نقل قول:
با سلام اولا که من از شما سوالی نپرسیدم که جواب منو دادید دوستمون ازتون سوال پرسیدن ولی از اونجایی که شما جواب درستی برای سوالش نداشتی ترجیح دادی حاشیه درست کنی و جواب من که هیچ سوالی ازتون نپرسیدم رو بدید من خدمتتون عرض کن که اصلا اون عکسی که گذاشتید توجه من رو جلب ننکرد که بخوام راجبش باهات صجبت کنم به این کارای بی سر و تهت دیگه عادت کردم
مورد دوم اینکه اگرشما واقعا هدفت کمک وبحث درباره مودم هست بهتره یا عکس نذاری یا وقتی عکس میذاری توضیح کامل بدی که انقدر باعث پست های اضافه که هبچی از توشون در میاد نشه
مورد آخر هم تا وقتی به بچه ها توضیح ندادی هر کاری انجام دادی برا خودت انجام دادی و بازم البته دمت گرم من منکر کارهایی که ممکنه کرده باشی و ما ندونیم نمیشم فقط این مسیری که میری زیاد جالب نیست
در ضمن لطفا این حاشیه ادامه پیدا نکنه نیاز نیست جواب منو بدی جواب دوستان رو بده
دوست گرامی از شما سوال نپرسیده شده بود که جواد دادید و جواب دادن شما به نوعی انگار از طرف بنده جواب دادید!
"از اونجایی که شما جواب درستی برای سوالش نداشتی"
سوال انقدر سخت نبود که بنده جواب درست را ندانم اگرچه جوابش را در پست های قبل داده ام
"توجه من رو جلب ننکرد که بخوام راجبش باهات صجبت کنم به این کارای بی سر و تهت دیگه عادت کردم"
بنده اصلا برای افرادی مثل جنابعالی زحمت نمیکشم هیچ ، سعی هم نمیکنم جواب بدم. کسی هم برای جلب توجه شما نه کاری میکند و نه منتظر تشکر و تشویق از جانب شماست
"مورد دوم اینکه اگرشما واقعا هدفت کمک وبحث درباره مودم هست بهتره یا عکس نذاری یا وقتی عکس میذاری توضیح کامل بدی که انقدر باعث پست های اضافه که هبچی از توشون در میاد نشه"
شما مقام و جایگاهی در این سایت ندارد که مثل یک مدیر بخش یا انجمن اینگونه صحبت میکنید و همانند دیگران یک کاربر عادی و معمولی هستید
" مورد آخر هم تا وقتی به بچه ها توضیح ندادی هر کاری انجام دادی برا خودت انجام دادی "
هر وقت شما در مورد این پست و روش وکار توضیح دادید
(
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
) انوقت از دیگران مطالبه داشته باشید!!
"و بازم البته دمت گرم من منکر کارهایی که ممکنه کرده باشی و ما ندونیم نمیشم فقط این مسیری که میری زیاد جالب نیست"
تشکر.این راه درست ترین راه است. دلیلش را هم برای دیگران پشت تلفن عرض شد
"در ضمن لطفا این حاشیه ادامه پیدا نکنه نیاز نیست جواب منو بدی جواب دوستان رو بده" بحث توسط شما شروع شد و توسط شما خاتمه پیدا میکند
ارزوی موفقیت برای بچه های انجمن