باز ترافیک هدیه دادن و سرعت رو لیمیت کردن :)نقل قول:
من سرعتم رو 12 مگابیت قفل شده، یه لحظه فکر کردم به ADSL وصل شدم :)
کاش زودتر برشکست بشه این پدرسوخته بازیها رو به بقیه اپراتورا یاد نده
Printable View
باز ترافیک هدیه دادن و سرعت رو لیمیت کردن :)نقل قول:
من سرعتم رو 12 مگابیت قفل شده، یه لحظه فکر کردم به ADSL وصل شدم :)
کاش زودتر برشکست بشه این پدرسوخته بازیها رو به بقیه اپراتورا یاد نده
دوستان
TD-LTE شاتل موبایل راه افتاده؟
سرعت که شاتل از خودش نداره چیزینقل قول:
اول رایتل بعد همراه اول
الان روی همراه اول هستم سرعت دقیقا با سیم کارت همراه اول خودم یکی
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by [emoji851]
سلام بله راه افتاده تو بعضی از مناطق تهران پوشش دارن فعلانقل قول:
- - - Updated - - -
سلام بله راه افتاده تو بعضی از مناطق تهران پوشش دارن فعلانقل قول:
دقیقا مشکل اینجاست که یه چیزی دارن بهنام هسته شبکهنقل قول:
یعنی شاتل شبکه خودش رو داره فقط و فقط از دکل bts یه اپراتور دیگه استفاده میکنه
زمانی که اون پست رو نوشتم، هم به رایتل و هم به همراه اول بصورت دستی وصل شدم ولی مشخص بود که سرعت رو لیمیت کردن
دفعه پیش هم همین مشکل رو واسه ترافیک هدیه عید فطر داشتیم که کاربرای دیگه هم تایید کردن
بر روی ایرانسل هم رجیستر میشه سیم کارت شاتل؟نقل قول:
و موقع رومینگ بر روی همراه اول یا رایتل آی پی این دو اپراتور به شما اختصاص داده میشه یا آی پی شاتل؟
نقل قول:
فعلا که اینجا نمیشه فکر نکنم کلا ریجستر بشه روی ایرانسل
بله آی پی اختصاصی خودش رو میدن
البته بین خودش و رایتل که نمیدونم چی بگم
چون رومینگ نیست دیگه کلا از زیر ساخت اون استفاده میکنه از خودش نداره تجهیزات ولی روی همراه اول آره
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by [emoji851]
دوستان کسی با مودم TD-LTE از مشهد ، ترجیحا منطقه فرامرز عباسی و یا آزادشهر (امامت) هست که بتونه این آدرس ها رو پینگ بگیره و به من زمانش رو بگه ؟
لطفا اگه تست گرفتین ؛ اوپراتوری که ازش سرویس اینترنت دارید رو نیز مشخص کنید .
کد:
ping 185.40.64.110
ping 185.40.64.111
سلامنقل قول:
هنوز تو قم نقشه تحت پوشش داشت که اونم بر داشتنش دیگه بالا نمیاد تو تهرانم فعال شده ک خبری نیست اونم
ولی با توجه به لوکیتتون از۱۲۰ تا ۱۳۵متغیرباشه
تهران با adsl اش داره الان ۹۶ میلی پینگ میده من عددی ک دادم ته ته بالا بودن پینگشه با LTE بودنش دارم میگم
دو هفته پیش ADSL پینگ اینها 114 بود الان شده 160 ، سرویس دهنده هم عوض کردم درست نشد ، با اینکه پینگ گوگل 100 هست اما اینها مشکل دارن .نقل قول:
بطور کلی اکثر بازی ها که با سرور های اروپا بازی می شد ، الان دیگه برای من قابل دسترس نیست
واقعا نمیدونم اگه LTE بگیرم این پینگ 120 رو میده یا نه ، باید حتما قبل خرید در همین مناطق تست واقعی بگیرم تا مطمئن بشم.
ایا از کیفیت نت این سرکت راضی هستید؟ نولسان نداره؟ قطو وصلی؟ با نرم افزاری کارمیکنم که نباید نت قطع بشه دنبال ارتباط پایدار هستم چه شرکتی رو پیشنهاد میدین؟ رایتل؟ همراه اول یا....؟
Sent from my C6903 using Tapatalk
من چند ماهی هست که خریداری کردم. معمولا ازش استفاده نمیکنم ، اکثر جاها روی 3g هست
تهران هستم
وقتی سیم کارت شاتل میخرید انگار همون رایتل رو میخرید. کیفیت و پینگ هیچ فرقی با رایتل نداره و اکثر مناطق چون سیگنال نسل چهار ضعیفه به 3G وصل میشه.نقل قول:
قبلاً اینطور بود الان با شاتل میشود روی شبکه همراه اول هم از خدمات استفاده کنیدنقل قول:
خب الان به نظرتون با مواردی که گفتم قبلا برم سیم کارتشو بخرم؟ چون فقط دنبال نت پایدارم سرعت برام مهم نیست اینکه همش قطووصل نشه ایرانسل الان نسل سه و چهارش خیلی قطو وصلی داره اونم لحظه ای هست
Sent from my C6903 using Tapatalk
اگه ایرانسل واسه شما جواب نمیده بهتره اینترنت همراه اول رو هم بررسی کنید تا شاتل که همون رایتل هست.نقل قول:
منطقه ای که من هستم نسل چهارم رایتل ضعیف هست و همیشه این سیم کارت شاتل سوپیچ میکنه به نسل سوم رایتل که حداکثر سرعت هم واسه نسل سوم برای من دو تا سه مگابیت هست. دستی هم که خواستم رو نسل ۴ همراه اول رچیستر کنم نمیشه. فکر کنم رومینگ رو 4G همراه اول موقعی اتفاق میفته که منطفه شما نسل چهار راتیل رو نداشته باشه. خلاصه اینکه چند منطقه از تهران که تست کردم رومینگ رو همراه اول واسه من اتفاق نیفتاد.نقل قول:
دوستان اطلاعاتی در مورد مودم های زایکسل شاتل دارید
مودم 4g لاک هستن؟
تا جایی که اطلاع دارم تمام مودمهای (4G (TD, FD شاتلموبایل، لاک هستن و فعلا روشی هم برای آنلاکشون نیستنقل قول:
دوستان الان شاتل برای tdd خودش دکل داره ؟ از چه باندهایی استفاده میکنه برای tdd ؟ سیم کارت tdd اون با سیم کارت fdd فرق داره یا یکسانه ؟
دکل مشترکه با اپراتورهانقل قول:
2600 باند
نه
برای fdd از دکل همراه اول و رایتل بهره میبره و برای TDD هم دکل مستقل داره که در بعضی از شهرستان ها راه اندازی شده و از باند 2600 استفاده میکنه برای TD .سیم کارت رو اطلاع ندارم جدا هست یا نه .نقل قول:
سیم کارت همون هستنقل قول:
دکل مستقیم هم نداره تجهیزات TD مشترک رو دکل های رایتل نصب شده
نقشه هم برای بروزرسانی برداشته شد از سایت
شاتل موبایل به مناسبت نیمه شعبان یک هفته اینترنت نامحدود برای مشترکینی که در محدوده پوشش ShatelMobile+ (همون رایتل) هستن با مصرف منصفانه 20 گیگ هدیه داده
مهلت استفاده تا 8ام اردیبهشت هست
سلام
من بخاطر نویز خط برای adsl میخوام اینترنت بی سیم بگیرم
نظرم رو td lte شاتل هست
تو منطقه ما رایتل پوشش خوبی نداره نهایتش سرعت ۳ مگ میده
بنظرتون شاتل هم از دکل رایتل استفاده میکنه و اگه بگیرم سرعتم همین اندازه پایینه؟
به هیچ عنوان خرید این سرویس توصیه نمیشه.شما ظاهرا تاپیک شاتل موبایل رو مطالعه نکردید .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس چه اینترنتی بگیرم؟نقل قول:
اینجا adsl تا ۶ مگ بیشتر نمیده
مبین نت چطوره؟
یا ایرانسل بخرید یا مبین نت ، از اونجایی که سرعت و همینطور انتن دهی هر کدام در هر منطقه متفاوته باید با پرس و جو یا تست ببینید کدام بهتره ، غیر از این دو سراغ اپراتورهای دیگه نرید که هم کیفیت میاد پایین تر و هم قیمت بالاتره. اگر انتن دهی همراه اول در جایی که هستید خوبه و مشکل افت سرعت نداره مبین نت بخرید و به فروشنده بگید رومینگ رو براتون فعال کنه که در این صورت 100 هزار تومن به قیمت مودم اضافه میشه ولی در عوض پهنای باند رو کامل و بدون افت سرعت دریافت میکنید.نقل قول:
همراه اول اینجا عالیهنقل قول:
سرعت دانلود تا ۴ مگابایت بر ثانیه هم میرسه
هزینه wifi شاتل چقدر در میاد؟
دوستان کد تخفیف واسه خرید سیم کارت شاتل موبایل کسی داره؟
یکی زحمت بکشه تست شاتل موبایل 4G بگذاره ببینیم سرعتش چقدره! همون سرعت و کیفیت رایتله؟!
سرعتش همون سرعت رایتله 20مگابیت بیشتر نمیشهنقل قول:
من داشتم انداختم دور
شاتل پلاس که دیگه اشغالتر
سلام
دوستان شاتل از اینترنت همراه اول استفاده میکنه یا رایتل یا ایرانسل؟
چون رایتل منطقه ما 4G نداره!
سلامنقل قول:
از رایتل استفاده میکنه و خیلی جاها + نمیشه و فقط از بسته های معمولیش میشه استفاده کرد و اگر + بخرید 3G میشه نه 4G
پشتیبان فنی شاتل گفت رنج ip های adsl و موبایل متفاوت هستش. کسی csgo داره یک سرور تست کنه؟ چون رو adsl بلاک هستش ولی رو همراه اول بلک نیست.
این لعنتی رو خریدم چند روز پیش امروز انگار مسدود شده سیم کارت! این دیگه چه فیلمیه اینا در میارن!!!
سلام چطورینقل قول:
برا منم سیمکارت از شاتل کلاب سفارش دادم هنوز که هنوزه فعال نشده
از زمانی ک رسید دستم چندین روز گذشته
مشکل صد در صد براشون پیش اومده
سلام
داداش خودش فعال نمیشه
باید زنگ بزنی پشتیبانی بعدش اسمتو یادداشت میکنن چند ساعت بعد خودشون بهت زنگ میزنن بعد به همون سیم کارتی که موقع ثبت نام شمارتو دادی یه کد میفرستن میگن براشون بخونی و داخل سیستم ثبت میکنن و سیم کارت فعال میشه !! اگه این کارو نکنی تا ابد سیم کارت فعال نمیشه!!
حالا من همه اینکارا کردم ولی امروز سیم کارت مسدود شده انگار مدارک ناقص بوده درحالی که خرید از سایت بوده و مدارک هم با پست ارسال شده هم آپلود شده
واقعا مسخرشو درآوردن
حوصله حرف زدن با پشتیبانی رو ندارم شاید بعداً تماس گرفتم یکم بارشون کردم
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
درود قدیما اینجور نبود شاید بخاطر تعطیلی و شیفت بندی هستنقل قول:
یه مشکل باحال بگم بخندین
از وقتی سیم کارتهاشون رو هوشمند کردن وقتی حالت مودم رو تغییر به mimo 4*4 هیچ سیگنالی رو پیدا نمیکنن :laughing: باید حتما بزارم روی ca تا وصل بشه به همون دکل سابق و همیشگی همراه اول
من سه تا سیم کارت از زمانی که راه اندازی کردن و بسته 100 گیگ دادن خریدم ازشون و خیلی وقته رو همین مودم گاهی پیشنهادات خوبی میداد استفاده میکردم الان میبینم اینجور شده :biggrin:
اینم پیشنهاد خوبیه 5 تومن
ماهی 1 گیگ 3 ماه
ماهی 100 دقیقه خارج شبکه
داخل شبکه هم که اسمی نامحدود رسما هزار دقیقه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]