man ye chiz ra midoonam in ke in bazi tan ha bazi hast ke az chatre nejat har vaght bakhay estefade mikoni va in ke geraphike kenare darya va sahelesh makhsoosan vaghti moj miyad be sahel mikhore shabihe film hast
Printable View
man ye chiz ra midoonam in ke in bazi tan ha bazi hast ke az chatre nejat har vaght bakhay estefade mikoni va in ke geraphike kenare darya va sahelesh makhsoosan vaghti moj miyad be sahel mikhore shabihe film hast
;)نقل قول:
اخه خودت بگو چطوری میشه بپری رو سقف ماشین بهد بدون دسترسی به هیچ چیزی اتومبیل رو تکون بدی یا این یارو شخصیت اولش چرا پاهاش این طوری یه و ....
وچیزای دیگه ای هم داره که من بخاطر این چیزا از ش بدم مییاد البته من نمیگم نگیرید. حتما بگیرید و این شاهکارو امتحان کنید :biggrin: :laughing:
خوب حق هم با شما هست . خداييش دويدنش خيلي مسخرست
grafike in bazi khobe vali kollan baziye ashghali hast:puke: :puke: .tosiye mikonam nakharid in bazi ro.heyfe 60 euro pole ma ke raft to satle ashghal:sad:
من مشکل با shader version expected دارم
کارت gforce 7300 هست و رم 1
گیگ
اون تاپیکی هم که واسه این بود دیگه نیست!!!!!!!!!!!!!؟
نمیدونم اینجا درباره چی بحث میشه ولی اصلا این بازی نیازی به تاپیک نداشت چون خیلی آسون . من که 1 روز همشو رفتم . البته 2 وز رفتم !!!
در صورتي كه فقط مراحل خطي و داستاني رو رفته باشي ولي اگه بخواي مراحل اضافي رو بري خيلي طول ميكشه .نقل قول:
نمیدونم اینجا درباره چی بحث میشه ولی اصلا این بازی نیازی به تاپیک نداشت چون خیلی آسون . من که 1 روز همشو رفتم . البته 2 وز رفتم !!!
نه ديگه اونقدر !نقل قول:
grafike in bazi khobe vali kollan baziye ashghali hast .tosiye mikonam nakharid in bazi ro.heyfe 60 euro pole ma ke raft to satle ashghal
رو سیستم من چرا کند اجرا میشه صدا هی قطع و وصل میشه.
cpu:2 celeron
RAM:512
VGA:256\5500
چون گرافیکت ضعیفه و سی پی یو هم چیز زیاد جالبی نیست :41:نقل قول:
من با 6200 درست نمیتونم از انجام این بازی(( آشغال :2: )) لذت ببرم و رو رزولوشن بالا بذارمش برای همین پاکش کردم اونقت شما که با 5200 دیگه هیچی دیگه....
فقط هواپيماهاش خيلي خفن هستند. كلا وسايل نظاميش خيلي جالبه
بازی قشنگیه.
اما از بس ازش کم استقبال شد دیگه گیر نمییاد.
شما سیستم توی مایه های سیستم پسر عمم . فقط با این تفاوت که سی پی یو اون 2.4 بود ولی این بازی خیلی گیر میکرد . گیر نمیکردا تصویر کش می اومد تا اینکه سیستمو عوض کرد یه 7600 مثل ماله خودم انداخت . اینقدر هم روان می امد با رزولیشن 1280 در 1024 میگم :10: :10:نقل قول:
100 در 100 گرافیکت پایین
نگی عزیز . من با همین گرافیک و CPU 1.7 Celeron !!!!!!!! و رم 512 اجرا میشه بدون مشکل !نقل قول:
شما سیستم توی مایه های سیستم پسر عمم . فقط با این تفاوت که سی پی یو اون 2.4 بود ولی این بازی خیلی گیر میکرد . گیر نمیکردا تصویر کش می اومد تا اینکه سیستمو عوض کرد یه 7600 مثل ماله خودم انداخت . اینقدر هم روان می امد با رزولیشن 1280 در 1024 میگم
100 در 100 گرافیکت پایین
حالا چطور میشه که با این گرافیک نیاد ؟
ممکن هم هست گرافیکش 64 یا 128 بیت باشه .
من دیگه نمیدونم سیتستمش همین بود ولی گیر میکرد گرافیکش 256 5500 بود و 128 بیت . الان 7600 جی اس 512 داره 128 بیت
دوستان توصیه میکنم هر وقت خواستید گرافیک بخرید حتما بیتش مطابق باشه با مگابایت گرافیک .
مثلا :
گرافیک 256 مگابایت 256 بیت باشه .
128 مگابایت 128 بیت باشه .
512 مگابایت 512 بیت باشه .
خیلی خوب جواب میده .
عزیزم الآن 7600 با 512 بیت قیمتش رو داری ؟ یا برم تاپیک سخت افزار بپرسم ؟نقل قول:
من دیگه نمیدونم سیتستمش همین بود ولی گیر میکرد گرافیکش 256 5500 بود و 128 بیت . الان 7600 جی اس 512 داره 128 بیت
این بازی چرا اینجوریه از بالا کوه با ماشین یا پیاده بیفتی پایین چیزیت نمیشه
اخر خالی بندیه :41:
هدف ها هم که همش کشتن یک سری ادم و ....
اصلا حال نمیده .ادم دلش به چیه این بازی باید خوش باشه :13:
کی گفته این طوریه بازیه خیلی باحالیهنقل قول:
من تو بازی Just Cause بد جور گیر کردم
مرحله8 :BROTHERS IN ARMS
نمیدونم چه طوری کسی که پول ها رو دزدیه بکشم
اینم راهنمای انگلیسی که پیدا کردم ولی نمی فهمم چی میگه!
کمک کنید تورو خدا:13:کد:http://www.zshare.net/download/32007591032b0d
کجاش قشنگه پلنگ صورتی عزیز ؟؟؟؟:41::41:نقل قول:
اینکه کاراکتر بازی بپره رو سقف ماشین و ماشین خودش به اختیار خودش این طرف و اونطرف بره قشنگی داره ؟؟؟
خواستن یه چیزی مثل سان آندریاس درست کنند بجاش گند زدند!!!
تازه موس در این بازی اینقدر کند هست که پدر اعصاب آدم رو در میاره
از game spot هم نمره معمولی گرفته (( 7.2 )):13:
من که ابدا با این بازی حال نکردم و دو روز بعد از نصبش گرفتم پاکش کردم !!!:2:
از این بازی بد تر من که سراغ ندارم
تازه برای من ....
مضخرفههههههههههههههههههه.
سلام میدونم تایپینگ قدیمی شده ولی مربوط به همین بازیه . من تازه این بازی رو در 1dvd تهیه کردم و یه جورایی خوشم اومد ولی ماموریتهای اونو نمیدونم کجاست و فقط ماموریت های تکراری و خسته کننده و بدون داستان و انیمیشن یا دمو داره .فقط تنها ماموریتش همون اول بازی بود و تو نقشه هر جا میرم یه ماموریت مثل ماموریت های فرعی به من میده که هیچ داستانی رو دنبال نمیکنه.لطفا راهنمایی کنید.فکر کنم یه کم نامفهوم نوشتم
دوست عزیز اونایی که شما داری میری مراحل اضافی بازی هست !
شما اگه میخوای مراحل داستانی رو انجام بدی باید نقشه رو بیاری و اونی که یه علامت ! هست رو بری .
در کل اونا همه ی مرحله های اصلی هستند .
دلیل نشون ندادن انیمیشنها بعد اتمام ماموریتهای اصلی چیه؟ اولش یه نوشته ای میاد که فکر کنم مال انیمیشن باشه ولی نشون نمیده
سلام شما بايد بري تو اون دايره سياهه كه علامت سوال سفيد داره البته تو نقشهنقل قول:
يا بهتر بگم وقتي تو آسمونو بگردي چند تا فلش به سمت پايين سفيد ميبيني برو دنبال اون اونا مرحله اصلي هست مرحله فرعي ها دايره ي زرد و سبز هست كه اول بايد اون خونه هاي حريفو بگيري بعد شروع به مرحله ي فرعي بري كه كه اگه علامت دست ها زياد بشه درجت بيشتر ميشه
من بهت توصيه ميكنم درجت نسبت به زردارو زياد كن چون 12 تا خونه باماشينو هواپيماو هلكوپترو ... بهت ميده
ببخشيد دو تا پست شد :21:
جاست كايز gta7
بر خلاف كل gta ها اين با بقيه فرق داره پول نداره يعني همه چي مجانيه البته مغازه نداره
قسمت هاي جالبش :
1- يه قسمتي داره كه چهار تا گزينه داره كه
1 هلكوپتر
2 موتور
3 قايق
4 ماشين
تو هر جايي ميتونيد يكي از اينارو انتخاب كنيد البته تو جنگل كه درخت زياده نه بعد يه هليكوپتر ميادو ماشين يا هر چيز ديگه رو با جعبه تو اونجايي كه نشون داديد ميندازه وشما سوار ماشين ميشيد
2- وقتي ميخواهيد ماشينتونو عوض كنيد ديگه از ماشين پياده نميشيد وجلوي ماشين واي نميستيد تا ماشين نگه داره و شما ماشينتونو عوض كنيد كافيه يه دكمه بزنيد تا مرده برو رو سقف ماشين بعد يه دكمه رو بزنيد تا بپره تو سقف ماشين ديكه بعد دكمه ي سوار شدن رو ميزنيد و ميره تو ماشين
4- يه تفنگ داره كه تير اين هم بينهايته و فقط با نشونه گرفتن رو يك ماشين مثل طنابه اگه دور بشه چترتون باز ميشه و يه دكمرو ميزنيد تا طنابه بره تو خود تفنگ تا شما زود تر به ماشين برسيد جالبيش اينه كه با اين تفنگ ميتونيد هليكوپتر تو هوا قايق تو آب و... سوار شيد فقط يكنم مهارت ميخواد
==========================
=========================
تمام اين اطلاعاتو باور كنيد خودم گفتم چون من با سوني دو دارم بازي ميكنم دكمه هاشو نگفتم ولي اگه خواستيد ميگم
هر چي سوال در مورد بازي خواستيد بپرسي