فیفا 98
تازه گرافیکش به نظرم دیوونه کننده بود!!!!
Printable View
فیفا 98
تازه گرافیکش به نظرم دیوونه کننده بود!!!!
بازی nfs ug2
فیفا 2002 رو من به خاطر دارم که خیلی جالب بود یادش بخیر
سلام
far cry 1اولین بازیم بود
منم مثل این دوستموم اولین بازی که روی کامپیور اجرا کردم که کادوی تولدم هم بود fifa 98 بود چقدر هم فاز داد یادش بخیر
اولین بازیم GTA 3 فارسی بود :31:
اولین بازیها به ترتیب doom , کماندو های 2 و دلتافورس 1 و 2 بودن
البته اون موقع ها به دلیل سن بسیار کم من :31: برادرم بازی میکرد و من نگاه میکردم و برای لحظاتی هم 2 نفره میرفتیم (مخصوصا doom که واقعا می چسبید )
Need For Speed 1
چقدر حال میکردم باهاش :31:
بعدش شد nfs 2 و ادامه داستان ......
oni اولین بازیم بود . داستانش خیلی عالی بود . فضای پایگاهیشم بی نظیر بود . هنوزم نمیتونم فراموشش کنم . حتی کرایسیس هم اینقدر بهم نچسبید :31:
اولین بازی IGI 1 بود.:27:
بازی بازگشت به قلعه ولفنشتاین
چه حالی داد
delta force va kingdoms
هیتمن 1 یادش بخیر هیچ بازی دیگه ای اندازه اون بهم نچسبید
اولین بازی که کردم prine of persia نسخه داس بود :31:
هیتمن 1 و سام ماجراجو 1
من زیاد اهل بازی نیستم اما اولین بازی که روی پلتفرم PC انجام دادم اولین نسخه از بازی Need for speed بود که اگر اشتباه نکنم تحت داس اجرا میشد و به سال 95 96 برمیگرده و بعد از اون هم نزدیکای سال 2000 بازی Dune 2000 رو زیاد بازی میکردم.
اولین بازی IGI بود.
اولین بازی که خودم نصب کردم
سونیک قهرمان ها بود
حتی الان که 11 سلمه می خوام وقت یه بار دیگه بازیش کنم
Desperados 1
بازگشت به قلعه ولفنشتاین
لوک خوش شانس
اولین بازی یکی بود که از یه زندان میخواست فرار کنه. نمیدونم اسمش چی بود. علائالدین هم جزو اولین بازیهابود. واقعا زمان خودش از بازیای خوب بود. اصلا اون موقع ویندوز رو کامپیوتر نصب نداشتیم از یه سیستم عامل رو dos اینارو بازی میکردم
Mafia أولين بازي بود فقط ٦بار فارسي و انك ليسيه رو تمام كردم حيلي خوف و رو فرم بود و هست
من اولین بازی که کردم یه فولوکس بود تو خیابان همین طور الکی میگشتی...مسابقه هم داشت...خیلی جالب بود...
دقیق یادم نیست ولی یه چیز یادم اون زمان ما تازه nc رو ریخته بودیم روی داس و اون بازی رو هم همون موقع ریخیتم .کلا یه نفر بود که توی یه جایی که همش دیوار بود گیر کرده بود دیگه بغیش یادم نست .بعدش هم یه بازی دیگه هم بود که توپ رو پرتاب می کردی بالا و اونجا می خورد به چند دیوار و باید خرابشون میکرد .
Need for speed خیلی قدیمی، اون زمان هنوز کارت صدا نبود و صدای بازی رو با اسپیکر خود کامپیوتر می شنیدیم.
یادش بخیر روی داس block breaker یا یه همچین چیزی بود اسمش
یه توپ رو با راکت میزدی به یه دیوار هی از اون مستطیلاش کم میشد
رو یه فلاپی بود بازیش:27:
IGI2:COVERT STRIKE
کموندوها و اویل 3 جزو اولین بازیهایی بودن که بازی کردم
کماندهای 1....واقعا دوسش داشتم
آولین بازی روی کامپیوتر Gta 4 بود که بازی کردم خیلی اونموقع ها حال میداد :31:
tomb raider anniversary اولين بازي كه كردم ، از بس بازيش پيچيده بود پاكش كردم ، البته اون زمان پيچيده بود.
بعد رفتم يك بازي ديگه خريدم
اولینش رو یادم نمیاد ولی GTA2 و Commando1 جز اولین بازی هایی بود که انجام میدادم...
واقعا هم ازشون لذت میبردم لذتی که حتی توی Black Ops شم نیست!
فرمانده ی جنگ بود یا woody woodpaker
یکی از این 2تا
1-دلتا فورس
2-کانتر
3-هالف لایف2
beach head,pin ball,fifa 99 یادمه چه لذتی از این beach head می بردم اون زمان فکر می کردم خدای گیمه :39:
فکر کنم جنگ های صلیبی 1
با جی تی ای 5
من هم Prince Of Persia اولین بازیی بود که کردم حدود 15 سال پیش بود توی سیستم عامل windows 3.1 بود الانم این بازی به صورت Flash توی اینترنت هست اون موقع بازی خیلی معروفی بود
یادش بخیر عجب روزایی بود ...... :27:
wolfnation یا همون Wolf 3D روی windows 3.1 یا 95 بازی کردم یادم نیست، قضیه مال 14-15 سال پیش هست
اولین ورژنش که تمام پیکسل هاش قابل شمارش هست
بعد f117 و
need for speed II