اینجاها چی؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Printable View
اینجاها چی؟
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
تست انجام شده با مودم tf -i60 بود در حالت دو خط انتن در طبقه دوم نزدیک پنجره و در حالت fdd یا اینترنت ثابت. تجربه:سرعت دانلود معمولی و سرعت اپلود بد البته این تست تو منطقه ما انجام شد شاید جاهای دیگه بهتر یا بدتر باشه در کل برای اولین تجربه اینترنت ثابت ایرانسل راضی نیستم.نقل قول:
شما که هر دو داشتین به نظرتون کدومش قدرت گیرندگی و ثبات و سرعت بهتری داشت بدون انتن؟نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
بعضی از کاربرها چندتا تست میگیرند که اصلاً نشون نمیده آیا تجمیع کرده یا خیر مثل پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همین تاپیک . اینجور تستها چون کارایی مودم رو دقیقاً مشخص نمیکنه هیچ فایده ای نداره . پس اگر میخواهید تست کنید لطفاً باند 3 و 7 رو بطور جدا تست کنید و خیلی هم خوب میشه که از سرعت دانلود با IDM عکس بگیرید وقتیکه باندهای متفاوتی رو انتخاب کردید .
ضمناً با برنامه ltewatch هم میتونید باند مورد نظر رو انتخاب کنید .
ایرانسل کجاش درسته که الانش درست باشه ...
یه آشغالی درست کرده 50 هزار تومن ... بعد میده دست مردم هفت هشت برابر ... یه عده هم با کله می خرن
فقط این اگه هواوی هست آنلاکش خیلی کشکی هست ... ایشالا آنلاک کنید که این ایرانسل کمی ادب بشه :n27:
بین این دوتا مودم کدوم بهتره ؟نقل قول:
این ایرانسل که کلا فاتحه
دقیقانقل قول:
:n13:
من 22a داشتم فروختم از مودم مارت b525 گرفتم فرقش اینه که b525 یه باند بیشتر داره اما تجربه من این بود که اگه بخوام دوباره انتخاب کنم قطعا 22a رو میخرمنقل قول:
22a واقعا خوبه و ایده ال البته سعی میکنم از b525 تست بگیرم و بزارم
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
تست سرعت با مودم هوواوی b525 که بعضی از دوستان گفته بودن بزارم خدمت دوستان
اینم بگم تست سرعتی که گزاشتم باندهای مودم روی حالت اتوماتیک تنظیم شده
حداقل ی شات از باند و فرکانس و حالت تجمیع می گذاشتیننقل قول:
روی کدام مودم امکان نمایش یا انتخاب باند و فرکانس بصورت دستی هستن بدون اینکه به سیستم نیاز باشه
یا حداقل با فریمور کاستوم که کلا به سیستم نیاز نباشه فقط با گوشی کار کنی
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
اگه بخواید از سایتای خارجی سفارش بدید مسلما 22a با توجه به افت قیمت زیادی که داشته خرید بصرفه تری هستش. ولی توی سایتای ایرانی که دارن هر دو رو با قیمت یکسان به مشتری میدن، خرید b525 بصرفه تر خواهد بود. سخت افزار هردو مدل هم یکسانه. البته ذکر این نکته هم ضروریه که b525 گارانتی 3 ساله دارهنقل قول:
سلام خدمت همه ی دوستان
من چند روزی میشه مودم تی اف 60 رو خریداری کردم.فبلا دی تی 350 داشتم.ازش اصلا راضی نبودم به خاطر همین تی اف 60 گرفتم.منزل ما جایی هست که در پوشش tdd و fdd هست ولی در داخل اتاقم بیشتر از 5 دسی بل سیگنال ندارم چه با دی تی 350 چه با تی اف 60.ولی از نظر پایداری واقعا تی اف 60 عالیه.من جای دیگه هم عرض کردم که پنج ساعت با این مودم با سیم تی دی وصل بودم و یک بار هم قطع نشد ولی با دی تی 350 هر ده دقیقه یکبار قطعی داشتم.من مودم رو کنارپنجره میبرم سرعتم از یک مگابایت بر ثانیه به 6 مگابایت بر ثانیه میرسه ولی اونجا دیگه وای فای انتن نمیده.تصمیم گرفتم یک انتن بیرونی بگیرم که تا چند روز دیگه دستم میرسه و ایشالا که جواب خوبی بهم بده ولی واقعا از مودم دی تی 350 خیلی بهتره.
دوستان راستی از کجا میشه فهمید که این مودم روی 4.5 جی رفته و برنامه ltewatch چکاری انجام میده؟
سلام
دوستان با این مودم حداکثر سرعتی که توانستند از طریق WIFI روی سیستم/موبایلشون دانلود کنند چقدر بوده؟
خیر.............نقل قول:
5-6 مگابایتنقل قول:
مودم tk2510سرعت انتقال اطلاعاتش از طریق WiFiش چند مگا بیت بر ثانیه است؟نقل قول:
بر روی 802.11n و فرکانس 40 مگاهرتز به صورت اسمی 150 مگابیت سرعت خواهد داشت.نقل قول:
دوست عزیز 802.11/b/g/n(ato) رو کدوم باشه بهتره؟نقل قول:
قطعاً روی 802.11nنقل قول:
عزیزجان مودم من z6000 گذاشتم روینقل قول:802.1/1n یه سری ها میتونن وصل بشن یه سری نه دوباره گذاشتم Autoدرست شد
چرا؟
اون عده ای که نمیتونند متصل بشن ، از تجهیزات قدیمی مبتنی بر 802.11g استفاده میکنند .نقل قول:
دوست عزیز عرض کردم تست سرعتی که گزاشتم روی حالت اتوماتیک یا همون تجمیع هستش درباره تنظیم باند مودم چه با 22a و b525 حتما باید باید برنامه جانبی استفاده کنید که من از LTEWATCHنقل قول:
استفاده میکنم و از خود کنسول مودم نمیشه من فقط با لب تاب انجام دادم با گوشی نمیدونم برنامه ای هست مثل LTEWATCH که بشه باند های مودم رو تعقییر داد یا نه
البته نمیدونم چرا وقتی مودم B525 رو دارم اما به شدت دوست دارم TF-i60 رو بگیرم فعلا که دست نگه داشتم ببینم مشکلاتی که دوستان میگن حل میشه یا نه[IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][/IMG]
10-11 مگابایتنقل قول:
من فکر نمیکردم تو تی دی فرقی کنه ولی سرعتش با dt-350 تقزیبا 1-2 مگابایت فرق دارهنقل قول:
در مورد یوزر مبتدی خونگی و یا حرفه ای هم یه یوزر حرفه ای دنبال مودم حرفه ای باید بره و ایرانسل این رو برای بوزر خونگی اورده
در مورد قیمت هم هرجور حساب کنید به صرفه هست
مدل 22a و b525 قیمتشون 620تومنه ولی این مودم 360 که یعنی 260تومن ارزون تره
و اون مودما فرکانس تی دی شون هم با ایران نمیخونه و عملا فقط fd هستند
این مودم حتی اگه رو 4g پلاس نره هم باز قیمتش مناسبه و هم قیمت d100 ایرانسل هست
که من متاسفانه چون ویندوز 10 هستم نتونستم با lte watch چک کنم
ولی بامودم cat11 netgear تست کردم و همچنین گوشی موبایل سرعتش با اونا فرقش خیلی کم بود و البته از مودم cat4 tp-link بیشتر
عکس از دانلود منیجر دارم اگه لازم داشتین بدمنقل قول:
حالت تجمیع هم گفتم من متاسفانه ویندوز 10 هستم نتونستم با lte watch وصل شم و باندها رو تغییر بدم
ولی با مودم cat4 و cat11چک کردم سرعت بین این 2تا بود
اگه لازم دارین میتونم تست سرعت گوشی و مودم ها رو بزارم خودتون مقایسه کنین
lte watch روی ویندوز 10 کار می کنه و برای تست هم نیست .. برای تغییر باند و مشاهده مشخصات سیگنال هست ..توی ص اول تاپیک مودم لینک دانلودشم هست مدل هواوی رو باید دانلود کنیدنقل قول:
اگر موبایل پلاس دارید در یک نقطه مشخصه هم با موبایل تست بگیرید هم حالت اتومات اف دی دی i60
محتوای مخفی: ویندوز 10
تست باند 3:
[s8.picofile.com/file/8305021542/3.jpg[/CODE
تست باند 7:
[s9.picofile.com/file/8305021484/1.jpg[/CODE
تست باند 44:
[s8.picofile.com/file/8305021542/3.jpg[/CODE
به خاطر محدودیت های سایت برای اپلود عکس و لینک فعال اعضا جدید مجبور شدم لینک ها رو به این صورت بزارم
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تستی که کاربر جدید برای بنده ارسال کردند از مدل فیوژن
باند 7
باند 3
حالت 3+7 باند 44
به نظرم تست بالا هم نشون دهنده کار نکردن تجمیع هست چون توی باند 44 43 گرفته که احتمالا باز برای همون سیگنال تنهای 2600 هست که باند اول در حالت تجمیعه ... توی حالت تجمیع باید حدود 60 مگ میداد که ازش خبری نیست.. البته دانلود منیجر ملاک خیلی بهتری هست که دوستمون mojul94 می تونه تجربه عملی خودش رو دربارش بنویسه.. اما خوب با توضیحات اقا سهیل تقریبا محرزه که تجمیعش کار نمی کنه... بهترین روش برای تست تجمیع استفاده از استاپ واچ دیومیتر و لحاظ میانگین سرعت هست در سه حالت متفاوت
من تست باند 3 و 7 و 44 رو گرفتم ولی به خاطر محدودیت اعضا جدید نمیتونم بزارم
اگه کسی لازم داشت خصوصی بفرستم براشون ایشون هم بزارن تو فروم بقیه هم استفاده کنن
یه زحمتی بکش با توضیحات بالای بنده با دانلود منیجر و du meter سرعت سه حالت رو در بیار.. برای من تصاویرشو بفرستی همینجا میزارمنقل قول:
مثلا این تست برای همراه اول هست که میانگین سرعت به نظرم ملاک هست که همون 5 مگابایته
اسمشو گذاشتن فیوژن که کاربر کمتر سواد دار با فیبر نوری قاطی کنه
سلام
من با این مودم در مکانی که مودم 3372 و گ.شی cat6 نهایت 3 مگابایت سرعت می دهد حدود 6 مگابایت سرعت می گیرم.البنه چون تحت پوشش 4g+ نیستم در مورد تجمیع تجربه ای ندارم.در کل نسبت به قیمتش و مقایسه مودم هم هم قیمتش مودم به صرفه و خوبی هستش
در مورد wifi ac نمیی توان به این مودم ایراد گرفت چرا که هیچ جا ننوشته wifi ac داره ولی فای فایش ضعیف و در حد 802.11n هستش
شما کجا تشریف دارید؟ روی باند 7 شش مگابایت دارید؟ یه شات از طریق ltewatch ارسال کنیدنقل قول:
سلام دوستان تست کنید که آیا با روش معمولی آنلاک مودم های هواوی این رو میشه آنلاک کرد ؟
این روش
Unlock Huawei v201 Algo - v3 Huawei Unlock Code Calculator
نه با این روش آنلاک نمی شه.چون وقتی سیم کارت دیگه ای رو قرار می دی مودم انگار سیم کارت نداره.کد آنلاک هم نمی خواد.اگه آنلاک بشه باید ار روش نصب فریم ور آنلاکش کرد.
نقل قول:
سلام دوستان من امروز این مودم را خریدم ولی اصلا درحالت فورجی به اینترنت وصل نمیشه آنتن میده ولی وصل اصلا...مشکل دوم وقتی خاموشش میکنم بعد از چند ساعت خودکار روشن میشه خواهشاً کمک کنید