سلام دوست عزیزمنقل قول:
بعد از نصب فریمور دستگاه رو ریست سخت افراری کردی؟ (ریست به نگه داشتن کلید پشتی منظورمه)
Printable View
سلام دوست عزیزمنقل قول:
بعد از نصب فریمور دستگاه رو ریست سخت افراری کردی؟ (ریست به نگه داشتن کلید پشتی منظورمه)
قبلا انجام دادم اما بازم درست نشد.نقل قول:
دوست عزیزمنقل قول:
شما میتونی وارد تنظیمات مودم بشی؟
و وقتی ای پی مودمت رو پینگ میکنی تایم اوت میگیری یا نه ریپلای با زیر یک میلی ثانیه رو داری؟
مودم همه چیش سالم هست و کار میکنه فقط سیم کارت رو نمیشناسه. عجیبیش اینجاست که سخت افزاری نباید باشه چون مودم رو اصلا باز نکردم. همه راه حل های نرم افزاری هم رفتم درست نشده.نقل قول:
دوستان مودم مبین نت رو نمیشه کاری کرد؟
توی Hilink در قسمت Unlock device نوشته unlocked
پاسخ داده شد....نقل قول:
دوست خوبمنقل قول:
اگر امکانش هست یه عکس از صفحه information مودمت بزار تا بتونم بهتر راهنماییت کنم
شما برا انتقال این فریمور پشت مودم رو باز کردی یا نه ؟ درسته از قبل سیم usb لحیم کرده بودی و نیاز نبود دوباره این کار رو انجام بدی ولی برا اتصال بوت پین مگه پشت مودم رو باز نکردی ؟ یا از قبل پشت مودمت باز بود و بدون قاب داشتی استفاده میکردی ؟ یا احیانا براش دکمه بوت هم از قبل گذاشته بودی و اصلا پشت مودم رو باز نکردی ؟ از قسمت صفحه اطلاعات مودم هم عکس بده ؟ با تعویض nvram اسم وای فای و رمز وای فای مودم شما عوض نشد ؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نه باز نکردم از قبل هم دکمه هم سیم لحیم کرده بودم. بعد از تعویض nvram ریست فکتوری کردم نمیدونم اسم وای فای عوض شده بود بعد تعویض یا نه. اما nvram با موفقیت عوض شده بود اونجوری که تو cmd نشون میداد.نقل قول:
nvram درست بر روی مودم زده باشید و بعد مودم رو ریست کرده باشید حتما اسم وای فای و رمز وای فای عوض میشه و فقط با کابل لن میتونید وارد صفحه وب مودم بشید و بعد برید اسم وای فای و رمز وای فای رو عوض کنید تا بتونید از طریق وای فای به مودم وصل شوید در ضمن اسم وای فای و رمز وای فای باز با ریست بر میگرده به همون اسم و رمز موجود در nvram که بر روی مودم تزریق کرده اید و عملا اون رمز وای فای درج شده بر روی برچسپ مودم از کار می افته و عوض میشه . الان چک کنید ببینید imei داخل مودم با اونی که روی کارتن مودم یا روی برچسپ مودم نوشته شده یکی هست ؟ یه دونه استعلام هم از طریق همتا با imei مودمتون بگیرید ببنید چی مینویسه ؟ تمام اینها درست بود مشکل نرم افزاری هست .نقل قول:
اسم و رمز وای فای بعد از ریست با اونی که پشت دستگاه نوشته فرق داره پس nvram درست نصب شده. imei داخل مودم با روی کارتن یکی هست. توی همتا هم مینویسه "شناسه دستگاه (IMEI) جزء شناسه های قانونی ثبت شده است.مشخصات دستگاه:برند: HUAWEI مدل: B612s-25d". کلا قبل این داستان های رجیستری مودم رو خریده بودم.نقل قول:
خودم هم شک کردم که اسلات سیم کارت خراب شده اما اینکه چجوری واقعا سوال هست برام. شک به اتصالی لحیم سیم با دکمه بوت هم کردم و اون ها رو جدا کردم اما باز هم درست نشد.
برای تعویض اسلات سیم کارت جایی رو اگه میشناسید توی pm برام بفرستید.
ممنون.
اسلات سیم کارت چیزی نیست ببرید تعمیرات موبایل براتون درست میکنن فقط قبلش مطمئن شوید مشکل از جای دیگه ای نیست . یکی از دوستان این مشکل رو داشت و علت کنده شدن ic های ریز روی برد بخش همون سیم کارت بود که پیدا کردن و لحیم کردن درست شد .نقل قول:
من 198.13.0.0 رو ریختم رو مودم. از نظر سرعت فرقی با فریمور ایرانسل 196 نداره. فقط تو آنتن دهی با سیمکارت همراه اول 4 تا خونه تو 198 پر میشه، ولی 196 ایرانسل آنتنم فول بود.(همراه اول تو منطقه من آنتن دهیش خوبه و رو گوشی هم پره). بقیه اپراتور ها آنتنشون درست بود.
USSD نداره.
SIP هم نداره.(جایی برای تنظیم سرور و دادن یوزرنیم و پسورد برای sip نداره)
وقتی خواستم برگردم ورژن 196 ایرانسل، IMEI رو 000000000000000 میزنه! ولی مودم کار میکنه و با هر سیمکارتی هم اینترنت داره!!! و بر میگردم 198 درست میشه.
در ضمن 81.199.01.00.00 هم اومده، کسی لینک برای دانلودش نداره؟ از سایت Easy Firmware نمیتونم دانلود کنم.(من از برگشت گذشتم، برم رو به جلو ببینم چی میشه :biggrin:)
اون برا مدل 52d هست نه 25dنقل قول:
خود اپراتور میگه حداکثر 80 مگابیته رعت چطوری شما 14 مگابایت دانلود میکنی:blink:
من tdd تست نزدم ببینم بالای 80 میره یا نه ولی در برخی شهرها و مراکز استان ها که برای tdd دو باند 42 و 43 فعاله و رو مودم فریمور دارای ca نصبه با انتخاب این گزینه علامت + ظاهر میشه و سرعت مودم خیلی بالا میره و دوستان تست زدن . اون 14 و یا 12 هم راحت رو شبکه fdd میاد چون محدودیتی نداره و این مودم هم از نظر دریافت سرعت به علت cat6 بودن و mimo4*4 بودن پهنای باند بیشتری دریافت میکنه و بله دریافت میشه . ولی میانگین الان بگیریم همون 8 فکر کنم باشه کل ایراننقل قول:
کسی میدونه این فریمور جدید (198.13.00.00) که توی تنظیمات، ca و mimo4*4 نداره. به چه صورت عمل میکنه؟ منظورم اینه که با توجه به اطلاعاتی که از دکل میگیره خودش اتوماتیک و داخلی اعمال میکنه؟ یا نه، چون تو تنظیماتش نیست، غیر فعاله؟:worried:
الآن بی دردسر ترین روش برای برگشت به نسخه 196 ایرانسل چیه؟ به 192 که بر میگردم imei میشه 000000000000000 !!! سامانه همتا هم سریع پیام میده که رجیستر نیستی و از این جور حرفا.
نصب فریمور اختصاصی بدون باگ همه امکانات فعال بر روی مودم b612
( Voip active . IP static active . Full Band Support . ca - mimo4*4 . Farsi language . ipv6 active . Backup and Restore)
این نصب فریمور اختصاصی به چه صورتیه؟ شرایطش چیه؟ چه مدارکی میخواد؟:biggrin::biggrin::biggrin:
به زودی اعلام میکنم .............:Dنقل قول:
- - - Updated - - -
وصل کابل و انتقال فریمور 196 ایرانسل از طریق لودر به مودم :»نقل قول:
از نظر شبکه fdd هیچ فرقی با فریمور دارای ca - mimo4*4 نداره ولی اگر از tdd ایرانسل استفاده میکنید بله نیاز به گزینه ca - mimo 4*4 دارید و باید از فریمورهای دارای این ویژه گی استفاده نمایید .نقل قول:
[QUOTE=saber73;9130234]به زودی اعلام میکنم .............:D
این فریمور جدید هنوز از تنور در نیومده؟ منتظرما.:n16:
تو یه جا گفته بودید:نقل قول:
من که تست کردم هیچ فرقی بین این فریمور و 195 های وب یا 196 در سرعت ندیدم . در ضمن mimo4*4 یکی از قابلیت های تعریف شده این مودم توسط کارخانه هست و مثل مودم b525 که خودش قابلیت ca رو به صورت پیشفرض داره و اگر این قابلیت بر روی دکل و منطقه شما فعال باشه مطمئن باشید بدون نیاز به هیچ واسطه ای به صورت اتومات این تکنولوژی توسط مودم دریافت و اجرا خواهد شد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الآن دقیقا متوجه نشدم که نیاز هست یا نیست.
بله برای شبکه TDD ایرانسل در بعضی مراکز استان ها با انتخاب CA رو این فریمورها سرعت TDD دو برابر شده و دوستان تست زدن رو فریمور بدون CA سرعت یک جا مونده و کمتر بوده پس برای تست هم که شده و اگر نیاز دارید از TDD ایرانسل استفاده نمایید حتما فریمور دارای CA نصب کنید و تست بگیرید .نقل قول:
دوستانی که تصمیم دارند به 198 ارتقاع بدن، ورژن 198.11 از ورژن 198.13 بهتره.
198.11 از نظر سرعت بهتره،( هم FDD و هم TDD سرعتش 2 برابر 198.13 هست) حتی از 196 و 197 هم بهتر بود.(حداقل تو منطقه ما اینجوری بود)
تو ورژن 198.13 حرارت مودم هم نسبت به ورژن های دیگه بالاتره، نمیدونم به چه دلیل مودم داغ میکنه، این اتفاق هم تو حالت عادی میافته، و فشاری هم رو مودم نیست.
در ضمن تستمم با سیمکارتهای ایرانسل( TDD و FDD ) همراه اول، مبین نت، آسیاتک و شاتل بود.
ورژن 199 منتشر شده فعلا لینک رایگان نتونستیم پیدا کنیم احتمالا باگها در این ورژن مرتفع بشه خصوصا گرما و دمای زیاد که گفتید .نقل قول:
اقا صابر از بین مودم های فقط td که باند ۴۲ رو ساپورت میکنن و fd ندارن و توی ایران اپراتورها میفروشن چه مدلایی میشناسی که انلاک بشن ؟نقل قول:
بیشترشون مربوط به شرکت گرین پکت و جم تک هستند و من ندیدم انلاک باشن یا کسی سراغ انلاک اینها رفته باشه .نقل قول:
ولی تو این مدتی که فروم رو زیر رو میکردم به نظرم در مورد z6000 و airmaster 3100v یه چیزایی گفته بودن که انلاک کردن دقیق یادم نیست ، ینی واقعا فریموورشون گیر نمیاد تو نت ؟نقل قول:
چرا فریمور بعضی مدل ها گیر میاد ولی تو نت عمومی نشده و کم یاب هست در ضمن افرادی مثل آقا حمید با فریمور کاری ندارن و از راه دیگه ای انلاک میکنن رو همون فریمور اپراتوری مودم .نقل قول:
داش حمید اوستای انلاک مودماستنقل قول:
ولی صابرو دست کم نگیررین....:»:»:»
سلام خسته نباشید خدمت همه روفقا من یه مودم موبین نت گرفتم میخوام آنلاک کنم کلی هم اینجا فریمور دیدم و دانلود کردم واقعا نمیدونم کدوم رو نصب کنم
راهنمایی میکنید من رو کدومشون بی دردسر تره ممنون
فریمور فعلی مودم
11.197.03.00.1472
اقا صابر من الان دارم i60 رو انلاک میکنم ولی یه مشکلی هست .این لودر رو که اجرا میکنم یه عددی هست که از یک شروع میشه و میره بالا الان بعد از گذشت یک ساعت و خورده ای هنوز تموم نشده و رسیده به سه هزار .این تا چند میره بالا ؟ چه جوریاس ؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا یا لودر ایراد داره یا مودم و اتصال بین اون و کامپیوتر مشکل داره به یک پورت دیگر usb وصل کنید و از ابتدا دوباره انجام بدید از این لودر هم که ضمیمه کردم استفاده نمایید:نقل قول:
سلام . نباید مبین نت میخریدید اونم اگر قصد انلاک داشتید به هیچ وجه ممکن انلاک نمیشود . موفق باشید .نقل قول:
در ابتدا یه درایور نصب میشه ولی اون دومی که باید بعد از اجرای لودر بیاد و به اسم application هست اون نصب نمیشه ویندوزمم سون هست روی چند تا پورت تست کردم ولی همش همینطوره اون درایور دومی نصب نمیشهنقل قول:
مودم رو از سیستم جدا کنید و درایوهای موجود در اموزش انلاک رو نصب کنید و بعد کامپیوتر رو ری استارت کنید حالا با اتصال بوت پین مودم رو وصل کنید به سیستم یک درایو شناخته میشه با اجرای لودر و پایان لود شدن دو تا دیگه هم ظاهر میشه و میتونید الباقی کار رو انجام بدید باز نشد از اموزش دومی ( بک اپ درایوها و بازگرداندن اونها به سیستم خودتون استفاده نمایید )نقل قول:
ورژن جدید به درخواست دوستان : B612_81.199.01.00.00
رمز : behzad
داش مرسی ولی فک کنم وب یو ال نیس و برا مدل b612s-25dهس یا....نقل قول:
دقیقتر بفرمایید ممنون:»
سلام، با 198.13 هیچ فرقی نداره، (از نظر ظاهری و امکانات یکی هستند) با همون ایراداتی که تو پستهای قبلی گفته شده. الکی دمای مودم هم بالاست.
از نظر سرعت دانلود مثل 198.11 هستش، یعنی سرعتش خوبه.
در کل ارزش ارتقاع به این ورژن رو نداره، 198.11 خنک تره و بهتر.