برترین گلزنان لیگ قهرمانان اروپا تا اینجا
جای اورانوسی خالی
.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
آسنسیو، مرد بازیهای مهم و حساس
.
Printable View
برترین گلزنان لیگ قهرمانان اروپا تا اینجا
جای اورانوسی خالی
.
.
آسنسیو، مرد بازیهای مهم و حساس
.
کیمیچ: باید 2-7 رئال مادرید را مغلوب می کردیم!
جاشوا کیمیچ، مدافع جوان بایرن مونیخ معتقد است بدشانسی مانع غلبه تیمش بر رئال مادرید شده است.
در شبی که بایرن مونیخ موقعیت های خوبی را از دست داد، اسیر تجربه ستاره های رئال مادرید شده و یک بار دیگر خانه مغلوب کهکشانی ها شد.
کیمیچ گفت: "حتی اگر نتیجه بازی 2-5 هم می شد کسی حق گله کردن داشت و من هیچگاه رئال مادرید را به این ضعیفی در مونیخ ندیده بودم. حتی پیروزی 2-7 بایرن هم خیلی عجیب نبود.
فکر می کنم شما نیز بازی را تماشا کردید. در نیمه اول ما چند موقعیت بیشتر از حریف داشتیم و در 45 دقیقه دوم فرانک ریبری چند موقعیت داشت. من نمی توانم تعداد فرصت های بایرن را لیست کنم اما فکر می کنم حداقل 6 یا 7 بخت خوب داشتیم.
البته بازی برگشت باقی مانده و اگرچه ما در مادرید مسابقه را با شرایط بدی آغاز می کنیم، اما هنوز حذف نشده ایم. با این وجود، همه چیز در فوتبال ممکن بوده و به همین دلیل است که بسیاری از مردم فوتبال تماشا می کنند. ما می خواهیم هفته آینده امکان صعود بایرن را فراهم کنیم."
کسری جان یعنی چی این جمله ؟! یعنی داور با دیدن خطا همونجا سوتو بزنه و صبر نکنه تا ببینه در ادامه توپ به کجا میرسه ؟ مثلا اگه مهاجم شوت زد و در راه به دست مدافع خورد و رفت تو گل پنالتی هست دیگه ؟! خب این یکم غیرمنطقی بنظر میرسه . صحنه خطای پیکه روی ژکو به این صورت بود که پیکه دست ژکو رو میگیره و ژکو ادامه میده بازیو ، همینجور که ادامه میده وقتی میبینه دیگه فرصت شوت زنی نیست خودشو میندازه و داور سوتو میزنه . خب اگه همون اول هم خودشو مینداخت داور سوتو میزد . ولی اگه ژکو شوتو میزد و گل میشد برای داور یه پوئن مثبت بود . نمونش پنالتی که آقای مانزانو در فینال کوپا دل ری گرفت . قشنگ یه پوئن منفی براش ثبت شد . اگه 2 ثانیه صبر میکرد اون توپ گل میشد .نقل قول:
امید نمیخوام وارد صحنهای که مثال زدی بشم (مخصوصا به عنوان یه رئالی، بعد میگن این چون رئالی هست میگه...) عین این بحث، تو برنامهی فوتبالیای که سالها پیش نگاه کردم پیش اومد و نظر کارشناس داوری چیزی بود که گفتم.نقل قول:
البته موارد خیلی خیلی خاصی هست، که در کسری از ثانیه هم بر روی مهاجم خطا میشه و هم گل به ثمر میرسه، در این موارد گل قبول میشه و به بازیکن خطاکار کارت زرد داده میشه.
فکر کنم تو بیشتر نظرت به صحنههایی هست که طول مدت خطا نسبتا طولانیتر هست و داور باید صبر کنه ببینه چی میشه، مثلا زمانی که پیراهن مهاجم رو میکشن، صرف اینکه در یک دهم ثانیه پیراهن رو میگیره تو دستش خطا نیست، باید این اتفاق ادامه پیدا کنه و باعث بروز خطا بشه. اینجا تامل داور درست هست.
مصاحبه جنجالی راموس؛ از کنایه به مورینیو تا انتقاد از رسانه های اسپانیایی
راموس که در جریان پیروزی ارزشمند کهکشانیها در خانه بایرن مونیخ، از بهترینهای میدان بود، پس از بازی دو بار با خبرنگاران مصاحبه کرد. یک بار پس از بازی و دیگر پس از خروج از رختکن برای سوار شدن در اتوبوس تیم. مصاحبه اول راموس عادی بود و به توضیح شرایط بازی پرداخته بود اما در مصاحبه دوم بود که او صحبتهایی جنجالی انجام داد. به گزارش as، راموس گفت:
خوش شانسی مادرید؟ شانس هم مهم است اما نتیجه منصفانه بود. برای رسانه ها شاید اینکه چه بازیکنی گلزنی کند، مهم باشد اما برای من نیست. به احترام گل مارکو کلاه از سر برمیدارم. فکر نمیکنم برد 3-0 در تورین و برد در پاریس شانسی باشد. همه اینها دلیلی دارد. از درخشش مارکو و لوکاس خوشحالم چون به همه بازیکنان برای نشان دادن خودشان فرصت داده میشود. همه میخواهند ثابت کنند که مهم هستند. لوکاس و مارکو بازیکنان فوق العادهای هستند که آینده درخشانی دارند اما همین حالا از بازیکنان مهم تیم هستند. لوکاس مخصوصا فوق العاده بود و در دقایقی مجبور بود جای خالی دنی را پر کند.
بازی با یوونتوس و آن پنالتی؟ پنالتی واضح بود. آنچه مرا بیش از همه متعجب کرد این بود که رسانههای خودمان میگفتند پنالتی نبوده است. اما به هر حال، آن بازی در دید بود و طبیعی بود حواشی زیادی داشته باشد.
زیدان؟ مربی رئال مادرید همواره در معرض انتقاد قرار دارد و مدام زیر سوال میرود. هفت سال در رئال مادرید را بدون قهرمانی اروپا پشت سر گذاشتم و از برخی مربیان تیم حتی انتقاد هم نشد! - رسانههای اسپانیایی این حرف راموس را کنایه به مورینیو تعبیر کرده اند - زیدان رئيس تیم است و هر تصمیمی بخواهد، میگیرد و آن را قبول میکنیم و خوشحالیم که هدایت این کشتی در دست اوست.
کمپین آنتی مادریدیستا؟ وقتی یک چیز بارها و بارها تکرار شود؛ مثل قهرمانیهای ما در لیگ قهرمانان اروپا، خود به خود به مردم تلقین میشود و از این مسائل پیش میآید. مردم باید خوشحال باشند که یک تیم کارش را به بهترین نحو انجام میدهد.
جدایی اینیستا؟ اگر اسمش آندرسینیو بود، دو توپ طلا داشت. شاید همه اینها تقصیر خود ماست. شاید رسانههای خود اسپانیا هم برای کار بازیکنان اسپانیایی ارزش لازم را قائل نمیشوند.
ادامه
دزدی اونقدر تابلو بود که رسانه های مادربد هم نتونستن طرفداری کنن. مارکا که نظر کارشناس داوریشو ول کرد رفت سراغ نظرسنجی!نقل قول:
بازی با یوونتوس و آن پنالتی؟ پنالتی واضح بود. آنچه مرا بیش از همه متعجب کرد این بود که رسانههای خودمان میگفتند پنالتی نبوده است.
یوفا بایرن مونیخ را جریمه خواهد کرد
یوفا قصد دارد باشگاه بایرن مونیخ را به خاطر حضور یک هوادار در میانه بازی در داخل زمین و همینطور استفاده از بنرهای غیرقانونی، با جریمه روبرو کند.
دو تیم رئال و بایرن شب گذشته در ورزشگاه آلیانز آره نا شهر مونیخ به مصاف یکدیگر رفتند و بازی با برتری 2-1 رئال به پایان رسید. با این حال در پایان بازی یک هوادار به داخل زمین دوید و پیراهن فرانک ریبری را کشید و نزدیک بود او را به زمین بیندازد که توسط مامورین امنیتی مهار شد. به علاوه، یک هوادار دیگر به سراغ تونی کروس رفت و دیگری سعی داشت با رونالدو سلفی بگیرد.
همچنین بنری در بین تماشاچیان بایرن وجود داشت که شعاری توهین آمیز در آن نوشته شده بود که به نظر میرسد باشگاه بایرن را دچار دردسر خواهد کرد. یوفا اعلام کرده که در روز سی و یکم می، در رابطه با این رفتار هواداران تصمیم گیری خواهد کرد.
نقل قول:فکر می کنم نظر شخصی اون کارشناس بوده درباره اینکه هیچ موقعیت گلزنی بهتر از پنالتی نیست. در قوانین آوانتاژ هیچ تفاوتی بین خطاهای داخل یا بیرون محوطه نیست و یک استاندارد اعمال میشه. داور اگه حس کنه موقعیتی که تیم بعد از خطا داره بهتر از موقعیت تیم در صورت خطا گرفتن هست میتونه اجازه بده. معمولا دروازه خالی و ... اینطوری به حساب میان. تک به تک میتونه کمی تصمیم حاشیه داری باشه. به هر حال در اون صحنه خاص که پنالتی گرفته شد.نقل قول:
در نیمه نهایی لیگ قهرمانان بین منچستر و یوونتوس در سال 1999 این مسئله پیش اومد، دوایت یورک با آنجلو پروتزی تک به تک شد که پروتزی روش خطا کرد و توپ رفت به سمت دیگه و داور آوانتاژ داد تا اندی کول که فاصله زیادی هم با توپ داشت به توپ برسه و توپ رو گل کنه.
(دقیقه 2:50)
منم دقیقا تو نقل قول دوم گفتم که نظر کارشناس بوده. اگه قانون بود که متنش کاملا فرق میکرد.نقل قول:
مثال بخوایم بزنیم که زیاده، فینال ۲۰۰۶ که لمن اخراج شد، با اینکه توپ وارد دروازه شد و حتی بازیکنای بارسا شروع کردن به خوشحالی. البته خطا خارج از محوطه بود. اما داور با تصمیم عجیب گل رو حساب نکرد و لمن رو از زمین اخراج کرد.
در کل، صحنهی خاصی باید پیش بیاد که ادامه بازی بهتر از پنالتی تشخیص داده بشه.
ریبری: ما یک نبرد را از دست دادیم، نه تمام جنگ را
بایرن مونیخ در خانه 2-1 مغلوب رئال مادرید شد.
در بازی رفت دور نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا، باواریایی ها 2-1 مغلوب قوهای سپید مادرید شدند.
به گزارش AS، ریبری در این بازی تلاش زیادی داشت تا با گلزنی یا ارسال پاس گل، نتیجه را تغییر دهد اما تیرهای او به سنگ خورد. حالا آنها باید به فکر جبران نتیجه در مادرید باشند. بایرن مونیخ قهرمانی اش در بوندس لیگا را مسجل کرده و در دی اف بی پوکال هم به فینال رسیده است. حالا آنها بیش از هر چیز دیگری به قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا فکر می کنند.
ریبری پس از این بازی در اکانت رسمی اش در توییتر نوشت: ما یک نبرد را از دست دادیم نه تمام جنگ را. ما از فرصت هایمان در مادرید استفاده خواهیم کرد.
بازی برگشت دو تیم روز سه شنبه 1 می در سانتیاگو برنابئو برگزار خواهد شد.
بهترین بازیکن دنیا وقتی خبری از پنالتی نباشه: مقایسه با دو دروازه بان!نقل قول:
ولی افسوس . پنالتی هم نشد ببینیمش ... :)
البته از حق نگذریم دو تا حرکت زد. یکی شوتش که از خط اوت رفت بیرون و یکی این که مثل دایو هاش اعتقاد داشت اتفاق نیوفتاده
:n08:
جالبه
این تیم بایرن که اینقدر از عالی بودنش بعد آنجلوتی و همراه با هاینکس میگن واقعا همین بود ؟؟
حالا درسته مصدوم داشتن
ولی تا این حد ؟؟؟؟ اونم جلو رئال نصف و نیمه !! ( خود مدافع بایرن از ضعف رئال گفته !! ))
عملا میشه گفت هیج تیم خوبی نه در آلمان و نه در اروپا جلوی بایرن قرار نگرفت و اولین آزمون هاینکس همین رئال بود
قبل رئال هم سویا جلوی بایرن قرار گرفت که با گل به خودی تو زمین حریف بازی باخته رو رو بردن !
جالبیش هم اینجاست رئال دیشب واقعا یک سوم اون رئالی که جلوی یووه تو بازی رفت قرار گرفت نبود
زیدان که عملا اومده بود فقط بازی رو کنترل کنه و علاقه ای به حمله نداشت
از اون طرف هم رئال اون تیم چمپیونز نبود !:n13:
قرعه های قبلی بایرن بشینکتاش و سویا بودن
که خب از اسمشون پیداست چه حریفان قدری هستن !
باید دید زیدان واسه بازی برگشت چه برنامه ای داره - اگه بخوان بازم اینقدر ضعیف عمل کنن با یه سورپرایز حذف میشن
واقعا دیشب رئال ضعیف و دور از انتظار ظاهر شد.انگار برا پیک نیک رفته بودن الماننقل قول:
نتیجه با خوش شانسی محص حاصل شد.ولی اگر قرار باشه بازی برگشتم به همین شکل بازی کنیم همون بهتر که حذف شبم.هنوزم دلیل این همه بد بازی کردن تیمو نمیتونم درک کنم
بعد از دریافت تهدیدها به خاطر پنالتی جنجالی
سکوت داور دیدار رئال-یووه شکست
مایکل الیور، داور انگلیسی، که دیدار برگشت تیم های رئال مادرید و یوونتوس در یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان را سوت زد، برای اولین بار در مورد اتفاقات آن دیدار و تبعات آن صحبت کرد. الیور که به عنوان یکی از آینده دارترین داوران فوتبال انگلیس شناخته می شود و در چند فصل اخیر دیدارهای مهمی را در فوتبال این کشور سوت زده، قضاوت دیدار برگشت رئال مادرید و یوونتوس در یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان را برعهده داشت.
یوونتوسی ها که دیدار رفت را با نتیجه 3-0 واگذار کرده بودند، توانسته بودند در سانتیاگو برنابئو سه بار دروازه رئال را باز کنند و با این نتیجه بازی به وقت های اضافه کشیده می شد. اما در آخرین ثانیه از وقت های قانونی، مایکل الیور یک پنالتی بحث برانگیز برای رئال اعلام کرد که توسط کریس رونالدو تبدیل به گل شد و رئال علی رغم شکست 3-1، به نیمه نهایی صعود کرد.
ادامه
در حالی که بعضی باشگاهها مدام خرجهای نجومی میکنند:
پاس گل و گل دوم رئال --> آسنسیو + وازکز = ۵ میلیون یورو.
اتهامات سرمربی بایرن به رئال مادرید
یوپ هاینکس، سرمربی آلمانی بایرن مونیخ ابراز امیدواری کرد تصمیمات داوری در بازی فردا شب تاثیر نداشته باشد و این موضوع را در قهرمانی اخیر رئال مادرید دخیل دانست.
شرایط داوری: "امیدوارم همه چیز خوب پیش رفته و این بازیکنان باشند که اتفاقات را رقم می زنند نه تصمیمات داوری. رئال مادرید عادت کرده لیگ قهرمانان را فتح کند و شما برای رسیدن به این هدف باید استعداد، بازیکنان بسیار خوبی داشته و همچنین در زمان های خاص شانس و داور .....
دیدار برابر رئال مادرید: "مهم نیست ما اخیرا چند بار مغلوب رئال مادرید شده ایم چون من سرمربی بایرن نبوده ام. فقط داستان دیگری در راه است و من می دانم که بازی دشواری برای هر 2 تیم پیش رو است و فضای استادیوم حریف نیز سخت خواهد بود اما من بازیکنانی باتجربه در اختیار دارم که بیش از این در بازی های بزرگ عملکرد خوبی داشته اند و هدف ما راهیابی به فینال خواهد بود.
در بازی رفت رئال مادرید از 3 موقعیت خود به 2 گل رسید و ما باید نسبت به بازی رفت بهتر از موقعیت های خود استفاده کنیم.
در بازی رفت هم نکات مثبت و هم نکاتی منفی وجود داشت و من تغییراتی ایجاد خواهم کرد تا اشتباهات به حداقل برسد. ما در این فصل بارها گل های زیادی زده ایم و باید این اتفاق تکرار شود."
نقل قول:
دیدار برابر رئال مادرید: "مهم نیست ما اخیرا چند بار مغلوب رئال مادرید شده ایم چون من سرمربی بایرن نبوده ام.
حاجی یه جوری میگه قبلا باختیم من نبودم انگار هروقت بودی همه جاما رو درو کردی !!
کلا 2 تا چمپیونز داری یکی با همین بایرن 2013 یکی هم با رئال ! ( همون 2013 هم با پنالتی رئال رو حذف کردید نه تحقیر حریف )
قبل همون 2013 هم یه 2 3 سالی زیر دورتموند بودید واسه قهرمانی المان
نمیدونم چرا ملت به این مرحله میرسن جو میگیرتشون ( اون از بوفون و کلینی اینم از این !! ))
اینجور قیافه ها رو کسی مثل فرگوسن و .... میگیرن که هرجا بودن درو کردن !! و هرکی حرف زد تا خرخره چپوندن تو دروازه حریف
داستان تکراری
رئال مادرید بایرن مونیخ نیمه اول
اتفاقات و داوری کاملا بازی برای رئال دراورد.
بایرن واقعا فوق العاده بود امشب و خیلی بدشانس بودن
جفت بازی رفت و برگشت امسال بایرن با رئال در صدر بازیهای کثیف سی ال هست. اون از سال پیش این از امسال.
نکبت داوری سراسر این دو بازی رو گرفته بود
در مجموع دو بازی حداقل سه پنالتی گرفته نشد..
آخر بازی هم کلا انگار بازی بایرن با العین رو میدیدم ولی بازم داور کلا 5 دقیقه گرفت..
خلاصه این برد رو به داور بازی تبریک میگم
بازی خیلی قشنگی بود... ولی باز هم زشتی فوتبال رو دیدیم و دوباره هم اون روی زشت فوتبال اومد و یه تیم دیگه رو قربانی کرد در راه رسیدن رئال به مرحله بعد لیگ قهرمانان. :n09:
بایرن چوب اشتباهات خودش در دو بازی رو خورد... بدشانسی هم نقش داشت و بالاخره مصدومان زیاد هم باعث شدن بازیکن های دوم در زمین باشن ولی در نهایت اشتباه کردن و در نیمه نهایی لیگ قهرمانان وقتی دو گل هدیه بدیم به تیم حریف احتمال صعود پایین خواهد بود.
سه پنالتی باید برای بایرن می تونست گرفته بشه. یکیش 50/50 بود ولی دو تاش اینقدر واضح بودن که خیلی راحت میشه گفت این صحنه ها از هر 20 بار، 19 بار پنالتی گرفته میشن.
به هر حال همونطور که سینا گفت:
دقیقا داستان تکراری که مرتب مرحله پشت مرحله، فصل پشت فصل شاهدش هستیم. تا کی قراره ادامه داشته باشه ما نمی دونیم.نقل قول:
درسته تا الان بیدار موندی باخت رئال ببینی و نتونسی
ولی خوبیش اینه ادمینای بارسایی فردا تعطیلن دیگه فردا تو مدرسه خوابشون نمیگیره
ولی انصافا حق محمد صلاحه که یه جام بگیره[دکل جدید را افتتاح میکنند] :n02:
دقیقا حرف بنده شد . کارگردان این بازیم که استاد چاکر نامیده شدن ! چجوری میشه 3 تا پنالتی واضح رو یه داور نگیره ؟ !!! واقعا افتضاحه اینجوری بالا اومدن . منجی هرمرحله ، داورِ مادریدیه (با آهنگ بخونید :n02:)نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]پ.ن : آخر بازی روده بر شده بودیم با بچه ها :n08:میشد پیش بینی کرد که کثیف ترین تیم تاریخ در حد العین و الامارات وقت تلف کنه ولی اینا پوز اونارو هم به خاک مالیدن !!! :n02:
عکس بعدیش میشه بازی امشب .
قسمت بعدی : فینال :)
اگر بایرن این همه مصدوم نداشت عمرا رئال به فینال میرسید
با همین ترکیب هم که بایرن داشت و شرایط نابه سامان تیمی
رئال مدام خطر رو بیخ گوشش حس میکرد
حیف اون دوتا گل مفتی که بایرن در هردو بازی خورد.
کاش الان یبار دیگه بازی بارسا رم رو پخش میکرد شبمون تکمیل بشه
با وجود اینکه من نظرمو درباره بازب گفتم ولی دوستان حالشون خوش نیست.نقل قول:
کدوم سه تا پنالتی ؟؟؟واقعا دلشون خوشه ها.تنها صحنه ای که میتونست پنالتی باشه صحنه مارسلو بود اونم داور بازی اصلا دید نداشت.درباره وقت اضافه هم که قشنگ دارن جک میگن اصلا چیزی نگم بهتره
امشب یه قانون جدید تو علم ثابت شد. بهش میگن پایستگی ناداوری!
ولی یه فرق داره با قانونای علمی دیگه داره. فقط تو شرایط محدود و معدود برقراره اونم وقتی یه طرف مادریده
شرح قانون اینجوریه:
ناداوری به نفع مادرید، به وجود نمیاد و از بین نمیره، فقط از بازی به بازی دیگه منتقل میشه.
ولی به قول دوست عزیزمون مهم صعوده! اینه که تو تاریخ میمونه.
و در ادامه با فونت سفید مینویسه: بچه ها صداشو در نیارید که شخمی صعود کردیم!
:n02:
دوستان انتی مادرید متاسفانه باید با کمال تاسف خدمت تون عرض کنم نظراتتون کاملا دایورت میشه:n16:
+
تبریک میگم به دوستان بایرنی به خاطر کلاس تیمشون :n12:
که یه سری تیم بی کلاس مجبورن برا عقده هاشون بچسبن بهتون...وات اِ شِیم:n09:
بازیکنان جانشین عملا تیم رو به فنا دادن.نقل قول:
بایرن چوب اشتباهات خودش در دو بازی رو خورد... بدشانسی هم نقش داشت و بالاخره مصدومان زیاد هم باعث شدن بازیکن های دوم در زمین باشن ولی در نهایت اشتباه کردن و در نیمه نهایی لیگ قهرمانان وقتی دو گل هدیه بدیم به تیم حریف احتمال صعود پایین خواهد بود.
همون نویر با پای شکسته رو میذاشت تو دروازه الان ما فینال بودیم :n09:
+
من قبل بازی با سویا هم گفتم زیاد امیدی به تیم امسال ندارم ولی هاینکس خیلی عالی تو همین مدت کم تیم رو متحول کرده بود. دو بازی رفت و برگشت خیلی خوب بودیم. فقط اگه مصدومیت ها نبود میشد راحت تر بازی کرد بالاخره بازی جلو تیم 12 نفره سخته :n09:
شما زیاد جدی نگیرید هنوز خاطره بازی بارسا و PSG از ذهنشون پاک نشده و انتظار دارن دایو ها رو هم داور پنالتی بگیره وقت اضافه هم به قول شما اینکه 6 دقیقه رو کم میدونن جک قشنگیهنقل قول:
نمیدونم چرا به پست من توی تاپیک تیم خودمون اشاره کردید ولی این برداشت خیلی جهت داره همونطور که کسی چند سال بعد نمیاد بگه بارسلونا به خاطر محرومیت و نقره داغ کردن تیم رقیب لالیگا رو برد کسی هم یادش نمیمونه که رئال در حد انتظار هوادارا ظاهر نشد و به فینال رفت البته اون حد انتظار برای رئال خیلی با بقیه تیم ها فرق میکنه و توی تاریخ باشگاه هم بودن مربی هایی که بعد از قهرمانی هم اخراج شدن ولی خب توی تیمی مثل بارسلونا موفقیت رو بر اساس لالیگا و کوپا رمضان میدونن و بعیده مربی شون رو بابت بد بازی کردن و نتایج اقتصادیش اخراج کنننقل قول:
حرفی نیست. کارشناس داوری آ اس مادرید هر دو صحنه رو پنالتی میدونهنقل قول:
Iturralde dice que hay dos penaltis en contra del Madrid
ولی بایرن چقدر ریلکس بود. اگه رونالدو تو زمین بود کارشون خیلی زود تموم میشد
الله اکبر ! چیه این رئال اصن :n02: طرف میگه یه سری تیم بی کلاس :n08:آخه همین حرفت عقده گشاییه بعد میچسبونید به ما :) دیگه همه دیدن چه اتفاقی افتاد امشب و شب های قبل در مادرید نیازی به گفتن بنده و بقیه دوستان نیست .
یک بار دیگه . یه پنالتی لعنتی دیگه !
اصلا دید نداشت دو داور دیگه هم بز بودن :n02:نقل قول:
تنها صحنه ای که میتونست پنالتی باشه صحنه مارسلو بود اونم داور بازی اصلا دید نداشت.
ختده دار این بود مادریدی ها به کرنر اعتراض میکردن. بابا دیگه بازی رو براتون دراورد
وقتی پیراهن PSG میخری نمیشه، پیراهن یوونتوس میخری نمیشه، پیراهن بایرن هم میخری نمیشه... :دی
بارساییها بیشتر از مسعود که بایرنی هست ناراحتن، زودتر پست میذارن، و خیلی هم پرشور تر.
جالبه لیورپول هم با داوری اومده بالا و حتی مسئول فیفا میگه اگه VAR بود نتیجه بازی لیورپول - سیتی عوض میشد در حالی که نتیجه رئال - یوونتوس همون میموند، اما کسی ازین بارساییها کاری به لیورپول نداره.
احتمالاً الان منتظر هستن ببینن فینالیست کی میشه، برن پیراهن اونو بخرن.
تیمی که اون شاهکار داوری 2009 جلو چلسی و اون شاهکار جلو psg رو داره هیچوقت از داوری حرف نمیزنه !
این هفتمین بازی پیاپی بود که بایرن به رئال میباخت ولی همش از نظر دوستان میشه شانس و داور و ضعف حریف !
و تمامی افتخارات بارسا ( از جمله بارسا 2009 ) میشه نبوغ فکری و تاکتیک تیمی ( فقط نمیدونم چرا این تاکتیک تیمی از موقعی که پلاتینی از یوفا رفته دیگه عمل نمیکنه )
آمار تیمی بارسا و انفرادی مسی رو قبل و بعد پلاتینی محاسبه میکنی میبینی یه جای کار میلنگه !!
در مورد بازی هم
وقتی دروازه بان تیم حریف بلد نیست توپ رو جمع کنه و خامس نمیتونه دروازه خالی بزنه دیگه چه اعتراضی بهتر از داور
اون پاس به عقب بایرنی ها که منجیر به گل شد از سوتی های تاریخ باید ثبت کرد
با این همه مصدومیت و اختلاف فاحش نیمکت نشینان و تیم اصلی خودشون هم میدونن افتضاح بودن و رئال با استفاده از سوتی دادن حریف رفت مرحله بعد !
بعد تیمی با همچین بازی ادعا داره !
بازی رفت هم که بدترین ( به گفته خود مدافع بایرن ) رئال چند سال اخیر رو نتونستن ببرن
و رئال هرجوری بود بازی رو در آورد و بایرن هم نتونست کاری کنه
جالبه همین بایرن با گل به خودی سویا به این مرحله رسید و قرعه آنچنان نداشت ولی بازم ادعایی در حد قهرمانی دارن ! ( بشینکتاش:n13: )
هاینکس قبل بازی : درسته بازیهای قبلی رو باختیم ولی اون موقع من نبودم
هاینکس بعد بازی : درسته این بازی رو من بودم ولی بازم باختیم :n09:
چاکر؛ سرنوشت مشترک فرگوسن و هاینکس!
یک بار دیگر قضاوت چاکر در مراحل حساس لیگ قهرمانان اروپا جنجال ساز شد.
وقتی یوفا داور دیدار برگشت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان بین رئال مادرید و بایرن مونیخ را اعلام کرد، بایرنی ها تلویحا نگرانی شان را از این انتخاب اعلام کردند. یوپ هاینکس، سرمربی باواریایی ها، در کنفرانس مطبوعاتی اش صراحتا گفت که اگر تیمی بخواهد در 4 سال، سه بار قهرمان چمپیونزلیگ شود، باید خوش شانسی و کمک های داوری را هم همراه داشته باشد که طعنه ای به اتفاقات دیدار فصل گذشته رئال و بایرن در یک چهارم نهایی همین رقابت ها بود؛ دیداری که قضاوت آن را ویکتور کاسای مجارستانی برعهده داشت.
چاکر در همه سال های اخیر یکی از داوران الیت و مورد اعتماد کمیته داوران یوفا بوده و دیدارهای حساسی از جمله فینال لیگ قهرمانان سال 2015 بین بارسلونا و یوونتوس را سوت زد ولی همواره قضاوت های او با حاشیه و جنجال همراه بوده است.
نکته جالب در مورد چاکر این بود که او در مرحله گروهی همین فصل، یک دیدار رئال و یک دیدار بایرن را قضاوت کرده بود و نتایج جالبی هم در این دیدارها رقم خورده بود. رئال مادرید با قضاوت چاکر، در ومبلی با نتیجه 3-1 مغلوب تاتنهام شده بود و بایرن برابر پاری سن ژرمن با نتیجه 3-1 به پیروزی رسیده بود اما با این وجود، رئالی ها دلایل دیگری برای خوش بینی داشتند.
یکی از معروف ترین پیروزی های رئال مادرید در لیگ قهرمانان، در دیدار رقم خورد که چاکر یکی از جنجال ترین تصمیماتش را گرفت؛ دیدار برگشت مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان فصل 13-2012 مقابل منچستریونایتد.
دیدار رفت در سانتیاگو برنابئو با تساوی 1-1 به پایان رسیده بود و وقتی در اولین دقیقه از نیمه دوم، سرخیو راموس به اشتباه دروازه خودی را باز کرد، مسیر شیاطین سرخ به سمت مرحله بعد هموار به نظر می رسید اما اخراج نانی در دقیقه 56 اوضاع را تغییر داد. هافبک پرتغالی منچستریونایتد در تلاش برای گرفتن توپ از آلوارو آربلوا، با کف پا ضربه به بدن او زد که به نظر می رسید شدت زیادی نداشت اما چاکر با کارت قرمز مستقیم او را اخراج کرد.
در ادامه رئال دو بار توسط لوکا مودریچ و کریس رونالدو به گل رسید و توانست راهی مرحله بعد شود اما حتی ژوزه مورینیو، سرمربی وقت رئال مادرید، هم اعتقاد داشت که تصمیم داور در آن صحنه سخت گیرانه بوده است. او در دقایق پایانی بازی به سمت فرگوسن رفت و به او گفت:" ما نیومده بودیم اینجا که اینجوری بازی رو ببریم." اما آخرین حضور سرالکس روی نیمکت منچستریونایتد در رقابت های اروپایی، چنین پایان تلخی داشت.
این ماجرا یک سال بعد از آن اتفاق افتاد که چاکر در دیدار برگشت نیمه نهایی لیگ قهرمانان بین بارسلونا و چلسی، یک کارت قرمز سخت گیرانه به جان تری داد. دقیقه 39 بازی بود که کاپیتان چلسی بدون توپ، ضربه ای با زانو به الکسیس سانچس زد و چاکر هم با کارت قرمز او را جریمه کرد. البته یوفا بعدا تری را 3 جلسه محروم کرد تا مهر تاییدی بر تصمیم چاکر زده باشد اما رسانه های انگلیسی بعدا با کنار هم گذاشتن تصمیمات چاکر علیه چلسی و منچستریونایتد، او را یک داور ضد تیم های انگلیسی توصیف کردند.
اما شاید بتوان چاکر را مهره شانس تیم های اسپانیایی دانست؛ چه اینکه در دیدارهایی که او برای تیم های اسپانیایی قضاوت می کند، این تیم ها نتایج بهتری کسب می کنند. برای مثال دیدار برگشت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان فصل 16-2015 که اتلتیکو علی رغم شکست 2-1 مقابل بایرن، توانست به فینال برسد یا دیدار رفت یوونتوس- رئال در همین فصل که رئالی ها توانستند در تورین 3-0 به پیروزی برسند. در آن دیدار هم چاکر به دیبالا کارت قرمز نشان داد که البته تصمیم درستی بود.
در دیدار شب گذشته چاکر می توانست در یکی دو صحنه تصمیمات متفاوتی بگیرد؛ از جمله در صحنه برخورد توپ به دست مارسلو که حتی خود این بازیکن هم به پنالتی بودن آن اعتراف کرد؛ اتفاقی که اگر رخ می داد، شاید سرنوشت نهایی طور دیگری رقم می خورد یا حداقل صعود رئال به فینال کم حرف و حدیث تر می شد.
خود مارسلو میگه پنالتی بود کارشناسای مادریدی ما میگن نبود :)
خود بوفونم میگه میتونست پنالتی باشه ولی یه سری کارشناس احمق میگن رئال با داوری یووه رو حذف کرد ! :)نقل قول:
.
سرمربی بایرن بیچاره خودش پیشاپیش اخر و عاقبتش و میدونسته :دی
یوونتوس که خودش یک غول مافیاس به ریال مادرید باخت ببینید دیگه ریال دیگه چیه
رسمن شده فوتبال مافیایی
.
.
- - - Updated - - -
.
سرمربی بایرن بیچاره خودش پیشاپیش اخر و عاقبتش و میدونسته :دی
یوونتوس که خودش یک غول مافیاس به ریال مادرید باخت ببینید دیگه ریال دیگه چیه
رسمن شده فوتبال مافیایی
.