[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
لینکشو خودت ادیت کن
راستی راجع به انتن ۲ خروجی پرسیدم، تو که مودمت فقط ۱ ورودی انتن داره کافیه فقط ۱ خروجی انتن رو استفاده کنی.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
لینکشو خودت ادیت کن
راستی راجع به انتن ۲ خروجی پرسیدم، تو که مودمت فقط ۱ ورودی انتن داره کافیه فقط ۱ خروجی انتن رو استفاده کنی.
یه سوال دیگه
موبایلم وقتی به این مودم وصل میشه مدام میزنه internet may not be available
و کنار وایفای یه علامت خطر میزنه
شما این مشکل رو ندارید ؟
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
یه سوال دیگه
موبایلم وقتی به این مودم وصل میشه مدام میزنه internet may not be available
و کنار وایفای یه علامت خطر میزنه
و مثلا نمیشه با تپ تاک پست ارسال کنم و حتما باید به دیتا موبایل وصل بشم !!!!
شما این مشکل رو ندارید ؟
از کی اینطوریه؟ تو تنظیمات مودم، کانکت جایی هست یا start connection چیزی هست بزننقل قول:
وصله اینترنتش . با کامپیوتر هم وصله ولی بعضی برنامه ها ی موبایل کار نمیکنه تا اون علامت خطر هست کنار علامت وایفای موبایل . مثل این که میگه کیفیت کانکشن پایینه و ....
مال این نیست که وایفای رو ست کردم رو ac ؟
شاید با ۲.۴ g راحت تر کار کنه !!!!
ممکنه، رو هر ۳ حالت بذارنقل قول:
/g/n/ac
به ۵ گیگ و ۲.۴ بودنش مربوط نیست.
تمام حالات رو امتحان کردم.
حل نشد .
مثل این میمونه که گیت وی اشتباه رو dhcp ست کنی و چند تا سرور اون طرف تر تازه بخواد وصل شه به اینترنت !!! یه همچین چیزا فکر میکنم باشه
فکر کنم حل شد .
تا الان که دیگه نیومده اون اخطاره
DNS رو کردم دستی
4.2.2.4 و 8.8.8.8
سرعت صفحه باز کردن هم خوب شد
سلام منم این مودمو امروز خریدم ولی متاسفانه هرکاری میکنم بالای 35 مگابیت نمیره:n03:
علامت پلاس هم فقط یبار اومد و بعد چند ثانیه دیگه رفت که رفت:n35:
دوستان چیکار کردن که سرعتاشون بالاس؟منطقه هم ظاهرا خوبه و کسانیکه مودم 4جی دارن همین حدودا دانلودشونه تنطیمات خاصی داره؟
راستی دو تا سوال یکی اینکه من با این مصرف خاصی نداشتم یعنی دانلود نکردم ولی شدیدا داره مصرف میکنه بطوریکه بسته هدیه دو گیگش از عصر فعال شد و بعد مدتی تموم شد و سوال مهمتر اینکه من وقتی باند وای فای رو روی 5 میزارم لپ تاپم مودمو شناسایی نمیکنه(ایسوس) اما گوشیم اسمشو میاره و وصل میشه :n36:
سلامنقل قول:
۱ . کارت شبکه لپ تاپتون فرکانس 5ghz رو ساپورت نمیکنه و از فرکانس 2.4 استفاده کنید
۲ . مودم رو بزار کنار پنجره یا جایی که بهتر آنتن بده حتما بهتر هم میشه ولی سرعت نسبت به خیلی پارامتر ها حساس هست که یکیش بار رو آنتن نزدیک محل شما در اون لحظه هست و ......
دوستان من تو شیراز جایی پیدا نکردم که آنتن تقویتی 4g داشته باشه . شما سراغ ندارید جایی که بتونم بگیرم که بشه قبلش امتحانش کرد ؟
ممنون دادانقل قول:
اون فرکانس 5 باعث نمیشه سرعت بالاتر بره؟مدل دقیق لپتاپم asus n55 هستش یعنی راهی نداره؟
اتفاقا همون 35 موقعیه که کنار پنجرس دیشب تا ساعت 3.5 صبح تستش میکردم با یه بسته نامحدود شبانه واقعا ناامید کننده بود سرعت دانلود با منجیر زیر یک مگ شد علامت +هم اومد و نیم ساعتی بود مودم رو همون کنار پنجره گذاشتمو به لپ تاپم با یو اس بی وصل کردم چهار خطش هم پر بود
از سایتای اینترنتی بگیرین خب مثل راستیننقل قول:
ارهدرهردوصورت کارنمیکهنقل قول:
من مودمم رو باز کردم ببینم بدون باطری کار میکنه یا نه
وقتی که باطری رو جدا کردم و فقط با ادپتور روشنش کردم , همین اتفاق میفتاد و مدام خاموش و روشن میشد بعد آرم ایرانسل و wellcom
شاید مشکل باطری باشه ! به هر حال بهترین راح حل بردن مودم به نمایندگی مرکزی شهرتون هست
نقل قول:
خوب اگه از راستین بازار خرید کنم , بعد تغییری نداشت و بلا استفاده بود باید بندازمش دور
نقل قول:
درسته ولی فک کنم تاثیر که حتما داره اما اونیکه مدنظرتون هست باشه یا نه نمیدونم
منم امروز میبرم یکی دو جای دیگه امتحان میکنم ببینم اونجاها وضعیت دانلود چطوریه؟
وقتی کارت شبکه روی یک دستگاهی فرکانس 5 رو ساپورت نمیکنه , نمیشه کاریش کرد بجز تعویض کارت شبکه
در خصوص لپ تاپ چون تعویض مقدور نیست , اگه اسرار به استفاده از فرکانس 5ghz داشته باشید باید کارت وایرلس اکسترنال استفاده کنید
در خصوص سرعت هم باید بگم که در 2.4ghz اگه از تکنولوژی n استفاده کتید چون نظر شما دانلود هست تا سرعت 144Mb/s وصل میشه که از سرعت اینترنتتون خیلی بیشتره و باطری مودمتون رو هم دیر تر خالی میکنه و از همه مهمتر لپ تاپتون میتونه وصل بشه بهش.
هر وقت سرعت ایرانسل زیاد شد و از 144Mb/s خواست بیشتر بشه به فکر استفاده از تکنولوژی های 5ghz مثل ac بیفتید.
شما رو پشت بام هم تست کنید سرعت رو , اگه بهتر بود میتونید از آنتن استفاده کنید.
من امروز صبح در زمان دانلود یک فایل 2 گیگی مودم رو جابجا کردم تو خونه و نزدیک سقف کنار پنجره به سرعت 10MB/s رسیدم ((قابل توجه : در کل خونه مودمم 4 آنتن میداد ولی کنار پنجره کیفیت سیگنالش بهتر شد))
نقل قول:
یعنی در همون بخش تنظیمات بزارم رو گزینه 802/11n only ؟نقل قول:
بله مال منم کنار پنجره و بالاش هم سرعت بهتر میشه هم 5 خط آنتن رو نشون میده و هم اینکه اکثرا رو + میره الان بنظتون آنتن بهتره؟چه آنتنی؟راستی من یه مودم adsl دارم که آنتنای قوی داره اما قسمتی که وصل میشه خیلی بزرگتر از سوکت مودم ca60 هستش میشه با تیدیلی چیزی اونو وصل کرد و از کارکرد آنتن مطمئن شد؟نقل قول:
مورد اول این که در تنظیمات اول بزنید 2.4g بعد زیر شاخش رو بزنید only n
در مورد بعد من خودم دارم در خصوص آنتن تحقیق میکنم . انشالله گرفتم , جوابشو خدمتتون میگم
ولی !!!
اون آنتن مودم adsl برا وای فای هست که فرکانس کاریش 2.4 و 5 گیگاهرتز هست و اگر هم تبدیل SMA->ts9 هم بگیرید و وصل کنید نه تنها تاثیر نداره بلکه چون آنتن خارجی رو وصل که میکنید , آنتن داخلی رو قطع میکنه , بد تر هم میشه اوضاع.
پس آنتنی رو بگیرید که در بازه فرکانسی 1800 تا 2600 حد اقل ((یا بازه بزرگتر که این رنج داخلش باشه مثل 700 تا 2600 )) کار کنه .
نقل قول:
آقا مرسی از راهنماییت فقط حتما در مورد آنتن منو هم درجریانش بزار چون منم میخوام بگیرمنقل قول:
تنظیمات اینجوری باید باشه دیگه درسته؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان چند تا سوال داشتم :
١) اين مودم با ويندوز ١٠ كار مي كنه؟
٢) برد مفيدش چقدره؟
٣) اگه دائم تو برق باشه باتريش خراب ميشه؟
سلام دوستان
خسته نباشید.
من ۲ روز قبل از عید این مودم رو خریدم، ۱هفته بیشتر کار نکرد. خیلی اتفاقی دکمه پاورش زدم، لوگوی ایرانسل اومد، و خاموش شد.
دیگه هم بالا نیومد. بردمش نمایندگی، گفتن بذار بمونه که بعد از تعطیلات بفرستیمش مرکز، که یا درستش کنن یا عوضش کنن واست.
خیلی عجیبه همچین اتفاقی. این همه هزینه یهو همچین بشه.
در مورد خود مودم باید خدمتتون عرض کنم که نمیشه رو باتریش حساب باز کرد زیاد.
ولی سرعتش واقعا عالیه. واقعا خوشم اومد ازش.
کسی اینجا آنتن این مودم رو سراغ نداره که بنده بتونم ازشون بخرم؟! کل شیراز رو چرخیدم، هیچجا پیدا نکردمش.
۱) آره داداش. ویندوز خودم ۱۰ هستش. تنها چیزی که ممکنه اذیت کنه، تنظیمات مودم هستش که با مرورگر اینترنت باز میشه. بستگی به دیفالت ویندوزتون با اِج،فایرفاکس،کروم ...
۲) برد مفیدش تقریباً توو مایه های مودم های معمولیه ولی ضعیفتر. چون آنتن اکسترنال نداره. واس فاصله کوتاه ساخته شده.
۳) معمولاً که خراب میشه. کلی واس من زیاد مهم نیست. من مودم بیسیم همراه نمیخواستم. مودم میخواستم که با USB به شارژر یا لب تاپ وصل بشه و نت بده. منتهی نسل CAT 6 باشه. تنها مودمی که در حال حاضر گیر میومد همین بود. انصافاً سرعتش و کارکردشم خوبه.
....
ممنوننقل قول:
بردش يه خونه ٧٠ متري رو جواب بده كافيه.
چون من ميخوام ٢٤ ساعت تو خونه روشن باشه، بايد همش به برق باشه.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ما خونمون ۱۰۰ متره و این مودم گوشه خونه کنار پنجره هست . کل خونه کار میکنه . منتهی اگه استفاده ندارید از دو تا آنتن وایرلسش یکیشو خواموش کنید .نقل قول:
این مودمها چون بیس کارکردشون باطری هست (من باطریشو جدا کردم و کار نکرد دیگه با برق تنها)
مثل موبایل میمونه و اگر میخواید با برق فقط کار کنید ، باطریش هم خراب بشه بازم کارتون رو راه میندازه.
حقیقتا منم ۵ روزه تقریبا گرفتمش ، همش تو برقه و روشنه و تا حالا که طوریش نشده !!!
منم تو شیراز هرچی گشتم پیدا نکردم و حقیقتا بیشتر داشتم به مغازه دارها تفاوت کانکتور sma با ts9 رو توضیح میدادم تا در آخر بهم بگن نداریم [emoji35]نقل قول:
از راستین بازار میتونی بخری
آره باتري توش باشه و با برق كار كنه مهم نيست باتريش خراب شه، فقط كار كنه كافيه.نقل قول:
آنلاين سفارش بدم يا حضوري بگيرم بهتره؟
همه نمايندگيها دارن؟
نمایندگی های چی ؟
خرید آنتن ؟
تو سایت راستین بازار
قیمتشم خوبه
سر کانکتورش ts9
نه خود نمايندگيهاي ايرانسل براي خريد مودم.نقل قول:
اگه خونه ١٠٠ متري رو جواب ميده ديگه آنتن نميخواد
نمایندگی ایرانسل میده ۳۴۹۹۰۰نقل قول:
راستین بازار با یک کیف چرم میده ۳۳۵۰۰۰
خود دانی
من روز ۴ شنبه گرفتم که راستین تا ۲ شنبه ارسال نمیکرد چون تعطیل بود . برا همین از نمایندگی ایرانسل گرفتم.
آنتن برا وایرلس نیست ، برا استیبل بودن سیگنال 4g برا بعضی مناطق که سرعت کمه هست و کمک به پایداری بیشتر آنتن دهی 4g میکنه
مثلا اگه رو پشت بوم تست اسپیدتون ۵۰ مگابیته و تو خونه ۳۰ مگابیته کمک میکنه
اين آنتن فابريك خود مودمه يا احتياج به دستكاري داره نصبش؟نقل قول:
من طبقه سوم هستم كنار پنجره با پشت بوم فكر نكنم فرقي بكنه.
اين لينك راستين بازار رو دارين برام بزارين لطفاً؟
با اين تفاسير يا ايرانسل داره گرون ميده يا اونا مودمشون يه داستاني داره ارزون تر ميدن !
نه . کلا راستین قیمتاش به شدت خوبه
منم طبقه سوم هستم . کنار پنجره رو تلویزیون با ارتفاع تقریبا ۱۲۰ سانت از زمین سرعتش بیشتر از ۶.۵ مگابایت در ثانیه نمیشد ولی وقتی میگیرمش بالای پنجره ، تا ۱۱.۵ مگابایت در ثانیه میشه که دیوونست. دیشب تو تایم دانلود رایگان ایرانسل از ۲ تا ۶.۳۰ صبح ۳ تا بسته ۶۰ گیگی دانلود کردم !!!!!!
دیگه نگرفتم بسته :)) یعنی چیزی نبود دیگه برا دانلود
این مودم جای اتصال آنتن اکسترنال روی بدنش رو داره.نقل قول:
فابریک اگه منظورت مارک خودش باشه که نه ولی کانکتور استاندارد مودم رو داره که مثل فیش تلفن میخوره به اون جایی که تو بدنه مودم تعبیه شده برا اتصال آنتن تقویتی خارجی.
به نظر من اگه تاثیری هم تو آنتن دهی نداشته باشه ولی از این جهت که امواج الکترومغناتیس 4g دیگه تو خونه نیستن و به بیرون منتقل میشن ((چون آنتن خارجی که وصل میشه خود به خود آنتن داخلی غیر فعال میشه)) ، برا سلامتی مفیده و ارزش هزینه کردن رو داره
شما آنتن گذاشتي؟نقل قول:
من دیشب از راستین خریدم . ایشالله تو هفته باید برسه
البته ميگن نبايد رو وسايل برقي گذاشت چون ميدان الكترومغناطيسي كار مودم رو مختل ميكنه انگارنقل قول:
وقتی تلویزیون خاموشه با وقتی روشنه کیفیت سیگنال من که تغییری نداشت
قيمتش چنده و از كجا ميشه گرفت؟نقل قول: