اینم از آسیاتک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه این طور باشه عالیه چون مثلا های وب سرویس حجمیش را ضمانت سرعت حداقل ۲ مکابیت و نهایتا ۱۶ مگابت گذاشته بود .نقل قول:
تا اینجای کار آسیاتک با طرح جدیدش برنده رقابت بوده و از همه بهتر
البته دیده بان نت بهتر بود منتها تازه کاره و گمنام و غبرقابل اعتماد
های وب هم بد نیست
فقط شاتل خودشو خراب کرد با اون طرح مضحکش
این حجمی که زده به شرط اینه کلا فقط از ترافیک داخلی استفاده کنی اگه از ترافیک خارجی استفاده کنی حجمت نصف اینهنقل قول:
عزیز نمیخوای بیخیال بشی ؟؟؟ یه بار قرار بود دیگه تو مباحث شرکت نکنینقل قول:
ما هم خوشحال شدیم - دیگه چرا ادامه میدی ؟؟
بنده خدا داشتی خودشو میکشتی کیفیت کیفیت که آخرش هم شد این
هی نمیدونم با این طرح کیفیت میره بالا و سرعت تضمین میشه و زیرساخت که ساختار مناسبی نداره به یک استاندارد میرسه
چی شد ؟؟
آخرش بازم دارن کلاه برداری میکنن که !! :n01:
وجدانا یا دل خوشی داری یا خودتو زدی به اون راه ! با چه امید و آرزویی دل به این سیستم جدید داشتی نمیدونم
حالا بازم با اون سخنان ارزشمندت مارو از زیرساخت های کشور آگاه میکنی که حق دارن فلان میکنن و ..........
به قول دوستمون داشتی خودتو با روسیه مقایسه میکردی ؟؟؟؟ :n02:
ملت دلخوشی دارن !! :n06:
برادر من فک کردی تک کانکشن امریکا رو ۹۵ درصد تضمین میکنن؟نقل قول:
میگه با دانلود منیجر از سرور سا.فت ۹۸ دانلود کن اونم با ۳۲ کانکشن :n02:
ارهنقل قول:
به جز طرح های 12 ماهه
طرح ها تقریبا بهتر از قبل شده به نظرم . حالا برا یه عده معدودی که اکثرا دانلودر هستن گرونتر شده معلومه معترض باشن !نقل قول:
+
اینجا فروم همگانی هست و هر کسی میتونه نظرشو بگه اینکه کسی بگه تو مباحث شرکت نکن کار درستی نیست
با این تعرفه ها بیخیال نت بشیم بهتره
نقل قول:
برای شکایت از سرعت به سازمان تنظیم با دانلودمنیجر کاری ندارن. از لینک زیر باید وارد بشید :
در گذشته شرکتها تست سرعت رو انجام می دادید یا حتی با دانلود منیجر با خود شرکت تست میکردید بعدش تازه میگفتن همون سرعت رو تقسیم بر هشت بکن اگه کمتر شد حق اعتراض داری!!
الان دست کم این تقسیم بر هشت کردن سرعت اسمی برای حق اعتراض برداشته شده!
خب الا این نبود بهتر بود؟ خب اگه بده بریم صفحه وزیر بنویسیم تضمین سرعت رو نمیخواد بدن...:n13:
دقیقا ولی بازم نصف هم باشه قیمت هاش مناسبه دوست عزیز قیمت رو خودت حساب کن ببین هر گیگ چند در می اد مثلا سرویس 16 مگ با 150 گیگ چقدر میشهنقل قول:
لینک ؟ آدرس سایت؟نقل قول:
این که حرکتشون مثبت بوده شکی نیستنقل قول:
ولی در عمل هیچ تفاوتی نمیکنه دقیقن همون کیفیت قبل برقراره
وقتی قرار باشه ماهی 80 هزارتومن برای سرعت 16 مگ بدی گرونه چون الان با ماهی 15 هزارتومن سرویس 16 مگ دارم با دانلود شبانه شبی هم 3 یا 4 گیگ دانلود میتونم انجام بدم میشه یعنی با 15 هزارتومن سرویس 16 مگ با ماهی حدود 100 گیگ دانلود دارم حالا به نظرت کدومش مناسب هست ماهی 15 هزارتومن یا ماهی 80 هزارتومننقل قول:
چطوری می گی گرون تره الان80000 تومان رو تقسیم بر150 کنید هر کیک متوسط میشه533 تومان برای هر گیگ من متوجه نمی شم هر جوری هم در نظر بگیریم بازم خوبه بعدشم شما شبانه رو چیکاری داری به سرویس جدید ... نظر شما محترم ولی با این اوضاع از نظر حجم فروخته شده قیمت مناسبهنقل قول:
با سرویس فعلیم هر گیگی 150 تومن برای من هزینه داشت (100 گیگ تقسیم بر 15 هزارتومن)نقل قول:
برای کسایی ک کل استفادشون روزانس مسلمه بهتر شده ولی کسایی ک دانلود داشتن هر چند کم ب ضررشون شدهنقل قول:
قطعا سرویسی که خریداری کردید برای کل روز مصرف نمی شه شما بعدشم همه فکرشون دانلود نیس مثلا من خودم روزی نهایت 1.2 گیگ مصرف دارم برام هم مهم نیس فلان فیلم جدید و فلان سریال و هر چیز دیگه هر کسی بر حسب نیازش چیزی رو خریداری می کنه اما هنوز زوده که بخوایم این بحث رو ادامه بدیم چون این طرح تازه داره شروع میشه و شاید تا یه سال دیگه هزار طرح مختلف بیاد که نیاز هر کاربر رو بر طرف کنه پس فعلا با سرویس ات بساز خدا بزرگهنقل قول:
من که فقط مخابرات میتونم بگیرم ! چون رو فیبرم
الان سرویس فعلی من 24 گیگ حجم و سرعت 8 مگابیت و حجم اضافه گیگی 1000 تومنه میشه ماهی 25 تومن
با این طرح جدید میتونم با همون قیمت، 2 مگابیت بگیرم و 20 گیگ حجم 25 تومن !
در واقع تو این حالت اینترنت قطع نمیشه ولی 4 گیگ از حجمم کم شده ! :n13::n41::n27::n35:
لااقل برا من یکی که هیچ تفاوتی نکرده
سلام و عرض ادب
دوستان چطور باید بفهمیم چه سایتی داخلیه و خارجیه؟مثلا سایت های دانلود آهنگ و فیلم
ممنون میشم راهنمایی کنید
نه دوست عزیز دانلود درست باشه کسی مشکل نداره ولی یک سری ادم مریض هستن که جنون دانلود دارن و فقط دانلود میکنن و پاک میکنن من زیاد دیدم از این ادم ها که از سایت دانلود ها دانلود میکنه بعد صبح پا میشه میگه نه خوب نبود بعد پاک میکنه یارو کلا اموزش ها سایت رو دانلود کرده ولی یکی رو هم نگاه نمیکنه پس ادم مریض این جوری هیچ حقی ندارهنقل قول:
بخشید دوستان کسی پاسخ این پرسش منو نمی دونه؟نقل قول:
قبلا یک لیست از سایت های پر بازدید منتشر شده بود برای طرح داخلی ولی وزیر گفته باید بعد از این تمام سایت های داخلی شامل این طرح بشه باید صبر کرد و دید. فعلا مشخص نیست ایا از همین زمان اجرا میشه یا خیر.نقل قول:
لیست اون سایت ها هم در هر isp متفاوت هست شما با مراجعه به سایت isp خودتون میتوانید لیست سایت های داخلی که شامل 50% کاهش مصرف میشه رو پیدا کنید.
فعلن ک ۵۰۰ تا سایت منتخب مزخرفن ولی مثل اینکه قول دادن کل سایتا داخلی رو شاملش کنندنقل قول:
خیلی از سایتها لوکیشن سرور رو نشون میدن کافیه تو گوگل سرچ کنی ip location و ادرس سایت رو اونجا وارد کنید
ادرس لینکی که میخوای دانلود کنی تو سایت ایپی چک کن معلوم میشه داخلیه یا خارجینقل قول:
اینجا توضیح دادن یه افزونه نصب می کنی و تمومنقل قول:
خوبی این هست که سرعت رو باید تضمین کنند و تقسیم بر 8 هم درکار نیست . قدیم دست شرکت ها خیلی باز بود و منت میزاشتن ما سرعت بیشتری بهتون داریم میدیم...
حاج حسین، هفته پیش خبر دادند که انحصار مخابرات برای اینترنت روی فیبر رو برداشتن و شرکتهای دیگه هم میتونن وارد بشن. امیدوارم زودتر این مورد هم حل و فصل بشه و قیمتا رقابتی بشه برای شما هم.نقل قول:
البته مخابرات ظاهرا هر استان میخواد قیمتای خودش رو بده (تا اینجا سه تا لیست قیمت مخابرات منتشر شده) اگه تبریز هم قیمت خودش رو بده احتمال اینکه بیشتر از این لیست اولیه باشه حجمها هست.
:n40::n40::V6::V6:
چرا صبانت تعرفه های جدیدش رو اعلام نکرده (البته صبانت به گدانت معروفه و بعیده تعرفه بدردبخوری ارائه بده)
این اعدادی که گذاشته مثل اینکه در صورتی هست که فقط از نت داخلی استفاده بشهنقل قول:
مثلا سرویس 16 مگ خارجی استفاده کنید میشه 150 گیگ !!!
در واقع هرچی تو این جدول نوشتن تقسیم 2 کنید
یعنی تو کلاه برداری و دزدی از هم سبقت میگیرن
بعد ملت انتظار دارن کیفیت بره بالا
تو همون ضریب اشتراک گذاری هم مطمعا باشید یه روشی پیدا میکنن دور میزنن قانون رو
کیفیت ؟ :n01:
زهی خیال باطل ...
پارس فن اوا صبانت هیچ کدوم تعرفه ها ندادن پارس ک تو سایتش داره بسته های ترافیک تبلبغ میکنه :/
اینکه سرویس دهی روی فیبرنوری از انحصار مخابرات در اومده خوبه ولی یادمه چند وقت پیش مخابرات گفته بود ISP های دیگه اگر بخوان رو فیبر نوری سرویس بدن باید بخشی از درامد ماهیانشون رو به حساب مخابرات واریز کنن
حالا نمیدونم مخابرات حاضر شده بدون دریافت پورسانت فیبرنوری رو از انحصار در بیاره یا میخواد باج بگیره از شرکت ها
مشاهده کردید؟ درصورت اعتراض و ساکت ننشستن، مجبور به عقب نشینی هستند؟ در همه حوزه ها...
شاتل دقیقا فهمید که چه اشتباهی کرده و حذف کرد تعرفه خودش رو..
فقط اعتماد ش رو بین کاربرانش با این کار از دست داد..نشون داد میتونسته بهتر سرویس بده و نداده برای سود بیشترش...
سلام من خودم چند سالی هست دچار چنین مشکلی اما به صورت خفیف هستم.نقل قول:
من حدودا ماهی 30 تا 35 گیگ مصرف دارم و خودم مبینیم عملا ماهی 5 گیگ دانلود اضافه دارم.
یا مثلا یک کتاب زبان انگلیسی میخواهم بخونم، ده تا نوع مختلف ش دانلود میکنم بعد در نهایت همانی که قرار بود از اول بخونم و میخونم و تازه باعث سردرگمی خودم هم میشه..
متاسفانه حرص میزنیم . من سعی میکنم کنترلش کنم تا حد امکان.. و به نظرم موفق بودم. نسبت به دو سال قبل
من با پشتیانی های وب صحبت کردم و گفتند تا جایی که خط بکشه سرعت بهتون میدیم! شما از کی پرسیدید این موضوع رو ؟نقل قول:
آسیاتک هم پایین جدول تعرفه توضیحات رو داده و من مشکلی ندیدم!
پارس آنلاین هم این لینک تعرفه ش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاتل هم که تعرفه ها رو برا اصلاح مجدد حذف کرد
الان مشکل چیه دقیقا ؟
شاتل کلا بند تعرفه داخلی و خارجی رو حذف کرده .فکر کنم فهمید اشتباه کرده ...مخابرات هم اصلا هیچ توضیحی برای طریقه مصرف قرار نداده .
این بند هم در شاتل اضافه شده
*بنابر سیاستهای تشویقی شاتل، سرعت هر یک از سرویسها تا بیشترین میزان کشش خط و پشتیبانی بستر مخابراتی، تا ۱۶ مگابیت بر ثانیه باز خواهد بود و شاتل در صورت فراهم بودن بستر مناسب، (صرفنظر از سرعت پایه) به هر سرویس سرعتی فراتر از تعهدات قید شده در قرارداد اختصاص خواهد داد.
اصلاح می کنم تو سایت شاتل این بند هنوز هست .فقط سرعت هارو بیشتر کرده که توی ای دی اس ال به خاطر نویز خطوط خیلی فرقی نمی کنه .....
کاربر میتواند به اندازه یک سوم میزان مصرف منصفانه را برای ترافیک بینالملل استفاده کند