شما پول نمی گیری فکر کنی پول می گیری اطاعات کنینقل قول:
میخوام بگم که من فکر میکنم
خودتو قاطی ما نکننقل قول:
ما (من و شما بعنوان مردم عادی)
تا زمانی که ملت قوت غالبشون ( نذری ) است همینهنقل قول:
تا زمانی که
Printable View
شما پول نمی گیری فکر کنی پول می گیری اطاعات کنینقل قول:
میخوام بگم که من فکر میکنم
خودتو قاطی ما نکننقل قول:
ما (من و شما بعنوان مردم عادی)
تا زمانی که ملت قوت غالبشون ( نذری ) است همینهنقل قول:
تا زمانی که
قیمت دلار داره هی سقف میشکونه امروز ۱۲۹ رد کرد البته خدابزرگه
تا عید 150 هم میبینه !!! دلاری برای نظام ولایی نمونده ... :santa:نقل قول:
تقصیر همایونی آریا مهر بود
آمد تلویزیون گفت من صدای عنقلاب شما مردم ایران رو شنیدم و بعد هم دید ملت شورش کردن در رفت فرارکرد
آدم خیلی خوبی بود ولی حکومت داری و مملکت داری بلد نبود واقعا
باید به جای اون کار ها دستور می داد با تانک برن از رو همه اون عنقلابیون طوری رد شن که مغز های همشون بپاشه کف آسفالت
و با هلیکوپتر هم از راه هوایی چنان با دوشکا و مسلسل می بست همه رو به رگ بار که کسی حتی فکر از خونه بیرون امدن که هیچ کسی جرعت نکنه بیاد لب پنجره اتاقش بیرون رو نگاه کنه
اگر می زد می کشت ملت رو هم آخرت خودش رو آباد می کرد هم دنیای ما رو
حکومت داری با قربون صدقه و مصاحبه تلویزوینی و انتخابات و نشست خبری نمی شه.......
با تانک رو مغز مردم رو 50 سال انجام دادن افاقه نکرد که نکرد.
8 سال هم با کمک عراق انجام دادن باز هم افاقه نکرد!
الان هم با کمک جهودها و یانکی ها هر از گاهی انجام میدن که ... نکرد!!
رو عدد بین ۱۳۱ تا ۱۳۳ سقف کانال سی ساله هست ،یا رو این عدد باید ریجکت کنه مثل سی سال گذشته یا با شکوندن اون سقف میریم تو فاز ونزوئلایی شدن ک ۱۵۰ دیگه میشه شوخینقل قول:
تو استرالیا ب یهودیا حمله کردن دلار شد ۱۳۰ هزارتومن البته خدابزرگه
میریم دستشویی میایم قیمت تغییر میکنه دلار وارد محدوده خطرناکه ۱۳۱ شد اگه از این محدوده برنگرده .....
اگر اون کار رو می کرد بنده خدا دیگه پدر شما وجود نمی داشت که شما بتونی به دنیا بیای و از دستت راحت بودیم به قران مجیدینانقل قول:
ساندیس چند شده ؟ الان با این دلار
از والدینت بپرس پسر جاننقل قول:
چرا ادیت کردی ؟نقل قول:
- - - Updated - - -
چرا ادیت کردی ؟نقل قول:
چون دانکی به معنی خریه ک نمیفهمه چی میگه:biggrin: باور نمیکنی از ۴۰۵ سوال کن ک خر توش جا میشهنقل قول:
امروز قیمت دلار 131000تومان رو هم رد کرد و به 132000 نزدیک شد......
خدا به داد این مردم برسه با این مسیولین بی کفایت!! ///
به پایان آمد این دفتر حکایت همچنان باقیست دوستان عزیز این آخرین پست من تو فروم دوست داشتنیه پی سی ورلده دوستان خوبی داشتم اینجا ک خیلی ازشون استفاده کردم مدیران بسیار خوب و با ظرفیتی داشت ک تحملشون بسیار بالا بود با فهم بودن سر یه موضوع کوچیک مثل پرشین تولز بن دائم نمیکردن ،فروم ها متاسفانه اونقدر کم بازدید شدن ک دیگه بیشتر محل عقده گشایی شده و هیچ چیز جدیدی توش تقریبا نمیاد ،بعد این پست لاگ اوت میکنم براتون آرزوی بهترینا رو دارم و امیدوارم ایران و ایرانی ب بهترینا برسن خدانگهدار:»
نقل قول:
مدیریت اینجا نظر موافق این دو نفر داره و نظر مخالفان رو پاک می کنه یا مثل بنده 6 ماه بلاک!!
شما میبینی کامنت های این افراد با فحاشی به بقیه پاک نمیشه اما برای بقیه به راحتی!
پس خودت رو خسته نکن دوست عزیز!
فکر میکنم 10 سالی میشد که این تعداد پست رو یکجا پاک نکرده بودم :cool:
- - - Updated - - -
فکر میکنم 10 سالی میشد که این تعداد پست رو یکجا پاک نکرده بودم :cool:
نقل قول:
حداقل منفعتش این بود که فروم کمی جون گرفت!
نقل قول:
ناظم گرامی ممنون واسه پاک کردن یه سری پستا ولی منو مجبور کردن یه سری حرفا رو بزنم وگرنه
من آدم جنگ جدال نیستم!
در ضمن لازم میدونم بگم کاربر یمنی هم توهین مستقیم به من و اعضای دیگه داشته و هم توهین یه
مقدسات که اصلا قابل بخشش نیست و بعید میدونم این کاربر با پاک کردن پستاش رویشو عوض کنه
پس لطف کنین باهاش برخورد جدی کنین ///
بنده در حال حاضر از لحاظ فنی و تکنیکی دسترسی برخورد جدی با کسی رو ندارم و امکانش برام غیرفعال شده : )نقل قول:
افشین می خام توبه کنم بیام شیهه بکشم تو هیئت این محرم دیگه قیمه مولاتو بخورم
بگو پست هامو پاک نکنن
می خام بیام عر بزنم............گریه کنم بلکه مولا ما رو هم بخشید
افشین کجایی ؟
اگر این پست رو پاک کنید مگم امام حسین شفاعتتون نکنه رو سر پل ها
بزار یه چیزی بهت بگم قضیه جالب ترم میشه.... خیلی جالب.نقل قول:
ایران کشوریه که به لطف نفت و گاز تراز تجاری مثبت داره. یعنی صادراتش همیشه بیشتر از وارداتش بوده. یعنی بدهی نداره هیچ، درآمد هم داره هر سال.
این وقتی جالب تر میشه بدونی یه کشوری مثل آمریکا تراز تجاریش منفی هست.
اما باز هم وضعیتش اینه. تا پول یامفت نفت زیر دست این مردم و این دولته و تو این مملکت تا دلت بخواد مفت خور هست خبری از تغییرات مثبت نخواهد بود. تا روزی که منابع نفت و گاز تموم بشه همین وضع باقیه!......................
جسارت من رو ببخشید، ولی فکر میکنم اگر رفتار نادرست کاربری برای شما محرز شده میتونید به مدیران دیگه گزارش بدید تا باهاشون برخورد کنن. به هر حال تاثیر گزارش شما با گزارش کاربران معمولی خیلی فرق داره.نقل قول:
ادیت: تصحیح غلط املایی کلمهی محرز به درخواست دوستان!
محرز صحیح است.نقل قول:
ممنون از همه دوستانی که در کمال احترام میان نظر میدن و این تاپیک مهم رو سر پا نگه میدارن
قیمت دلار روزی 1000 تا 1500 تومان داره میره بالا و این خیلی بد هستش و نشون میده ریال داره
همینجور سقوط میکنه
الان قیمت دلار رو چک کردم 134750 بودش و داره میره سمت 135000 هستش خدا بهمون رحم کنه!! ///
نقل قول:
جایی خوندم ما الان توی ایران مرحلهی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستیم و مرحلهی تورم عادی رو پشت سر گذاشتیم. این یعنی افزایش روزانهی قیمتها
فکر میکنم تا اخر سال به ۲۰۰ تومن خیلی نزدیک تر میشه یا حتی ازش بگذره. تا آخر سال ۱۴۰۵ عددی شاید از ۴۰۰ تومن هم بگذره. احتمالا اون موقع هم ما اینجا هستیم و فقط داریم ابراز نگرانی میکنیم چون کار دیگری از دست ما بر نمیآد. و اون موقع هم همچنان منابع ایران داره چپاول میشه.
فکر کنم خدا توی قرآن گفته چطور رحم میکنه:«إِنَّ اللهَ لاَ یُغَیِّرُ مَا بِقَوْمٍ حَتَّى یُغَیِّرُواْ مَا بِأَنْفُسِهِمْ»نقل قول:
ما
تو ایران شدیم عملا عمله امریکا
چین و امثال چین به ما میخندند
تا زمانی که شما وطن فروش ها و بی وطن های خائن هستین همینهنقل قول:
و اون موقع هم همچنان منابع ایران داره چپاول میشه
نمی رین هم پشت بوم خودتون رو پرت کنین عمرتون تموم شه
نمیایین هم ما یه جوری بفرستیمتون اون دنیا که
به نفع خودتون هم هست بار گناهتون کمتر میشه
کی و رو چه قیمتی خالی کنن خدا میدونه
بالاخره یجوری باید بخشی از بودجه جور بشه
من واقعا بعید میدونم این تورم تحت کنترل دولت باشه. کار زیادی از دست دولت در این زمینه بر نمیآد خصوصا اینکه بخواد متوقفش کنه...نقل قول:
ی کارشناسی گفته :
یک درصد کاهش رشد اقتصادی رفاه را ۷۵ سال عقب می اندازد - دیگه تهشو بخونید چ خبره !!! :santa:
من فکر میکنم شما از نظر تئوری درست میگی. ولی بعید میدونم دولت بتونه این کاری که شما میگید رو بکنه. چون اکثر اون کسایی که جنس انبار کردن با نفوذ توی دولت این کار رو کردن.نقل قول:
مثلا آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ۲.۵ میلیارد دلار به خزانه بانک مرکزی بدهکاره، ولی تا جایی که من میدونم ایشون بدون هیچ مشکلی داره همچنان فعالیت میکنه و هیچ کسی توی دولت نمیتونه بهش بگه بالای چشمت ابروهه! رییس بانک مرکزی که تقریبا جزو بالاترین ردههای اقتصادی این مملکت هست هم زورش به ب.ز. نمیرسه اون موقع از کی میشه انتظار داشت که این ۲.۵ میلیارد دلار رو نقد کنه؟!
دولت میتونه راحت دلار بریزه بازار ، تو چه قیمتی؟ شاید قیمت مدنظر هنوز فرا نرسیده و هر بازاری نهنگ داره چه دولتها و چه ابر میلیاردرها که رانت اطلاعاتی دارن و هیچ بازاری یکله بالا نمیره تا جایی که نهنگاش تو قیمت مدنظرشون خالی کنننقل قول:
دولت حساب ذخیره ارزی داره ، درسته تحریمیم و صادرات کمه و پول نفت و واردات و مساِل اقتصادی ولی دلار هم تا ی سقفی میره و دوباره بر میگرده ، متاسفانه دلالی و انبارداری و اینا خیلی تاثیر منفی روی اقتصاد ایران گذاشته و درستش اینه با تولید و صادرات ارز خارجی فراوان و ارزان بشه در مقابل پول داخلی
درست میگید.نقل قول:
من زیاد سر در نمیآرم ولی فکر میکنم تا پارسال این روندی که شما میگید برقرار بود. یعنی دولت صبر میکرد دلار به یه قیمتی میرسید و بعد با تزریق پول، قیمتش رو ثابت میکرد. ولی الان فکر نمیکنم توانش رو داشته باشه که قیمت دلار رو ثابت کنه (حداقل برای مدت طولانی مثل چند هفته)، پس قیمت همینطور بالا میره.
قیمت و تا حدی بالا میبرند که ... بعد ورود میکنندنقل قول:
اگر غیر از عقب افتادگان ذهنی و قلبی و روحی ( .......... )
کسی دیگه ایی هم آمد صحبتی کرد به من خبر بدید بیام من هم باز
سلام شما صحبتی کن استفاده کنیمنقل قول:
اگه با ایشالا مشالا کار درست شدنی بود ایران الان قدرت اول منطقه و قاره بود........ اگه اینو تا الان نفهمیدی نشون میده کلا نفهمی.نقل قول:
ظاهرا نوبیتکس قیمت دلار رو فیکس کرده روی ۱۳۷ تومن. فکر میکنم برای اینه که اخرین افراد هم سوار بشن و بعد ...
یک جا خوندم نوشته بود «وقتی وضعیت قرمزه، کوچکترین اتفاقی ماشه رو میچکونه». اوضاع این تاپیک هم داره همینطور میشه.
والا من دارم با فرد دیگهای صحبت میکنم، شما یهو میپری وسط و از تمام بحث فقط یک جمله رو نقلقول میکنی و نتیجهگیری میکنی. حالا شما بگو کی نفهم هست؟!نقل قول:
فروم جای تبادل نظره، ببخشید که از تو اجازه نگرفتم سیف اللهنقل قول:
دوستان اعتراض حق قانونی همه ماست و اینکه بعضی میان میگن اعتراض باعث میشه دشمن سواستفاده کنه بنظرم یه حرف چرته ! دشمن از بی مسئولیتی مسئولین مگه استفاده نکرد؟ 12 روز زیر آتیش اسرائیل بودیم جای تقدیر از مردم اومدین یارانه اشون قطع کردید، قیمت دلار از 80 رسانید 145، پس نتیجه میگیریم اعتراض نکردن باعث میشه دشمن مردم یعنی همون مسئولین بی خرد بیشتر به ما مردم ظلم کنند ...! :rambo:
- - - Updated - - -
دوستان اعتراض حق قانونی همه ماست و اینکه بعضی میان میگن اعتراض باعث میشه دشمن سواستفاده کنه بنظرم یه حرف چرته ! دشمن از بی مسئولیتی مسئولین مگه استفاده نکرد؟ 12 روز زیر آتیش اسرائیل بودیم جای تقدیر از مردم اومدین یارانه اشون قطع کردید، قیمت دلار از 80 رسانید 145، پس نتیجه میگیریم اعتراض نکردن باعث میشه دشمن مردم یعنی همون مسئولین بی خرد بیشتر به ما مردم ظلم کنند ...! :rambo: