حداقل املاش رو یاد بگیرن درست بنویسن.نقل قول:
Printable View
حداقل املاش رو یاد بگیرن درست بنویسن.نقل قول:
لعنت به دشمن مردم.لعنت به کسی که نمیخواد مردم در آسایش و رفاه باشن.لعنت به کسانی که مردم رو خر فرض میکنن و اینترنت 10 گیگ خارجی و 20 گیگ داخلی رو نامحدود صدا میزنن.
اخه نامسلمونا در سال 2017 حرف زدن از اینترنت 10 مگابیتشم خنده داره،بعد شما دوباره دارین مارو برمیگردونید به عصر حجر و 256 و 512؟فقط بازی با کلمات.اتصال محور.مصرف منصفانه.
اقای وزیر نامحترم که برای وزارت نفت برنامه ریخته میخواد تا وزیر نفت نشده اخرین خنجرم به مردم بی گناه بزنه؟بی شرفا 10 گیگ مصرف 2 روز اینستاگرام و تلگرامه این الان مصرف منصفانست؟ دانلودم که تعطیل.
نمیخواد شماها به فکر مردم باشید مردم با همین سرویسای سره گردنه ایه الان خیلی خوشحالترن تا سرویسای حمایتیه شماها.
تهرانیا واقعا باید یه کاری بکنن ماکه دستمون کوتاهه کاری نمیتونیم بکنیم.
من دیگه به حرف یه بنده خدایی ایمان اوردم که گفت تو این مملکت نه اصولگرا داریم نه اصلاح طلب.نه چپ داریم نه راست.نه خوب داریم نه بد.همش بازیه انتخاباته.سر و ته همشون یه کرباسن
با این طرح نامحدود و قیمت گزاریشون واقعا ..... به تفکرات پدید آورندگان اینترنت .
هدف و نیتشون از همون اول که اسم اینترنت ملی(خیلی خنده داره که مسئولان یه مملکت 80 میلیونی با ادعای مدیریت جهانی به اینترانت بگن اینترنت) رو اوردن معلوم بود.وقتی که سیستماشون تکمیل شد یه قیچی برمیدارن،همون سیمه بود که هی لنگر کشتی و لنج بهش گیر میکرد و پاره میشد و اینترنت قطع میشد،یادته؟ اونو با دستای خودشون قطع میکنن و میگن به به.ما به ارمانهای اقتصاد مقاومتی و شبکه اطلاعات سوپر مقاومتی رسیدیم!!نقل قول:
دیگه استکباران جهانی نمیتونن از ما اطلاعات بدزدن.
هموطنان عزیز از این به بعد از مسنجرهای فوق امن بیسفون و سیفون و سروش استفاده کنید
از این به بعد عکساتون رو در شبکه اجتماعی شانستاگرام به اشتراک بذارید
از این به بعد در انجمن های تبیان هشتگ بزنید
از این به بعد فیلمای ماجرای نیمروز و خاگینه دانلود کنید بجای فیلمای تهاجم هالیوودی و تهاجم فرهنگی
از این به بعد میخواین لایو شبکه تلویزیونی ببینید؟ شبکه افق که هست.بهترین شبکه دنیا.شبکه خارجی واس چیتونه؟استکبار جهانی میخواد مغزتون رو شست و شو بده.
تا فردا حرف دارم بنویسم ولی خودم حوصلشو ندارم فقط میگم که سلام کره شمالی ما داریم می اییم
دوستم که تو صبانت کار میکنه میگفت از 10 یا 15 روز دیگه قراره سرویسها جدید به اصطلاح نامحدود جایگزین سرویسهای فعلی بشه برای جذب مشتری هم فقط روی قیمت مودم و مدت سرویس 6 ماهه و یکساله میتونن تخفیف بدن
700 گیگ؟!نقل قول:
شما اگه هر روز 3 تا فیلم نگاه کنی و هر فیلم هم 3 ساعت باشه میشه 9 ساعت. هر فیلم هم 3 گیگ باشه میشه 9 گیگ در ماه میشه 270 گیگ..!
شما چی دانلود میکنی که میشه 700 گیگ؟ شک ندارم 500 گیگش رو فقط هدر میدی و هرز مصرف میکنی. من حتی دیدم آدمایی که شب تا صبح فیلم دانلود میکنن. صبح همون فیلم رو پاک میکنن و فردا شب دوباره دانلودش میکنن.
الکی که به ما نمیگن ایرانی... یه چیزی توش هست.!
فکر نمیکنی به خاطر امثال شماها این کارارو میکنن؟ اونوقت معترض هم هستی؟!
700 گیگ رو اگه به ازای هر فیلم 4 گیگ حساب کنیم میشه 175 فیلم. یعنی هر روز 6 فیلم. هر فیلم 3 ساعت میشه 18 ساعت. یعنی شما در روز 18 ساعت فیلم نگاه میکنی؟!
اصلا فرض مثال که نگاه میکنی. خوب بخر. چرا مفتی؟! یعنی همش رو بایستی مفتی نگاه کنی؟!
روزی که یارانه ها رو از روی اقلام قطع میکردن من راضی بودم. چون از اون یارانه چیزی گیر من نمیومد. همش میرفت تو باک بنزین امثال شماها که روزی 100-150 لیتر بنزین 100 تومنی رو واسه عشق و حال خودشون مصرف کنن و آخرش هم دولت بیاد به ما بگه که سوبسید میدیم بهتون. حالا هم ناله همون آدمایی که مفت خوری میکردن در اومده. به حال ما هیچ فرقی نکرده.
قضیه اینترنت هم همینه. درد و ناراحتیش فقط واسه شماهاست.. به حال ما هیچ فرقی نمیکنه. ماهی 4-5 گیگ واسه ما کافیه.
من راضیم از اینکه اینترنت نامحدود رو قطع کنن.
اگر فرهنگ درست استفاده کردن از منابع رو بلد بودین الان حال و روزتون این شکلی نبود.
دوستتون نگفتن قراره برای مشترکین قدیمی چیکار کنن؟نقل قول:
سرویسهای اونا تمدید میشه یا مجبورشون می کنن این سرویس های آشغال رو بخرن؟
اگه براتون امکانش هست ازشون بپرسین.
ممنون
این احمقا که می خوان ملی کنن نمی دونن ملی در کار نیست و کلا از بین می ره.کل سایتای ایرانی تقریبا تشکیل شده از 99 درصد اطلاعات کپی شده و دزدی.نمونش اپارات.مثل دزدا می رن کلیپ های یوتوب رو می ذارن با کیفیت بسیار بدتر.وقتی دیگه دسترسی نداشته باشن به یوتوب و ... 99 درصد به اصطلاح محتوا از بین می ره و دیگه نه اینترنتی هست نه اینترانتی :n02:
بنده خدا نوشته که دانلودر هست یعنی کارها و سفارشهای دانلود رو انجام میده ننوشته که ماهی 700 گیگ فیلم دانلود میکنه و نگاه میکنهنقل قول:
حالا ماهی ۷۰۰ گیگ نه ، اما حداقل باید ماهی ۱۰۰ گیگ رو به هر کاربر بدن ، من خودم اصلا فیلم دانلود نمیکنم ، اما مصرف روزانه ام حدود ۳-۴ گیگه ، (بیشترش تماشای ویدیو آنلاین از یوتیوب و چندتا سایت دیگه ، همینطور پخش آهنگ اسپاتیفای)نقل قول:
شما مصرف اینترنت تون کمه ، دلیل نمیشه که همه اینطور باشن.
الان اینترنت بیشتر محتوای چند رسانه ای هست ، چه بخواهیم چه نخواهیم مصرف بالا ،و با این حجم هایی که میدن ، هیچ کاری نمیشه کرد.
میگفت کسایی که الان چند ماه از سرویسشون مونده تا پایان دوره سرویسشون تغییر نمیکنه اما بعدش تمدید نمیشه و باید سرویسهای جدید رو بخرننقل قول:
اولا ایشون بی خود میکنه اسم دانلودر رو خودش میذاره.با این حرفایی که امثال ایشون میزنن فقط گند میزنن به وجه دانلودرها.و من به نظرم این کار هدفمنده چون میخوان بگن ببینید اینا چه زالوهایی هستند که ترافیک رو فله ای میکشن بالا،ما داریم بخاطره اینا این محدودیت ها رو انجام میدیم.شما خودت عقلت رو قاضی کن اخه 700 گیگ در ماه به درد کسی میخوره؟ طرف باید ربات باشه 24 ساعت بشینه پا دانلودنقل قول:
البته بحث سرعت 4جی جداست ما داریم اینترنت ثابت رو میگیم.
بنده کسی هستم که اسم دانلودر رو خودم میذارم.فیلم دانلود میکنم ولی فیلمای تاپ و بدرد بخور.بیکار نیستم که بشینم پای هر اشغالی
موزیک دانلود میکنم ولی اندازه مصرفم.اسکل نیستم که بخوام ارشیو کنم با خودم به گور ببرم
همیشه اپدیتم و وسایلم رو اپدیت میکنم.از موبایل و ویندوز و تبلت بگیر تا برسی به تلویزیون و ----- و حتی خوده مودم.
تلگرام هستم،اینستاگرام هستم،واتز اپ هستم،هرجا بگی هستم.
خودمو که بخوام پاره کنم ماهی فوقش 80-90 گیگ.که تمام دانلودامم تو تایم رایگانه نه پیک مصرف و کاهش پهنای باند.
خب الان شما راضی که حال و روز من این شکلیه؟ راضی این سرویسارو قطع بکنن؟ ناراحتی اینترنت از منه؟
به هر خزعبلی که هرکی اینجا میاد میگه که نباید شما استناد کنی.از وقتی گوشیای هوشمنده ارزون قیمت ریخت تو بازار و اینترنت خط فراگیر شد گند زده شد به کیفیت جامعه اینترنتی مملکت.
اون از فحشای تو اینستا اینم از دری وریای اینجا
عزیز من قبل از این که اطلاعات جامع داشته باشی هی اتهام نزن به هم وطن خودت.مگه فقط اینترنت شد دانلود فیلم 800 مگی؟ شما اگه اطلاع نداری بگم خدمتت که تازه این فیلما فرمت کم حجم شده هست و اصل بلوری بین 30 تا 50 گیگ هست.الان یک گیم بالای 100 گیگ هست.یوتوب بخوای یه کلیپ ببینی 10 دقیقه ای با کیفیت 1080p بالای 500mb میشه.اینترنت اصلا ربطی به بنزین نداره و حتی با وجود این که با حرفات موافقم ولی چون ایران تولید کننده بنزین هست و نفت مف براش در میاد و دولتی هم هست.امریکا و اروپا خصوصییه وهر کی می تونه بره چاه نفت بزنه و....پس همه شرایط رو باید در نظر گرفت.حالا امریکا یا اروپا بنزینش گرونه اینجام باشه اشکال نداره ولی برقیه شرایط هم باید مثل اون باشه.در مورد نت یک ترابایت ماهانه حداقل هست.اینجا زیرساخت نداره پهنای باند نداره شبکه فیبر نوری نداره و....به مردم ربطی نداره.تازه تمام اینها هم انحصار داره و اصلا رقابتی در کار نیست.پس به جای این که بگیم مردم فلان و بیسار ببینیم اشکال از کجاست!نقل قول:
خب من که بیچاره شدم :(نقل قول:
Sent from my ASUS using Tapatalk
سلام دوستان
خواهش می کنم اگه کسی جواب سئوال منو می دونه جواب بده:
وقتی حجم اختصاص داده شده به کابری تموم بشه چی میشه ؟(یکی میگه باید حجم بخره یکی دیگه میگه سرعتش میاد پایین تا دوباره تا آخر ماه حجم بخره)
خودکشی نکنین...!
چرا حاضر نیستین پول چیزی رو که مصرف میکنین رو بدین؟
شما باید پول ویندوزی که استفاده میکنی رو هم بدی. حتی پول تک تک نرم افزارهایی که کرک میکنی رو هم بدی.
مفت خوری یه حد و اندازه داره. آخه چقدر مفت خوری؟!
تا حالا مفتی بود، خواستن حال بدن. از امروز نمیخوان حال بدن. مشکلیه؟!
از شما بیشتر بر میاد؟! بفرما شما ISP شو ببینم چیکاره ای...!
دوقورتونیمشونم باقیه.. چه روزگاری شده..!
من ماهی 5 گیگ استفاده میکنم. همه این 5 گیگ رو هم پولش رو میدم.
طوری شده که اینترنت 3G ایرانسل که 1 مگ بر ثانیه دانلود میداد الان رسیده به 100 کیلوبایت. چرا؟! چون امثال شما دنبال مفت خوری هستن. اونم چی. در حد بابک زنجانی. خو 100 تومن خوردی برو کنار دیگه، حتما باید 8000 میلیارد دانلود کنی؟!
چقدرم با محاسبات علمی این کار خودشون رو هم منطقی جلوه میدن. ..!
نه داداش حق با توئه.. بفرما راحت باش. دانلودتو بکن.
اسمهای قلمبه سلمبه هم میزان واسش. دانلودر..
خو لامصب پول دانلود منجرتو دادی که اسمتو گزاشتی دانلودر؟!
شما با این سیاست مخالفی، چراکه مفت خوری ها داره تموم میشه. من از این سیاست حمایت میکنم چون سودش واسه منه. من پول همون ماهی 5 گیگم رو میدم، تازه چی با 10 برابر سرعت قبلی. دیوانم مگه از شما حمایت کنم؟!
اگه سر مفت خوری هاتون منصف بودید، همه میشستیم دور هم میخوردیم. نه اینکه شما شب خوابیدی دانلودرتو روشن بزاری که چی، ما یه کلیپ میخوایم تو تلگرام آپلود کنیم 3 ساعت طول بکشه.
نه داداش. من هنوز راضیم سرویسهای رایگان برداشته بشه. همچین هم ارث پدریتون نبوده...!
بله.... اون آقا هم که بنزین رو میخرید 100 تومن میبرد مرز میفروخت 800 تومن، اون آقا هم بنزینر بودنقل قول:
شما حتما باید وضعتون خوب باشه که با این وضعیت بازار کار و درآمد و البته مهم تر از همه نرخ بالا دلار به ریالنقل قول:
که مجبوریم هر نوع نرم افزار رو چند برابر و سخت افزار و قطعات بی کیفیت رو گرونتر از قیمت نوع باکیفیت و اصلش درگذشته بخریم...
این شرایط برابره آیا با خارج؟
یک چیز دیگه این حرکت تا بصورت همه گیر اجرا نشه که میتونه به کمک قانون اجرا بشه ... ثمره ای چشم گیری را حاصل نمیشه ... مثال میزنم:
شما صاحب یک شغل که رایانه در اون کاربرد داره وقتی شما میبینی رقیبت میاد با یک نرم افزار کرکی ، شما رو توی شغل تون جلو میزنه شما می ایستید و باز از نرم افزار رایگان استفاده میکنید که ممکنه باعث بشه عقب بیفتید و همه مشتریان رو از دست بدید؟ گذشته از این خیلی از پلاگین ها فقط روی نرم افزار های مشخص هستن که اونام پولی ان
کی این قدر پول داره واسه یه شغل که نیاز به رندرینگ داره پول بده تو ایران؟ اونم با عدم پشتیبانی شرکت های خارجی حتی سایت شون هم بعضی ها میبندن که مبادا کسی درایوری نرم افزاری یا سوالی در فرومشون بپرسه ... نهایتا شاید خرید ویندوز برای ما راحت باشه اما نرم افزار ها...
میدونم توی خارج براشون ارزون در نمیاد و اون ها هم باید تو انتخاب شون دقت کنن تا پولشون هدر نره -یکی از فلسفه های trial-
ولی اگه همه یکم قضاوت کمتر کنیم و توقعاتمون رو بیاریم پایین و هم صدا باشیم چه بدی داره؟
خیلی تجربیات دیگه هست که افراد حرفه ای بهتر میدونن
وگرنه استفاده از نرم افزار پولی کرک شده خلاف انسانیت و قوانین و حتی ممکنه غیرایمن و خطرناک باشه برای سیستم
سرعتش کم میشه در حدی که صفحات وب هم بزور باز بشه تا زمانی که حجم اضاف خریداری کنهنقل قول:
شما ظاهرا دچار توهم شدی کدوم سرویس اینترنت رایگان هست هر سرویسی بخوایید بگیرید باید ماهیانه هزینه پرداخت کنید اگه هم منظورت هم تایم دانلود شبانه هست که اونهم برای قشنگی نزاشتن برای کسایی هست که چند گیگ دانلود دارن بتونن دانلودشون رو انجام بدند که اونهم محدودیت سرعتی داره نهایتش 3 یا 4 گیگ بشه دانلود کرد بعد اینجا تایپک اینترنت هست تایپک مصرف سوخت و بنزین و گازییل و یارانه نیست که اشتباه گرفتینقل قول:
تو الان خودت خیلی قانونی هستی و لایسنس همه چیتو خریدی؟ همین ویندوزی که الان باهاش اومدی اینجا رفتی از بقالی محلت خریدی فوقش.نقل قول:
حالا اگه جایی زندگی میکنی که نه از اینترنت سر درمیارن نه میدونن شبکه های اجتماعی چیه به بقیه ربطی نداره.ما که تو شهر زندگی میکنیم فقط مصرف خبر و کلیپایی که تو تلگرام دانلود میکنیم 10 گیگ در ماهه
دوستانم الکی اب تو هاونگ نکوبن.این کاربر از اون دسته ادمای بخیلیه که چشم دیدن استفاده کردن بقیه رو نداره حالا چون خودش نمیتونه استفاده.
ازین کاربرا زیاد اینجا دیدم که میگن دیگی که برای من نجوشه میخوام سر سگ توش بجوشه مملکت با اینا حتما درست میشه:n08:
هر موقع ماکروسافت اومد اینجا نمایندگی داشت ما می خریم.وقتی اونا ما رو به رسمیت نمی شناسن و مثلا اگه با ایدی ایران بری نمی تونی بخری و کلا فروشگاه ماکروسافت و خیلیای دیگه بسته هست.در مورد ویندوز هم که ویندوز 10 ملا برای کسایی که از 8 و... اومدن رایگانه و احتمالا نسخه بعدی کاملا ریگان میشه.اخه فیبر گوگل با قیمت 70 دلار با سرعت یک گیگ دانلود نا محدود واقعی هست اونوخت اینجا 300 تومن برای این اشغال؟؟؟ چی می گی برا خودت!اینجا وقتی همه چی دولتی هست هیچ شرکت امریکایی مثل گوگل حرف از فلان می زنی ....کشوری که دولتی هست این همه درامد داره با این پهنای باند داغون خوب چرا ما زیر ساخت نداریم چرا فیبر نداریم؟!نقل قول:
فقط 700 گیگ !!!! من ماهی 3 ترا دانلود می کنم !!!نقل قول:
به متنت ادم خندش میگیره !!!!!!:n08: تو کل ایران ارشیو دارها و دانلودر ها به 1000 نفرم نمیرسن !!!!! هیچ تاثیری روی نتی که چند ده میلیون استفاده کننده هست ندارن
چه نامحدود بدن چه ندن برای یک دانلودر و ارشیو دار فرق نمیکنه عزیز اول حرفتو بسنج بعد اینجا تراوش کن ! ما زمانی هم که نه 3 جی بود نه 4 جی ماهی کم کم 500 گیگ دانلود می کردیم
اصلا نت بشه گیگی 100 هزار تومن تومن برای امثال من فرق نمیکنه
به عشق خودت این ماه می خوام کم کم 4 ترا دانلود کنم :n09:
همین چند روز پیش بود که نرم افزار teamviewer هم ما رو تحریم کرد ...نقل قول:
درسته ما کرکی داریم اما داریم واسه یه چیز های پولی نیست پول میدیم و بعضی جا ها که ارزونه ما داریم گرون تر میخریم نمونش حجم نت ثابت ...
توی خیلی چیز ها هم که قانون دست ما رو از میبنده مثل سایت یـوتیوب که مجبوریم طبق قانون از سایت های مجاز یا سایت های وطنی استفاده کنیم...
الان هم بازی جدیدشو نرو دارن اجرا میکن حجم داخلی حجم خارجی که خدا کنه حجم خارجی رو هی کم و کم ترش نکنن تا کلا یه روزی دیگه از بین بره.......
در ضمن یا هر دوست دیگری که تو این تاپیک یا تاپیک های قبلی اینترنت راجع به لایسنس نرم افزار ها در کشورمون صحبت کردن ...
خوشحال میشیم یک تاپیک درباره لاینسنس ها و یا تاپیک دیگری برای استفاده از نرم افزار رایگان ایجاد کنند چه ویندوز چه روی سیستم عامل غیرپولی
بزنید ببین چقدر استقبال میشه ///
1. برای عموم مردم باید فرهنگ سازی بشه این حرکت ها و کم کم
2. اگه دیدید شخصی یا شرکتی در آمد بالا داشت و باز از کـرک و کلید استفاده کرد آن وقت کاملا و صریحا حق با شماست.
// البته باز ریسک و گرونتر افتادن کالا و خدمات بدلیل بسته بودن سیستم های پرداخت بین المللی هم میشه دلیل گفت.
هیچ کس از مفت خوردن بدش نمیاد... اما به شرطی که هرکسی سرش تو توبره خودش باشه...نقل قول:
من هم ویندوزم رو کرک میکنم. من هم دانلود منجر رو کرک میکنم.
من هم برای یه بازی 50 گیگ از شب رایگان استفاده کردم اما همون 50 گیگ رو در یک ماه شب رایگان استفاده کردم. تازه اونم چی، اینترنت همسایه بود. یعنی من میتونسم بزنم 400 گیگ اینترنت شب رایگان ازش بگیرم. ولی که چی اینکار؟ چرا الکی اینترنت هرز؟ چرا آپدیت ها بی جهت. طرف تو عمرش جز فرمت mp3 موزیک ندیده، حالا هی میاد برنامه winamp رو آپدیت میکنه. هی آپدیت میکنه. خو چته تو؟! آپدیت کردنت چیه. هروقت لنگ یک مشکل شدی، هر وقت قابلیت چشمگیری تو آپدیت اومد که بدردت میخوره، بفرما آپدیت کن.
برنامه nero تو ورژن 6 قابلیت کاور زنی سیاه و سفید مثلا آورده بوده و بعد تو ورژن 6.1 اومده کاور زنی رنگی رو آپدیت کرده. طرف هم میره نرو رو آپدیت میکنه. خوب مردحسابی، تو اصلا سی دی رامت قابلیت کاور زنی داره که میری آپدیت میکنی؟!
یارو تو autocad جز لاین کشیدن کار دیگه ای بلد نیست، حتما بایستی براش ورژن 2017 باشه. ورژن 2010 تو سیستمش بهش حال نمیده. میره 2 گیگ دانلود میکنه.
ببینیم انتظاراتمون چیه. توانمندیمون چیه. اصلا قادر هستیم از ویژگی های جدید برنامه استفاده کینم یا نه..!
حالا یکی دوتا برنامه رو آپدیت میکنی یا چنتا که کم حجمه آپدیت کردنش منطقیه قبول. اما قرار نیست سرتو بندازی تو انبار همه منابع رو حروم کنی.
من طراح مکانیکم و هنوز دارم از اتوکد 2007 استفاده میکنم. چرا؟ چون نیازهای مورد انتظارم رو برطرف میکنه. قابلیتهای جدیدش به درد من نمیخوره.
باور نمیکنی؟
انینم اسکرین شات.
یک کمی چنبه داشته باشیم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیزم یه مثالی میخوام برات بزنم که متوجه اهمیت ماجرایی که داخلش هستیم بشی.البته قطعا هستی.بیشتر بشینقل قول:
من چون تو کاره خرید و فروش ماشین هستم مجبورم یه مثالی بزنم درباره ماشین چون اونو مطلعم
ببینید دوستان بزرگترین دشمن حرف زور چیه؟ اتحاد.اتحاد با چی به دست میاد؟ با همین گفت و گوها و کانورسیشن ها.ما که نمیتونیم بریم تو کوچه و خیابون با همدیگه صحبت کنیم.باید در فضای مجازی صحبت کنیم.
انجمن تیونینگ تاک معروفترین انجمن ماشینی ایرانه.چندماه پیش که رنو تلیسمان رو نگین خودرو پیش فروش میکرد اومد یه سری پول از مردم گرفت و گفت بقیش موقع تحویل ماشین.ماشین هم پاتون درمیاد 180 اینا.بعد کم کم قیمت تموم شده ماشین رو بردن رو 200.
یه اتحاد خیلی محکمی تو تیونینگ تاک بر علیه نگین خودرو درست شد دیدنی! همه میخواستن برن انصراف بدن.جوری که پدره نگین خودرو درمیومد.ولی نگین خودروییا چیکار کردن؟ برداشتن یه سری یوزر ساختن و یه سری یوزر قدیمی خریدن(ثابت شدست) و شروع کردن تعریف از نگین خودرو و گفتن مزایای ماشینای نگین خودرو از زبون مردم.مثلا میگفتن ماشینی که نگین خودرو وارد میکنه با بنزین ایران سازگاره اگه بخواین از وارد کننده غیر ما بخرید ماشین میترکه:n08: خلاصه
اینجا معروفترین انجمنیه که درباره اینترنت داخلش بحث میشه.درسته مسئولین نظره مردم به هیچ جاشون نیست ولی خب نمیتونن کامل بیخیالش بشن
احتیاج به عواملی دارن که بیان دری وری بافی کنن.یکی بیاد بگه من ماهی 1 ترابایت دانلود میکنم اون یکی هم با کلیدواژه یارانه و مفت خوری و این دری وریا ثابت بکنه که این محدودیت کاملا عادلانست.
منه کاربر تازه وارد و از همه جا بی خبرم هم میگم خب حق دارن محدود میکنن.
حالا درباره اتحاد.ببین چندصفحه صحبت درباره اعتراض بود.الان 2 صفحه همه پستا درباره صحبتای این کاربره.این یعنی منحرف کردن و شکوندن اتحاد. غیر از اینه؟
جان کلامم اینه که خودتونو درگیر این مدل کاربرا نکنید رو اتحاد کار کنید که شاید بتونیم نتیجه ای بگیریم
یه بابایی اومد از سر نبود شعور اقتصادی گفت آب و برق و نفت مفت میزاریم سر سفرتون.نتیجش شد وضعیت گل و بلبل الان،ملت هم که ماشالا تمام رکوردهای مصرف رو تو کهکشان راه شیی شکوندننقل قول:
:n12: حرف این آقا خیلی درسته . تا موقعی که فشار رو سر ایرانی جماعت نباشه ، آدم نمیش هنقل قول:
دوست عزیز وقتی به چیزی اشاره میزنن شما فقط نوک انگشت رو نگاه نکن. یکم دورتر نگاه کن.نقل قول:
بحث خریدن نرم افزار نیست. بحث حجم مفت خوریه.
حجمی که طرف سیرمونی نداره و از منابع مردم عادی هم حتی داره استفاده میکنه.
اون مورد یک مثال بود. اون مثال در محتوای خودش ربطی به موضوع بحث ما نداره
:) :)نقل قول:
برادر من یکم آروم
من دارم پولش رو پرداخت میکنم, شبی هم یک یا دو فیلم دانلود میکنم که حجمشون معمولا بین 10 تا 20 گیگه
آرشیو فیلم دارم و از این طریق کسب درآمد میکنم
اگه دقت کرده باشی گفتم که "دانلودر" , پس دیگه احتیاجی به این زور زدنا نبود فقط کافی بود یکم دقت میکردی
چی میشه گفت آخه طرف فرق بلوری از دی وی دی ریپ تشخیص نمیده بعد تز میان :)نقل قول:
موضوع اینه با این سیاست جدید کاربر رو مجبور می کنن به خاطر ترافیک داخلی هزینه کنه و مجبور شه بیشتر استفاده کنه.
بحث چه ربطی به رعایت کپی رایت و این صحبت ها داشت کلا.
منم موافقم کاربری که کارش دانلوده بیشتر هزینه کنه تا کیفیت سرویس برای بقیه نیاد پایین ولی این سیاستی که الان اینا دارن ارتباطی به این موضوع نداره
یک ترابایت در دنیا عادی هست چرا نمی خواید بفهمید.محتوای 4k و خیلی چیزای دیگه که گفتم.یک ترا پرمصرف حساب نمیشه برید ببیند همین پاکستان اینترنت نامحدود داره.برید به صفحه ای که دوستمون درست کرده که مقایسه ای بین اینترنت ایران و برقیه هست همه چی با جزییات هست.بابا این از امریکا هم گرون تره چرا توجه نمی کنید.حالا هی بیاد از یه طرح بو دار مضخرف هی حمایت کنید و مشکل رو بندازید گردن مردم و هی بگید اخ تو پر مصرفی تو فلانی ایرانی ها بی جنبه ان ایرانی ها بدن اونوخت شما خیلی خوب و با جنبه و ایرانی هم حتما نیستی.پس فردا که اینترنت رو قطع کردن و دیگه دیر شده بود اونوخت میاید می گید فلانی کاش به حرف تو گوش می کردیم و خام نمی شدیم.
نقل قول:
:))
هزینه های زندگی رفته بالا برادر تازه کم شده شما اگه اینکار باشی خودت میدونی
والا ما همین 700 گیگ رو متواضعانه گفتیم, بنگر ببین 3صفحه اس دارند بد و بیراه میگن:n09:
خدا به دادت برسد که اینا با 3 ترا چه میکنن :n02:
شما چرا گودرزو ربط دادی به شقایق اینجا بحث نت ثابته شما ناراحتی که چرا سرعت ایرانسلت کم شده ؟نقل قول:
سرعتت نتت کم شده چون نت ثابت گرون بوده مردم نمیتونستن نیازشونو برطرف کنن شک نداشته باش اگه این طرح اجرا بشه
حتی اگه قیمت نت بی سیم ثابت باشه هجوم مردم باعث میشه نت ایرانسل و همراه اول کامل از کار بیفته مگه این که اونارو هم گرون کنن که اون وقت تو برو حال کن 50 تومن بده 5 گیگت رو بخر !
یه چنتا پست عقبتر یه چنتا پست بعدتر رو بخون.. تفسیر داره همینجوری نیستش. تفسیر دارهنقل قول:
شما هنوز اندر خم اولین پیچ گیری.
من مجبورم همون جوابی که به دوست دیگمون دادم به شما هم بدم. شما از چیزی که اشار میزنن فقط به نوک انگشت نگاه نکن. یه وجب اونورترش رو هم نگاه کن. بحث سر مفت خوریه اون هم در حجمی که از منابع اشخاص عادی هم خورده میشه.نقل قول:
ببین کیا دارن واسه ما کوری میخونن. جامعه مجازی کنتور نداره. کوری بخون. ما اگه قرار بود ب این کوری خوندنا خونمون جوش بیاد که الان بایس گوشه دیوونه خونه بودیم.
خیلی عالیه... احسنت. تلاشتو بکن.نقل قول:
4 تا هم بزنی رکورد گینس رو هم میزنی. حالا به چشم ما که دودی نمیره ولی دوستات زیاد دارن زجه میزنن. چشم اونارو فکر کنم کور کنه.
دقیقا بحث سر کور نشدن همه بود. البته اگر امثال شما بینایی رو درک کنن.
شما هم مثل دوست دیگمون. تو مو بینی و ما پیچش مو.نقل قول:
هیچ کس نمیزاره یکی بشینه تنهایی مفت خوری کنه و از منابعی که یکی دیگ پولش رو داده بکشه.
یکی دیگه کجا بود.. گمش کردم.
آها پیدا کردم.
مرد حسابی من تمام مودمهای همسایمون رو هک کردم. واسه من اینترنت پولی هم مفهوم اینترنت رایگان داره. ممکلت اگه با ما درست نشه با شما و با ادبتون به لجن کشیده میشه. حداقل یک کمی مودب باشنقل قول:
این کاربر از اون دسته ادمای بخیلیه که چشم دیدن استفاده کردن بقیه رو نداره حالا چون خودش نمیتونه استفاده.
من دیگه بعضی جوابهای آدمای بی تربیت رو ریپلای نکردم. گاها نظرشون ارزش پاسخ دادن رو هم نداره. پیش خودشون خیال نکن واسشون جوابی نداشتم.
شما از یه طرف ادعا می کنی آدم درستی هستی و به حقوق دیگران احترام میزارینقل قول:
ولی از طرف دیگه یه دزد حرفه ای هستی!
اینترنت همسایه برای شما حلاله؟!
اگه به ما اینترنت مثل بقیه دنیا بدن حرام میشه؟ حقوق بقیه پایمال میشه؟
ما الان باید کدومش رو باور کنیم؟
در جواب اون مهندسی که اومده کلا بحث تاپیکو عوض کرده کمپین حمایت از نرم افزار خارجی زدی؟ نگران اونا هستی ولی نمیبنی خون مردمو کردن تو شیشه اقا جون نداره نداریم والا پول نیست دیگه 1 تومن بدیم به ویندوز (وقتی تو داری میگی اتوکد 2007 کارتو راه مینداره . ویندوز کرک شده هم کار منو راه مینداره اصلا حال میکنم با اینکار برای چی پول بدم ) . پهنای باند کشور خیلی خیلی زیاد شده پس این حرفای مصخره بزارید کنار برو گوشیتو عوض کن تو که بنظر میاد خیلی پولدار باشی
از دانلودر های شب زنده دار حمایت میکنم تا میتونید دانلود کنید حقتونه به کسی هم ربطی نداره
ما میگیم اینا دارن اینترانتشون که داره خاک میخوره به زور به خورد مردم میدن مارو دارن از نت بین الملل دور میکنن این میگه به دلیل مفت خوری دانلودر ها اینکارو میکنن :n21:
برو گلوتو برای اختلاص های مولتی میلیاردی پاره کن نه برای اینترنت آشغالی اینا
جواب اینو ندین این از طرز رفتارش ملومه چه جونور عقده ایی هست
WTFAAZ??????نقل قول:
من مودب نیستم تو مودبی؟ نظره تو که برام مهم نیست ولی دوستان میتونن مقایسه بکن پست ها رو خودشون تشخیص بدن کی چیه.
ادم نمیدونه اومده انجمن یا سیرک.تو یه پست میگه برید برنامه هاتون و ویندوزتونو بخرید و این دانلودرا دارن حق مردم عادی رو میخورن بعد میگه من همسایه هامو هک میکنم.
استاد شما وقتی حروم خوری رو کنار گذاشتی و پوله همسایه هاتو دادی بعد حق داری درباره کسی که پول ترافیک و اینترنتشو میده ولو اینکه 2 ترابایت در ماه هم استفاده کنه نظر بدی
اگه با من بودی که من نظرم باهات یکی هست اشتباهی گرفتی :n02:نقل قول:
تمام اینایی که می گن مردم دانلود کم کنن و فلان و بیسار خودشون بیشترین دانلود و کارهای غیر قانونی رو می کنن.مثل این ازاده نامداری که هی چادر چادر می کرد بعد تو پارک عمومی می ره اب جو می زنه.همه چی برا مردم بده و حرامه برا اینا خیلی خوب و پاک هست!