کسانی که مودمشون رو آنلاک کردند بهترین فریمور بعد از آنلاکنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
کسانی که مودمشون رو آنلاک کردند بهترین فریمور بعد از آنلاکنقل قول:
اساتید روش انلاک با کد انلاک چطوریاست
من یدونه مودم 192 گیر اوردم
سیم ایرانسل میندازم کد انلاک میخواد
اگه کسی میدونه خبر بده
بزنم انلاک کنم استفاده کنم
Sent from my HTC Desire 816 dual sim using Tapatalk
با کد انلاک میشه ولی باید بخرید از سایتهای خارجی داخل ایران کسی نمیفروشه ناقابل 60 دلار هم قیمت کد هست و بعد انلاک برا تغییر فریمور به نسخه های غیر ایرانسل باز مجبورید پشت مودم رو باز کنید پس چه بهتر الان پشتش رو باز کنید و با روش خودمون رایگان انلاک کنید و بعد هر فریموری خواستید بزنید رو مودم و حالشو ببرید . :biggrin:نقل قول:
فکر کردیم رایگانهنقل قول:
خ خ خ
سلام
یک سوال
بنده الان یدونه مودم b612 مبین نت گیرم اومده
192 هست
کابل usb رو لحیم کردم
من فقط یکی دوتا مرحله رو نگرفتم
مودم رو به برق میزنیم
بعدش کابل usb رو وصل میکنیم
در ادامه اتصال کوتاه تا مودم به سیستم وصل بشه !
این اتصال کوتاه رو باید نگه داریم یا باید قطع کنیم بلافاصله !
اول درایوها رو نصب کن بعد کامپیوتر رو ری استارت کن بعد مودم رو در حالت خاموش با نگه داشتن اتصال بوت پین یا همان دو نقطه از طریق کابل یو اس بی که لحیم کردی به کامپیوتر وصل کن و در همین حالت که هنوز اتصال رو نگه داشتی و اتصال برقراره برق مودم رو وصل کن مودم نباید روشن بشه و هیچ چراغی نباید روشن بشه و در کامپیوتر صدای نصب درایو دلینگ دلینگ میاد و در دیوایس منیجر قسمت پورت برات شناسایی میشه . وقتی هیچ چراغی روشن نمیشه موقع اتصال برق به مودم و نگه داشتن بوت پین یعنی کار رو درست انجام دادی و میتونی اتصال رو برداری .نقل قول:
نصب درایور رو میزنم ولی چیزی نمیادنقل قول:
هیج تغییری رو نمیبینم
هیچ صفحه ای چیزی باز نمیشه
چی باید بیاد که نمیاد؟نقل قول:
چه تغییری باید ببینی که نمیبینش؟نقل قول:
چه صفحه ای قراراه باز بشه که نمیشه؟نقل قول:
داداش شما مراحل رو با دفت بخون هیچ جاش مبهم نیست اگر به مشکلیم میخوری سوالتو درست بپرس که بشه کمکت کرد.
نصب درابور رو بزار بعد اون کارایی که صابر جان گقت اول اونارو انجام بده اون دوتا پورت رو بگیر بعد درایورت رو نصب کن
نه حل شدنقل قول:
یک مرحله اول رو اشتباه میرفتم
تو pdf توضیح نداده بودن ظاهرا
حل شد
آنلاک کردم
الان بهترین فریم وری که میشه ریخت روی این مودم چیه !
که همه فرکانس هارو پشتیبانی کنه !؟
و تمام قابلیت های مودم هم فعال باشه !؟
197 که فقط ca و mimo نداره ( این دو گزینه هم طبق تست چند نفر از دوستان اونم فقط در بعضی مراکز استان ها فقط روی tdd گویا جواب داده و با گذاشتن روی حالت ca تونستن سرعت بهتری دریافت کنن در شبکه tdd ایرانسل ) mimo هم فعلا چه با انتخابش و چه با غیر انتخابش و ca هم همینطور هیچ فرقی در شبکه fdd ایجاد نکرده و نمیکنه و گزینه بک اپ از تنظیمات مودم هم کار نمیکنه و اضافه هم نکردیم .نقل قول:
195 های وب هم voip کلا تعطیل ip static هم چند نفر پیغام دادن کار نمیکنه الباقی گزینه از جمله ca و mimo فعال و سالم .
حالا انتخاب با خودتون
همین که تو اول تاپیک گذاشتن امکاناتش چطوریاست !نقل قول:
همین خوبه همین رو مصرف کنیم !
این ها فقط برا انلاک هستن و امکانات کمتری دارن .نقل قول:
تهران جایی تست شده میشناسید که این مودم رو آنلاک کنه؟
هزینش چه قدره؟
خواستی بفرست انلاک کنم . فریمور اختصاصی با قابلیت voip سالم و پشتیبانی از همه باندها از جمله های وب و قابلیت ست کردن ip استاتیک و ca - mimo4*4 و همه امکانات دیگر یک جا بدون هیچ باگی . البته آذربایجان غربی هستم .نقل قول:
پاساژهای سمت چهارراه ولیعصر آنلاک نمیکنند؟نقل قول:
بهتره خودت انلاک کنی یا بدی به یه نفر اشنا تا هم مودم رو خراب نکنه و هم انلاک کنه و بهترین فریمور رو هم روش بریزه و ببنده دیگه دست بهش نزنی و فقط استفاده کنی .نقل قول:
سلام آقا صابر
من مودم آنلاک کردم و فریمور 197 شما رو هم نصب کردم و همه سیم کارت ها رو میشناسه فقط پرش آنتن زیادی پیدا کرده حالا سوالم اینه که اگه من نسخه 196 ایرانسل که توی سایت قراردادید بریزم دوباره روی مودم باز مودم آنلاک هست؟ نسخه 198 بهتره یا 197؟ توی 197 قابلیت voip داره؟ نمیشه زحمت بکشید توی 197 ca ,mimo فعال کنید؟ میشه یه فریمور بزارید که قابلیت های ca,mimo,voip داشته باشه؟
بله مودم باز انلاک میمونه از همون 196 ایرانسل خواستید استفاده کنید و تست بزنید ولی پرش آنتن به فریمور ربطی نداره خصوصا فریمورهای بالا مثل 195 و 196 یا 197 که اصلا پرش انتنی ندارن .نقل قول:
دوستان یک سوال
ورژن 196 غیر مبین نت رو هم میشه آنلاک کرد
کسی میتونه در مورد این تاپیک کمک کنه ؟
اقا صابر راهی واسه مبین نت 197 نداری؟
- - - Updated - - -
ممنون میشم اگر هست در جریان بزاری
یک مودم خراب i60 تهیه کنید به قیمت هرچه پایین تر بهتر و ببرید پیش تعمیرکار موبایل یا الکترونیک و بگید سی پی یو این مودم معیوب رو برداره و با ماله مبین نت عوض کنه و بعد این کار کابل لحیم کنید و فریمور رو عوض کنید و انلاک کنید راحت . به غیر این هنوز راهی نداره . بدنه مودم خراب و الباقی برد و قطعات روی برد رو هم میتونید بفروشید و کمی از هزینه ای که کرده اید برگردهنقل قول:
اقا صابر ميشه چند تا مدل مودم بهم معرفي كنيد كه ويژگي هاي زير رو داشته باشه ؟نقل قول:
١- پرتابل يا جيبي باشه كلا مثل اين مودم بزرگا نباشه
٢-لاك نباشه يا اگه لاك هست قابليت انلاك شدن داشته باشه
٣-تجميع واقعي رو سيم كارت همراه اول داشته باشه
٤-ترجيحا پورت لن هم داشته باشه چون كوچيكا اكثرا usb هستن
٥-انتن دهيش قابل قبول باشه
Ca60نقل قول:
خوبه فکر کنم
قیمتش هم خوبه
خواستی هم بگو
پورت لن داشته باشه و تجمیع هم کنه یعنی CAT6 و یا بالاتر و جیبی یا پرتابل باشه خیلی گرون و کم یاب هستش من اینو معرفی میکنم :نقل قول:
نه پورت لن نداشته باشه و قیمت متوسطی داشته باشه و تجمیع هم بکنه و در کل نسبت به پولش هم ارزش داشته باشه اینو معرفی میکنم و خودم باهاش همراه اول هم تجمیع کردم و انتن دهی هم حرف نداره و به راحتی هم انلاک میشه و هیچکدام از مشکلا CA60 رو نداره خصوصا نرم افزاری :
من خودم نظرم رو harvilon mf920 بود دست دومش رو سراغ دارم هم پورت لن داره هم انلاكه هم جيبي ولي اشكالش اينه كه تجميع نميكنه ،من هم باند ٣ رو ميبينم هم ٧ هر دو هم سيگنال خوبه ولي نميدونم قابليت تجميع فعاله يا نه احتمالا بايد فعال باشه چون با گوشي ٦٠ مگ ميگيرم ولي فرض رو بر اين گرفتم كه گوشي تجميع كرده باشه و اگه اون مودم هارويلون رو بخرم رو تك باند سرعت كمي بده وگرنه همين ٥٠ مگ هم برام كافيه سرعت خيلي زيادي نميخام ، نظرت چيه ؟ همين معمولي ها رو بگيرم به خاطر پورت لن يا اونايي كه گفتي؟ چون لن خيلي برام مهمه اون مودم نت گير هم وحشتناكه قيمتش از پرايد بيشتره اگه مطمئن بودم سرعت گوشي تجميع شده نيست همون هارويلون رو ميگرفتم ولي ميترسم رو تك باند كم بده و يه چيز مهمتر اينكه اگه قرار باشه پورت لن نداشته باشه و مجبور شم از usb استفاده كنم خوب دانگل بخرم كه تجميع داشته باشه بهتره كه ؟ نه؟نقل قول:
اون هارویلون cat4 هست و حتی سرعت دانلودش 100 هست در حالی که اکثر مودم های cat4 150 هستن . در ضمن امکان تجمیع و الباقی هم منتفی هست . الباقی آپشن های مودم هارویلون خوبه . در مورد دانگل cat6 تا به حال حداقل تو بازار ایران ندیدم اومده باشه و نیست . همه دانگل های بازار cat4 هستن و خبری از تجمیع نیست . در مورد تجمیع هم علاوه بر مودم منطقه ای که در اون زندگی میکنید و فعال بودن دو باند 3 و 7 و سیگنال دهی خوب این دو باند و فعال بودن تجمیع توسط اپراتور هم شرط هست . همراه اول خیلی مناطق دو باند رو فعال داره ولی خبری از تجمیع نیست ولی ایرانسل هر جا دو باند رو فعال کرده قابلیت تجمیع رو هم آزاد گذاشته . الان شهر ما دو باند 3 و 7 همراه اول تازه فعال شده و سیگنال هم تقویت شده ولی خبری از تجمیع نیست عوضش شهر بغلی ما که 45 کیلومتر با ما فاصله داره راحت همراه اول تجمیع میکنه و دو باند 3 و 7 هم مثل شهر ما فعاله و این نشون میده قابلیت تجمیع در شهر ما با وجود فعال بودن دو باند هنوز آزاد و قابل استفاده نیست .نقل قول:
راستی یه چیز : من این مودم های پرتابل و جیبی رو بخرم میخام 24 ساعته بزارمش روشن و همیشه کاربرا بهش وصل هستن و دایما زیر باره .داغ نمیکنه ؟ نمیپوکه ؟نقل قول:
بعد مودم های cat4 روی تک باند میتونن 50 مگ بدن ؟ یا ضعیفن ؟
حتما داغ میکنن و حتما در آینده خراب خواهند شد . باید استراحت هم بدید و دمای مودم رو مرتب چک کنید بالا رفت خاموش کنید . بعضی ها بدون باتری هم جواب میدن و بعضی ها جواب نمیدن تا از نظر باتری صرفه جویی انجام بدید .نقل قول:
مودم های cat4 مثل d100 یا lh92 به علت کیفیت بالای مودم و سی پی یو بله من تست زدم و سرعت خوبی دادن و پایداری خوبی هم دارن و البته پهنای باند دکل و سرعت اینترنت دکل هم دخیله .
پس با اين حساب مجبورم همون مودم بزرگا رو بگيرم چون امكان خاموش كردنش وجود نداره هميشه بايد در دسترس و فعال باشه ، من ميخاستم پرتابل بخرم كه اگه خاستيم بريم مسافرت يا هتل يا پارك مشكلي نداشته باشيم و بشه حملش كرد رو خودشم باطري داشته باشه ولي اينطور كه شما ميگي داغ ميكنه ظاهرا بايد به همون روميزي ها فكر كنمنقل قول:
با سلام من همه مراحلو انجام دادم اخرش که میخواستم فریمورو بزنم کرنلش نصب نشد و کلا هیچ عکس العملی نشون نمیداد چراغاش ابی بود فکر کنم تو حالت فست بوت اگه اشتباه نکنم من از برق کشیدم زدم همه چراغا روشنه و هیچ کاری نمیشه باش کرد یه حالتی شده مثل بریک نه میشه باز بهش فریمور زد نه میشه ازش استفاده کرد هر بار دوباره مراحلو انجام میدم درحد یه ثانیه چراغاش ابی میشه و باز سبز میشه عملا نمیشه هیچ کاریش کرد
الان مودم شما در حالت لودر گیر کرده و دیگه نیاز نیست نه بوت پین کنی نه لودر بزنی فقط وصل کن به کامپیوتر و مرحله فلش فریمور رو برو ببین قبول میکنه ؟ نکرد از اول مراحل رو برو یک بار دیگه کامل و دقیق باز نشد سیم کارت ایرانسل بینداز و سه دکمه ریست پاور و wps رو رو همون حالت روشن بودن مودم نگه دار تا مودم بره به حالت دانلودینگ و شاید از اپراتور ایرانسل فریمور خود ایرانسل رو بگیره و بالا بیاد .نقل قول:
آقا صابر سلام
الان بهترین فریمور که کامل باشه و اجازه آپدیت نده کدوم هست
لطفا لینکش رو بفرستید
آقا صابر لطف میکنی نتیجه رو اعلام کنید
مودم ایرانسل باشه مشکلی از بابت اپدیت نیست و همین 197 رو بزنید نه مودم مبین نت باشه اینو بزنید :نقل قول:
دوستان یکی به داد من برسه
مودم ایرانسل i60
یه آموزش کامل با تمام جزئیات یا یه فیلم کامل معرفی کنید
همه چی پرت ادم هنگ میکنه
ممنون میشم آدرس دقیق فایل ها رو هم بدین
این ۱۹۷ که واسه ایرانسل هست کجاست جسارتا؟
نقل قول:اموزش انلاک خیلی واضح و روان هست بیشتر از این نمیشه توضیح داد مگر اینکه بیام پیشت بشینم و باهم انجام بدیم :دی اینم 197 که مناسبه مودم ایرانسل هست :نقل قول:
:»