوارم این اطلاعات ناچیز من مورد توجه شما دوستان پی سی ورلدی قرار گرفته باشه و اگه اشتباهی تو این مطالب باشه و یا نکات دیگه ای در مورد این موضوع باشه همینجا مطرح کنین تا من و بقیه دوستان استفاده ببریم. در ضمن تا یادم نرفته بگم که نرم افزارهای بالا رو با سرچ کردن تو سایت softpedia.com راحت می تونین پیدا کنین چون خودم هم از اون سایت گرفتم.
فعلا خدانگهدار.
سلام
آقا تورو خدا يك برنامه باحال براي قفل گزاري روي سي دي كه لااقل كمتر كسي بتونه رايتش كنه معرفي كنيد ....لينك دانلودش روهم بديد .....آموزش هم حتما :?
فوري.........فوري.............فوري.... ....فوري :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: