دوستان. یه انتن 4G با گیرندگی بالا برا این مدل TF i60 سراغ داریدکسی تست کرده؟؟ جایی ک من هستم بزور یه چراغ انتنش برا tdd ایرانسل روشن میشه?
Printable View
دوستان. یه انتن 4G با گیرندگی بالا برا این مدل TF i60 سراغ داریدکسی تست کرده؟؟ جایی ک من هستم بزور یه چراغ انتنش برا tdd ایرانسل روشن میشه?
این نسخه 192 ایرانسل هست که جلوی اپدیتش بسته شده تا اپدیت نشه . چون احتمال داره فردا ایرانسل هم اقدام به اپدیت مودم بکنه و مودم رو قفل کنه مثل مبین نت . این ورژن تقریبا ورژن کاملی هست دقیقا برابر با همون ورژن 196 یا همون 195 داخل سایت هست و فقط نسبت به ورژن 196 ایرانسل گزینه volte رو نداره . اگر مودمتون انلاک هست مشکلی نیست راحت میتونید از طریق یو اس بی و بوت لودر این ورژن رو به مودم انتقال دهید ولی انلاک نباشه باید یک بار مودم رو با ورژن 195 ویرایش سوم موجود در سایت اپدیت کنید و با اسکریپت انلاک همون ورژن مودم رو انلاک کنید و بعد این ورژن رو استفاده کنید .نقل قول:
مودم فضای باز دارای دو خروجی و از نوع مایو تهیه کنید . کمی قیمت بالای دارن ولی باعث تقویت سیگنال میشه اونم فقط رو شبکه fdd . داخل اینترنت جستجو کنید زیاده .نقل قول:
سلام اگر امکانش هست فایل و نحوه کارو برا من بفرستید با تشکر آیا با فلش کردن برطرف نمیشه یا اپگرید جهانی زدن
- - - Updated - - -
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
دوستان تازه وارد خیلی بو حوصله شدن این طور نیست ؟ :n13: یه کمی تو انجمن بگردید و تاپیک ها رو مطالعه کنید و اگر فایلی پاک شده بود یا در دسترس نبود درخواست بدید نه اینکه بدون هیچ گشتنی زود بیاید یه درخواست بدید و بعدا شروع کنید به سوال کردننقل قول:
[QUOTE=saber73;9091955]الان رفتم رو ورژن 196 ایرانسل با اینکه تجمیع انجام میشه و سرعت بالایی میده ولی خبری از علامت + نیست تست شده با سیم کارت
داداش اون فایلی که در عکس اول در حال دانلوده
فریمور ورژن : B612_UPDATE_11.195.01.01.131
امکانات:
ipv6
volte
voip
fdd-tdd
sms
ussd
tr069
ca -mimo( به صورت پیش فرض فعال و نهایت سرعت توسط مودم دریافت میشود دقیقا برابر ورژن 196 ایرانسل )
جلوی اپدیت هم بسته شده
------------------------------------
ای پی ورود به مودم : 192.168.8.1
مرسی دمت گرم.ولی اگه میشه adb وtlnet بهش اضافه کنی خیلی عالی میشهنقل قول:
اموزش رو اقای بلوچی قرار دادن دارم روش کار میکنم فعلا نتونستم جواب بگیرم بشه عالی میشه .نقل قول:
سلام و درود. خدا قوتنقل قول:
برتری این فریمور نسبت به ویرایش سوم جناب حسین چیه؟
سلام میشه با مالتی کست ریخت ؟ اگه نه کدوم رام گلوبال این آپشن ها فعالهنقل قول:
خیر فقط از طریق یو اس بی و لودر . تمامی این فریمورها اپراتوری هستند . فریمورهای گلوبال هیچ امکانات فعالی ندارن .نقل قول:
سلام.این مودمو خواستم آنلاک کنم مودم دیگه روشن نمیشه.جایی رو سراغ نداری که بشه این مودمو درستش کنم؟نقل قول:
نقل قول:
من درست میکنم !
نقل قول:
سلام.این قسمتو من اشتباهی با پیچ گوشی به هم وصل کردم دیگه مودم روشن نشد.به نظرتون مودم سوخته؟میشه درستش کرد؟
چرا مگر کجا رو دستکاری کرد ؟ این همه کاربر با یک بار توضیحات داخل فروم راحت انلاک کردن . حتی قبلا هم سر رشته ای از الکترونیک و برق تداشتن و مودم هم قبلا انلاک نکردن . کجا تشریف دارید ؟نقل قول:
سیم یو اس بی لحیم هست ؟ یک بار درست پین ها رو اتصال بدید و لودر رو لود کنید ببنید مودم بالا میاد همون عملیات انلاک قسمت لودر .نقل قول:
سلام خسته نباشید
برای انلاک مودم ایرانسل Tf-I60
لطف کنید فایل های لازم رو برام بفرستید
ممنون
داخل انجمن رو حتما یه نگاهی بیندازید و اونجا همه چی موجود هست .نقل قول:
مگه این قسمت رو نباید برای شناسایی اتصال کوتاه داد چرا بسوزه چون من هنوز تست نکردم.:n17:نقل قول:
متاسفانه مودم دیگه روشن نمیشه.احتمالا کابل یو اس بی مشکل داشته که باعث خرابی مودم شده؟نقل قول:
نه مشکل از این قسمت نبوده...حواستون باشه اون کابل یو اس بی رو درست لحیم کنید تا مثل من مودمتون خراب نشهنقل قول:
نقل قول:
به نظرتون این قسمت میتونه باعث خرابی مودم بشه؟
آداپتور مودمو به برق زدم بعد از 15 دقیقه خودش روشن شد
شانس آوردم خودش درست شد
خداروشکر :n12:نقل قول:
:n19::n20::n40::n12:نقل قول:
نه! بورد این مودم کیفیت خوبی داره! ده بار من لحیم کردم و باز کردم چیزیش نشده!نقل قول:
درسته داداش مودم من خدا رو شکر درست شد :n12:نقل قول:
یکبار کابل یو اس بی رو لحیم کن و بزار باشه چرا هی باز میکنی و میبندی ؟نقل قول:
آره پس واقعا" شانس آوردی چون مودم خراب بشه سخت درست میشه من خودم دو تا مودم ADSL تی پی لینک ساده 8817 دارم یکیش آداپتور 9 ولت یک مودم بی سیم رو یک بار اشتباهی وصل شد آداپتور خودش 6ولت بود دیگه خراب شد روشن میشه ولی چراغ ADSL روشن نمیشه اون یکی هم یک قطعه کوچیک فلزی مثل کپسول که دوتا پایه داشت خراب شد اسمش یادم نیست هر جایی بردم نتونستن درست کنن نمایندگی تعمیراتش هم بردم گفتن اگه ضمانت داشته باشه ما فقط عوض میکنیم قطعه نو برای تمعیرات نداریم مگر اینکه از روی مودم دیگر باز کنیم اینا هم ظمانتش تموم شده بود کلا فکر کنم همه مودمها خراب بشه تو نمایندگی فقط عوض میکنن قطعات نو برای تعمیر در اختیار ندارن. و بخاطر همین باید مرافب باشیم مشکلی پیش نیاد. مخصوصا این گونه مودم های سیم کارت خور که قیمت بالایی داره.. همین الان یک مودم بی سیم 9851 تی پی لینک دارم کار میکنه ولی وقتی زیاد روشن باشه بعضی وقتها یک صداهای تیک تیک میکنه فکر کنم اگر یک روز از کار افتاد به سرنوشت اون دوتای دیگه دچار میشه. فکر کنم این مدل مودم ها عمر مفیدشون به اندازه همون 3 سال گارانتی تعویضشون هست بعد از این مدت اجتمال خراب شدنشون بالاست. وباید به فکر یک مودم جدید بود.نقل قول:
:thumbsup::26::42:
اتفاقا یه کابل otg خراب داشتم لحیم کردم بهش! روش رو هم چسب تفنگی زدم که تکون نخوره. هر سری کابل usb معمولی میزنم بهش! سریع و راحت! اون باز و بسته کردنا واسه اوایل بود و اینکه نمیتونستم کابل رو جا بدم تو قابش! و قاب باز هم حال نمیکردم باشه.نقل قول:
نمایندگی هووایی بیاد اینجا اینارو ببینه چی میخاد بگه :n02::n02:
احتمالا در وسایلشون منبعد یه کابل یو اس بی مادگی هم بذارن:n02:
اتفاقا سوکت مادگی داشتم. خواستم از پشت مودم رو سوراخ کنم بزنم بیرون، خیلی تر و تمیز. بعد یادم اومد اتصال کوتاه نیازه و بالاخره باید باز بشه.نقل قول:
اینجوری واقعا کارم راحت تر شده. یه پیچ گوشتی و کابل USB معمولی لازمه فقط:n39:
از کابل یو اس بی یا همون کابل otg بلند استفاده میکردی و از قسمت انتن میدادی بیرون و برا اتصال دو پین هم اینطوری انجام میدادی و یک بار برای همیشه پشت مودم رو میبستی و دیگه باز نمیکردی .نقل قول:
سلام متاسفانه نمی تونم پیام خصوصی بدم
یکی از دوستان برام فایل انلاک را ارسال کردن ولی به یک مشکلی خوردم
همه چیز انجام شده ولی فایل انلاک را قبول نمی کنه
سیم کارت را می گزارم سیم کارت را نمی بینه و نمی تونم مراحل را از ابتدا انجام بدم
ممنون
منظورتون اسکریپت انلاک هست . اگر اینه باید نسخه جدید رو دانلود کنید . اسکریپت قبلی جواب نمیده . نه اگر از روش قدیمی انلاک استفاده میکنید مراحل رو با توجه به راهنما انجام دهید و داخل راهنما گفته اگر برنامه اجرا نشد مشکل از کجاستنقل قول:
خیلی ممنون از پیام شما
امکانش هست لینک دانلود یا جایی که هستش را برای بنده ایمیل کنید یا اینجا به اشتراک بگذارید
سپاس گزار
فقط اگر مشکلی بود چطور می تونم کمک بگیرم از شما
خیلی پاس گزار
هنر نزد ایرانیان هست و بس:n19:نقل قول: