سلام کسی رو این مودم کار نکرده و آموزشی هم وجود نداره .نقل قول:
Printable View
سلام کسی رو این مودم کار نکرده و آموزشی هم وجود نداره .نقل قول:
لینک فریمور مودم های وب hhb2338-168i هست کسی می تونه آنلاکش کنه؟
https://
.hiweb
.ir/docs/default-source/drivers-and-manuals/firmware_hhbinddor_v12346f92a9739c162dc8bf8ff0000f b5c55.zip
موردی یافت نشدنقل قول:
سلام فریمور مودمهای های وب رو میتونید از اینجا دانلود کنیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که فریمور مودم دوستمون hhb indoor firmware-v123 هستش
پسورد فایل هم: hiweb
منم دنبال انلاک همین مودم بودم ک متاسفانه هیچ راهی نیافتم
سلام
فریمور ویرایش شده رو چطوری میتونم رایت کنم روو مودم
e5377
OpenWrt
نمیشه کامل زد ولی پکیج هاشو میشه زد
سلام.ببخشید دوستان. یعنی نمیشه این webui رو که فرمتش هم exe هستش رو توی خود ویندوز با برنامه ای ویرایش کرد؟
خیر. حتما با لینوکس انجام میشهنقل قول:
دوست عزیز راهی هست مودم فضای بازش رو آنلاک کرد ؟نقل قول:
واقعا مودم رو مخیه hhb2338-168 O
دوست عزیز راهی هست مودم فضای بازش رو آنلاک کرد ؟نقل قول:
واقعا مودم رو مخیه hhb2338-168 O
سلام دوست عزیز فریموری این مودم hhbهم نسخه رومیزی وهم فضای بازش که در ایران هست ودرسایت های وب دانلود میکنید که دوستان در تایپک گذاشتن این ..نسخه فریمور نیست ..اینا ایرانیا میگن فریمور ...این نرم افزار اپدیت مودم هست در رابطه با تغیرات شبکه ای
دوستان برای انلاک باید فریمور اصلی باشه...وفریمر اصلی hhbرا سازنده اش لو نمیده ...چرد چون باخیلی شرکت ها مثل hiwebقراداد داشت وهمکاری داشتن و حقوق شرکتا محفوظ
من با سایت hhbارتباط داشتم حتی متاسفانه فریمور اصلی رو نمیدن اگه بدن که میشه همه کاربا این مودم کرد
سلام نمیشه فریمور رو از خود مودم بیرون کشید؟
سلام راهی نداره
خیلی مخ میخواد تا این کارو انجام بده چون بحث این فریمور اصلی گیر نمیاد ماه فقط اپدیتش داریم فایل فریمور اصلی که لو نمیره چون انلاک میشه اگه رایت کنن وشرکت ها اعتراض مکیکنن
انلاک مودمش نیاز به فریمور نداره من میشناسم یه نفرو بدون فریمور انلاک میکنهنقل قول:
معرفی کنین استفاده ببریم :)نقل قول:
این که چطوری میشه بدون فریمور اصلی باند عوض کرد جالبه : ))
منظورتون از باند چیه؟ انلاک فقط محددودیت سیم کارت برداشته میشه ربطی به باند نداره باندای قابل پشتیبانیش سخت افزاریه ربطیبه نرم افزار ندارهنقل قول:
باند مودم بصورت پیش فرض روی باند 20 قفل شده.نقل قول:
تنها اپراتوری که با این باند کار میکنه فعلا های وب ( تا اونجایی که من اطلاع دارم )
خود مودم از باند های 3 / 7 / 20 / 31 پشتیبانی میکنه
برای سویئچ از رو باند 20 به باند های 3 و 7 ( ایرانسل همراه اول ) به فریمور با این قابلیت نیازه !
حالا شما میگین نرم افزار ربط نداره ! اوکی
اون نفر رو معرفی کنین ما هم استفاده ببریم
سلام دوست عزیز شما طبق چه مدرکی میگید این مودم از باند 31/20/7/3 پشتیبانی میکنه؟نقل قول:
من که از کسی پرسیدم گفتن که فقط باند 1 و 20 رو ساپورت میکنه
اینم عکس کارتن مودم که مشخصه
کد:https://drive.google.com/file/d/1bZopyG-pq-i8PFeJrlkMdCNsQh575e1R/view?usp=sharing
دوست عزیز حرف شما کاملا درسته ممنون از یاد آوریتوننقل قول:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
صرفا دنبال شخصی میگردم که بتونه مودم رو آنلاک کنه
سلام مودم رو میزی hhb دارم هنوز هیچ راهی پیدا نشده انلاکش کنیم؟ می خواک سیم کارت دیپه روش بزارم
سلام
هر کسی میتونه فایل ها رو به من بده چون لینک دانلود کار نمیکنه
سلام راهی هست فریمور مودم و روتر رو به صورت سفارشی تغیر داد ؟
میخوام تنظیمات منو و کلیدها رو فارسی کنم
سلام. ببخشید از طریق همین روش و ویرایش فایل های فریمور با پسوند bin نمیشه یه فکری به حال مودم lh92 کرد. چون بعد از به روزرسانی دیگه نمیشه آنلاکش کرد با همون فایل فریمور قبلی. لطفا کسی از دوستان و اساتید این متن رو خونده اگر پاسخی داره ممنون میشم جواب اساتید رو بدونم
سلامدر مورد ویرایش فریم ور مودم کمک میخوام
سلام کسی هست فایل فریمور بفرستم ویرایش کنه؟ برای مودم huawei b818-263