چون بالاخره از همین مسیرا باید عبور کنه با اینتفاوت که دیگه محتواش قابل خوندن نیست برای فیتیله. البته ممکنه گاهی کمی کمتر یا بیشتر بشهنقل قول:
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
Printable View
چون بالاخره از همین مسیرا باید عبور کنه با اینتفاوت که دیگه محتواش قابل خوندن نیست برای فیتیله. البته ممکنه گاهی کمی کمتر یا بیشتر بشهنقل قول:
زنگ زدم ۲۰۲۰ گفتن سرویس ftthفعلا در مشهد برای خیابان های عارف وپرستار قابل واگذاریه بعد مجدد زنگ زدم هزینه تجهیزات چقده گفتن فیبر تو مشهد نیومده بعد برای بار سوم زنگ زدم گفتن. هزینه تجهیزات فلان تومانه اما فقط تهران فیبر اومده مشهد باید برید فلان جا درخاست بدین
این مخابرات چرا هر اپراتورش یکجور حرف میزنه چرا هیچکی اطلاعات درست نمیده؟؟
فرستاده شده از Lenovo K50-T5ِ من با Tapatalk
سلام دوستان
به نظرم همه داریم خیلی عجله میکنیم خود مخابرات هم نمیدونه فیبر نوری چیه و اصلآ چرا داره این سرویس رو ارائه میده بعد ما میخوایم بریم ازشون سرویس بگیریم فعلآ بزارید 2 ماه بگذره .چون هنوز فکر نکنم مودم هم داشته باشن اگر هم باشه خیلی گرونه اکثر پرسنل مخابرات از این سرویس بی اطلاع هستن اجازه بدید به صورت کامل این سرویس برای خود مخابرات تعریف بشه بعد شروع به گرفتن سرویس کنیم چون همین تماس گرفتن ها خودش احتمال داره باعث گرون شدن سرویس ها بشه.
اصلا کسی تونسته این سرویس رو تا حالا از مخابرات بگیره ؟ یعنی همین الان در حال استفاده ازش باشه ؟
به نظر من اینها اگر واقعا می خوان ملت تشویق بشن و برن سمت این تکنولوژی باید تمام هزینه های راه اندازی اش رو برای مشترک صفر کنن در غیر این صورت حالا حالا باید این تکنولوژی خاک بخوره البته اگر واقعا توی همه مراکز منتخب داشته باشن! به نظر من که دروغی بیش نیست و توی تک و توک مراکز مخابراتی شاید اومده باشه و تا بخواد به فرض توی همه مراکز مخابراتی تهران بیاد شاید بیش از یک سال زمان ببره
این تبلیغات الانشون هم فقط جنبه بازار گرمی داره تا ذهن مشترک رو اماده کنن و بگن ما همچین چیزی داریم
دوست گرامی شما که وارد هستی ، آیا راهی هست که dpi ایران را بشه دور زد ؟ من تحقیقات اندکی در این مورد داشتم از سایت های آشیانه و گرداب و منابع انگلیسی و این جور که فهمیدم ، dpi فرای بحث vpn و فیلترینگ هست و بیشتر برای جاسوس گرفتن و خلاف های سنگین استفاده میشه . شما که وارد هستی میتونی بیشتر توضیح بدی شاید من بهتر بفهمم ؟!نقل قول:
tracert هم که گفتید کردم ، همیشه به لوپ 14 که میرسه تایم اون میده . معنی ش چیه ؟ و آیا راهی هست که از اون مسیر هایی که پینگ کمتره بشه رفت ؟!
با تشکر از شما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تو قسمت نظرات اون علی را داشته باش ، که میگه همش vdsl ه و اون باکس تقسیم فیبر قیمت اش 1 میلیون تومانه !
:n08:
مردم برای کل کل کردن و اثبات حرف خودشون چه چیزا که نمیگن ! :n08::n08::n08:
نقل قول:
والا من با داخل کشور هم پینگم خوب نیست با بانک ملت و دیجی کالا پینگ کردم تقریبا 80 ه ... نه 30
شما که واردی من tracert کردم ولی خیلی دستگیرم نشد به نظر میرسه یه مسیر هایی هست که پینگ کمتر ه و یه مسیرهایی که پینگ همونقدر هست که اکثر کاربرا تو ایران دارن . و به لوپ 14 که میرسه تایم اوت میده ؟ حالا جوری میشه از این اطلاعات استفاده کرد دوست گرامی ؟
اون حرفی هم که زدم همش سر سری نبود . من خودم مثلا یه آنتن 4g برای مودم ایرانسل گرفتم سیگنال که فول میده پینگم تا همون شیراز هست 28 ! حالا شما فرض کن به جای ارتباط دکل تا دکل همش از اینجا تا مرکز مخابراتی فیبر بود ....
طی تماس تلفنی با ۲۰۲۰ هزینه راه اندازی ftth از مخابرات تا دم مونه مشترک زیر ساختش ۱۵ میلیون تومان در میاد تازه با نرخ دولتی مخابرات پس اینقد بزارین بگذره اینقد بزارین مخابرات تبلیغات کنه وکسی نخره که خودشون اخر بیان زیر ساختشو محیا کنن
وظیفه مخابراته که زیرساخت درست کنه، پول میگیره برای همین.نقل قول:
والا من زنگ زدم مخابرات مشهد میگه ۱۹ نفر باید جمع بشن درخاست بدن وگرنه ۱۵ میلسون تومان هزینشه اگر بخای شخصا ادغام کرد اخه من موندم اینا فیبر اوردن وقتی هنوز زیر ساختش اماده نیست چرا دارن میفروشن؟نقل قول:
صبر کنید این شرکت ایرانیان نت بیاد مثل قضیه همراه اول که دیدید بیاد و این قیمت های مضحک میاد پایین.خوب شد که این قضیه از دست مخابرات گرفته شد.امیدوارم mtn سربعا وارد عمل شه.
تجهیز یک میلیون نقطه به فیبر نوری/سرعت اینترنت به یک گیگ می رسد
به گزارش خبرنگار حوزه دنیای ارتباطاتگروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ داوود زارعیان درباره فیبر نوری توضیح داد: فیبر نوری بستر انتقالی است که در آن امکان انتقال دیتای پرسرعت بالا از گیگابیت وجود دارد. یعنی اگر تاکنون اینترنت نهایتا ۸۰ مگابیت بر ثانیه سرعت داشت، با فیبر نوری این امکان وجود دارد که سرعت تا هزار مگابیت یا یک گیگابیت بر ثانیه به مشتری تحویل داده شود.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه نیاز مردم به استقاده از خدمات اینترنتی در عرصههای بانکداری، سرگرمی، تجارت، ویدیو و فیلم بیشتر میشود، شرکت مخابرات تصمیم گرفت توسعه اینترنت بر بستر فیبر نوری را فراهم کند. بر این اساس مخابرات از سال گذشته توسعه زیرساختها را شروع کرد که اخیرا با حضور معاون اول رییسجمهور، یک میلیون بستر یا زیرساخت مورد بهرهبرداری قرار گرفت.
معاون مشتریان شرکت مخابرات ایران با اشاره به تجهیزات لازم برای تبدیل کابل مسی به فیبر نوری بیان کرد: برای یک میلیون مشترک زیرساختهای اولیه فراهم شده که باید کامل شود. این تجهیزات شامل سیمکشی در داخل مکانها اعم از منازل و مکانهای تجاری است که باید تامین شود. سایر تجهیزات برای این یک میلیون هم باید فراهم و به تدریج واگذار شود.
زارعیان در ادامه گفت: در حال حاضر فیبر نوری در قالب بستههای با سرعت بالا، متناسب با نیاز مشترکان و حجم مشخص در پورتال شرکت مخابرات ایران موجود است. مشترکان میتوانند با مراجعه به پورتال شماره تلفن خود را وارد کرده، اگر برای آنها بسترسازی شده بود اقدام به ثبتنام کرده و بلافاصله دریافت سرویس برای آنها شروع میشود.
وی درباره نحوه ارائه سرویس به مشترکانی که فیبر نوری برای آنها ارائه نشده، توضیح داد: مشترکانی که سرویس فیبر نوری را دریافت نکردهاند میتوانند به پورتال مراجعه کرده و با وارد کردن شماره تلفن درخواست خود را ثبت کنند و در نوبت قرار بگیرند. این درخواست رایگان بوده و نیازی به مراجعه حضوری به مخابرات نیست. اولویت با مشترکانی است که نیاز بیشتری به اینترنت پرسرعت دارند از جمله دانشگاهها، مراکز آموزشی و تجاری و این افراد در اولویت هستند. پس از آن به سمت منازل مسکونی میرویم.
معاون مشتریان شرکت مخابرات ایران با بیان اینکه هزینهای که واگذاری اینترنت پرسرعت دارد، همان هزینه ADSL است، افزود: اما طبیعتا مشترک نیازمند مودم و تجهیزات الکترونیکی در داخل منازل است که با توجه به فاصله و متراژ منازل هزینهای را در حدود ۳۰۰ تا ۵۰۰ تومان در بر دارد. بنابراین مشترک برای تبدیل کابل مسی به فیبر نوری تا در منازل هزینهای نمیپردازد و تنها هزینه سیمکشی داخل منازل و مودم را متقبل میشود.
زارعیان همچنین درباره لزوم تعویض مودمها اظهار کرد: مودمهای قبلی مخصوص ADSL، مودمهای ظرفیت پایین هستند و باید برای فیبر نوری مودمهای جدید خریداری شود که معمولا در مکانهای تجاری امکان اینکه با یک مودم تعداد زیادی به صورت بیسیم استفاده کنند، وجود دارد.
وی خاطرنشان کرد: سرمایهای که سال گذشته برای تبدیل کابل مسی به فیبر نوری برای یک میلیون انجام شد، ۱۲۰۰ میلیارد تومان است. ما در حدود چهار میلیون و ۶۰۰ هزار مشترک داریم که امیدواریم به همان نسبت سرمایهگذاری انجام شود و بنا داریم بخش عمدهای از کار امسال انجام شود.
من امروز برای یه کار دیگه رفته بودم مخابرات. یکی از کارمند ها به من پیشنهاد داد
که برای FTTH ثبت نام کنم. البته از جزئیات که پرسیدم هیچی نمیدونست.
فقط گفت فعلا میزاریم تو نوبت وقتش که شد کامل توضیح میدیم.
حالا تا اون موقع ببینیم چی پیش میاد.
سلام.
نمیدن آقا بیخود خودمون خسته میکنیم ...
مصاحبه بالا رو که دوستمون گذاشته بخونی نوشته :اولویت با مشترکانی است که نیاز بیشتری به اینترنت پرسرعت دارند از جمله دانشگاهها، مراکز آموزشی و تجاری و این افراد در اولویت هستند. پس از آن به سمت منازل مسکونی میرویم.
میشه فیبر نوری را به سیم تلفن تو کار داخل خونه وصل کرد؟ یا حتما باید تا خود مودم
دوباره داخل خونه فیبر کشی بشه؟
دانشگاه ها و اینا که خیلی وقته فیبر دارن.نقل قول:
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
منم امروز رفتم مخابرات منطقه فرستادنم پيش مدير اطلاعاتم رو گرفت گفت فعلا اونجا فيبر نداريم حالا كشيديم زنگ مى زنيم، به قول اين دوستمون سر كاريه، جالبه اولش يكى از مسئولا ازم مى پرسيد خونه تون نوسازه؟ گفتم چه فرقى مى كنه بعد ديگه فرستادم پيش مدير..
مخابرات هنوز خیلی از کارمنداش راجع به ای دی اس ال که چند ساله ارایه میده اطلاعات کامل و کافی ندارن وای به جال فیبر!!!
وقتی قرار باشه به صورت شخصی ۱۵ میلیون هزینه کرد پس این فیبر عملن بلا استفاده هست
۱۵ میلیون ؟! نه آقا. لینک اختصاصی هم بخوان بکشن براتون فکر نکنم اینقدر بشه. الان چون سرویس جدیدی هست و اکثر پرسنل و مسئولین اطلاع دقیقی ندارند قیمت پرت زیاد داده میشه. یکم صبر داشته باشید وضعیتش مشخص میشه. ولی هزینه ای که من اکثرا شنیدم حدود ۵۰۰-۷۰۰ بوده.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
به این متن توجه کنید :
زارعی معاون امور مشتریان شرکت مخابرات ایران با بیان اینکه هزینهای که واگذاری اینترنت پرسرعت دارد، همان هزینه ADSL است، افزود: اما طبیعتا مشترک نیازمند مودم و تجهیزات الکترونیکی در داخل منازل است که با توجه به فاصله و متراژ منازل هزینهای را در حدود ۳۰۰ تا ۵۰۰ هزار تومان در بر دارد. بنابراین مشترک برای تبدیل کابل مسی به فیبر نوری تا در منازل هزینهای نمیپردازد و تنها هزینه سیمکشی داخل منازل و مودم را متقبل میکند
خب الان به گفته جناب معاون هزینه بابت تبدیل مسی به فیبر نباید پرداخت بشه و فقط هزینه تجهیزات داخلی ساختمان که به عهده مشترک هست اونوقت من زنگ زدم به مخابرات میگه. برای فیبر نوری ftth باید ۱۵ میلیون بدیم که بیان یبر بکشن ؟؟؟؟؟ میشه یکی به من بگه تو مخابرات چه خبره؟؟؟؟ داستان چیه؟
والا نمیدونم کل هزینه که من نوعی بخام شخصا تجهیزات بخرم حدودا ۵ بیشتر نمیشه تازه اونم در بدترین حالت ممکن اینقد میشه نمیدونم اینا فیب. اوردن که نت بهتری داشته باشن و ارزنتر یا فیبر اوردن ملتوتیغ بزنن ؟نقل قول:
نه دوست عزیز اشتباه به عرض تون رسوندن . مشترک تنها هزینه ای که خواهد پرداخت فیبر کشی داخل ساختمان و هزینه مودم هست. که حداکثر 350 تومن هزینه فیبر کشی ساختمان و 300 تا 350 هزینه مودم هست .نقل قول:
اگر هم ساکن برج باشید و اکثر همسایه ها متقاضی این سرویس باشن اینجوری که به من گفتن هزینه فیبرکشی رو هم خود مخابرات متقبل میشه و شما هزینه مودم رو خواهید پرداخت.
کسی از دوستان گرفته این سرویسو؟ میشه مراحلشو با جزئیات شرح بدین؟
سوال منم هست اگه کسی بگه ممنون میشیمنقل قول:
میشه زمانی که دان نمی کنی یه پینگ از امریکا(شرق و غرب) بگیری.چندتا سرور رو برو که ببینیم بهترینش چنده.مرسینقل قول:
سلام
این سرویس شما گرفتید تعرفه الماس ۱۰۰ مگابیت هستش ؟
سرویسی که من گرفتم ۱۰۰ مگابیت یکساله ۵۰۰ گیگ هستش.۱۴۰۰ هم هزینش شده.تست پینگ هم شب میگیرم میزارم
خیلی خوبه، اگه شبانه داشت عالی میشد. چه تجهیزاتی همراش لازمه و کدوم ناحیه میشینی؟نقل قول:
شبانه نداره.مودمو رایگان دادن و سرویس یک ساله 500 گیگ و سرعت هم 100 مگابیت 1400 شد.هر گیگ رو هم 900 تومن میدن.منطقه آزاد ارس هست اینجانقل قول:
فوق العاده است. امیدوارم هم پوششش بهتر شه و هم قیمتاش پایین تر بیاد یا حداقل شبانه هم بدن.نقل قول:
حالا چرا سرعتش کمتر از 100 هست؟
یه سایتی هست برای پکت لاس یا جیتر اگه اونم بگیری ببینیم پکت لاسی داره یا خیر ؟
آره ٬ زیر ۵۰ مگابیت هستش .نقل قول:
آدرسش رو بده اونم بگیرم.صبح که تست کردم دانلودم ۹۰ یا ۱۰۰ بود ولی عصر به بعد نصف شده،ولی پینگش ثابته که فکر کنم به خاطر انتخابات و حجم استفاده زیاده مردم باشه خصوصا تلگرام ،تو گیم که فوق العاده جواب داده برامنقل قول:
باشه.ولی من نمی دونم اینا چه کار می کنن سرعتش نباید این همه نوسان داشته باشه.نقل قول:
این سایته برا من که جواب نداد نتونستم چیزی که قبلا استفاده می کردم پیدا کنم.ولی حالا یه تستی بزن خالی از لطف نیست مرسی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مبارك داداشنقل قول:
اگر تونستي با سرور وودافون فرانكفورت ي تست بگيرين
مقايسه بشه با سرعت و پينگ ايرانسل
با سپاس
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD