منو بگو شیخ دیدم کریستال مجبوره دو نفره بازی کنه یکی هنسی یکی هم بنتکه گفتم تاتنهام آبکشش میکنه. :n02:نقل قول:
باز خوب شد تریپل هری رو کنسل کردم. :n27:
Printable View
منو بگو شیخ دیدم کریستال مجبوره دو نفره بازی کنه یکی هنسی یکی هم بنتکه گفتم تاتنهام آبکشش میکنه. :n02:نقل قول:
باز خوب شد تریپل هری رو کنسل کردم. :n27:
این تریپل همونقدر که جذاب و تاثیرگذاره میتونه به راحتی از دست بره :n02:نقل قول:
لازمه تریپل پارسال کوتینیو در بازیی که 1 گرفت رو یادآوری کنم :n09:
+
شیخ شجاع شیردل :n09::n09:
این هفته گول یه نفرو خوردم که گفت کاپی کین رو بذار ضرر نمیکنی وگرنه رتبم بهتر میشد :n02:
پ.ن : یه عرب اول شد این هفته :n29:
و فانتزیباز برتر این ماه هم مشخص شد. با میانگین امتیاز بالای ۷۰.
R
ماه هفتههای
تیم
فانتزی باز برتر ماه
امتیاز میانگین
۱
آگوست ۱ تا ۳
Sa3er F30
Meisam
۲۰۸
۶۹/۳۳
۲
سپتامبر ۴ تا ۷
Real Britain
SA3EDLORD
۲۶۹
۶۷/۲۵
۳
اکتبر ۸ تا ۱۰
Grandmasters
Ahmad
۱۸۱
۶۰/۳۳
۴
نوامبر ۱۱ تا ۱۴
Mithrandir
bleu2u4u
۲۴۹
۶۲/۲۵
۵
دسامبر ۱۵ تا ۲۱
Hero
hesam 63
۴۴۲
۶۳/۱۴
۶
ژانویه ۲۲ تا ۲۵
Senbonzakura
M . Sayid
۲۵۹
۶۴/۷۵
۷
فوریه ۲۶ تا ۲۸
One Piece Morteza4SN ۲۱۱
۷۰/۳۳
۸
مارس ۲۹ تا ۳۲
۹
آوریل ۳۳ تا ۳۶
۱۰
می ۳۷ و ۳۸
فصل
۱ تا ۲۸
Hero
hesam 63
۱۶۳۹
۵۸/۵۴
تفرقه انداز و حکومت کن ...نقل قول:
من خودم صلاح رو کاپیتان گذاشتم.:n02:
سلام. کسی ابنو راجب فری هیت میدونه. من میتونم اول تعویض بکنم که بازیکنی که میخوام گرون نشه. بعد دوباره همزمان فری هیتم بزنم؟
خب بالاخره موقع فعال کردن فری هیت شد
تاثیر فری هیت رو از همین الان میشه در لیست transfers in صفحهی اصلی دید
ببینم کی بیشتر ازش امتیاز میاره (:
بعله میشهنقل قول:
و احتمالاً مثل وایلدکارت با فعال کردن فری هیت دیگه ترنسفر استفاده نشده برای هفتهی بعد ذخیره نمیشه
و برای مربیهایی که فری هیت رو قبلا رفتن :n28: هفتهها حتما وقت گذاشتن تا بشه برای هفتهی پیشرو ترکیب چیدنقل قول:
بعد دوباره هفتهها وقت باید گذاشت تا بشه اون ترکیب شاید مختص همون هفته رو ترمیم کرد.
:n28::n02:
البته فکر نکنم امتیازش از امتیاز این هفتهی خیلیا کمتر بشه :n02::n28:
مخصوصا برای مربیهایی که ریاض ناراضی رو هوشمندانه کاپیتان کردن
و به مقام سوم کلاسیک رسیدن:n06:
البته یک استاد مسلم فانتزی یادمه زمانی سخن نغزی فرمودند که : "در فانتزی آنچه مهم است هدتوهد است نه کلاسیک" :n02:
البته اون موقع آن استاد در جدول هدتوهد درصدر بودند :n09:
هر کی فری هیت استفاده نکنه خیلی مرده ...:n02:
علی ایحال ترجیح می دم با هفت هشت نفر بازی کنم تا بازیکن های تاتنهام و من سیتی رو تعویض کنم. اینا تا بازی هایی که دو بار تو یه هفته دارن خیلی به درد می خورن.
هد تو هد چقدر جذاب شده:n19:
به جز نفر اول که با نفر دوم 10 امتیاز فاصله داره..... بقیه امتیازا واقعا به هم نزدیکه و خیلی جالب شده:n20:
من تو اکانت دومم تریپل کاپیتان صلاح رو فعال کردم و به تنهایی امتیازش از کل تیم های تمام هفته های دوتا اکانتم احتمالا بیشتر بشه =))))
و جا داره که یه تسلیت هم بگم به تیم هایی که صلاح رو کلا در ترکیبشون نداشتن و هنوز بهش ایمان نیاوردن
واسه این هفته من کلی تعویض کردم که هد تو هد برنده شم....حریفم 3 امتیاز اورد........اون صلاحی که از قبل یود 52 امتیاز گرفت:n08:
راستی من هنوز نفهمیدم این فری هیت چیه؟ چه فرقی با وایلد کارد داره؟
تو فری هیت تمام تعویض ها فقط برای همون یک هفته اعمال میشه و بعد تیم بر می گرده به حالت قبلیشنقل قول:
از اینه هفته ترسناک به سلامت عبور کردیم:n02:
!!!!WHAT A WEEK
WOW
واقعا هم که عجب هفتهای بود این هفتهی 31
بنس جدید فری هیت بجای بنس بدردنخور آل این اتک و نمایش خیرهکنندهی صلاح و چهار گل و یک پاس گل و نود دقیقه بازی و کلینشیت و بنس کامل (بالاخره bps از رو رفت:n02:) یعنی 29 امتیاز که رکورد 26 امتیازی الکسیس فصل پیش رو در هم کوبید و باعث شد در تنها چهار بازی و انتخاب بازیکن تنها از هفت تیم (احتمالا کسی از واتفرد بازیکن برنداشته) باشگاه صدتاییهایمان شاهد 7 رکورد جدید باشه. Excellent
پس به ترتیب جایگاه در لیگ کلاسیک، بریم سراغ این هفت فانتزایی.
برخی سوالها مشترکه و برخی کاربرا ممکنه نباشن و عید هم هست.
لیست هم آپدیت شد: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
wow
دومین بار که بالای 100 امتیاز آوردی. Great
- از هفتهی 31 بگو.
- هفتههای اخیز و نیمفصل دوم بسیار خوب برات پیش رفته. چه شد که اینطوری شده؟ و آیا صبر فاکتور مؤثری در این پیشرفت بوده مخصوصا کسی که میشینه از قسمت یک تا الان که قسمت صد و سی و چهل هزار و سیصد و دومین قسمت وان پیس پخش شده رو میبینه؟ :n02::n06:
- شغیریع مثلا ابتدا زده بود مصدوم ، دربارهی این بازیکن بگو و تامکینز که در نیمکتت بود.
- برنامهت برای هفت هفتهی باقیمانده و دو لیگ کلاسیک و هدتوهد و هفتهی دیگری مثل همین هفته (هفتهی 35) که خواهیم داشت و هفتههای دبل چیه؟
ممنون
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از اساتید بنام فانتزی:n18:
- استاد از دنیای فیلم و اسکار و لست جدای و سه بیلبرد چه خبر؟
- از هفتهی 31 بگو.
- هفتهی ششم 99 امتیاز آوردی و خیلی نزدیک به ورود به باشگاه اما این هفته مقتدرانه وارد شدی. تو هم از شغیریع و استانیسلاس بگو. چرا اینطور شد؟ و دفاعی از واتفرد؟ چرا ؟
- برنامهت برای هفت هفتهی باقیمانده و دو لیگ کلاسیک و هدتوهد و هفتهی دیگری مثل همین هفته (هفتهی 35) که خواهیم داشت و هفتههای دبل چیه؟
ممنون
- شما هم یکی از قدیمیهای فانتزی هستی. و نیمکت رو خوب چیدی و امتیاز بالایی ندارن. چه شد که دو تا از واتفرد برداشتی؟
- از هفتهی 31 بگو.
- امتیاز منفی فقط 4 تا. Nice . در این باره خوبه کمی بقیه رو نصیحت کنی :n02: و آشنا که چه باید کرد برای اینکه منفی نخورد و یا ضررش رو به حداقل رسوند.
ممنون
چناب لوک :n06:
- دادا ابتدا از لوک بگو و دیدی لستش رو و خودش و بیبیایت رو تو اسکار؟
- از هفتهی 31 بگو.
- این اولین یادوارهی سرباز شهید --- چیه؟ :n13::n02:
- یکی از کسایی هستی که وحید.زد باید نصیحتت کنه برای منفی نخوردن. به عنوان استاد منفی خوردن خوبه که شما هم از این موضوع بگی و نصیحت کنی هممون رو که منفی بخوریم چی میشه نخوریم چه.
- به نظرت عاقات چند دقیقه میتونه جلوی عاقا وینچنزو دووم بیاره؟ :n09:
ممنون
به به دشمن خونی خودم :n24::n02::n06:
- از هفتهی 31 بگو.
- نیمکتت و دفاع کریستال که شاید فکرش رو هم نمیکردیم بتونه کلین کنه. درسته؟
- نظرت دربارهي لیگ امسال چیه و تا الان چطور برات پیش رفته و چه جاهایی بود که باعث شد به تیمت ضربه بزنه؟
ممنون
حتما حدس زدی سوال اولم چیه :n02:
- کاپ رو خیلی خوب پیش رفتی همچنان و رفتی در جمع هشت هزار نفر. خیلی نتیجهی خوبیه. دوست داشتی باز هم از کاپ بنویس.
- از هفتهی 31 بگو.
- نیمکتت و امتیازی که میشد بدست آورد. چه شد که اینطور شد ترکیب؟
ممنون
Oh My God
شیخ :n18:
شیخ ابتدا:
- از هفتهی 31 بگو.
- ابتدای فصل هفتهها همراه با شیخ الشیوخ به همه مریدان نشون دادین که باید بروند سر به بیابان بزنن و آنگاه همان سر را به جیب مراقبت فرو همی برند تا شاید بتونن خودشون رو به شیوخ برسونن. شیخ چه شد که اینطور شد ؟
- تریپل اون هم هفتهی 29. میدونی که همین امتیاز این هفتهی صلاح میتونست تو اون هفته اتفاق بیفته. ولی با این حال چرا اون هفته؟ و نگه نداشتی مثلا برای هفتهی دبل.
ممنون
با سلام ودرود خدمت شما دادای گرامی برادرم احمد و با درود فراوان به روح پرفتوح بنیانگذار نظام فانتزینقل قول:
بنده در هفته ی ۳۱ متاسفانه فری هیت رو استفاده کردم ، صلاح رواز اول فصل داشتم همیشه و غیر از دو یا سه بازی کلا کاپیتان بنده بوده و از ابتدای فصل هم مدام عرض کردم که صلاح فانتزی و صلاح کاپیتانی در صلاحه
البته بنده خیلی پیگیر هد تو هد و کلاسیک نیستم و اون جام سردار شهید که لیگ چند نفره ی دوستانه ی ما هست برام در درجه ی اول اهمیت هست ، تریپل رو هم بخاطر اون جام استفاده کردم و جالب اینکه همونطور که خود نیک میدانی اون تریپل باعث دگرگونی کامل صدر جدول و فشرده شدن رقابت در صدر جدول شد ؛ بنا به تعبیری دست خدا در اون تریپل مشهود بود و اون تریپل آخرین تیر ما بود که کارگر هم افتاد :n28:
البته در هد تو هد اوضاعم خیلی بدک نیست ، با رده ی دوم ۶ امتیار فاصله هست و چند هفته هم باقی مونده که البته بنده فقط دیگه بنس نیمکت رو دارم در چنته
درکل بنده فصل اولی هست که در فانتزی به شکل جدی وارد شدم و به نطر خودم تا اینجا بد کار نکردم ، و اینکه همونطور که بالاتر عرض کردم تمام تمرکز خود ر روی جام اولین یادواره ی سردار سرباز مهندس معلم مسعود کینگ گذوشتم
و اینکه برنامه ی ما حفظ جایگاه فعلی هست تا انشاالله در فصل آینده بتونیم عملکرد بهتری داشته باشیم و البته در هفته های پیش رو بنا به نیاز هفته ترنسفرهای جذابی خواهیم داشت با منفی های فراوان : دی
واقعا این هفته 31 عجیب بود ! اصلا فکر نمی کردم 100 امتیاز بگیرم ! ولی خب صلاح جور امتیاز 5 و خورده میلیون نفر فانتزی بازو کشید !نقل قول:
نیمکت که هیچی ! جای ake می خواستم چارلی دنیلزو بیارم گفتم اصلا خوب نبوده این فصل و شانس پاس گل دادنش کمه ! پاس گل داد ! استانیسلاس رو می خواستم بزارم گفتم احتمالا زاها بهتر باشه ! Milivojevic رو گفتم همه گلاش رو پنالتی بوده بی خیالش ! و ... !
لیگ امسال هم مثل هر سال جذاب بوده ! تا الان هم خوب نبوده و امتیاز های منفی زیادی رو برای تعویض ها گرفتم ! بعضی بازیکنا رو سریع فروختم و بعضیا رو با اصرار بی خودی نگه داشتم ! مثلا برنلی دفاعاش دیگه خوب نیستن ولی نفروختم ! کلا عملکرد دفاعام امسال ضعیف بود و خیلی ضرر کردم ! البته به نظرم کلا مدافعا عملکردشون خوب نبود ! از اورتون و ساوتهمپتون انتظار بیشتری می رفت !
برای دبل ها که برنامه ویژه ای داریم ! BB رو فعال می کنم ! هد تو هد امیدوارم جز 3 نفر اول باشم ! ولی کلاسیک یه خورده سخت شده ! هر چند پارسالم همین اوضاع بود ولی در نهایت دشمنی خونی شما شدم ! : )
دل ما از دست شما خون است. با خالی کردن میدان و مخفی شدن در جزیره ای دور، باعث طغیان سمت تاریک نیرو شدی:n35:نقل قول:
چناب لوک :n06:
دادا آخه این چکاری بود که با ما کردن؟! :n28: یعنی مضخرفترین و بیخود ترین و پر از ایراد ترین استار تاریخ بود. یعنی من اگه rian رو پیدا ببینم .. یعنی دستم بهش برسه ......... بقیش قابل گفتن نیست :دینقل قول:
- دادا ابتدا از لوک بگو و دیدی لستش رو و خودش و بیبیایت رو تو اسکار؟
به قول یکی از طرفداران "Well done Rian you've broken the unbreakable "
اگه ندیدی توضیحات پایین رو نخون :دی
یجوری بود گفتم شاید من اشتباهی فیلم رو دانلود کردم. این چه فیلمی بود آخه؟! شخصیت پردازی های ضعیف. من موندم اون اسنوک مادر مرده از کجا پیداش شد؟! بعد اصلا زیر کدوم بوته عمل اومده بود؟! با اون قدرت ماورایی و عجیب و غریبش که حتی از امپراطور خدا بیامورز هم انگار قوی تر بود چرا اسیر صحنه آرایی خطرناک یک جوانک خام و بی عرضه و سست عنصر شد؟! با استفاده از نیرو بین رن و ری بدون اینکه متوجه بشن، چت تصویری برقرار میکرد بعد نتونست بفهمه که شمشیر داره کنارش حرکت میکنه و ..
بعد انگار داستان فیلم داره تکرار میشه. قسمت اول یه امیدی زنده میشه و قسمت دوم همه چیز تقریبا تا مرحله به چاک رفتن پیش میره و یحتمل قسمت سوم هم بر طبل شادانه بکوب :دی لوکیشن هام تکرار میشه. مثلا تو قسمت 5 رفتن تو یه سیاره برفی قایم شده بودن و دفاع میکردن تو اینجا هم رفتم تو همچین سیاره ای که سطح انگار برفی بود ولی خب خلاقیت جناب کارگردان اینجا وارد عمل شد و این سری برفی در کار نبود بلکه نمک بود : )) خلاصه اینکه دارث دیزنی عیدی بدی به ما داد :n28:
بریم سراغ فانتزی.نقل قول:
- از هفتهی 31 بگو.
هفته 31 کدوم هفته بود؟ :n13::n02:
اوایل هفته ترسناک و فجیعی به نظر میرسید ولی خب به لطف چیپ جدیدی که امسال اضافه کردن به خیر و خوشی گذشت و حتی بیشترین امتیاز این فصلم رو همین هفته آوردم. البته وقتی بازیا شروع یه افسوس بزرگ هم برام داشت و اینکه چرا یادم رفته بود توسون رو به ترکیب اضافه کنم. بعد هم لامصب کلی گل و بیشتر افسوس خوردم :n28:
میشد هم از فری هیت استفاده نکنم چون عملا با سه بازیکن از لیورپول میتونستم بدون منفی خوردن 74 امتیاز جمع کنم اما خب الان هم ضرر نکردم.
وقتی منفی بخوری یعنی منفی خوردی و اگر نخوری خب منفی نخوردی :دینقل قول:
یکی از کسایی هستی که وحید.زد باید نصیحتت کنه برای منفی نخوردن. به عنوان استاد منفی خوردن خوبه که شما هم از این موضوع بگی و نصیحت کنی هممون رو که منفی بخوریم چی میشه نخوریم چه.
ریسک هست بالاخره و هیجان خوبی هم داره. بیشتر بدرد افرادی میخوره که دیگه چیزی برای از دست دادن ندارن. البته بعضی هفته ها میشه با نوش کردن منفی جلوی ضرر بیشتر رو گرفت و یا اینکه یه هفته ترانسفر نکنی و هفته بعد با یه منفی سه تا ترانسفر داشته باشی که عملا میشه تیم رو رفرش کرد. خلاصه من خودم منفی رو میپسندم و همین هفته هم هشتایی تا الان زدم تو رگ :n09:
اعزامم به خدمت مقدس سربازی مصادف شد با شروع فصل جدید و فانتزی که میثم لطف کرد بخاطر دل گرمی دادن بهم یه لیگ یادواره زد به اسم "اولین یادواره شهید سرباز معلم" که واقعا وقتی اومدم و اسم لیگ رو دیدم بی نهایت خندم گرفت و احساس بسیار خوبی داشت :n12:نقل قول:
- این اولین یادوارهی سرباز شهید --- چیه؟ :n13::n02:
و باید گفت که رقابت بسیار شدید شده و بنده تمام تلاشم رو گذاشتم تا حداقل سروش قهرمان اون لیگ نشه :n09:
تیم که شرایط زیاد جالبی نداره امسال. من خودمم انتظار خلق معجزه ندارم و حتی همون پیامبرش هم کدوم یه معجزه داشتن و هاینکس هم سال 2013 معجزه خودش رو نشون داد، باشد ایمان بیاورند اما خب رفتن عبدلله رو آوردن :n27:نقل قول:
- به نظرت عاقات چند دقیقه میتونه جلوی عاقا وینچنزو دووم بیاره؟ :n09:
سویا رو که با هر فیلم و سیانسی شده میبریم و اگه رم بتونه بارسا رو شکست بده امید داریم برای فینال :دی
فلسفه اومدن هاینکس این بود که تیم از همه نپاشه و در کوتاه مدت بهترین راه حل بود و خودش هم قمار بزرگی کرد با این حرکت اما اکثر طرفدارای بایرن توقع خاصی واقعا از این پیرمرد دوست داشتنی ندارن. تیم احتیاج به نیروهای جدید مخصوصا تو پست وینگر که سالیان دور با روبری همیشه مدعی بودیم. البته اگه عاقامون سال بعد بمونه بسیار عالی هست که خیلی بعید به نظر میرسه.
سعی میکنم کمتر منفی بخورم تا بلکه به 4 نفر اول لیگ کلاسیک برسم که شدنی هم هست. هد تو هد رو برنامه ای ندارم :دینقل قول:
برنامهت برای هفت هفتهی باقیمانده و دو لیگ کلاسیک و هدتوهد و هفتهی دیگری مثل همین هفته (هفتهی 35) که خواهیم داشت و هفتههای دبل چیه؟
هفته 35 که به نسبت 31 خیلی خوبه. میشه با سرمایه گذاری روی آرسنال، لیورپول و اورتون به سلامت ازش عبور کرد. البته تا اون موقع ستی یا لیورپول یکیشون حذف شدن که حذف شدن یکیشون نشانه خوبی هست برای فانتزی.
با تشکر از شوما :n16:نقل قول:
ممنون
سلام سال نو مبارکنقل قول:
1- خب بالاخره اولین فرصت برای فعال کردن فری هیت از راه رسید و اگه برنامهی بازیهای به تعویق افتاده معلوم میشد شاید ازش استفاده نمیکردم به هر حال سه تا بازیکن گلزن لیورپول رو از قبل داشتم و با یک ترنسفر مجاز و یه منفی میشد به همین حوالی امتیازی رسید و این قابلیت رو مثلاً در هفتههای دبل استفاده کرد
2- اوایل فصل واقعاً بدشانس بودم و سمت هر بازیکنی میرفتم آفتابه لازم میشد:n02: الان تیما و بازیکنا به ثبات لازم رسیدن و بهتر میشه انتخابشون کرد. در مورد انیمهها و همین وان پیس هم باید گفت تاثیر داره؛ اینکه یه هدف سخت داشته باشی و لوفی باشی (: تازگی یه انیمه به اسم کایجی دیدم که خدای هدتوهد بود:n02:
3- خب شروع هفته یه ترکیب از بازیکنایی که فکر میکردم امتیازآورن چیدم ولی دیگه فرصت نشد تغییرش بدم تا مثلاً همزمان دفاع و دروازبان از تیمی مثل بورنموث نذارم. احساس میکنم چون تامکینز رو نیمکت گذاشتم امتیاز خوبی آورد:n09:
4- برنامهام اینه که هر چی شد بازی رو تا آخر ادامه بدم و لذت ببرم (:
5+ دیده شده آن استاد مسلم فانتزی هنوز اعتراف نکرده که لوکاکو از موراتاجون بهتره:n02: البته شاید دلیش اینه که وقتی مجبور شد بخرش براش اندازه ارزن امتیاز آورد:n09:
ممنون از شما :n40: به امید مصاحبهی بعدی:n02:
حتما حدس زدی سوال اولم چیه
- کاپ رو خیلی خوب پیش رفتی همچنان و رفتی در جمع هشت هزار نفر. خیلی نتیجهی خوبیه. دوست داشتی باز هم از کاپ بنویس.
سلااام.جالب تر از حدس زدن سوالتون، بابت پیگیریای انگیزه بخشتون خوشحال شدم :))
کاپو که باز یاداوری کردین سوز دلم تازه شد:(( متاسفانه با یه اختلاف امتیاز کم بدجور باختم. تیم حریفمم خیلی بهتر تیم من نبود. من از گل به خودی جونز خوردم:/ حیف شد محرک خوبی برا تلاش سفت و سخت ترم توی مدیریت تیمم بود. البته تعویضا و برنامم داشت حول برد همون یه حریف مقابلم میچرخید. کوتاه مدت شده بود.
بهرحال تجربه دلچسبی بود:))
- از هفتهی 31 بگو.
- نیمکتت و امتیازی که میشد بدست آورد. چه شد که اینطور شد ترکیب؟
هفته ۳۱ رو که تنها جایی میدونستم که باید هیت براش زد. اکثر تیما از آخر جدول با یه انگیزه بالا برا اینکه از این فرصت استفاده کنن خودشونو بکشن بالا. روی کریستال و بورنموث و لیورپول خیلی حساب باز کردم. بازیکنایی که انتخاب کردم تقریبا اکثرا از بهترینا بودن. علت انتخابمم که براساس عملکرد چند هفته قبلشون بود. ولی خب بهرحال از زاویه دید یه تجربه اولی بود و یکم توی آنالیزشون ضعیف عمل کردم. چیدمانم اشتباه بود. یه سری گزینه های خیلی خوب هافبک مث مانه و استنلیسم که بابت دفاع از دست دادم. میشد بیشتر بگیرم ولی خب بدم نشد.
منتظر بودم ببینم تکلیف بازی های به تعویق افتاده چی میشه. چون هنوز وایلدم رو دارم.یکم تیمم الان اوضاش خرابه. مخصوصا دفاعم. تعویض مهاجم توی برنامم نبود فعلا که هری کین کارو خراب کرد
برای دومین ماه متوالی Morteza4SN با میانگین امتیاز بالای ۷۰ بهترینِ ماه شد و داره به رتبه اول مجموع نزدیک میشه. احسنت.
R
ماه هفتههای
تیم
فانتزی باز برتر ماه
امتیاز میانگین
۱
آگوست ۱ تا ۳
Sa3er F30
Meisam
۲۰۸
۶۹/۳۳
۲
سپتامبر ۴ تا ۷
Real Britain
SA3EDLORD
۲۶۹
۶۷/۲۵
۳
اکتبر ۸ تا ۱۰
Grandmasters
Ahmad
۱۸۱
۶۰/۳۳
۴
نوامبر ۱۱ تا ۱۴
Mithrandir
bleu2u4u
۲۴۹
۶۲/۲۵
۵
دسامبر ۱۵ تا ۲۱
Hero
hesam 63
۴۴۲
۶۳/۱۴
۶
ژانویه ۲۲ تا ۲۵
Senbonzakura
M . Sayid
۲۵۹
۶۴/۷۵
۷
فوریه ۲۶ تا ۲۸
One Piece Morteza4SN ۲۱۱
۷۰/۳۳
۸
مارس ۲۹ تا ۳۲
One Piece Morteza4SN ۲۹۳
۷۳/۲۵
۹
آوریل ۳۳ تا ۳۶
۱۰
می ۳۷ و ۳۸
فصل
۱ تا ۳۲
Hero
hesam 63
۱۸۶۶
۵۸/۳۱
تا حالا حدود 10 هزار نفر هری کینو به تیمشون اضافه کردن ، ولی فک کنم 5 کارته شد و بازی بعد محرومه ! اگه اینجوریه که حواستون باشه :n01:
اشتباه کردم :نقل قول:
The five yellow card count is “reset” on 31st December. It means a player receiving their fifth yellow card of the season on January 1 or later will not receive a ban.
: ||
هر کدوم تیمهای بالای جدول با یه استراتژی خودش رو برای این هفتهی شلوغ آماده کردن. جنگ داره شروع میشه. :n24:
کاش این دو هفته هم زودتر تموم شه.
بنزین تیمم داره تموم می شه.:n02:
من یه سوتی دادم یادم رفت ترنسفر کنم به موقع . کمترین نمره تاریخ لیگ فانتزی رو گرفتم فک کنم:n02: 2 امتیاز.
تازه اومده بودم سوم هد تو هد....حیف:n31:
احمد کجاست بچه ها ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یه چند هفته اس ترنسفر هم نداشته !!! فعال ترین عضو اینجا بود ، نگرانش شدما !!!!!!!!
به قول ببعی "وات آر یو دویینگ من ؟ داری با خودت چیکار میکنی معرررررد ؟" :/
بهروز شد.
R
ماه هفتههای
تیم
فانتزی باز برتر ماه
امتیاز میانگین
۱
آگوست ۱ تا ۳
Sa3er F30
Meisam
۲۰۸
۶۹/۳۳
۲
سپتامبر ۴ تا ۷
Real Britain
SA3EDLORD
۲۶۹
۶۷/۲۵
۳
اکتبر ۸ تا ۱۰
Grandmasters
Ahmad
۱۸۱
۶۰/۳۳
۴
نوامبر ۱۱ تا ۱۴
Mithrandir
bleu2u4u
۲۴۹
۶۲/۲۵
۵
دسامبر ۱۵ تا ۲۱
Hero
hesam 63
۴۴۲
۶۳/۱۴
۶
ژانویه ۲۲ تا ۲۵
Senbonzakura
M . Sayid
۲۵۹
۶۴/۷۵
۷
فوریه ۲۶ تا ۲۸
One Piece Morteza4SN ۲۱۱
۷۰/۳۳
۸
مارس ۲۹ تا ۳۲
One Piece Morteza4SN ۲۹۳
۷۳/۲۵
۹
آوریل ۳۳ تا ۳۶
Senbonzakura M . Sayid ۲۳۷
۵۹/۲۵
۱۰
می ۳۷ و ۳۸
فصل
۱ تا ۳۶
Hero
hesam 63
۲۰۹۳
۵۸/۱۴
هم از اون موقع که اینو گفتی :n30: تیمم به زمین گرم خورده و به جای رتبهی اول داره به قهقرا میره :n09::n09:نقل قول:
همینجوری ننوشتم که. اول ادرار بچهی نابالغ رو میریختم روی سیم تلفن و بعد پست میذاشتم تا تیم خودم رتبهش بهتر بشه.نقل قول:
خسته نباشم دلاور خدا قوتم پهلوان
تیم چغر و بد بدن Hero بالاخره قهرمان شد.
...
مهدیار اون طبل شادانه رو وردار بیار:n20:
نقل قول:
تبریک حسام خان ، ایشالا دفعه آخرت باشه :n02::n02: