شما الان از پیشگامان راضی هستید؟نقل قول:
شما الان از پیشگامان راضی هستید؟نقل قول:
نقل قول:
بله خیلی عالیه!!!
البته مشکلاتی داشتم که تک تک با پیگیری حل شد و الان مشکلی ندارم!
الان مشکل ثبت نام حل شد ولی یه مشکل دیگه! بعد از پر کردن اطلاعات و کلیک روی نمایش سرویس ها، فقط میشه بین 4 تا سرویس انتخاب کرد و سرویس 16 مگابیت بر ثاینه جز اونها نیست!نقل قول:
اون فک کنم مشکل داره!!!نقل قول:
الان من الکی ثبت کردم 1000 گیگ رو نشون داد .
مال شما هم نشون میده ؟
زنگ بزن بگو یوزر برات بسازه بعد وارد شو و سرویس رو از تو پروفایلت انتخاب کن!
واسه من 4 تا طح میاره. آره زنگ میزنم ببینم چی میگن.نقل قول:
دلیلش چیه ؟؟؟نقل قول:
این کار چه منفعتی واسشون داره که مشترک زنگ بزنه نمایندگی ؟
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به سوالاتی از جمله تعرفه اینترنت ثابت برای مشترکان کممصرف، انحصار شرکت مخابرات ایران در واگذاری اینترنت خانگی، حصول اطمینان از سرعت سرویس پیش از ارائه و شرایط تفکیک اینترنت داخل از بینالملل پاسخ داد.
به گزارش ایسنا، محمدجواد آذری جهرمی در صفحه اینستاگرام خود درباره شرایط ارائه اینترنت ثابت برای مشترکان کممصرف توضیح داد: در تعرفه جدید، مشترکین کممصرف که پهنای باند بالا نیاز دارند، فاقد انتخاب مناسب هستند.
برای رضایت این دسته از کاربران، پیشنهادهایی در حال بررسی است که تلاش میکنیم تا فروردین ماه به نتیجه نهایی برسد.
وی با اشاره به موضوع وجود انحصار برای شرکت مخابرات ایران در واگذاری اینترنت خانگی، اظهار کرد: با توجه به مصوبه ۲۶۶ کمیسیون تنظیم مقررات و لزوم اصلاح این رفتار، شرکت مخابرات ایران تاکنون با دو شرکت دیگر به تفاهمات قراردادی رسیده و با ابلاغ آن به استانهای خود شرایط برای خرید سرویس از این شرکتها فراهم شده است.
سازمان تنظیم مقررات موظف شده است بر نحوه اجرای این مصوبه نظارت کند. در صورت وجود مشکل، گزارش آن به سامانه ۱۹۵ در پیگیری موثر خواهد بود.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تاکید بر لزوم تضمین کیفیت و سرعت در تعرفههای جدید اینترنت خاطرنشان کرد: در تعرفه جدید، شرکتها موظفند ابتدا از اینکه سرعت مورد تقاضای مشترک قابل واگذاری است اطمینان حاصل کرده و سپس نسبت به برقراری اقدام کنند.
برقراری سرویس بدون حصول اطمینان از سرعت تخلف است و سازمان تنظیم مقررات موظف شده است بر حسن اجرای مصوبه نظارت کند.وی در مورد بهبود کیفیت بازیهای آنلاین نیز بیان کرد: علاوه بر اینکه کیفیت این بازیها مورد پایش دائمی قرار گرفته تا شرایط نسبی فعلی تثبیت شود، تیمی مشغول مذاکره و پیگیری هستند تا بهبود مناسبی حاصل شود.
جهرمی درباره تفکیک اینترنت داخل از بینالملل گفت: در خصوص لیست سایتهای داخلی که نیمبها محاسبه میشوند، در مصوبه آمده که کلیه سایتهایی که در درون کشور میزبانی میشوند بایستی نیمبها محاسبه شوند.
بنابراین لیست ۵۰۰ سایت سابق فاقد اعتبار برای محاسبه است و شرکتهای ارائهدهنده سرویس موظفند مصوبه را اجرا کنند.
دقیقا نمی دونم ولی من موقع ثبت نام اولش به من گفت زنگ بزن به این شماره ای که میدم که من گفتم من میخوام مستقیم ثبت کنم اگر نمی تونی میرم جا دیگه که قبول کرد!نقل قول:
کدوم شرکت این بند رو رعایت می کنه ؟نقل قول:
اکثر سایتهای ایرانی، به اصطلاح داخلی، از خدمات و سرورهای خارج از ایران استفاده میکنن
حتی .ir
میبینی صفحه اول از یک سایت داخلیه، ولی لینک به صفحه دوم میره به داتا بانک در آلمان یا غیره
این داخلی خارجی بازی کاملاً مسخره است، غیر قابل اجرا
مگر اینکه از دنیا کاملاً از انترانت قطع بشیم
والا فقط تو مملکت ما این مسخره بازیهاس
مثل پول خروجی! کجا تو دنیا برای سفر به خارج از مرز عوارض میگیرن؟
سلام دوستان. من تقریبا 4 ساله ک از اینترنت اسیاتک استفاده میکنم و راضی بودم. اگه مشکلی هم بوجود میومد تماس میگرفتم و حل میشد. ولی از وقتی تعرفه غیر حجمی اومد سرعتش واقعا افتضاحه. سرعت 512 داشتم و سرعت دانلود با IDM تقریبا 250 بود. تماس گرفتم گفتن 2 مگ بگیری تقریبا سرعت دانلودت میشه 1 مگ. اینکار هم کردم ولی اصلا سرعتم از 250 و خورده ای بیشتر نشد. در نهایت گفتن همینه و طبق تبدیل کیلوبایت ب بیت و.... سرعت 2 مگ ب شما 256 میده. درصورتی ک 2 ماه سرویس غیر حجمی مصرف کردم و با سرعت 512 دانلود 256 داشتم. اگه قرار بود این تبدیلات حجمی صورت بگیره چرا توی این دوماه نگرفت. وگرنه من که 512 داشتم باید با سرعت 46 دانلود میکردم ولی 250 خورده ای داشتم. خلاصه سرتونو درد نیارم. الان میخوام فسخ کنم و از شرکت دیگه اینترنت بگیرم. چه شرکتی رو پیشنهاد میکنین؟ اینم بگید که چه سرویسی انتخاب کردید و چه سرعت دانلودی دارید. مرسی
نقل قول:
دوست عزیز همه شرکتها الان سرعت اسمی میدن یعنی 2 مگ برای همشون سرعت دانلود 250 میده. تفاوت در کیفیت و اپشن هایی مثل شبانه رایگان و حجم منصفانست.
شما هزینه ای که در ماه قبلا داشتید برای اون 512 و حجم مصرفی روزانتون چقدر بود؟ اینو بفرمایید تا بر اساس بودجه و نوع نیاز یه سرویس خوب بشه پیشنهاد داد.
پس شما هم از آسیاتک رفتید شاتلنقل قول:
دقیقا منم میخوام همین پروسه رو انجام بدم
شاتل از لحاظ سرعت چجوریه؟
برای من سرعت و پایداری خیلی مهمتر از حجمه
زمانی ک حجمی بود سرعت 512 و 4 گیگ روزانه . از 2 تا 8 صبح رایگان ماهانه 27 تومن. سرعت دانلود با IDM هم تقریبا 250 و خورده ای الی 300 . بعد سرویس غیر حجمی گرفتم 2 بار ب صورت ماهانه. ک ماهی 12500 و حجم 20 گیگ با سرعت 512 ک سرعت دانلود با IDM همون 250 تقریبا. و سری بعد ماهانه 12500 با سرعت 512 و حجم 22 گیگ . سرعت مثل قبل. ک بعد از تماس با پشتیبانی . سرعت 2 مگ رو گرفتم ماهانه 80 گیگ 27 تومن و سرعت دانلود با IDM همون 250 و خورده ای. من الان مشکل سرعت دارم. خیلی افتضاحه. بعضی وقتا صفحه ساده گوگل رو میخواد باز کنه طول میکشه. فریمور مودم هم اپدیت کردم. بعد اپدیت هم ریست. مارک مودم. زایکسل. اطلاعات دیگه ای لازم بود در خدمتمنقل قول:
اگه خط شما کشش داره و سرعت برای شما خیلی مهمه آفر صبانت میتونه جالب باشه:نقل قول:
شش ماه سرویس 16 مگ ( up to هست مثل سرویس های قدیم) - 300 گیگ حجم خارجی (600 داخلی) - 200 گیگ شبانه (400 داخلی) --- 170 هزار تومن
یعنی شرایط قیمت و سرعت تقریبا همون حدودی که قدیم میدادید برای سرویس 512 حجمی. برای این طرح ابتدا جشنواره 2 مگ شش ماه 120 تومنی رو بخرید بعد 6 تا توربو شارژ 10 تومنی (برای تبدیل سرعت به 16 مگ) هر ماه استفاده کنید.
پیشنهاد بعدی شاتل:
1- سرویس لایت8 مگ 40 گیگ (20 گیگ خارجی) - ماهانه 30 تومن
این سرویس ها با عنوان light برای کم مصرفهایی که سرعت میخوان طراحی شده
2- جشنواره زمستانی شاتل:
سرویس 8 مگ با ماهانه 175 گیگ ترافیک خارجی - 105 هزار تومن
آپشنها: بسته 10 هزارتومنی شبانه رایگان هم اضافه میشه از 1 تا هشت صبح + بسته 10 هزار تومنی شاتلند تا 5000 گیگ دانلود رایگان در همه ساعات شبانه روز از طریق مستقیم سازی لینک دانلود در سرورهای شاتلند
پارس آنلاین:
جشنواره 6 ماهه- سرویس 3 مگ - 360 گیگ حجم خارجی - 110 تومن
اینم سرویسهای مخابرات.منم پریروز سرویس ۲۰ مگ فیبر یک ماهه گرفتم ۱۱۰
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالاخره مخابرات به بقیه پیوست و رقابتی شده
قیمت و جچم ها تا 8مگ مثل فناوا و آسیاتک
در لیست بالا نسبت حجم خارجی به داخلی یک به چهاره!!نقل قول:
یعنی سرویس 8مگ تنها 100 گیگ و سرویس 4 مگ تنها 60 گیگ حجم خارجی دارند!
درحالی که 8 مگ اسیاتک و فن اوا 200 گیگ حجم خارجی دارند!
عجب :n04: خارجی به داخلی یک به چهاره!!نقل قول:
هر شرکتی هر غلطی میخواد میکنه
یعنی سه چهارم حجم برا 500 سایت داخلی و یک چهارم برای 5 میلیارد سایت عادی
نقل قول:
هر شرکتی هر غلطی میخواد میکنه
یعنی سه چهارم حجم برا 500 سایت داخلی و یک چهارم برای 5 میلیارد سایت عادی
شرکت مخابرات در سایت اصلی خودش به دستور سازمان تنظیم مقررات عمل کرده و حجم خارجی رو نوشته. این تصویر بالا برای مخابرات استانی (آذربایجان شرقیه).
تنها سرویس با ارزش مخابرات الان تانومای 50 مگی هست به نظرم.
اینکه دوتا همسایه یا دو مشترک نزدیک بهم، مشترک شده و شیر کنن این سرویس رو با هم عالی میشه. سرعت 50 مگابیت اونم فیبر تا خود منزل و ماهیانه 250 گیگ برای هرکدوم از مشترکا.
چطور بفهمیم خطمون تا چه سرعتی رو میتونه پشتیبانی کنه؟
به نسبت خوب میاد و راضی کننده هست ( ولی خب کو تا خط فیبر واسه همه بکشن :n02:)نقل قول:
شما یه زحمتی میکشی یه چنتا پست پینگ میزاری
و اینکه سرعت دانلود چنده ؟ تک و چند کانکشن ؟
توی صفحه تنظیمات مودم هست. البته راحت تر اینه به یکی از شرکتا مثل همین شاتل زنگ بزنید و بگید قصد خرید سرویس دارید و خططون رو چک کنند و ببینند حداکثر چه سرویسی میتونید بگیرید.نقل قول:
سلام
دوستان کدوم سرویس هست که پهنای باند رو باز می زاره
قبلا شاتل سرعت 512 هم می گرفتی پهنای باند باز بود ولی الان قضیه فرق کرده
فعلا خونه نیستم.شنبه بیام تست میگیرم میزارمنقل قول:
متوجه نشدم که از چه لحاظ فرمودین که: "به نسبت خوب میاد و راضی کننده هست"نقل قول:
الان توی سرویس 50 هزار تومنی شاتل که سرعتش 8 مگابیته شما امکان دریافت 175 گیگ ترافیک بین الملل دارین ولی در سرویس 50 هزار تومنی 8 مگابیت مخابرات شما فقط امکان دریافت 100 گیگ ترافیک بین الملل دارین.
الان مزیت مخابرات توی چیه؟ شاید فقط بتونه برای کسی که خطش فیبر نوری هست خوب باشه تا طرف بتونه سرعت های 20 مگابیت به بالا رو هم تجربه کنه.
سرعت دانلود با idm واسه سرویس 20 مگابیت فیبر 2.6 مگابایته و تو تک لینک 1 مگابایتنقل قول:
من اصلا منظورم adsl نبود :n02:نقل قول:
در واقع سرویس های 20 و 30 و 50 مگ بیشتر مدنظرم بود که خوبه
مثلا تو 30 مگ با کمتر از 135 تومان و یه حجم 400 گیگ میتونید یه سرویس خوب داشته باشید
با 80 تومان تو سرعت 16 مگ که حجم 175 گیگ میده ولی تو سرعت 30 با مقدار کمتری هزینه حجم 2 برابر میشه ( به نسبت )
سپاس دوست عزیزنقل قول:
خط شما روی 30 مگ بسته شده ؟ درسته ؟؟
تو تست ها دانلود رو تا 30 مگ تست کرده
و اینکه آپلود هم تا 30 بازه ؟؟ :n13:
دوستان یه سوال
تو تلفن همراه ( اندروید ) آسونترین راه واسه تست پینگ چیه ؟؟
مثلا بخوام از 8.8.8.8 پینگ بگیرم ؟؟
چقدر باید هزینه کنیم که خط ما هم vdsl ساپورت کنه؟ لطفا راهنمایی کنید. قصد خرید سرویس 30 مگابیت دارم. مرسی
vdsl با dsl چه فرقی داره وقتی شرکتها با کمبود باند سرعت ها رو کم میکنن, همون آش و همون کاسه با هزینه بالاتر
مثل همین 4G آپراتورها میشه, اسماٌ 300مگ ولی عملا 10 یا 20 مگ
من 8مگ از آسیاتک دارم از 6 شب تا 2 صبح سرعت از 250kb بالاتر نمیره
vdsl فقط یه راه جدید برای افزایش قیمت و بریدن جیب مردم
همین dsl به حد مطلوب برسونن خیلیه
هزینه ای از طرف شما نباید بشهنقل قول:
مرکز مخابراتی منطقه شما باید نزدیکترین کافو به شما رو فیبر بکشه ! که خب هم زمانبر هست و هم هزینه زیادی داره
چون باید واسشون صرفه اقتصادی داشته باشه
تو همون 8 کلانشهری که گفتن اولویت داره بعد از حدود 1 سال هنوز خبری نشده و اتفاق خاصی نیفتاده
VDSL از همون کابل های مسی استفاده می کنه فقط نیاز به کابل کشی مجدد داره. برای مجتمع ها با مشترک های بالا صرفه اقتصادی داره.نقل قول:
همین ADSL رو هم درست و درمون بدن میشه با 16 مگ فیلم های 1080P رو هم استریم کرد.
میدونم VDSL چیه ! :n02:نقل قول:
ولی فاصله بین مرکز مخابراتی و کافو باید فیبر نوری کشیده بشه ( در واقع تو حالت ADSL این مسیر مسی هست )
نزدیکترین کافو نوری که باید کمتر از 200 تا 300 متر فاصله بعد کافو تا مشترک باشه !
برای منازل هم میدن و دوستان تو تاپیک های دیگه گفتن که گرفتن فقط تعداد مشترکین باید به یک حداقلی برسه
موفق باشید
هر دو اینترنت کم سرعت محسوب می شوند. فقط fdd پرسرعته که باید اینکاره باشی تا بلد باشی تمام سرعت دکل رو بگیرینقل قول:
البته ftth قضیش فرق میکنه و فعلا پرسرعترین نت مملکتهنقل قول:
کرج جزو اون کلان شهرها نیست؟نقل قول:
اگه نباشه که گمون کنم باید حداقل 4 یا 5 سال منتظر سرعت 30 یا 50 مگابیت بمونم.
امیدوارم زودتر بدن که بتونم سرعت خوب رو هم تجربه کنم.
با vdsl فرق داره یا همونه؟نقل قول:
fdd اینترنت نسل چهار هست...vdsl مقداری از مسیر فیبر نوری هست و تا داخل منزل سیم مسی هست که حدودا تا 50 مگ کشش داره ولی سرعت آپلودش بر خلاف adsl بالا هست ... ftth فیبر نوری تا داخل خونه میاد که سرعت گیگابایتی داره(البته نه داخل ایران)
Ftth فیبر تا منزله و محدودیت های vdsl رو نداره.من خودم سرعت ۱ گیگابیت رو هم تجربه کردم باهاشنقل قول: