[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
تبریک به هوادارا پرتغال , اولین بازیه خوبی بود که از این تیم دیدم , و ولز واقعا هیچی واسه گفتن نداشت:n04:
ما آخر فرمولِ این تونورمنت رو نفهمیدیم !!!! بلژیک 4 تا میزنه به مجارستان میاد بالا ولز لولش میکنه !! از اونور پرتغال با کرواسی و لهستان با بازیه ناامید کننده میاد بالا ! بعد پرتغال میخوره به ولز و ولز له میشه:n02:تازه پرتغال میتونست بیشتر گل بزنه تو ضدحملات اگه مهاجماش بیشتر از خودگذشتگی داشتن و الکی شوت نمیزدن .
اونور ایسلند با بازیه عالیش جلویِ انگیلیس میاد بالا و فرانسه با یه بازیه کاملا ضعیف مقابلِ ایرلند میاد بالا ! اونوقت ایسلند میخوره به فرانسه و به معنایِ کامل لوله میشه:n08:
اصلا مشخص نیست چی به چیه هیچیو نمیشه حدس زد:n02:خیلی فراز و نشیب دارن تیما !!!
خوب دوستان هم کیپ کالما و رسپکت و کمیکهاشون رو گذاشتن ما هم تبریک میگیم به طرفدارانِ رونالدو و رسیدن به رکوردِ پلاتینی :
رونالدو با گلزنی مقابل تیم ملی ولز به رکورد 9 گل میشل پلاتینی در بازیهای یورو رسید؛
البته!
رونالدو 9 گل در 20 بازی؛
پلاتینی 9 گل در 5 بازی!
منبع : ورزش 3
پرواز رونالدو به روایت آماری:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]حالا باید دید حریف پرتغال فرانسه خواهد بود یا آلمان. روی کاغذ که گویا آلمان میتونه راحت از پس فرانسه با دفاع ضعیفش بر بیاد، اما نتیجه ی بازی های اخیر نشون داده این جام پر از شگفتی هست.
.
.
تقریبا تمامی روزنامه ها و رسانه های ورزشی تیتر امروزشون درباره عملکرد کاپیتان بود و اینکه چطور یک بار دیگه در لحظه ی حساس به کمک پرتغال اومد
.
محتوای مخفی: Front_Page
.
بدون شک این بازی، یکی از بهترین بازی های پرتغال بود، حالا یک روز استراحت بیشتر میکنن، و ضمن اینکه دیگه بازی به وقت های اضافه کشیده نشد.
البته چه حیف که بیل هر کاری کرد نتونست نتیجه بازی رو تغییر بده، شوت های فوق العاده ای زد اما نتیجه بخش نبود.
رونالدو با گل زنی در بازی دیشب، رکورد های زیادی رو شکست که مهمترینش آقای گل بازی های یورو در کنار میشل پلاتینی هست. امیدوارم تو فینال بتونه گلزنی کنه، حتی در صورت باخت.
رونالدو دیشب 2.88 متر شد تا توپ رو به شکل عمودی بکوبه این مرد جدی جدی جام رو میخواد:n23: آلمان مقابل ایتالیا اون تلفات رو داد و کمی هم مقابل فرانسه فرسایش پیدا کنه حله.(همون آلمانی که داشت مقابل الجزایر اوت میشد و بعدش 7 تا به برزیل زد:n27:البته این دقیقا اون نیست)
زنده باد پرتغال:n12:
امیدوارم خاطره ی تلخ یورو 2004 تکرار نشه و این بار دیگه جام رو به خونه ببریم
البته تا همینجا هم عالی کار کردیم و از این تیم بیشتر از این انتظار نداشتیم
ولی به هرحال هممون دوست داریم که پرتغال و کریس جام رو بالای سر ببرن
حریف اصلا تیم کمی نیست و دیدیم که چه بلایی سر المانها اوردن با گریژمانشون
در کل اگه مثل بازیِ ولز بی نقص باشیم و رونالدو هم بدشانس نباشه ایشالا قهرمانیم
:V20:
پرتغال امسال تیم مرگ!!من یک جورایی باور دارم امسال قهرمانیم
پرتقال چندتا از بازیکن هاش شخصیت فراقهرمانی دارن و نایب قهرمانی براشون هرگز کافی نیست وگرنه میگفتم که اگه حذف شدن هم بازم باید مثل ولزی ها شادی کنن
خوب سلام به هم قطاریهای عزیز امشب هم ایستگاه آخره و همه امیدواریم تیم محبوبمون قهرمان بشه!امیدوارم حکایت این تیم مثل قصه پریان بشه از اونا که اولش تلخ و آخرش شیرین تموم میشه قبلا این حسو تجربه کردم سر رئال مادرید این فصل اولش فاجعه بار شروع شد و در نهایت 11 به دست اومد الانم همونطور میدونم اکثرا طرفدار قدیمی پرتغال هستید من خودم از یورو 2000 به اینور همیشه تو تیمهای ملی طرفدار پرتغال بودم و این 16 سال لعنتی هیچ وقت برامون یک جام نداشته هرچند تیم ما تو این سالها پر از شایستگی بوده ولی امیدوارم امسال این طلسم لعنتی تموم بشه!ممکنه هم قهرمان نشیم ولی نباید اینو فراموش کرد که انتظار نداشتیم امسال هم به فینال برسیم!
امیدوارم باخت به فرانسه در یورو 2000 و ج ج 2006 تکرار نشه!هر اتفاقی امشب بیوفته باید گفت عشق است پرتغال:n12:
امیدوارم بچه ها همدل بشن و جامو تقدیم کنن به کاپیتان متعصبشون:n12:
تبریک به هواداران پرتغال ...
در کل جام عجیبی بود. اتفاقات خاص و غیرقابل پیشبینی زیاد داشت. کاش رونالدو هم مصدوم نمیشد و بازی رو ادامه میداد. در رقابت های یورو طرفدار متعصب تیمی نبودم ولی نباید از حق گذشت که پرتغال روز به روز بهتر شد و در فینال با نبود رونالدو و در مقابل میزبان و کلی ستاره، درخشید.
یه بار دیگه ثابت شد اصل فوتبال اتحاد تیمی و تلاش و همکاری هست. چیزی که در پرتغال بیش از فرانسه دیدم.
:n16:
حرف خاصی نیست
حق به حقدار رسید
با دل و جون بازی کردیم
حمله کردیم
تیرک زدیم
و گل خوشگل زدیم
خیلی خوشحالم
تیم بی ادعایی که همه مسخرش کردن حالا قهرمانه
تبریک به همه کسایی که از اول تا اخر پای تیم واستادن
:n12:
تبریک به دوسان طرفدار این تیم و تبریک به این تیم...
جام و عجایبش تکمیل شدن...
تبریک به طرفدرای پرتغال:n16:
چه شب رویایی بود - بالاخره به حقمون که قهرمانی در جام ملت های اروپا بود رسیدیم
به بهترین نحو ممکن حسابمون با فرانسه تسویه کردیم و تلافی باخت جلو فرانسه در یورو 2000 سرشون در اوردیم:n02:
ادر که جام جهانی قبل با موقعیت از دست دادناش رو اعصاب بود حساس ترین گل دوران فوتبالیش زد:n01:
دم پاتریسیو هم گرم بابت سیوای جانانش در طول بازی :n16:
CR7 هم به انچه که استحقاقش در بازیهای ملی داشت رسید و قهرمانی یورو با تیم ملی پرتغال به دست آورد:n12:
الهي!:n02:نقل قول:
یه ماه نشستیم فوتبال دیدیم آخرش تیمی که با سه تا مساوی از گروهش بالا اومده قهرمان بشه
+
تبريكززززززز به همه دوستان طرفدار.
عقدمون از یونانو سر فرانسه در اوردیم :دی
خیلی حال داد این قهرمانی .....بالا بردن جام توسط کاپیتان رونالدو که حقش بود صحنه زیبایی بود.
امسال از نظر فوتبالی شخصا سال خیلی خوبی بود واسم.......دو تیم باشگاهی و ملی که دوس داشتم قهرمان اروپا شدن:n12:
تبریک به هواداران پرتغال :n16:
همونطور که همیشه گفتم برای قهرمان شدن یک تیم لازم نیست همیشه بهترین تیم باشه، بلکه کافیه در لحظات مناسب، حداقل نتیجه مناسب رو بگیره و با اندکی شانس می تونه قهرمان بشه.
رونالدو هم حیف بود مصدوم بشه و بازی رو از دست بده، و تیم پرتغال هم البته به افرادی که می گفتند پرتغال فقط یک رونالدوست ثابت کرد که اینطور نیست. عملا پرتغال با یا بدون رونالدو اونقدرها تفاوت نداشت که نشون میده تیم بسیار منطقی و خوبی بسته شده بود. شاید تیم فوق ستاره ای به جز رونالدو نداشت ولی همه بازیکن ها در زمان لازم، حداقل کاری که باید انجام می دادن رو انجام دادن که همین از یک تیم قهرمان می سازه.
تبریک به همه پرتغالیهای عزیز
خوب پوزه این فرانسه پر ادعا رو بخاک مالیدن :n08:
دمشون گرم به اندازه اینکه اگر المان قهرمان میشد حال کردم
خیلی حال داد
ما رفتیم بخوابیم
هرکی هم ناراحت شد یه لیوان اب خنکه بزنه
:V6:
شب بخیر
:V20:
خوب تبریک به چیزی که شایستش بودیم رسیدیم!:n12:کاش حداقل کونسیسائو و روئی کاستا و فیگو رو هم میاوردن با تیم جام قهرمانی رو بالا سر ببرن:n28:لویس فیگوی عزیز رو دیشب دیدم ولی اون دوتا عزیز رو ندیدم:n28:در ضمن داور اگه اون پنالتی روی کریس رو میگرفت با یک پا کار فرانسه رو تموم میکرد بعد تعویض میشد!هرچند اینطوری مزش بیشر بود
در "سال لستر" شگفتیها ادامه داره.این مسابقه دقیقاً تفاوت دو مربی رو نشون داد.یه مربی از ابزاری که داشت (که حداقل هم بود) کمال استفاده رو کرد و یه مربی نتونست از بازیکنان تیمش به نحو احسن استفاده کنه.از مسابقه اول هم معلوم بود فرانسه مشکل داره.البته پرتغال مقداری هم مدیون شانس و 24 تیمی شدن این دوره ست ولی همین هم زیاد از ارزش کارشون کم نمیکنه.نکته منفیش مصدوم شدن رونالدو بود که به نظر من این مصدوم شدن سرآغاز مصدومیتهای دیگه ای واسش میشه.
مصدومیت رونالدو خیلی به پرتغال انگیزه داد شاید هم دلیل شد که فرانسوی ها پرتغال رو دست کم بگیرن. اون فرانسه ای که من دیدم خیلی راحت میتونست دیشب کار پرتغال رو تموم کنه، بازیکنی مثل اورا وقتی صاحب توپ میشد لایی مینداخت و دوطرفه میزد و بهترین بازیکنای پرتغال رو سه تا سه تا رد میکرد چه برسه به پوگبا و گریزنمن و پایت ! ولی مصدومیت و خروج رونالدو باعث شد کار رو تموم شده بدونن و کمی آرومتر کار رو دنبال کنن و این رو توی صحنه گل هم به وضوح میشد دید، وقتی ادر صاحب توپ شد کسی فکر نمیکرد که بتونه از اونجا گل بزنه چون فرانسوی ها فکر میکردن که رونالدو بیرون رفته و کسیک ه از اونجا بتونه دروازشون رو باز کنه تو زمین نیست حتی دروازبانشون هم نزدیک بود اصلا جا بمونه و نپره سمت توپ وقتی ضربه زده شد با تاخیر شیرجه رفت.
باز هم رونالدو موثرترین بازیکن زمین بود. همین سعی و تلاشش برای ادامه کار و اشک ریختن نیروی محرکه شدیدی برای تیمش شد، اگه به صورت عادی بیرون میرفت شاید اتفاق خاصی نمیافتاد ولی این نمایشی که بازی کرد به نظرمن سرنوشت بازی رو تغیر داد. چیزی دیشب مهم بود مسایل روحی روانی بودن نه مسایل فنی، چون آخر بازی هم دیدیم که په په به عنوان بهترین بازیکن زمین انتخاب شد در حالی که مسلما پاتریسیو خیلی بهتر و کلیدی تر بود نقشش در جریان بازی و موقعیت هایی که از بازیکنان فرانسه گرفت فوق العاده بودن حتی در صحنه ای که فرانسوی ها به تیر زدن هم په په با یه سرتوپ کاملا محو شد و پاتریسیو صحیح جایگیری کرد و زاویه رو برای مهاجم فرانسه بست تا نتونه خوب ضربه بزنه. ولی رهبری په په در میدان و انتقال این روحیه جنگندگی به بازیکناش خیلی مهمتر بوده از نگاه کارشناسان. فرانسه موقعیت های بیشتر داشت ولی در حدی نبود که بتونیم بگیم پرتغال دست و پا بسته بود، یه پنالتی برای پرتغال گرفته نشد و یه ضربه هم به تیر زدن و یه موقعیت هم ابتدای بازی دست نانی افتاد که اگه دست رونالدو افتاده بود احتمالا همه چی از همون ابتدا تغیر میکرد.
حالا تکلیف توپ طلای 2016 هم که مشخص شد. من به شخصه دوست داشتم امپراطوری رونالدو-مسی تموم بشه ولی قهرمانی یورو اون هم در خاک فرانسه اون هم به این شکل دراماتیک و تاریخی حتی برای بازیکنی که قهرمان چمپیونزلیگ نشده باشه هم توپ طلا سازی میکنه چه برسه به بازیکنی که در چمپیونزلیگ یک تنه تیمش رو با شکست ولفسبورگ به نیمه نهایی رسونده و در یورو هم یک تنه تیمش رو از گروهش بالا برد و یک تنه هم از نیمه نهایی به فینال رسوند.
در کل رونالدو و یارانش تاریخ سازی کردن، کاری که سال 2004 با یکی از قوی ترین تیم های دنیا در خاک خودشون جلوی تیمی مثل یونان نتونسته بودن انجام بدن، در خاک فرانسه و با یه تیم پیر و خسته تونستن انجام بدن، یه چیزی تو مایه های قهرمانی پورتو در جام باشگاه های اروپا بود.
پرتغال در حد قهرمانی نبود به نظرم
شاید خیلی تیم های دیگه لیاقت فهرمانی داشتن
سلام
تبریک بابت قهرمانی
به خصوص به حامد عزیز :n12:
اون لحظه ای که eder اومد شوت بزنه پیش خودم گفتم کاش فیفا بود مربع رو پر میکردم جهت روبرو یک شوت میکردم که همون لحظه eder شوتید
چه شوتی و چه گلی، طوری داد زدم که یکی از دوستان گفت حامد دیوار صوتی رو شکست :n02:
---
در قدم اول این افتخار بزرگ رو به همه تبریک میگم و امسال چه سال رویایی و زیبایی برای طرفداران رونالدو بود.
در قدم دوم وقتی کریس مصدوم شد یک حس دورنی بهم گفت شکه الان همه به شکل خفنی متحد خواهند شد و شاید تاثیر رونالدو اینجا در نبودش و در اشکهاش بیشتر بر روی تیم نمود پیدا کرد تا حضورش.
اواخر بازی حضور کریس کنار زمین و حرکاتی که انجام میداد حجت را بر این که از این به بعد کریس را هم یک اسطوره و Legend خطاب کنیم تمام میکنه.
یک پختگی خاصی در وجود کریس دیده میشه که به حق با سر الکس مقایسه میشه.
و قدم بعدی توپ طلای چهارمی هم مبارک و شاد باش :دی
:n12:
به تمام دوستان پرتغالی تبریک میگم.
شانس از اونجا به پرتغال رو کرد که دقیقه 90 ایسلند گل را زد و پرتغال رفت اون سمت جدول و این شانس با حس خواستن و برتری جویی رونالدو ترکیب شد و به این قهرمانی منجر شد.
دوتا نکته که عوام در مورد پرتغال میزنن اصلا قابل درک نیست البته فقط در یکی از کشورهای خاورمیانه این دو مورد در خصوص پرتغال گفته میشه.
یکی این که پرتغال فقط با یه برد در 90 دقیقه وقت قانونی قهرمان شد. انگار که گل زدن در وقت اضافه و برنده شدن غیرقانونی اعلام شده. اتفاقا از این جهت باید پرتغال رو شتایش کرد چون تنها تیمی هست که در وقت های اضافه تونسته برنده بشه، دو بار در وقت های اضافه این جام برنده شد.
یکی هم این که میگن شانس آورد و افتاد اینور جدول و با تیم های کوچیک بازی کرد. در حالی که کرواسی و بلژیک هم این سمت بودن و نتونستن صعود کنن.
گذشته از اینها، اگه پرتغال مستحق قهرمانی نباشه کی مستحقه؟ اسپانیایی که هیچ شباهتی به یه تیم نداشت و همون اولین بازی اوت شد؟ یا انگلیسی که جلوی ایسلند حذف شد؟ آلمان و ایتالیا هم که زورشون به هم نرسید برندشون هم به دست فرانسه حذف شد اگه ایتالیا بود بازم حذف میشد. فرانسه هم که به پرتغال بدون رونالدو باخت و ممکن بود حتی بیش از یه گل بخوره...
استقبال قهرمانانه از رونالدو و یارانش(عکس)
ساعتی پیش کاروان تیم ملی پرتغال با جام قهرمانی یورو 2016 وارد فرودگاه لیسبون شد و مورد اسقبال هزاران هوادار قرار گرفت. در این بین، کریستیانو محبوب ترین ستاره پرتغال بود و بارها مورد تشویق قرار گرفت.
به گزارش "ورزش سه"، پرتغال شب گذشته با پیروزی 1-0 بر فرانسه موفق شد عنوان قهرمانی یورو 2016 را کسب کند. پرتغالی های قهرمان پس از ورود به فرودگاه سوار بر اتوبوس سرباز راهی مرکز شهر لیسبون شدند جاییکه هزاران نفر انتظارشان را می کشیدند. مردم پرتغال استقبال جانانه ای از قهرمانان خود به عمل آوردند.
واقعا دم گرم پرتقال .فرانسه میخواست با مصدوم کردن رونالدو در اول بازی یه پیروزی مفت بدست بیاره که نتونست و پوزش به خاک مالیده شد
فرستاده شده از HUAWEI G610-U20ِ من با Tapatalk
من فکر نمیکنم در هیچ مسابقه ای در اروپا چنین اتفاقی افتاده باشه. ورزشکاران اروپایی همشون هزار جور تست روانپزشکی و روانشناسی پشت سر میزارن کسی اگه زمینه های چنین رفتاری رو داشته باشه سریع شناسایی میشه و کنار گذاشته میشه چه برسه به اینکه یه تیم بخواد این کارو بکنه... تازه اونم اگه بخواد چنین کاری کنه یه بازیکن متوسط رو میفرسته که خطا کنه و ریسک اخراج شدن رو به جون بخره نه بهترین هافبکش رو.نقل قول:
دلیل مصدومیت رونالدو بیشتر نیرویی بود که از طرف بدن خودش روی رباط خارجی زانوش وارد شد نه ضربه پایت. هرچند مقصر اصلی پایت بود.
در فوتبال فقط کریس رونالدو را تحسین میکنم
بعد از مصدومیت رونالدو در دیدار یورو 2016، کوارشما جای او را در زمین گرفت و کمک کرد تا پرتغال با پیروزی 1-0 مقابل فرانسه، قهرمان این رقابت ها شود.
رونالدو که با چشمانی اشکبار از زمین خارج شده بود، در دقایق پایانی به روی نیمکت پرتغال برگشت و از کنار زمین هم تیمی هایش را هدایت کرد؛ اتفاقی که تحسین دوباره کوارشما را به همراه داشت.
او به خبرنگاران گفت:" رونالدو علی رغم مصدومیت متوقف نشد. او همیشه از تیم حمایت می کند و به همین دلیل است که من نه تنها به عنوان یک دوست، که به عنوان یک فرد او را در فوتبال تحسین می کند. من قدرت او را ستایش می کنم.
ما یک کاپیتان فوق العاده داشتیم و بازی کردن در کنار او یک افتخار است. همه پرتغالی ها باید به داشتن او افتخار کنند.
منتقدانش در حالی در مورد او صحبت می کنند که او را نمی شناسند. او آدم فوق العاده ای است؛ یک کاپیتان فوق العاده. او شایسته همه چیزهایی است که در فوتبال به آن رسیده است. او همیشه اعتماد به نفس دارد و مثبت فکر می کند و این چیزی است که به ما هم منتقل می کند."
خوب تبریک میگیم به دوستانِ پرتغالی , سزاوارِ چیزی بودن که بهش رسیدن , کاری به 4 تا مساوی و این داستانا ندارم , هرچی بوده بضاعتِ پرتغال همینه !!
خیلی از دوستان به حالتِ تمسخر میان میگن چجوری یه تیم میاد با 4 تا مساوی قهرمان میشه و یورویِ مزخرفی بود و پرتغال لیاقت قهرمانی نداشتو ... اینا بیشتر دارن تیمِ موردِ علاقشونو کوچیک میکنن:n08:عزیزم ببین تیمِ شما چی بوده که همین پرتغال با 4 تا مساوی اومده فینال و قهرمان شده و واسه شما فقط حسرتش مونده:n08:
البته کاری به فرانسه ندارما ... فرانسه راحت میتونست ببره پرتغالو , خودشون نخواستن و من از این سبکِ بازی متنفرم !! مغرور شدن چیزیه که همیشه ازش متنفر بودم ! فرانسه هم توانشو داشت هم مهره هاشو که کلِ 90 دقیقه بکوب حمله کنه ولی با غرور اینکارو انجام ندادن و شایسته ی باخت بودن !! دقیقا مثلِ بازیه اسپانیا و کرواسی که اسپانیا راحتتت میتونست برنده ی بازی باشه اما با یه بازیه مغرورانه و محتاط افتاد اینورِ جدول و به فنا رفت ! آخرم یه تیمِ بی ادعا که همه مسخرش میکرد قهرمان شد که مبارکش باشه:n12:البته بعضی از دوستان هم میگن طرفدارِ حذب باد , ایراد نداره , شما اصالتا آلمانی تبار خوبه ؟:n08:من تیمِ موردِ علاقم اسپانیا و ایتالیاس , همیشه هم گفتم تیمایِ بزرگو دوست دارم ! فرانسه - پرتغال - انگلیس - برزیل - آرژانتین ... از دیدنِ فوتبالِ تیمایِ بزرگ لذت میبرم و حتی تیمایی که خوب بازی میکنن مثل ولز یا بلژیک ... ایرادش چیه ؟ بگید حذبِ باد:n08:
و این صحنه هایِ عذاب آور ... میگن فوتبالتو ببازی ایراد نداره اما اخلاقو نباز ! من به شخصه فوتبالِ رونالدو رو میپسندم اما شادیا گلاش و مصاحبه ها و اخلاقشو به هیچ وجه ... اما با دیدنِ اون اشکهایی که میریخت اشک تو چشمِ خودم جمع شده بوده ... مخصوصا اونجایی که دوباره به بازی برگشت و لنگ لنگان بازی میکرد یهو افتاد زمینو دیگه نایِ بازی نداشت ... واقعا ناراحت کنندس این صحنه ها ! حالا بیخیال که بعضی از دوستان تویِ تاپیکایِ دیگه مثلا از اشکهایِ بوفون خوشحال میشن بعضیا از اشکهایِ مسی بعضیا رونالدو ... شاید تیما و بازیکنایِ موردِ علاقمون با هم فرق کنه , ولی آخرش اینه که هممون آدمیم ! این صحنه ها چیزی نیست که بخوایم باهاش خوشحال شیم ... درود به غیرتِ این بازیکنا :
مورینیو: رونالدو کمکی به قهرمانی پرتغال نکرد
ژوزه مورینیو، سرمربی پرتغالی منچستر یونایتد معتقد است که رفتارهای کریستیانو رونالدو، ستاره 31 ساله تیم ملی پرتغال هیچ کمکی به پیروزی در دیدار فینال یورو 2016 نکرده است.
به گزارش "ورزش سه"، کریس رونالدو در دیدار فینال بعد از دقایقی کوتاه مصدوم شد و ادامه بازی را از روی نیمکت ذخیره ها دنبال کرد. انگار هنوز بعد از جدایی مورینیو از رئال مادرید، رابطه این دو بهبود پیدا نکرده است.
مورینیو گفت: "رونالدو در اندک دقایقی که در فینال حضور داشت، هیچ کمکی به قهرمانی پرتغال نکرد. 11 بازیکن در زمین حاضر بودند که وظیفه خود را به نحو احسن انجام دادند و یک مربی خوب نیز کنار زمین آن ها را هدایت کرد.
البته یک نفر هم کنار زمین بود که بسیار احساساتی بود و نتوانست کمک زیادی به پیروزی تیم بکند. او فقط می خواست به هدفش برسد و کمکی به تیم نکرد".
مورینیو گفت: "رونالدو کمی احساساتی شده بود و این ممکن بود به تیم ضربه بزند. تجربه به من ثابت کرده است در چنین لحظاتی مربیان هستند که باید تصمیمات حساسی بگیرند و بعضی از بازیکنان، در دنیای کوچک خود شکست خواهند خورد".
الیسو، بازیکن تیم ملی پرتغال نیز همچنین در مصاحبه ای اعلام کرد که بعد از قهرمانی پرتغال، رونالدو همانند کودکی در کنار رختکن گریه می کرد.
یه ماه گذشت اینا هنوز خاموش نشدن :n09: زنده باد رونالدوی بزرگ :n12: