مقایسه موفقیتهای رونالدو در رقابتهای بین المللی
با فراتر از یک باشگاه در قرن ۲۱
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
مقایسه موفقیتهای رونالدو در رقابتهای بین المللی
با فراتر از یک باشگاه در قرن ۲۱
خدا این رونالدو فن ها که تا حالا سه تا تیم عوض کردن رو از فوتبال نگیره که مایه سرگرمی همه ان. اینجوری بخوای حساب کنی از بایرن، میلان، لیورپول، یوونتوس، یونایتد روی هم پر افتخار تره :n02:
یک هفته بعد از شکست لیورپول
در جریان دیدار دوستانه کرواسی-برزیل
Anfield
همین مارسلو نبود میگفت بازی با بارسلونا سخت است ... خیلی سخت است
کدوم بازی ؟ همونی که 3-0 باختن خخخخ
رئال مادرید به ناگلزمان سرمربی هوفنهایم پیشنهاد داده و این سرمربی رد کرده - بیلد آلمان
هیشکی حاضر نیست سوپر تیم زیدان رو تحویل بگیره چون نمیدونن قرارداد داورا برای سال بعد تمدید میشه یا نه :n02:
ببین کی از داوری حرف میزنه... : دینقل قول:
چون نمیدونن قرارداد داورا برای سال بعد تمدید میشه یا نه
یه جک خنده داره . :n02: Uefalona آخرین قهرمانیش بدون هیچ حرف و حدیثی بود و همرو 3 4 تا میزد . ولی یه تیمی همه قهرمانیاش زیر سواله بخاطر اینکه سوگلیه یوفاست . 2014 داوری 2016 داوری 2017 داوری 2018 داوری 2019 ...نقل قول:
:n09: ?! Uefalona !? Are you out of your mind
دکو، بازیکن سابق بارسلونا، پردهی جدیدی از یه حقیقت برداشته : دی
رایکارد خطاب به لاپورتا: بارسلونا به بزرگی باشگاههایی مثل رئال، لیورپول و آس میلان نیست. باشگاه هایی که پنج قهرمانی اروپایی دارن و بارسلونا فقط یکی.
دکو در خطاب به حرف رایکارد: he had a point
البته به لطف داور، کمی نزدیک شدن...
:n08: بیا ، بازیکن خودشون اینو گفته ببین دیگه چه خبر بوده و هستنقل قول:
تازه ترین فهرست با ارزش ترین بازیکنان جهان
1 - هری کین 201 میلیون یورو
2 - نیمار 195 میلیون یورو
3 - کیلین ام باپه 186 میلیون یورو
4 - لیونل مسی
5 - محمد صلاح
6 - دله الی
7 - کوین ده بروینه
8 - آنتوان گریزمن
9 - پائولو دیبالا
10 - روملو لوکاکو
CIES Football Observatory
رئال فن ها اون پایین بعد از شماره 20 میتونید آقای شش قدم رو پیدا کنید. تقصیر خودش نیست، نیمه نهایی و فینال یکی مثل الیور نبود پنالتی بگیره تا خودی نشون بده :n39:
یک جلسه محرومیت اضافه برای گواردیولا در چمپیونز لیگ
در دیدار برگشت مرحله یک چهارم نهایی چمپیونز لیگ، بعد از اینکه داور اسپانیایی بازی، متیو لاهوز، گل درست لروی سانه را مردود اعلام کرد، با واکنش شدید گواردیولا بعد از سوت پایان نیمه اول روبرو شد.
گواردیولا به دلیل این اعتراض از کنار زمین اخراج شد و اکنون یوفا یک جلسه محرومیت اضافه هم برای او در نظر گرفته و به این ترتیب، او در دو دیدار ابتدایی سیتی در رقابت های فصل آینده چمپیونز لیگ نمی تواند روی نیمکت تیمش بنشید.
همچنین یوفا باشگاه لیورپول را به دلیل رفتار هواداران در مرحله یک چهارم نهایی و نیمه دوم، در مجموع با جریمه 29 هزار یورویی روبرو کرد. یکی از دلایل این تصمیم، آسیب زدن طرفداران باشگاه مرسی ساید به اتوبوس باشگاه منچسترسیتی بود.
خدا وکیلی از خود شما میپرسم واقعا به نظرت هری کین ارزشش بالاتر از نیماره؟؟نقل قول:
داداش دیگه بقیشو نگم بهتره.اخه تعصب تا کجا
تیم پزشکی بیمارستان Massachusetts General در آمریکا تایید کرد کریوس دروازبان لیورپول در حین بازی مقابل رئال به خاطر ضربه ای که به سرش وارد شد، دچار صدمه مغزی (Concussion) شد.
از عوارض Concussion هم از دست دادن حواس، تعادل و رفلکس ها، تار شدن دید، همه چیز رو 2 تا 2 تا دیدن و ندیدن اشیاء است.
گل اول رئال دقیقا 3 دقیقه بعد از ضربه راموس به صورت کاریوس زده شد به شکلی که همه یادمونه. گل سوم رئال هم همینطور.
فیلمش رو هم قبلا در تاپیک گذاشتیم.
گرچه ما هم می دونیم همه اینها اتفاقی بوده و اصلا عمدی در کار نبوده و راموس آرنجش اونجا هیچ کاری نمی کرده و اصلا برخوردش با دروازبان وقتی توپ چندین متر اونطرف تر هست یه روال طبیعی فوتباله و توی هر بازی ده ها بار اتفاق می افته. شایدم قصد احوال پرسی داشته :n09:
جزپیات خبر رو میذارید؟نقل قول:
تیم پزشکی بیمارستان Massachusetts General در آمریکا تایید کرد کریوس دروازبان لیورپول در حین بازی مقابل رئال به خاطر ضربه ای که به سرش وارد شد، دچار صدمه مغزی (Concussion) شد.
چطور بعد حدود دو هفته گذشتن از بازی یه همچین چیزی رو میشه تایید کرد؟
لینک خبر رو گذاشتم. این هم خود سایت بیمارستان:نقل قول:
تست ها قبلا انجام شده، الان نتیجه رو اعلام کردن به عموم. حتی یک هفته بعد از بازی هم مشکل visual spatial dysfunction رو در بیمارستان داشته. این مشکلیه که باعث میشه شخص نتونه محل درست چیزهایی که می بینه رو تشخیص بده.
داداش ببخشید ولی جا داره یه نکته ریز رو یاداوری کنم.همین جناب کاریوس تو بازی رفت با رم ودر حالی که در سلامت کامل بود شوتی شبیه به شوت بیل روکه توسط بازیکن رم نواخته شد و اتفاقا شباهت زیادی هم به ضربه بیل داشت به مضحکترین شکل ممکن عکس للعکل نشون داد و با خوش شانسی محض توپ به تیر افقی برخورد کرد.فکر کنم منظورمورسوندم.موفق باشیدنقل قول:
یه آفرین بگیم به راموس. با اینکه اصلا نمیدید کاریوس کجا هست و چیکار داره میکنه، اینجور ضربه حرفهای ضد؟
بعضی بازیکنا رو جوری میزنن که یه بیناییشون رو موقتی از دست میدن، اما به باز ادامه میدن و حتی گل میزنن.
بعضیها هم ضعف خودشون رو گردن یه برخورد غیرعمد میندازن. البته ندیدم کاریوس بعد بازی گفته باشی من توپ رو دوتا میدیدم، یا احساس کردم بنزما ۵ متر با من فاصله داره...
خب بعد از احترام به سن بالای بوفون
احترام به پدر ( هاینکس )
داور
شانس
گل به خودی
سوتی دروازه بان
و ......
حالا نوبت دکل جدیده ( بیمارستان Massachusetts General ) :n09:
همینجوری ادامه پیدا کنه از رفتگرای محل و لبو فروشای کیو ( Kiev ) هم پست میزارن که آره ما در جریانیم اتفاقاتی قبل بازی در جریان بوده :n10:
پس کاریوس واسه همین اون گلا رو خورد ...
ببینید چطور با طرح و برنامه قبلی به هر قیمتی شده، تاکید میکنم به هر قیمتی شده نقشه های شوم خودشون و پیاده کردن...
واقعا چی بگیم دیگه؟ نه شما بگید چی بگیم دیگه؟
راموس واقعا ازش انتظار نداشتم ... اول رفت واسه کاریوس بعدش محمدصلاح...
اینا میتونه اتفاقی باشه؟ قطعا نه ... این مهره ها از قبل شناسایی شدن و به راموس ماموریت داده شده ...
قبلش په په وحشی این کارها رو انجام میداد
این استراتژی رئاله ... با همین روش ضد فوتبالی و خشن و زورگویی جامهاشون و بدست آوردن که اکثرش هم حقشون نبوده
اون پنج تای اولی رو هم که اسپانیاییها قبولش ندارن رو علاوه بر این روش با بازیکن دزدی و دوران کهن و بدور از شکوفایی و رسوایی رسانه ای و تسلط سیاسی و خلاصه در یک خفقان ظالمانه ،،،،،، تونستن بدست بیارن که هیچ ارزشی هم ندارن چون ناجوانمردانه بوده ،،، اینم از روشدن دستشون و روش هاشون در عصر رسانه ها که گواهیه بر رفتار و منش تاریخیشون ...
بخاطر فوتبال پاک و انسانیت بنده شخصا مدتی اینجا پست نخواهم گذاشت و امیدواریم در جام جهانی اینگنه مسائل پشت پرده یوفا رو نداشته باشیم.
خلوص کامل وجود نداره ولی خب خلوص بارسا بیشتره چون ما شما رو 3-0 بردیم اونم تو لیگ که همه تیم ها با هم بازی میکنن و معیار خیلی بهتری رو برای قهرمان مشخص میکنه نسبت به حذفی، مثلا رئال که از بارسا با توجه به شکست های مفتضح دهه اخیر بطرز مخوفی میترسه بدون برخورد با بارسا خیلی راحت میره فینال و اونجا هم با کمک راموس و په په و استاد شش قدم یجوری بالاخره بازی رو در میاره ...نقل قول:
حرف حساب اینه شمایی که مثل چی از ما میترسین فینالتون بدون بازی با ما ارزشی نداره و واسه همینه میگیم که عیارتون و ما مشخص میکنیم و به همین دلیل خلوص ما بیشتره چون بارسا با عیار بیشتر میزان سنجش عیار فوتبالی شماست نشون به این نشون که 3-0 شما رو بردیم و قبلا هم با نتایج درخشان شما رو مفلوک خود کرده ایم
در مورد محمدصلاح هم تا وقتی تو بازی بود لیورپول سوار بر رئال بود و داشت سواری میگرفت ولی با نقشه های شوم اتاق فکر شیطانی رئال توسط مهره دستنشانده شون زدن ناکارش کردن و همچنین کاریوس و بدین ترتیب " دسی موتور سرا" رو به صورت کامل نحس و نجس به سیستم آلودشون اضاف کردن تازه اونم جا نداشتن البته مشخصه با اون اسم طویل و مسخرش خخخخ
درسته نتنها فوتبال بلکه زندگی دستخوش اتفاقات خوش و ناخوشه ولی اونچیزی رو که ما میدیدیم برتری لیورپول بر رئال در حضور صلاح بود و البته اینجا بود که دستهای پلید وارد کار شد و اینجا دیگه نمیتونیم بگیم اتفاق بود بلکه اختیار شوم انسان نماها وارد کر شد و از حالت اتفاقی و غیر کنترلی خارجش کرد و روند برگشت خیلی از اتفاقات زندگی درسته خارج از کنترله و غیرمترقبه ست ولی انسان هم میتونه دخالت داشته باشه و روند و تغییر بده ...
شما تصور کن اگر با همون روند ادامه داشت احتمال برد لیورپول بالا بود خیلی بالاتر
در واقع قهرمان فینال محمد صلاح بور نه رئال یا لیورپول که با رفتن صلاح اونجور پنچر شد و ضد قهرمان فلسفه رئال توسط مهوه ناچیزی مثل سرخیو راموس
این حقیقت رو نباید نادیده گرفت که وقتی بادیدن یا شنیدن حقایق و واقعیات، انسان کنترل خودش و از دست بده و رو بیاره به روش های غیر انسانی و خشونت آمیز و از این طریق بخواد فکر و اندیشه پلید و نجس خودش و به کرسی بنشونه به قیمت بدست آوردن مقام های پوچ و بی ارزش ضد اخلاقی و مبادله انسانیت با هرچیز ،در واقع همچین انسان نمای متوحش نتنها هیچگونه فهم و درک انسانی نداره همون بهتر که در علوم زیست شناسی اون و همرده جانداران نا درک و متمایز از انسانها طبقه بندیش کنن و یکی از صفحاتش و با عکس و خصوصیات بهش اختصاص بدن در کنار بقیه!
درست مثل همین راموس!
اسکن سر کاریوس پس از فینال لیگ قهرمانان تایید کرد: وارد شدن ضربه به مغز ناشی از ضربه آرنج راموسنقل قول:
گویا کاریوس در دقایق پایانی از نیمه دوم فینال لیگ قهرمانان، در وضعیت عادی به سر نمی برده است.
نتایج ۲۶ اسکن از ۳۰ اسکن به عمل آمده از سر لوریس کاریوس به دنبال فینال لیگ قهرمانان نشان می دهند که ضربه آرنج سرمیو راموس موجب آسیب دیدن دروازه بان آلمانی لیورپول شده بود.
بیلد گزارش می کند: اسکن های یاد شده زمانی به عمل آمدند که کاریوس برای تعطیلات در خاک امریکا به سر می برد و این بررسی ها به توصیه کادر پزشکی لیورپول و در بیمارستانی در ماساچوست انجام شد. در نهایت دکتر راس زافونته تایید کرد که به سر کاریوس ضربه وارد شده است و همچنین احتمال رخ دادن اشتباهات این دروازه بان به همین علت را رد نکرد.
ضربه مورد نظر کمتر از ۲ دقیقه قبل از گل نخست رئال مادرید روی اشتباه کاریوس، به سر این دروازه بان وارد شد
در بیانیه منتشره در همین راستا آمده است که پزشکان پس از دیدن فیلم برخورد راموس با کاریوس و سپس معاینه او، وجود اختلال در بینایی او را تایید کرده اند و البته اذعان کردند که کاریوس نسبت به روز فینال شرایط بهتری دارد و کم کم بهبودی خود را به صورت کامل به دست می آورد.
هی به این عکس نگاه میکنم نمیتونم ببینم کجا نشون میده که آرنج راموس خورده به کاریوس : دی
اول پستتون رو خوندم گفتم حدودا 15 تا 20 سال سن داریدنقل قول:
بعد رسیدم خط آخر
گفتم میانگین 15نقل قول:
خاطر فوتبال پاک و انسانیت بنده شخصا مدتی اینجا پست نخواهم گذاشت
بعد جمله آخر رو خوندم کلا تو افق محو شدم :n29:
شما هنوز نمیدونی مسئول برگزاری جام جهانی فیفا هست نه یوفانقل قول:
جام جهانی اینگنه مسائل پشت پرده یوفا
منم به شما توصیه میکنم یه مدت که نه بلکه کلا پست نذارید
سعی کنید بیشتر سراغ ورزش هایی برید که به رده سنی شما میخوره
مثل : منچ , مار پله و .....
سیستم های کثیف فوتبال به روحیات و سن شما نمیخوره !
سلام ...نقل قول:
به به چه با ادب ...
شما هم مثل اینکه مثل بقیه بعضا رئالی نماها حالت خودکنترلی رو از دست میدید گاها و رو میارید به روش های ضد انسانی ...نکنه میخواید در علوم زیستی طبقه ای رو واستون در نظر بگیرن دانشمندان فعلا که دو طبقه جدید بنام راموس و په په ایجاد شده با عکس و مشخصات توحشی ...
با نوع عصبانیت و پست دادنتون مشخص شد چشمتون و به حقایق بستین و کنترلی بر اعمال و رفتارتون ندارین وقتی کاپیتانتون شی ئی بنام راموسه ... هیچ توقعی از امثال شما نیست ... شما فقط رنگ عوض کردید و وقتی حالت جنون میگیرید با همان فلسفه رئال میتازید در حالیکه هستن کسانی که اینگونه گستاخی ها رو از دم ریشه کن کنن و توحش و پلیدی رو نتنها از صفحات این فروم بلکه از صفحه روزگار محو کنن
شما با پیش زمینه های فکری نامناسب خودتون به خودتون غره مشو که حال شما و سبک طرفداری شما مشخص کننده حالات درونی شماست و اینکه نشون دادید علی رغم وضعیت نسبتا آرومتون ، چه انسان تندخویی هستید و شاید منبعد به صحبتهای شما به دید دیگری بنگریم چون طاق و تحمل شما هم لبریز خواهد شد زمانی که شنیدن سخنان حق و حقیقت کاسه صبر شما رو دیگه لبریز کرده و رو میارید به روشهای ضد آدمیت و این خصیصه در بین شماها قبلا هم دیده شده و من شاید مدتی منحصرا اینجا نباشم ولی شمشیر عدالت و حق گویی من بر روی گلوی ظالمان همچنان محکم و استوار خواهد ماند و آنها هیچوقت در امان نخواهند ماند!!!!
در مورد اون جمله که ذهن شما رو درگیر کرد و بعد از کلی تجزیه تحلیل به اون نتیجه غلط رسیدید ،،، جمله من این بود :
<<<< امیدواریم در جام جهانی اینگونه مسائل پشت پرده یوفا رو نداشته باشیم <<<<
یعنی الان فهمیدم بیشتر از 13 نیستی خخخخخ
دیگه مطمئن شدم :n02:
آفرین آفریننقل قول:
ادبیات فارسی رو چند پاس کردی ؟؟ :n09:
لامصب همش شعر و ادبیات شاهنامه ای
گفتم
جای شما تو فوتبال نیست
با روحیات شما سازگار نیست
نخیر ... من بعنوان یک بارسایی همیشه بعنوان یک طرفدار خواهم ماند تا وقتی زنده ام و البته اینها و صحبتهایی که میشه نه اینکه حالا رئال اصلا نباید باشه و فلان ...نقل قول:
بالاخره رئال مادرید بعنوان یک تیم هست و بزرگان زیادی توش بازی کردن مثل زیدان و کارلوس و رونالدو برزیلی و بقیه
این صحبت ها هم بین طرفدارهایی مثل ماست که این سر دنیا به جان هم افتادیم خخخخخ
ولی چه میشه کرد طرفداریم دیگه و شور و شوق و حمایت از یک ورزش جذاب
علت حذف بارسلونا و تک به تکی که اورانوسی از تو شش قدم نتونست حتی بزنه تو چهارچوب هم راموس بوده : دی
هونس: در هر دو بازی نیمه نهایی لیگ قهرمانان از رئال مادرید بهتر بودیم
رومنیگه چندین بار تایید کرده که تیمش به خرید گران قیمت احتیاج دارد و احتمال دارد در تابستان پیش رو بایرن مونیخ هم چند خرید بزرگ داشته باشد اما هونس، رئیس باشگاه و همچنین صالح حمیدزیچ، مدیر ورزشی این تیم چنین فکر نمی کنند. طی جلسه ای که سران این تیم با کواچ داشته اند به این نتیجه رسیده اند که تیم بهتر است خرید بزرگی نداشته باشد. اولی هونس در مصاحبه ای درباره خرید گران قیمت برای تیمش گفت:
با این که همیشه در فوتبال می شنوم که می گویند یک تیم به آن ستاره یا ستاره ای دیگر احتیاج دارد اما نه، همیشه این طور نیست. مربی یک معلم فوتبال است و او باید به بازیکنانش آموزش های لازم را بدهد. در دو بازی نیمه نهایی برابر رئال مادرید ما برتر میدان بودیم. هنگامی که فینال را مشاهده کردم، با خود گفتم ما می توانستیم قهرمان شویم. بنابراین من اجازه نمی دهم که از این اصل دور شویم.
خیلی موذیه این راموس. بدون توپ و حساب شده میره میزنه. به حق کاندید چرک ترین بازیکن فوتبال جهان هست
کلیپ ضربه آرنج سرخیو راموس به صورت کاریوس
کلیپ خنده راموس به مصدومیت محمد صلاح
جالب اینکه یوفا هیچ کدوم از دو ضربه فنی رو عمدی نمیدونه. صلاح اتفاقی از راموس فن ممنوعه جودو خورده! دو روز دیگه میان میگن تقصیر صلاح بوده که دفاع نکرده :n01:
وای وای ...نقل قول:
اگه دقت کنید پس از ضربه، راموس پس از پشتک بر میگرده به کاریوس نگاه میندازه عوض اینکه مسیر توپ و تعقیب کنه ، دقیقا مثل متهمی که دوباره به صحنه جرم برمیگرده ... میخواست ببینه کاری بوده یا نه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
وای بارسا چکار میکنه در طول یک فصل با این جماعت ؟!!!! چه هیولایی پرورش دادن ؟!!!!
بهتره مدیران بارسا مواظب تیمشون و بازیکنانشون باشن
آقا مواظب این راموس باشید خواهشا این یارو خیلی خطرناکه
دیدید حالا چرا یه عمره بارسا میگه اصلا جدا شیم ...
اینا مکتبشون همینه ... مدیراشون همین و میخوان ... این روشها تو شهر بی روح مادرید نهادینه شده و داره تدریس میشه ...
باسک و کاتالان و سایر ایالتهای مظلوم اسپانیا
شما که تازه فقط یه چشمه شو دیدید حالا ....
هیولا رو رئالی ها پرورش ندادن :n02: راموس در سویا هم همین بود قبل از انتقالش به رئال. یادمه در آخرین فصلش در سویا که مقابل رئال گل زد (بازی 2-2 شد) اگه اشتباه نکنم چندین خطای بد روی بازیکن های رئال کرد و بعدش هم گفت رئال تیم بازیکن های خیابونی است نه ستاره های کهکشانی. و البته چند هفته بعد با مبلغ رکورد برای یک مدافع اسپانیایی به رئال پیوست :n02:نقل قول:
البته رکورد های اخراج هاش رو همه در رئال زده و این افتخار رو نمیشه از رئال گرفت :n26:
خب درسته پیش زمینه های اخلاقی رو هم داشته ولی جایی رفته که بسترش هم واسه رشد و تکرار این اخلاقاش فراهم بوده همانطور که واسه په په فراهم بوده ...نقل قول:
یادتونه که چطور کمر بازیکن مصدوم افتاده رو زمین و با لگد و استوکاش داشت میزد؟
احتمالا تاکتیک رئال در خط دفاعی اینه : یک مدافع آروم یا نسبتا آروم در کنار یک مدافع خیلی خشن افتضاح
اوف امروز روز پردردسری بود!
امیدواریم بارسا همیشه برنده حقیقی و جوانمردانه باشه ...
آره این درسته
:n02::n02: آقااااااااااااااااااااااا ااا آقاااااااااااااااااااااا :n02::n02: اینا چیه که نوشتی :n02:نقل قول:
برادر من اتاق فکر شیطانی؟ !!!!! مهره دست نشانده ؟ !!!
اینایی که گفتی همش تقصیر عامریکاس ، هممممممش
آقا قصد توهین و جسارت ندارم ولی خدایی حس میکنم خیلی تو این ماه رمضون پای منبر نشستی و تو حلقه های صالحین بسیج بودی
در مورد فسفه ی زیستی و وجودی راموس هم گفتی حس میکنم این دیگه تو جلسات حلقه ی صالحین نمیتنوه باشه ، این یحتمل کپی پیست شده از یه جایی هست
+
عیار لیگ قهرمانان رو تیمی نشون میده که چندین سال رنگ نیمه نهایی رو ندیده ؟!!!! از کی عیار اینجوری معلوم میشه من خبر ندارم ؟!!!!
عیار این هست که با 10 میلیون خرج کردن ، چند سال پشت هم حرف اول رو بزنی ( یعنی با وجود همه ی تیم های قوی )
دیگه بیشتر از این توضیح و بحث کردن راجع به این موضوع مثل اب در هاون کوفتنه!!!!
+
مثل اینکه ترول توی این فروم وارد فاز جدیدی شده ، دیگه منطقی صحبت کردن کلا جواب نمیده ، زین پس برابر مثل میشه
راموس: تنها چیزی که مانده این است که روبرتو فیرمینو بگوید به خاطر اینکه یک قطره از عرق من روی او افتاده، سرما خورده است. :n08:
نقل قول:
توجه بسیار زیادی به برخورد با محمد صلاح شده است. من نمی خواستم در مورد این موضوع صحبت کنم زیرا این مساله بزرگ نمایی شده است. اگر به خوبی صحنه بازی را نگاه کنید، اول او دست مرا با بازویش گرفت و من به سمت مقابل روی زمین افتادم. بعد بازوی او دچار مصدومیت شد و می گویند من حرکت جودوکارانه انجام داده ام. همچنین دروازه بان می گوید بعد از برخورد با من دچار گیجی شده است. تنها چیزی که مانده این است که روبرتو فیرمینو بگوید به خاطر اینکه یک قطره از عرق من روی او افتاده، سرما خورده است.
پپ گواردیولا:نقل قول:
پس واسه چی رفت؟ یوفا که هر مرحله هواشو داشت! فقط بارسلونا که 15 امتیاز زیرش بود با برد 3-0 تحقیرش کرد که اونم لالیگا بود و از دست یوفا کاری بر نمیومد :)
نقل قول:
در رئال فشارها و توقعات بسیار بالاست و زیدان احساس خستگی می کرد.
اقا اینا دو روز دیگه باخت بارسا جلوی رم رو هم میندازن گردن راموس و میگن چون راموس تو خونه بد به مسی نگاه می کرده و مسیشون حواسش پرت شده و از تو 6 قدم توپ کوبیده بیرون ورزشگاهنقل قول:
تازه اینو فضا نوردان اورانوس هم تایید کردن و روش دارن تحقیق و تفحص می کنند :n09: