سلامنقل قول:
ورژن شمارو تست کردم همانی که با لوگو ایرانسل هست تو همین تاپیک.
مودم رو ریست کردم. بسته اینترنت نیست آزاد خواستم تست کنم.
Printable View
سلامنقل قول:
ورژن شمارو تست کردم همانی که با لوگو ایرانسل هست تو همین تاپیک.
مودم رو ریست کردم. بسته اینترنت نیست آزاد خواستم تست کنم.
من الان خودم با همراه اول و با همون فریمور وصل هستم مشکلی نداره . از یک سیم کارت دیگر هم استفاده کنید و تست بگیرید .نقل قول:
پس از اکسترکت کردن فایل bin مودم با چه نرم افزاری میشه دوباره فایل ها رو ریپک کرد آیا balong این قابلیت رو داره؟ ( البته بدون دستور تو ترمینال لینوکس)
فریمور ویرایش شده 196 ایرانسلامکانات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] + امکانات اضافه شده در عکس های زیر :
در کل این نسخه با این تغییرات فکر نکنم چیزی کم داشته باشه و خیلی عالی هست تنها مشکل این نسخه و در کل ورژن 196 اورجینال ایرانسل پشتیبانی نکردن از باند 800 LTE هست .
لینک دانلود :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا قوت.واقعا خسته نباشید جناب صابر خان:n12::n12:
اول از همه تشکر از آقا صابر و حسین جان که همه مدیون زحمات اونها هستیم
مودم من ایرانسل با فریمور 196 بود
از طریق آموزشی که حسین آقا گذاشته بود (ورژن سوم ویرایش شده و اسکریپ دوم خود حسین جان) مودم رو آنلاک کردم بعد فریمور ویرایش شده ایرانسل196 که آقا صابر زحمتش رو کشیدن دوباره از طریق یو اس بی نصب کردم و همه چی اوکی شد
ضمنا دوستان موقع اجرای اسکریپ مودم از طریق کابل لن به پی سی وصل بود و جواب داد(نمیدونم خوش شانسی من بود یا برا همه جواب بده)
برای آنلاک و شناختن راحت مودم در پی سی از ویندوز 7 استفاده کردم که بدون کوچکترین مشکل و نصب برنامه اضافه سریع پی سی مودم رو شناخت
بازم از زحمات و راهنمایی های آقا صابر و حسین جان تشکر میکنم و از خدا میخوام که تو زندگی کمکتون کنه که تو این وضع خراب اقتصادی بدون کوچکترین چشم داشتی به همه کمک میکنن
خدا خیرتون بده
سلام صابر جان عزیز . خسته نباشینقل قول:
من ویراش 196 ایرانسل که توسط خودتون مود شده رو نصب کردم الان برای نصب این ویرایش جدید باید دوباره با لود و یو اس بی اقدام کنم یا با لوکال خود مودم میشه؟
یه پیشنهادی هم دارم
ورژنهای مود شدت رو که تغییرات دادی ورژن بندی کن مثلا modv1 - modv2 با تایخ ویرایش چون ارزش کارتون خیلی بالاست ممنونم
سلام اقا صابر من مودم ایرانسل رو انلاک کردم با مولتی کست فریمور اصلی ایرانسل رو زدم روش و حالا میخام این ورژن ویراش شده تورو بزنم با مولتی کست و وب نشد
با لودر هم میزنم اینجوری میزنه و چراغ های مودم روشن نمیشه . راهی دیگه ای نیس که این ورژن تورو بزنم ؟
یا یه اموزش تصویری از فلش زدن با لودر بدی ممنون میشم
بله با لودر و کابل یو اس بی باید انتقال بدید .نقل قول:
سلام آقا وقت بخیر من یک مودم tf i60 خریداری کردم سرعت هم آیا افزایش پیدا می کنه بعد انلاک و سیم کارت های خودش چی مثل ثابت پشتیبانی می کنه ؟
سلام آقا صابرنقل قول:
خیلی ممنونم بابت زحماتی که در خصوص نرم افزار کشیدید
من یک مشکل رو متوجه شدم
وقتی بک پروفایل جدید می سازید و IP Type رو روی IPV4 & IPV6 قرار میدید فقط IPV4 انتخاب میشه
حتی وقتی تنظیمات روی دیفالت خودش هستش باز هم IPV4 انتخاب شده ، در تصاویری هم که قراردادید این موضوع قابل مشاهده هستش
در قسمت Device Information هم WAN و DNS IPV6 adress رو Unknown زده
خواستم خدمتتون اعلام کنم اگر وقتش رو داشتید یه بررسی مجدد روی این موضوع داشته باشید
این مشکل بر طرف شده اگر امکان دادن DNS IPV6 به صورت دستی قعال بشه عالیه میشه
سلام مجدد
آقا صابر در خصوص موردی که قبلا بحث شده بود و نظر بر این بود که IPV6 توی ایران اصلا فعال نیست و ارتباطات بر پایه IPV4 هستش خواستم تست زیر رو ملاحظه بفرمایید
تستی هستش که خود بر پایه ویرایش اول شما انجام دادم با سیم کارت ایرانسل که IPV6 رو میشد روش فعال کرد ، ضمنا مورد دیگری که خیلی مشهود بود پینگ گوگل ( 8.8.8.8 ) با فعال بود IPV6 حداقل 20 میلی ثانیه بهتر بود
خواستم استدعا کنم اگر امکانش هست دوباره بررسی کنید تا مشکل فعال سازی IPV6 در ویرایش دوم بر طرف بشه
حتی اگر امکان فعال سازی DSN Server برای IPV6 هم محیا باشه فوق العاده میشه چون DNS server که پیش فرض روش هست فقط برای سیم کارت های ایرانسل جواب میده
با تشکر
نقل قول:به علت باگ در قسمت ipv6 این فریمور و رفع نشدن اون دوستان از این فریمور که پایین لینک دادم استفاده کنند . همین فریمور ایرانسل و با همین امکانات هستش فقط وب یو ای رو کامل به هواوی تغییر دادم و قسمت dns رو حذف کردم و با استفاده از این اموزش میتونید در صورت نیاز گزینه dns رو فعال و ویرایش کنید . آموزش با فریمور 195 تهیه شده ولی در مورد این فریمور هم صدق میکند . برای ورود به قسمت ویرایش از روی کیبورد دکمه های : ctrl+shift+i رو فشار دهید . موفق باشید .نقل قول:
لینک فریمور پیشنهادی نسخه 196 ایرانسل با وب یو ای هواوی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فیلم آموزش با حجم 11 مگابایت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فیلم اموزشی افزایش پهنای باند وای فای از 20mhz به 40mhz
بعد از اعمال مودم رو یکبار ری استارت کنید .
سلام صابر خاننقل قول:
بی نهایت از وقتی که برای رفع مشکلات میگزارید سپاس گزارم
استاد در خصوص تغییر DNS Server IPV6 هنوز توفیقی حاصل نشده ؟؟
صابر خان نمیشه با همین کلک بذاریم روی ۸۰ مگاهرتز؟نقل قول:
االان رویه فریمور 195 های وب هم امتحان کردم با سیم کارت همراه اول ولی اصلا همراه اول ipv6 ارائه نمیده و فقط رو ipv4 هست . رو فریمور 196 ایرانسل هم تست زدم همینطوره و با اموزشی که دادم راحت میتونید dns رو هم برای ipv6 و هم برای ipv4 فعال کنید . فقط کافیه اپراتور و سیم کارت از ipv6 پشتیبانی که به عکس ها دقت کنید .نقل قول:
همونطور که میبینید به درستی در قسمت پروفایل برای همراه اول پروتوکل ipv6 انتخاب و اعمال شده و حتی dns هم براش ست شده . ولی نگاه کنید به عکس شماره 4 میبینید اینترنت برقرار نمیشه و میگه با خدمات دهنده خودتون تماس بگیرید .
فکر نکنم بشه چون این مودم نهایتا 40mhz رو میتونه ساپورت کنه و عدد 80 بی فایده خواهد بود و اصلا تاثیری نخواهد داشت .نقل قول:
سلام استادنقل قول:
بله کاملا درست میفرمایید همراه اول IPV6 رو پشتیبانی نمیکنه و فعلا فقط تا جایی که متوجه شدم ایرانسل و مبین نت هستش
بله به لطف شما در ویرایش جدید مشکل انتخاب IPV6 حل شده و از جهت مشکلی نیست ولی من شاید سوالم رو بد مطرح کردم
سوالی که من دارم این هستش که برای IPV6 یک DNS به صورت پیش فرض ( مثل IPV4 ) روی مودم نصب هستش ، آیا امکانش هست که بشه اوون DNS رو عوض کردم و DNS سرور گوگل برای IPV6 رو بهش داد ؟؟
IPV6 DNS 1 : 2001:4860:4860:8888
IPV6 DNS 2 : 2001:4860:4860:8844
با تشکر
بله الان متوجه شدم و فریمور رو زیر و رو کردم خبری از این گزینه برای فعال سازی یا شخصی سازی نیست .نقل قول:
سلام
آقا صابر در حال حاضر آخرین فریموری که به درد tfi60 ایرانسل میخوره چیه ؟ اینقدر ماشالا فریمور دادید که نمیدونیم کدوم خوب و بهتره
یه پیشنهاد هم داشتم : کاشکی بیایید یه صفحه txt به عنوان changelog درست کنید و هر موقع فریمور جدیدی زحمت میکشید ارائه می کنید در آن changelog به همراه ویرایش های انجام شده وارد نمایید.
ممنون
این لینک همون فریمور ایرانسل نسخه 196 با ظاهر هواوی و با تمامی امکانات همه نسخه های قبلی هست و تکمیل ترین و جدید ترین هستش .نقل قول:
سلام
اقا صابر من میام که لودر رو اجرا کنم ابن ارور رو میده
با این که ویرایش سوم اقا حسین رو نصب کردم خبری از این ارور نبود
At line:1 char:30
+ "Huawei USB Safe Loader.exe" -p4 usbsafe-b612.bin
+ ~~
Unexpected token '-p' in expression or statement.
At line:1 char:32
+ ~
Unexpected token '4' in expression or statement.
At line:1 char:34
+ ~~~~~~~~~~~~~~~~
Unexpected token 'usbsafe-b612.bin' in expression or statement.
+ CategoryInfo : ParserError: (:) [], ParentContainsErrorRecordException
+ FullyQualifiedErrorId : UnexpectedToken
از این لودر اماده دارای اسکریپت استفاده کنید فقط بعد اجرای اسکریپت ازتون میخواد پورت صحیح رو وارد کنید که باید به دیوایس منیجر رفته و شماره پورت رو نگاه کنید و وارد کنید . تمامنقل قول:
دانلود لودر : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان و عزیزانی که این رام رو در اختیار بقیه قرار میدن :
عرضم به حضور که رام جدید رو دانلود کردم و با لودر و درایور که از قبل موقع انلاک داشتم تلفیق کردم و رام رو نصب کردم
5جی پلاس روی tdd فعال شد و تا چند دقیقه پیش که نهایت 30 مگ این ساعات سرعت میگرفتم تا نزدیک 60 مگ سرعت رفت بالا
در ضمن ipv6 هم فعال شده
منظورتون فورجی پلاسه؟نقل قول:
چون 5 جی اصلا نداریم تو ایران فعلا و این مودم هم پشتیبانی نمیکنه
5G ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :n04::n04::n04::n04::n04::n04::n04:نقل قول:
ای وای ببخشید :n02:
ای نامرد ! من 4.5 نوشتم ! درست تایپ نشده گویا:n02::n02::n02:
====
دوستان با همین فریمور جدید 196 روی تی دی میزنه 4.5
ولی الان با سیم کارت رایتل که انداختم نمیره رو 4.5!!!
این باند 3 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم باند 7 :
تجمیع بشه ینی باید بالای 100 مگ سرعت بگیرم ! ولی نمیشه ک :|
با گوشی پریشب 140 مگ سرعت میداد
=============
اینم با تی دی ایرانسل که میزنه 4 جی پلاس :
الان مطمئنم که اونی که میزنه فیکه کاملا ! :n02:
تو پست قبلیم سرعت رف نزدیک 60 مگ تو اون ساعت من تعجب کردم ! وگرنه سرعت های نزدیک اون رو با فریمور قبلی هم داشتم
دوستان برا همه اینجوریه ؟ خوب اگه اینجوری فیک باشه چه لزومی برا لحیم کردن دوباره و اپدیت هستش؟ همون 195 خوب که ! با مولتی کاست هم میشه نصبش کرد
من به tdd دسترسی ندارم تا نظر بدم ولی از نظر fdd فریمور 196 و 195 فرقی باهم ندارن و تفاوت سرعت دریافتی دوستان فقط به خاطر مطلوب بودن اینترنت منطقه زندگی اونها هست . درسته این مودم فقط یک باند رو در قسمت device information نشان میده و هر کاری میکنیم با برنامه lte watch نمیره رو حالت تجمیع دو باند ولی من با دو تا مودم : fd-m60 - ca60 تست زدم از نظر سرعت دریافتی این مودم با اینکه نشون نمیده به شبکه 4G+ وصل شده یا نه و هر کاری میکنیم نمیره رو این حالت باز سرعتی برابر با این مودم ها که در حال کار و اتصال به شبکه 4G+ هستن و علامت هم ظاهر میشه دریافت میکنه و اصلا با مودم هایی مثل سری E5577 یا E3372 یا غیره ...... قابل قیاس نیست . البته زمانی به این واقعیت پی می برید که اینترنت منطقه شما و دکل های اون درست خدمات میدن و نه اینکه در بعضی مناطق سرعت دریافتی 4G بیشتر از 4G+ هست .نقل قول:
من مودم کت 6 ندارم مثل m60
ولی با گوشی کت 9 چند شب پیش با 4جی رایتل 140 مگ سرعت میگرفتم ! در حالیکه با مودم سرعت ها همون بود ولی تجمیع نمیشد ! و سرعت تک باند میداد
اینم از تی دی الان !
اینم با دانلود منیجر که همیشه همین سرعت رو میده :
سلام من مودم لاک ایرانسل ۱۹۶ دارم و خیلی جاها تست کردم و بهترین با سیم کارت تی دی ۶۱ بود و علامت + هم اومد عکسش هم گرفتم فقط نمیدونم چه جور اپلود کنم
جناب صابر عزیز تشکر زحمتی که میکشی باید عرض کنم که من از فریمور شما استفاده کردم متاسفانه تجمیع نمیکنه و سرعت معمولی است ولی طبق عکس زیر یکی از دوستان مودم خود رو برا جناب سیکرت عزیز ارسال کرده بود که آخرین فریمور با تغییرات انجام بده که بعد تست واقعا سرعت دو برابر داشت ما تا سرعت 12 مگ دانلود کردیم ولی همزمان با یک سیم کارت از یک سایت همان فایل مشابح رام شما 7 الی 8 بود نهایت تو این عکس مشخصه ورژن رام اورجینال است و از مدلش مشخصه های ب هم روش است.نقل قول:
سلام دوستان بعد از اپدیت مودم و جدا کردن سیم ها اومدم با دستمال کاغذی روی برد رو پاک کنم و این قطعه کنده شد
میخواستم بدونم اسم این قطعه چیه؟ کارش توی اون قسمت برد چی هست؟ از کجا باید تهیه کرد؟قیمتش چند؟و چسبوندنش کار کیه؟
خیلی ممنونم
uupload.ir/files/w1j_screenshot_(1)_li.jpg
به اونها میگن خازن ریز ولتاژ پایین ببرید پیش تعمیرکار لوازم الکترونیکی . اینها جز smd ها محسوب میشن و توسط دستگاه مونتاژ smd بر روی برد جایگذاری میشن .نقل قول:
سلام برای مودم ca60 فریمور یا آنلاک یا بروزرسانی هست؟
از همین فریمور بر روی مودم بنده نیز دوست خوبمون آقای محمد حسین نژاد ( مستر سکریت ) زدن و تست هم کرده ام ولی هیچ فرقی با فریمور 195 مود شده و ویرایش شده اقای حسین موسوی در سایت نداشت و عملکرد یکسان بود و باز هیچ نشانه ای از تجمیع در هیچ جای مودم اشکار نبود .نقل قول:
فریمور 196 ایرانسل + WEBUI مودم B618فریمور و لودر به صورت فایل اجرایی EXE بدون نیاز به وارد کردن شماره پورت - مورد توجه دوستانی که دنبال فریمور و لودر راحت بودند :n02:
سرعت و انتن دهی برابر با 196 ایرانسل
بدون نیاز به از برق کشیدن مودم و دوباره به برق زدن بعد اتمام فلش فریمور :n04:
اسکریپت بردن مودم به حالت بوت مود بدون نیاز به گرفتن اتصال کوتاه و در حالت روشن و کارکرد مودم ( البته باید فریموری که روی مودم هست دارای ADB باشد ) :n01:
--------------------------------------------------------------------
سازگاری کامل WEBUI با فریمور 196 ویرایش شده ایرانسل
قابلیت TELNET ADB فعال هست .
قابلیت انتخاب باندها ( باندهایی که توسط این مودم و این فریمور 196 ایرانسل پشتیبانی نمیشوند طبیعتا قابل انتخاب هم نیستند )
سازگاری کامل با FDD و TDD
زبان فارسی و عربی
قابلیت گرفتن بک اپ از تنظیمات مودم و بازگردانی تنظیمات .
و امکاناتی که در عکس میبینید .
دانلود فریمور :
دانلود لودر :
دانلود اسکریپت بردن مودم به حالت بوت مود بدون اتصال دادن دو نقطه :
----------------------------------------------------------------------------------
بروزرسانی در تاریخ : 2019/03/10
اصلاح مشکل نمایش نام اپراتور مبین نت
================================================== =
[QUOTE=saber73;9101914]فریمور 196 ایرانسل + WEBUI مودم B618فریمور و لودر به صورت فایل اجرایی EXE بدون نیاز به وارد کردن شماره پورت - مورد توجه دوستانی که دنبال فریمور و لودر راحت بودند :n02:
سرعت و انتن دهی برابر با 196 ایرانسل
بدون نیاز به از برق کشیدن مودم و دوباره به برق زدن بعد اتمام فلش فریمور :n04:
اسکریپت بردن مودم به حالت بوت مود بدون نیاز به گرفتن اتصال کوتاه و در حالت روشن و کارکرد مودم ( البته باید فریموری که روی مودم هست دارای ADB باشد ) :n01:
--------------------------------------------------------------------
سازگاری کامل WEBUI با فریمور 196 ویرایش شده ایرانسل
قابلیت TELNET ADB فعال هست .
قابلیت انتخاب باندها ( باندهایی که توسط این مودم و این فریمور 196 ایرانسل پشتیبانی نمیشوند طبیعتا قابل انتخاب هم نیستند )
سازگاری کامل با FDD و TDD
زبان فارسی و عربی
قابلیت گرفتن بک اپ از تنظیمات مودم و بازگردانی تنظیمات .
و امکاناتی که در عکس میبینید .
دانلود فریمور :
دانلود لودر :
دانلود اسکریپت بردن مودم به حالت بوت مود بدون اتصال دادن دو نقطه :
================================================== =
/QUOTE]
مهندس جان ی سوال ایا تگر بصورت اسکریپت به بوت نرفت میشه با اتصال کوتاه دستی انجامش داده یا نه