بعد انلاک کامل مودم اینو رو مودم فلش کنید .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
بعد انلاک کامل مودم اینو رو مودم فلش کنید .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام، عرض ادب و خسته نباشید و ممنون به خاطر کار ارزشمندتون، این فریمور روی مودم مبین نت ورژن11.196 هم جواب میده؟
بله جواب میده و تا جایی که تونستیم جلو اپدیت هم بستیم با مسئولیت خودتون میتونید رو مودم بزنید ( منظور از مسئولیت آپدیت گرفتن از مبین نت موقع استفاده از سیم کارت مبین نت روی این مودم هست )نقل قول:
سلام جناب آقای صابر73
من مودم ایرانسل با ورژن 196 خریدم. و بعد از باز کردن مودم مشاهده کردم که جای لحیم کاری بر روی برد؛چهارتا سوراخ خالی وجود دارد.
تکلیف چیست؟
با تشکر
نقل قول:
صابر جان ، TR069 هم عین 196 ویرایش خودت غیر فعال کردی اینجا هم ؟
نقل قول:
بله ،منم جدیدا گرفتم و تعجب کردم ،گفتم نکنه عین مبین نت کاری کردند که نشه آنلاک کرد، سیم ها رو لحیم کردم و دیدم نه خدا رو شکر آنلاک شد ، به همون منوال قبل طی کنید مسیر رو
سلام و خسته نباشید خدمت تمام عزیزانی که همراهی میکنن
دوستان بنده یک مودم مبین نت b612s-25d خریده بودم و الان سیم کارت ایرانسل td lte گرفتم گزاشتم روش متاسفانه کار نکرد و لاک هست و کد انلاک هم نمیخوره نوشته 0 remaining attemps یعنی 10 بار کد اشتباه زده شده و دیگه نمیشه کد زد
ورژن فریمور 11.196.01.02.1472 هستش ایا این فریمور رو میشه انلاک کنم که سیم کارت ایرانسل استفاده کنم؟
و به نظر خودتون ارزشش رو داره یعنی سرعتش پایین تر نمیاد یا اگه یک مودم ایرانسل مدل پایینتر بخرم بهتره ؟
سلام خدمت همه دوستان
مودم tfi60 ایرانسل دارم که آنلاک شده و فریمورش 11.192.05.00.00 هست . جایی که هستیم 3 تا آنتن بیشتر نمیده و سرعت روی 3 مگ هستش . برای این که سرعتش بیشتر بشه آپدیت کردن فریمور کارساز میتونه باشه ؟ اگر آره راهی هست بدون درد و خونریزی و لحیم کاری بتونم فریمور بریزم ؟ کدوم ورژنش رو بریزم ؟
بله غیر فعال هستنقل قول:
انلاک نمیشه اصلا زحمت نکشید :دی:»نقل قول:
از نظر انتن دهی فریمورها باهم فرقی ندارن و اون نشون دهنده سیگنال در ورژن 192 دقیقتر هست تا ورژن های جدید تر ولی در ورژن های جدید مثل 195 های وب یا 196 ایرانسل سرعت بهینه شده و قطعا تفاوت رو مشاهده خواهید کرد . شما اگر برای fdd استفاده میکنید باید انتن تهیه کنید و بهترین نقطه رو پیدا کرده و انتن رو اونجا بزارید و با کابل های مخصوص خود انتن به پشت مودم وصل کنید تا سیگنال تقویت و سرعت خوب شود البته بیشتر انتن های داخلی یا فضای باز سیمشون کوتاه هست و خرید سیم هم سه برابر خود قیمت انتن تموم میشه برا فواصل بالای 10 تا 15 متر و اصلا نمیصرفه کلا . مودم i60 گیرندگی خوبی داره مودم رو بردار کل داخل خونه اتاق ها بالکن راه پله پشت پنجره سیم سیار برق بکش و بگرد جایی که بهترین انتن رو داشتی بزار اونجا حالا کابل شبکه cat6 بخر و راحت بکش اینترنت رو بیار بزن به پشت کامپیوتر یا یه دونه اکسس پوینت یا روتر بخر و بزار بهترین نقطه خونه از نظر پوشش وای فای و با کابل لن وصل کن به مودم i60 . هزینه کابل لن و روتر دست دوم خیلی پایینتر از هزینه خرید انتن و کابل انتن میشه .نقل قول:
برا ارتقای فریمور هم ناچارا باید بازش بکنی و لحیم کنی
صابر جان بهترین فریمور 195 های وب آبی یا بنفش یا 196 مود شده ایرانسل؟نقل قول:
سلام آقا صابر
ممنون از فایل هایی که گذاشتین
برای این فرم ور هم جواب میده
11.196.01.02.1472
مبین نت هستش ولی خیلی وقته ازش استفتده نکردم
سلام صابر
برای این فرم ور هم جواب میده
11.196.01.02.1472
مبین نت ولی خیلی وقته استفاده نکردم
سلام صابر جان،-
من یه مودم مبین نت B612S-25D
با فریممور اصلی مبین نت 11.197.03.00.1472
دارم
از مطلبتون خیلی لذت بردم ، و خیلی علاقه دارم که بتونم مودم رو آنلاک کنم و از فریموور شما استفاده کنم.
میتونید در یک مطلب منسجم به من آموزش بدید که چطور این مودم رو آنلاک کنم ؟ چون مطالب تاپیک خیلی پراکنده و خیلی زیاد هست و نگرانم نکاتی باشه که از چشم دور بمونه و مودم رو از دست بدم
یا اگر توی تاپیک ممکن نیست خصوصی پیغام بدید ؟
یک دنیا سپاس
سلام صابر جان،
من یه مودم مبین نت B612S-25D
با فریممور اصلی مبین نت 11.197.03.00.1472
دارم
از مطلبتون خیلی لذت بردم ، و خیلی علاقه دارم که بتونم مودم رو آنلاک کنم و از فریموور شما استفاده کنم.
میتونید در یک مطلب منسجم به من آموزش بدید که چطور این مودم رو آنلاک کنم ؟ چون مطالب تاپیک خیلی پراکنده و خیلی زیاد هست و نگرانم نکاتی باشه که از چشم دور بمونه و مودم رو از دست بدم
یا اگر توی تاپیک ممکن نیست خصوصی پیغام بدید ؟
یک دنیا سپاس
:santa::rolleye::):»
شما نگران نباش :D همچنان مودمتون تا ابد براتون میمونهنقل قول:
چون مودم شما از طرف اپراتور برای همیشه قفل هست و انلاک نمیشه و دنبال اموزشش نباش
شایددر اینده روشی براش پیدا شد
صاحب اول و اخرش فعلا خودتون هستی و حتی کسی حاظر به خریدش هم نمیشه
سلام
مودمهایی که ایرانسل جدیدا میده با فریمور نرم افزاری 81.201.01.01.234 هست .
آیا امکان آنلاکش هست ؟ چه فریموری الان بهتره ؟
اگر یک توضیح هم در مورد فرق فریمورهای مختلف بدید ممنون میشم
سلام اخرین بار 1ماه پیش بود که مشکلی نداشتنقل قول:
متاسفانه الان دیگه مودم نمیده
شما الان مودم رو داری؟
من دوتا خریدم ! یکی هفته پیش یکی هم دو روز پیش ! توی سایت تموم شده ولی تلفنی ثبت سفارش میکردن
هنوز راهی برای آنلاک مودم مبین نتن نسخه 197 نیومده؟
سلام و عرض ادب خدمت دوستان محترم
بنده تنظیمات اتپآبدیت مپدم را بسته بپدم بعد از گذاشتن سیم کارت ایرانسل یهو مودم ریست شد و فریمپر تغییر کرد به ۸۱.۲۰۱.۰۱.۰۱.۲۳۴
ایا راهی برای انلاک مجدد هست ؟
علت آپدیت شدن با تپجه به بسته بودم اتوآپدیت چیست؟
ممنون
سلام چند تا سوال دارم
آیا مودم های جدیدی که ایرانسل میده رو کسی چک کرده؟ منظورم سری آخری که توی دو هفته اخیر فروخته؟
بنظرتون در مرحله آخر فریمور 198 رو بجای 195 یا 196 بریزیم بهتر نیست؟
سلام وقت بخیر
مودمم مبین نت هست B612s-25d
ورژن 197
ولی سیمکارت شرکت افرارسا توشه
آیا راهی برای آنلاک هست
ممنون میشم راهنمایی کنین
نقل قول:
سلام آقای صابر
خسته نباشین و ممنون از اطلاعاتتون
یعنی این روی مودم مبین نت با ورژن 167 جواب میده؟؟؟
خیر مبین نت انلاک شده یا مبین نت با ورژن 192 و بعد انلاک باید روش زده بشه و استفاده بشهنقل قول:
سلام از کجا میشه این فیرمور رو دانلود کرد
11.197.
سلام مرسی از سایت بسیار خوبتون من بهترین اطلاعات در مورد شبکه و مودم رو از این سایت گرفتم:
اگر در این مورد من رو راهنمایی بفرماید سپاس گذار میشم
من یک مودم B612-233 انلاک با گارانتی ایزی خریدم ورژن سافت ور من ۱۰.۰.۵ هست و web Ui 10.0.5.1 در منو مودم خبری تنظیمات CA , mimo 4X4 نیست سافت ور هم به صورت اتوماتیک اپدیت نمیشه به گارانتی هم مراجع گردم ولی کاری انجام نشد .
ایا این امکان هست که به طریقی اپدیت کنم یا به این منو دست پیداکنم .
هرچی هم گشتم اپ دیت برای این ورژن پیدا نکردم.در صورت امکان بنده رو راهنمای بفرمایید..
باتشکر
فوق العاده بود پسر مرسی
من 198 اورجینال و مود و ورژن 201 مود 3.9 رو هم امتحان کردم ولی اولا که وی پی انشون کار نمیکه بعدشم که این منو قدیمیا که قبل 198 بود بهتر جواب میده
به نظرم بهترین فریمور 197 است خصوصا مود شده
سلام
من دنبال نسخه (11.197.03.92.314) با Web UI (21.100.46.00.03) برای مودم Huawei B612s-25D هستم لطفا