نه متاسفانه جواب نمیدهنقل قول:
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Printable View
نه متاسفانه جواب نمیدهنقل قول:
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
من تصمیم به ساخت یکی از این آنتن ها گرفتم
نکته ای که راهنمایی میخوام :
کابل مسی که تو راهنما نوشته 1.75 mm ( برای باند 1800 ) یا 1.3mm برای باند 2600 از کجا باید گرفت >؟
آیا این سیم لاکی 2.5 که معمول هست تو بازار منظور 2.5mm هست یا 2.5mm2 ؟ ( که مثلا اگر 2.5mm2 باشه قطرش میشه حدود mm 1.3 )
================
درباره کابل LMR هم مدل 400 رو میداد متری 10 هزار تومن که اصلا ارزش نداره
من به جاش rg58 گرفتم
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا اون قضیه دیش 50 سانتی و... چی شد؟به کجا رسید؟:)
کابل با قطر 1.3mm رو میتونید از کابلهای چهار رشته ای که برای کولر هست استفاده کنید . سطح مقطع (مساحت) هر کدوم از این رشته ها 1.5mm² هست که با استفاده از فرمولهای محاسبه مساحت و محیط دایره ، قطرش حدود 1.38 میلیمتر درمیاد . من این کابل رو متری 3 تومن خریدم و راحت هم پیدا میشه . حتماً قبل از خرید به عدد روی روکش دقت کنید و مطمئن بشید 1.5mm² هست چون ظاهراً 1mm² هم موجود هست .نقل قول:
کابل 1.75 میلیمتری هم پیدا میشه ، شما باید بگردید کابل 2.5mm² رو بخرید که قطرش حدود 1.78 میلیمتر درمیاد . من خودم چند متر از این کابل خریدم ولی از اونجایی که باند 1800 سرعت خوبی نداشت پیگیر ساخت آنتن برای این باند نبودم .
منظورتون همون کابل برق کولر هست که قطوره؟ داخلش 4 رشته 1.3 میلیمتری هست؟نقل قول:
بله ، منظورم همون کابل برق کولرهای آبی هست که از یه طرف به کلید داخل ساختمان وصل میشه و از طرف دیگه به خود کولر وصل میشه . شما باید اونی رو بخرید که روی روکش نوشته 1.5mm² (که میشه 1.38mm) چون 1.0mm² رو هم دیدم که به کار نمیاد .نقل قول:
چیز جدیدی اتفاق نیفتادهنقل قول:
یعنی همونجوری مونده یه گوشه
وقت نیس برای رسیدن به اون
هم درس و مدرسه و هم محرم و...:n02:
سلام. خیلی از مودم هایی که الان تو بازار هستن مثلا e3372 دو تا ورودی آنتن دارند و میدونم که مربوط به mimo 2x2 میشه ولی میخواستم بدونم تو واقعیت تاثیرش چقدره. منظورم روی مودم های cat4 هست نه cat6 و اونایی که ca دارند و به 2 فرکانس وصل میشن. اصلا روی تک فرکانس این قابلیت به چه صورت هست و ایرانسل این قابلیت رو فعال کرده؟. در واقعیت چقدر تفاوت داره داشتن 2 آنتن بجای یکی. به عنوان مثال یکی از دوستان همینجا یه آنتن biquad ساخته بودن و به مودم وصل کردن و ورودی آنتن 2 رو خالی گذاشتن اما با همین یک آنتن سرعت خوبی رو دریافت کردن. سوال بعدی هم اینکه آنتن biquad بدون داشتن رفلکتور بی فایده است؟ چون من ابزار در دسترس ندارم برای خم کردن و سوراخ کردن رفلکتور و فقط میتونم خود المنت رو بسازم. ممنون
با سلام .نقل قول:
اگر مودم MIMO 2×2 هست سعی کنید از دو آنتن استفاده کنید و اگر خود ایرانسل در جایی که ساکن هستید این قابلیت رو فعال کرده باشه نتیجه خیلی بهتری میگیرید (پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم بخونید) .
طبق تجربه عملی که با مودم B315 داشتم ، وقتیکه یه آنتن به ورودی اول وصل میکنید باید حتماً مطمئن بشید کیفیت سیگنال دریافتی از آنتن اکسترنال بهتر از آنتن داخلی (built in) هست در غیر اینصورت آنتن اکسترنال حتی با وجودیکه به مودم متصل هست بلا استفاده میمونه و از آنتن دوم داخلی استفاده میکنه . البته در تنظیمات مودم B315 این قابلیت وجود داره آنتن اکسترنال انتخاب بشه یا اینترنال یا ترکیبی از هردو (عکس زیر) .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد سوال آخر ؛ حتماً رفلکتور رو بسازید ، اگر نمیتونید خم کنید لااقل مدلهای بدون لبه رو بسازید . البته میتونید کار سوراخکاری و خمکاری رو بدید تراشکار برای شما انجام بده .
برای رفلکتور میتونید از فیبر مسی ( فیبر مدار الکتریک ) سوراخ نشده استفاده کنید
برای خم بالا پایین هم میتونید بُرش بزنید فیبر رو و سپس لحیم کاری کنید
=================================
آنتنی که من ساختم درست کار نکرد ( biquad , Dbiquad )
شاید من اشتباه میکردم
شاید هم گیرندگی آنتن خوب نبود
اگر میبردم پشت بام باید حدود 10 متر سیم میکشیدم که همه سیگنال حروم میشد
تو اتاق هم که همون مودم خودش تا 30 مگابیت هم میره
جالب اینجاست رو موج 1800 مگاهرتز تا 30 مگابیت هم میره ولی روی 2600 که همه میگن باید بهتر باشه من حدود 10-15 مگابیت بیشتر نمیرم
به هر روی میخوام یه آنتن یاگی بسازم
===============================
امکانش هست چندتا عکس از آنتنی که ساختید اینجا بذارید ؟نقل قول:
انتنی که من ساختم جواب داده، اونم میتونی امتحان کنینقل قول:
تعداد پست ها بره بالا بتونم عکس بذارم
نذاشت عکس بذارمکد:https://drive.google.com/drive/folders/0B4OBTYWmmpQ_SEQxVkFjeC1VZ3c
به هر روی لینک بالا چند تا عکس هست
نقل قول:من نتونستم عکسها رو ببینم چون خطای You need permission میداد . ولی شما میتونید عکسها رو در سایت زیر که اختصاصی p30world هست آپ کنید و لینکشو اینجا بذارید ، البته باید عضو بشید .نقل قول:
مشکلی تو آپلود ندام
تعداد پست هام کمه نمیتونم عکس و لینک بذارم
( البته ما چندین سال پیش عضو بودیم با چند تا از مدیرا بحث شد اخراج شدیم چند وقت )
عکس ها رو براتون میفرستم شما زحمت بکشید
==================================
دسترسی رو درست کردم
کد:https://drive.google.com/drive/folders/0B4OBTYWmmpQ_SEQxVkFjeC1VZ3c?usp=sharing
عکسهایی که ارسال کرده بودید رو اینجا میذارم .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انتن کوچولو و تاثیر اون در آنتن دهی :
بدون آنتن : -88 دسی بل
همراه با آنتن : -82 دسی بل ( بعد از عکس گرفتن شد -81 دسی بل)
دوستان نظرتون راجع به این آنتن چیه؟
توی آمازون که ازش تعریف میکنند
توی یه سایت دیگه هم چندتا ویدیو از تستش گذاشته
نقل قول:
آنتی ه توی آمازون هست همون انتی نیست که به شما میدن این از سایت های چینی به مراتب با قیمت کمتری خریده شده در اصل این کپی 1 همون انتنه .
سلام.دوستان الان 2-3 ماهیه این آنتن رو از نوین فون گرفتم کاملا راضیم ازش.تست سیگنال رو هم میزارم براتون
آنتن رو کجا قرار داده اید؟نقل قول:
یه عکس از موقعیت آنتن ارسال می کنید
تو محل کارم نصبش کردم.فردا ازش عکس میگیرم .به یه میله وصل کردم که 3 متر ارتفاع داره و گذاشتمش رو سقف.نقل قول:
لطفا شاخصه های سیگنال رو بدون آنتن هم بزارید. من میخوام یه مدل ضعیف تر همین آنتن رو بگیرم، همون که مربعی هست. چون سیگنال من خیلی ضعیف نیست و فقط SINR پایینه و نوسان داره که باعث میشه سرعتم خیلی غیر پایدار باشه. واحد کناری ساختمون تست کردم با اینکه سیگتال خیلی عالی نبود ولی SINR تا 24 میرفت که باعث میشد سرعت به 70 مگ برسه. بعد شما از موجودی داخل ایرانش که گرون تر هست خریدین یا از کارخونه سفارش دادین؟ چند روزه به دستتون رسید و قیمت نهایی چقدر شد؟نقل قول:
یه جستجو تو اینترنت زدم درباره این آنتن مربعی. ساخت چین هست و مدلی که همه جای دنیا میفروشن همینه. اسم خاصی نداره و فقط با مدل W435 شناخته میشه. داخلش همینطور که تو عکس معلومه دوتا برد داره که یه صفحه مسی به صورت بیضی روش نصب شده که اگه دیده باشید یه مدل آنتن ضعیف تر هست که به شکل بیضی عمودی هست ، به احتمال زیاد داخلش یه همچین چیزی هست. این دوتا برد با زاویه 90 درجه روی هم قرار گرفتن و هر کدوم یه سیم جداگانه دارن که به مودم وصل میشه. اگر در ارتفاع نصب بشن گیرندگی خوبی دارند و به نسبت قوی هستن. یه لینک هم میزارم فیلم کالبد شکافی همین آنتنه.
اندازه دقیق این بیضی مشخص هست ؟نقل قول:
اگر اندازه اش مشخص باشه با قیمت کمتر میشه درست کرد .
توی ویدیو اندازه میگیره. طولش 91 میلیمتر. عرضش رو اندازه میگیره ولی میگه به نظرم عرضش خیلی اهمیت نداره. اونجوری که توی ویدیو دیدم حدود 43-44 میلیمتر هست، خیلی معلوم نیست البته. کل سیستمش تشکیل شده از یه قطعه مربعی مسی و یه قطعه بیضی که دو طرف برد وصل شدن. قطعه مربعی رو هم اندازه نمیگیره متاسفانهنقل قول:
پرسشی که من دارم :
گیریم یک آنتن ساختیم با گیرایی 15db
اگر مثلا 30 متر کابل RG58 یا RG59 بهش وصل کنیم ( از پشت بام تا پشت مودم ) کاهش سیگنالی برابر 10-12 دسی بل خواهیم داشت
میشه بگیم برآیند سیگنالی که میگیریم در پایان 3 تا 5 دسی بل خواهد بود ؟کد:https://en.wikipedia.org/wiki/Coaxial_cable
یعنی بیشتر از 10 متر سیم کشی ( کاهش سیگنال برابر 3 تا 4 دسی بل ) در حقیقت آنتن رو حروم میکنه و ساخت اون رو بی نتیجه ؟
چند تا عکس از DBiquad که ساختم تو پوشه افزودم
کد:https://drive.google.com/drive/folders/0B4OBTYWmmpQ_cUQwTWFKcWFzeXM?usp=sharing
جواب گرفتین با این آنتن؟ هزینه ساختش چقدر شد؟نقل قول:
بنظر میرسه در ساخت المنت اشتباهی رخ داده . عکس زیر المنتی هست که من ساختم . سیمهای کنار خط زرد رنگ باید طوری باشه که زاویه 90 درجه بسازه ولی برای شما ظاهراً اینطور نیست .نقل قول:
دوستان کانکتور TS-5 رو چجوری باید به کابل وصل کرد؟
Sent from my GT-I9506 using Tapatalk
راستش نهنقل قول:
هزینه آنچنانی نداره
سرجمع شاید 40 تومن ( 20 تومنش پول 10 متر سیم RG58 )
نکته اینجاست که شرایط آزمایش بنده درست نبود
من بدون آنتن تا 25 مگابیت هم میگیرم ( رو موج 1800 مگاهتز )
رو موج 2600 هم تا 10 مگابیت ( بدون آنتن )
اما آنتن رو برای موج 2600 ساختم و با 10 متر کابل فقط 20% بهبود سیگنال داشتم رو موج 2600
شاید من جایی اشتباه کردم
شاید آنتن رو درست وصل نمیکردم
به هر روی این نمونه کار بنده بود
هر جا راهنمایی خواستید در خدمتم
ساختنش 2 ساعت هم زمان نمیبره
نزدیک به 90 درجه هستنقل قول:
تو عکس خوب نیفتاده
=======================
به هر روی نکته اینجاست که بنده رو موج 1800 بهتر داده میگیرم تا موج 2600 ( وارون بیشتر کاربران )
آنتن های Quad هم سیم مفتول 1.75 میلی متر میخواد برای اون باند ( 1800 ) که نتونستم پیدا کنم
برای همین میخوام یاگی بسازم
=======================
کسی که روی موج 2600 بهتر از 1800 دریافت داره بد نیست یدونه از این آنتن ها رو آزمایش کنه
من برای داخل خونه میخوام. جایی که مودم هست سیگنال خیلی ضعیف نیست و خود مودم (3372) 4 خط نشون میده و شاخصه های سیگنال هم خوب هستند. تنها مشکل من SINR هست که بین 5 تا 13 خیلی نوسان داره و میخوام اونو بالا ببرم. شاید یه Biquad هم برای من کافی باشهنقل قول:
SMA نری بگیرید سر TS5 پیچ میشهنقل قول:
من یه مودم mr200 گرفتم خودش 2 تا آنتن داره. آنتن بهتری میشه براش گذاشت؟ داخلی. فکر کنم کانکتورش sma باشه
ادیت: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهتر از آنتن خود مودمه؟
با تشکر از راهنمایی های دوستان بالاخره منم یه آنتن بر اساس طرحی که تو همین تاپیک بود ساختم. عکس خود آنتن و عکس های مربوط به سیگنال رو هم میزارم . تست سرعت هم به زودی ایشالا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس اول بدون آنتن هست و دومی هم با آنتن ؟نقل قول:
امکانش هست از پشت هم عکس بذارین ؟
بله. خدمت شمانقل قول: