من امروز دوباره با ۲۰۲۰ تماس گرفتم گفت اول اردیبهشت تعرفه های جدید میاد.. ببینیم میاد یا نه
Printable View
من امروز دوباره با ۲۰۲۰ تماس گرفتم گفت اول اردیبهشت تعرفه های جدید میاد.. ببینیم میاد یا نه
مشکل اینجاست که نهادی که مخابرات و همراه اول رو از دولت گرفته (لازم نیست اسمش رو بگم ، همه میدونیم کیه) اینکاره نیست و مثل ایرانسل ، تخصص لازم برای به روز نگه داشتن و ارائه ایده های نو رو نداره و صرفا به خاطر مسائل امنیتی و شنود و از این حرفا ، مخابرات و همراه اول رو خریده . ضمن اینکه این نهاد اصلا و ابدا از نظر مالی براش مهم نیست که سود بیشتری بکنه چون اصلا نیازی نداره :n02:نقل قول:
اینجا کسی هم هست که سرویس vdsl یا ftth تهیه کرده باشه؟
من حدودا 3 ماهه از شاتل vdsl گرفتم مخابرات خوزستان فکر نمیکنم فعلا قصد ارائه دادن vdsl یا فیبر داشته باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاتل هم VDSL میده؟نقل قول:
مخابرات که وضعش معلومه مگه شرکت های خصوصی دست به کار بشن
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
شما ثبت نام کردی؟!نقل قول:
کماکان ابعادش نامفهوم و گنگه ...
vdsl چی شد این وسط ؟
قراره فردا رونمايى و افتتاح بشه، ببينيم چى ميگن فردا..
نه من ثبت نام نکردم 2020 هم نمی دونست گفت برین مرکز مخابراتی فکر نکنم حالا حالاها نشه حرکتی زد
من امروز رفتم مرکز مخابراتی
گفتند فعلا به یک مشترک نمیتونیم خدمات بدیم و باید حداقل در ساختمان شما 4 نفر تقاضا بدند. یا ساختمان های کناری شما. گفتند فعلا آدرس شما رو ثبت میکنیم که در آینده اگر انفرادی شد به شما هم vdsl بدیم. گفتند هزینه مودم بعلاوه نصب برای هر خانه هم میشه حدود 500 هزار تومن. که شامل هزینه مودم میشه.
چیزی که من فهمیدم این هست که مثلا مرکز مخابراتی قدس در 24 نقطه کافو نوری دارد و چون در خیلی از کوچه ها کابل نوری ندارند در ابتدا برای اینکه صرفه اقتصادی داشته باشد فقط کوچه هایی که تقاضا بیشتری دارد را نصب میکنند. در آینده خیلی راحت تر میتونید از این خدمات استفاده کنید چون مثلا یک ساختمان در کوچه این سرویس را دارد و خیلی راحت میتونند برای شما هم وصل کنند.
من متوجه نشدم اون هزینه 200 هزار تومن اضافی برای چی هست
ضمنا مخابرات گفت در آینده کلا adsl حذف میشود و بر بستر فیبر نوری خدمات میدند.
درست و غلط این اطلاعات که به من دادند رو نمیدونم.
ضمنا از من کروکی خانه رو خواستند که مختصات جی پی اس ثبت کنند. فکر میکنم بر اساس تراکم درخواست ها در هر منطقه الویت بندی میکنند
شما مركز مخابراتى قدس رفتين..؟!! همون كه تو امير آباده..؟!! ما هم همون مركز مخابراتى هستيم! خونه تون كجاست شما..؟!!نقل قول:
وضعیت ثبت نام و سرویس ها مشخص شده ؟
من زنگ زدم 2020 گفتن اصلا ftth ثبت نام نداریم
VDSL هم گفتن ثبت نام میکنیم ما و ارجاع میدیم مرکز مخابراتیتون و اونا میگن میشه یا نه و بقیه ماجرا....
اکثر پلن ها رو هم گفت ثبت نام نداره!
کسی تو مرکز سلمان فارسی هست که دنبال VDSL و FTTH باشه ؟
کسی میدونه منظور از "دوره"-که تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشتن- چیه؟؟:n13:
-فکر کنم منظورشون از یک دوره فاصله بین دو قبض هست که میشه 2 ماه، یعنی باید حجم رو تقسیم بر 2 کرد و منظور از مبلغ سرویس رو مطئمن نیستم ولی احتمالا اونم برای هر دوره است که یکم گرون در میاد و هم قیمت 4جی و بیشتر میشه.
و سوال دیگه اینکه طبق اون چیزی که تو این 14 صفحه خوندم دقیقا نفهمیدم من خط VDSL بخوام بگیرم چند تومن هزینه راه اندازی باید بدم؟ چیزی که سایت مخابرات نوشته "حق اتصال هر خط تلفن جدید ۱.۰۰۰.۰۰۰ ریال می باشد." یعنی برای VDSL یک 100 تومن هزینه راه اندازی میخوان به اضافه هزینه بابت خود بسته اینترنت؟
اون 600-700 که بچه ها میگن پیش میگیرن برای VDSL هست یا FTTH ؟ یکی لطفا شفاف سازی کنه من قاطی کردم.
بعد این تانوما(FTTH) افتتاح شده ولی لیست تعرفه نداره؟ چجوری میشه؟:n41:
قضیه مودم اجباری چیه؟
در اخر اینکه من نزدیک مرکز کاشانی-فردوسی ام. الان 4G ایرانسل دارم میگیرم. سرعت دانلود اخیرا توی پیک مصرف شدیدا کم میشه(در حد دایل اپ!)، فکر کنم دست زیاد شده دیگه وقت رفتنه! سرعت دانلود 2-8 صبح هم که به نصف قبل رسیده(از بالای 4 به حدود 2 مگ اونم با نوسان زیاد سرعت) هر ماه حدود 150 گیگ مصرف میکنم حساب کردم حدود 110 تومن دارم هزینه میدم یعنی فکر میکنم اگر VDSL بگیرم در هزینه هام افزایش محسوسی رخ میده؛ در عوض مزیتش اینه: پینگ بسیار بهتر، سرعت بالاتر.
باور کن خود مخابرات هم جواب این سوالا رو نمیدونه و اصلا معلوم نیست دارن چی کار میکنن.نقل قول:
خودشون هنوز خبر ندارن vdsl دارن راه میندازن یا ftth، هزینه هایی هم که در صفحات قبل گفتیم از اطلاعیه های خود مخابرات بود، اما برای هیچ کس راه اندازی نکردن.
من اواخر اسفند ثبت نام کردم، منتظر تماس مخابرات بودم، اون وقت متوجه شدم دیروز تازه فاز ۱ این طرح افتتاح شده!!!!
دوستان یه سوال دارم
الان تو کشورای پیشرفته اینترنت سیمی و خانگی VDSL شده و ADSL منسوخ شده؟
در واقع VDSL نوع پیشرفته تره ADSL هست؟
خب دوستان من امروز دوباره رفتم مخابرات و پیگیر ثبتنام قبلیم شدم ...
مطلبی که دستم اومد اینه که VDSL به هیچ عنوان صرفه اقتصادی برای مخابرات نداره بنابراین اصلا تو فکر ثبتنام انفرادی و حتی چند نفری نباشید . بدلیل اینکه یه تجهیزات زیرساختی رو باید خود مخابرات نصب کنه تا به شما سرویس بده و این مساله شدیدا هزینه بره.
مگر اینکه مجتمع تجاری یا برج مسکونی آنچنانی با N تا واحد باشه که احتمال سود آوری داشته باشه در آینده براشون.
مثلا سمت ما برای تیراژه امکانش پیاده شده ...
بنابراین با VDSL نیومده خداحافظی کردم .:n10:
اما تانوما یا همون FTTH .
برای آپارتمانهای مسکونی هم برخلاف VDSL میان راه اندازی میکنن به شرطیکه حداقل 10 متقاضی داشته باشه و خیلی زود میان فیبرکشی میکنن و هزینه اش هم طبق تعرفه نقد یا اقساط دریافت میشه.
مودم هم 350 تومن قیمتشه ...
اما متاسفانه اون آفری که که تو تبلیغ یکی از سرویس های تانوما اومده سرعت 16 تا 100 مگابیت و هر ماه یک هفته اینترنت رایگان ، متاسفانه مربوط به FTTH نمیشه و مربوط به VDSL میشه .
با توجه به این نکته و همچنین هزینه اولیه بالایی که در میاد ...:n13:
سلام
من امروز زنگ زدم 2020 گفتن که از 2 روز پیش شروع کردن به ثبت نام که هم VDSL میدن و هم FTTH . (هفته پیش زنگیدم ، FTTH گفتن اصلا ثبت نام نمیکنیم)
تمام طرح ها هم برای هردو سرویس هستش و قابل استفاده، شما میتونید انتخاب کنید اما خب هزینه FTTH زیاد تر هستش.(هزینه اولیه نصب)
الان سرویس الماس 1 هم فعال هستش و هم به FTTH میدن و هم به VDSL.
من برای خودم FTTH ثبت نام کردم و حتی خودشون الماس 1 رو پیشنهاد دادن ولی واسه مشکلات سیستم اکانتینگ مخابرات و بسته های ارزون تر و خیال راحت تر من زمرد 1 رو برداشتم.(الماس 1 پس پرداخت هست)
الان الماس 2و 3 فعال نیستش اما خب گفتن فعال که بشه مشکلی نیستش و میشه سرویس های دیگه رو انتخاب کرد و تغییر توی تجهیزات لازم نیستش.
هزینه نصب و راه اندازی VDSL حدود 300 تومان هستش.
هزینه نصب و راه اندازی FTTH بین 200 تا 600 هزارتومان به صورت حدودی هستش و البته هزینه فیبر از سرساختمان تا واحد به عهده درخواست کننده هستش.
گفتن امکان سنجی VDSL حدود 2 روز طول میکشه اما فیبر ممکنه بیشتر بشه و بعد از 2 روز اگه خبری ندادیم تماس بگیرین.
کلا هر روز یک برنامه ای هستش باید دید که چی میشه و چیکار میکنن
با هزینه های فعلی نصب FTTH و فیبر کشی و سرویس های حجمی، من به شخصه ترجیح میدم VDSL بگیرم. درسته FTTH تکنولوژی روزه و آینده داره ولی زمانی که تعرفه و سرعت یکسانی با VDSL داره و از همه مهم تر کیفیت سرویسی که مخابرات میده نامشخصه. هزینه کردن برای فیبر توجیه نداره. همین VDSL تا 100 مگابیت رو ساپورت میکنه و هنوز هم تو دنیا استفاده میشه.
Sent from my GT-I9506 using Tapatalk
درستهنقل قول:
یادم رفت توی پست قبلیم بگم ،FTTH الان کاملا مثل VDSL هست و درحال حاضر تفاوتی ندارن(سرعت هایی که ارائه میدن) و اگه مساله هزینه رو درنظر بگیرین فعلا شاید ارزش هزینه نداشته باشه.
اما خب برای اطمینان و کیفیت بهتر کابل های فیبر نسبت به مسی (توی سیم کشی ساختمان) این گزینه رو انتخاب کردم و ببینیم چی میشه.
با FTTH تا 1Gbps هم میدن، که قیمتش ماهی ۲۷ ملیون تومانهنقل قول:
من FTTH رو ترجیه میدم، وگرنه سرعت حاضر VDSL رو رو LTE میتونم بگیرم.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
من خودم به دلیل کیفیت بهتر FTTH گرفتم اما خب شاید برای کسی هزینه 300 تومانی با هزینه 600 + هزینه فیبر کشی تو ساختمون مهم باشه و وقتی میبینه الان (بعدا حتما وضع فرق می کنه) سرعت یکسان میدن شاید نظرش این باشه که الان براش صرف نداشه باشه.نقل قول:
پ.ن : خوش به حالت که روی LTE میتونی 50mb بگیری من الان روی TD با مودم Outdoor بیشتر از 20mb نمیتونم بگیرم.
با FDD هم با مودم Tplink archer mr200 با آنتن پر هم سرعت 24mb هستش.
فعلا كه به نظر منطقي نمياد حالا يا مجتمع با هم باشين يا يكي نياز داشته باشه
كاربر عادي گران
حالا اگه سرویس نامحدود یا حجم بالا میدادن ارزش داشت ادم هزینه کنه
ولی 600 هزار تومن هزینه نصب اولیه بدی تازه با 50 گیگ ماهی 60 تومن؟؟
اینجوری بسته های ترکیبی td lte ایرانسل به صرفه تره با مودمش میشه حداکثر 300-400 تومن با سرعت دو سه برابر
و میشه برای دانلود هم بسته نامحدود شبانه گرفت و شبی 60 گیگ دانلود کرد
TD-LTE دانلود نامحدود شبانه نداره.نقل قول:
FDD یا همون 4g عادی شبانه داره که میشه گرفت.
خوش به حالتون که سرعت TDو Fdd اینقدر بالا دارین :n28::n14::n14:
FTTH هزینه بالاتری داره اما VDSL تقریبا به صرفه هستش.
نقل قول:این هزینه ها برای منطقه ای هست که فیبر باشه؟یعنی فقط از کافو تا منزل؟نقل قول:
هزینه 200 تا 600 تومانی میشه تا دم در خونه (برای FTTH).نقل قول:
هزینه فیبر نوری از دم خونه(ساختمان) تا خود واحد و جایی که استفاده میشه جدا دریافت میشه. (فیبر کشی تو خود واحد و ساختمان :n02: )
شما تك واحدى هستين..؟!! به من گفتن تو ساختمون حداقل چهار واحد بايد درخواست بدن تا بيايم فيبر بكشيم.. همين امروز هم تماس گرفتم..نقل قول:
نه، یک ساختمون هستش با 20 واحد و به من گفتن مشکلی نیست اگه یکی هم باشم!نقل قول:
البته من گفتم جایی که هستیم شلوغه و ساختمون و واحد زیاده
من مشهد هستم با ۲۰۲۰ تماس گرفتم اگر بخام از vdsl و طر حایش بهرمند بسم باید چیکار. کنم؟ چون تو مشهد هم راه اندازی شده ولی هیچکی اطلاعات پرستی بهم نداده اگر راه حلی چیزی بلدین بگید تو سایت tci.ir هم خاستم ثبت نام کنم شماره غیر تهران قبول نکرد تو قسمت نانوما ایا راه حل چیست؟؟
خود پرسنل مخابرات و مهندس فنی فروش 2020 هم نمیدونهنقل قول:
شما انتظار دارید اینجا جواب پیدا کنید ؟؟؟ :n02:
بعد از دیدن عنوان تاپیک
من دقیقا 152 پست این تاپیک (( 15 صفحه )) رو خوندم:n02:
چون اهمیت زیادی به کیفیت نت میدم و واسم مهمه
اونطور که دستم اومده خود مخابرات هم تو ارائه VDSL سر در گمه و اصلا جواب درست و حسابی ندارن !
!دلیلشم مشخص نیست
فقط تو بحث FTTH ( فیبر ) جوابگو بودن . چون بعضی دوستان تو همین تاپیک دنبالش رفتن و اندک نتیجه گرفتن
اونطور که به نظر میاد مخابرات برای رقابت با ایرانسل و یا هر دلیل دیگه خیلی هول هولکی و از رو دست پاچگی اقدام به فروش بسته کرده
هیچ زیر ساخت و مسیر مشخصی نداره ولی تو صدا و سیما تبلیغ فروش فیبر میکنن !!!!
پرسنل فروش نت مخابرات (( 2020 )) و یا حتی خود مخابرات خبر از زمان ثبت نام و لیست قیمتی ندارن ولی تو تلویزیون تبلیغ میکنن !!!
تجهیزات و .... هنوز یا نصب نشدن یا کامل به بهره برداری نرسیده دارن تبلیغ میکنن !!!
و .........
همه جای دنیا بر عکسه
اول زیر ساخت آماده میشه و تمامی مسیر مشخص میشه و بعد اقدام به فروش میکنن
تو ایران
هنوز پرسنل نمیدونن چی به چیه اینا با تبلیغ گوش عالمو کر کردن !!
-----
من خودم گیلانم و فعلا اینجا خبری نیست ولی همینطور که گفتم به دلیل اهمیت و علاقه به کیفیت نت پیگیر هستم (( حتی تو تاپیک تهران:n02: ))
حتی اگه گیلان ارائه هم بشه اولش اقدام به خرید نمیکنم
تا امتجانش رو پس نده !!
اینا شب میخوابن صبح یه طرح جدید میدن و یه بامبولی رو مشتری پیاده میکنن !!:n29: :n15: (( اینا دزد تر از این حرفان - نت رو فیبر 1 گیگ میگیری صبح پا میشی میبینی پیام اومده مشترک گرامی با توجه به تقسیم عادلانه سرعت شرکت مخابرات با رعایت حقوق مشترک سرعت شما را به 200 کیلوبایت تغییر داد :n02: ))
خیلی امیدوارم حداقل 1 تا 2 سال دیگه بشه نت رو فیبر رو تجربه کرد (( حالا 1گیگابیت نشد همون 300 هم خوبه ))
ولی رو فیبر و یا کیفیت خوب
نه VDSL ک ترمیم شده همون Adsl هست - باز مسیری کوتاه هم باشه مسی هست !!
ما که 30 واحدیم به ما گفتن 10 واحد باید درخواست بده البته برای FTTH .نقل قول:
به این سادگیا هم کسی زیر بار هزینه اش نمیره ...
ولی من از یه چیزی می ترسم.
اینهمه زور بزنیم هزینه کنیم این سیستم جدید و برقرار کنیم، ولی آخرش بجای 100 مگ سرعت به ما 17 مگ بصورت شیر شده و 1 به 8 بدن :n02:
حرف هم بزنیم بگن ما سرویس 16 تا 100 مگ دادیم پس حالا که سرعتتون 17 هستش همه چی نرماله !
کدوم ISP الان 24 ساعت حداکثر سرعت و میده !؟
همشون تایمهای پیک دارن ...
احتمالا این سرویس هم همینه .تکنولوژی عوض شده ولی اخلاق اینا که همونه! :n10:
کاش وزارت ارتباطات یه قانونی میذاشت نتونه شرکتی همچین سرویسی ارائه کنه مثلا 16 تا 100 ! آخه چیه این آفر!؟؟؟
باید حداقل سرعت و نصف حداکثر سرعت تضمین کنن ...
کی گفته سرعت شیر شده 1 ب 8 رو شرکت ها انجام میدن ؟؟؟نقل قول:
این دستور و قانون از بالاتر ها میاد و باید اجرایی بشه
چند سال قبل واسه سرعت کم شکایت کردم طرف زنگ زد گفت سرعتی که گرفتید در اصل برای 8 نفر اشتراکی هست و مشکلی از طرف شرکت نیست
یعنی اگه 8 مگا بیت بگیری باید سرعت 1 مگابایت بدن ولی اگه 128 کیلوبایت دادن نباید اعتراض کنید ....
کلا کسی علاقه ای به پیشرفت نت تو ایران نداره
این محدودیت و ..... همش ازجاهای دیگست
مگه شرکت بدش میاد سرعت بیشتر بده ؟؟ پول بیشتر میگیره!!!
این قانون اشتراک 1 به 8 رو به خاطر شرایط و موارد خاص مختلف سال ها پیش از جاهایی خاص گذاشتن و الان چندان جدی گرفته نمیشه اما ISP ها چون به سودشون هست حرف و اعتراضی به برداشتنش نمیکنن چون الان خیلی راحت سرعت/کیفیت بالاتر میدن و کسی هم کاری نداره اما به محض ورود مشکل و کاهش سرعت و... خیلی راحت میگن ما این سرعت رو قانونا باید به شما بدیم و در ضمن اشتراک 1 به x هم داریم که اگه یک/ایکسم اون سرعت/کیفیت هم بدیم بازم مشکلی نداریم.
یعنی بازی 2 سر برد برای قانون گذار و ISP و بازی 2 سر باخت برای مصرف کننده
یادتون باشه میگفتن این قانون adsl تو تمام کشورهاست که ماهیتی شیر شده داره و ...!!!
بعدها که اینترنت حجمی شد متاسفانه بازم این مشکلات به نوعی بود. شرکتها تایم پیک دارن و بعضا خیلی هم طولانیه . من الان از شرکتی adsl دارم که از 3 عصر تایم پیکش شروع میشه تا طرفای 1 شب .
بنظر من حداقل کاری که باید انجام بدن همینه که قانونی بذارن بگن حداقل سرعت ، باید نصف حداکثر سرعت اسمی سرویس باشه .
اینکه نشد adsl میگیری میگن سرویس 2 تا 16 مگ!
ftth میگیری میگن 16 تا 100 مگ !
td-lte میگیری میگن 4 تا 40 مگ این دیگه فاجعه است ...
تا یه اندازه ای حداقل سرعت گارانتی بشه که بتونیم تا حدی رو این سرویس هامون حساب کنیم .
جالبه تکنولوژی میاد که سرعتهای بالاتر و تجربه کنیم ولی انقد یه وقتایی سرعت میاد پایین که تکنولوژی هم بی معنی میشه ، بدتر از اون اعتراضی هم بکنیم وارد نیست ...
دوستان ، منی که فاصلم با مرکز مخابرات زیاده چطوری میخوان فیبرکشی کنن! یعنی بخاطر یک نفر تا دم در خونه فییر میکشن!؟
من اصلا سر در نمیارم چیکار میخوان بکنن کاش مراحل کارو کامل توضیح میدادن، پول بدیم بره واسه چند سال دیگه!
بعدش خطی که بهشون معرفی میکنیم تبدیل میشه به فیبر و با خطهای دیکه بنام و ساختمان کاری ندارن!؟
اگر دونه دونه بخوان فیبر بدن که ارزش نداره یدفعه ضربتی کل ایران و انجام بدن بعدشم تی وی کابلی و خط دیجیتال و ....
لینکی که میگه کدوم مراکز مخابراتی در تهران ارایه میدن چیه؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
بله تا دم خونه فیبر رو میارن (البته فعلا مناطقی که از قبل فیبر(کابل برگردان) شده باشه یعنی فکر کنم همون جاهایی که خط ها pcm بود و اینا ) ولی چون خودشون هم رسما گفتن که تو فاز اول صرفه اقتصادی تو اولویت هستش باید جایی که تا دم خونه فیبر میارن حداقل بیشتر از 10 درخواست باشه تو اون قسمت (مثلا 10 تا واحد یک ساختمان و چند واحد تو چندتا ساختمان نزدیک). البته این 10 تا رو از روی تماس ها و... حدس زده شده و ممکنه کمتر یا بیشتر باشه.نقل قول:
الان تو مناطقی که فیبر بودن از قبل و درخواست ftth زیاد باشه میان و انجام میدن.
واسه اینکه ببینید میشه الان درخواست بدین یا نه هم میشه زنگ بزنین 2020 و هم میشه از سایت مخابرات درخواست بدین.
وقتی درخواست میدین و مثلا ثبت نام میکنین پولی ازتون نمیخوان و فقط شماره تلفن و مالک و شماره ملی رو میگیرن و چک میکنن که میشه یا که البته همین چک کردن چند روز طول میکشه ولی میشه مستقیما برین سایت مخابرات و ثبت نام کنین و شماره رو وارد کنید و ببنید که اصلا شماره و خطی که دارین جایی هستش که ftth بدن یا نه. (گرفتن خط بیشتر واسه این هستش که ببینن کدوم منطقه و مرکز مخابراتی هستین تا ببنین امکان فیبر رو دارین الان یا نه).
اگه بشه که هزینه 200 تا 600 تومانی باید پرداخت کنید برای رسوندن تا دم خونه + هزینه فیبرکشیدن توی خونه که به عهده خودتون هستش و بعد هم سرویس گرفتن و بقیه ماجرا
اگه هم که کل واحد های یک ساختمان با هم و همه درخواست بدن که میخوان فیبر کشی داخل ساختمان هم رایگان میشه (البته اینطوری که خودشون میگن)
واسه چک کردن میشه به این آدرس برین و یک بسته رو بردارین و و ثبت نام کنید.
احتیاجی نیستش که مراحل رو کامل کنید و فقط شماره چک کنید که میشه یا نه و بعدش اگه خواستین ادامه بدین.
1.انتخاب بسته و زدن سفارش
2.وارد کردن یک موبایل و یوزر ساختن
3.اینجا هم شماره ثابت رو میزنین که معلوم بشه میشه ftth الان ثبت نام کنید یا نه.
4.من اینجا به بعدش رو دیگه نرفتم و اومدم بیرون :دی
من فعلا اینا دستگیرم شده :دی
این فقط واسه تهرانه
یا شهرستان ها هم هست؟ شماره تلفن مشهد قبول نمیکنه چرا؟
اقا اصلا برام سوال شده تو سایت مخابرات یک چیز نوشته با 2020 تماس میگرم یک چیز میگن یکی نیست به اینا بگه اخه وقتی فیبر میاری چند تا ادم کار درست بزار سرکار که حداقل بدونن فیبر چیه