به هر روستا در یک مکان عمومی مثل مسجد ، درمانگاه ، مدرسه و ... سرویس و مودم رایگان نصب میشود.نقل قول:
Printable View
به هر روستا در یک مکان عمومی مثل مسجد ، درمانگاه ، مدرسه و ... سرویس و مودم رایگان نصب میشود.نقل قول:
خیلی خوبه .... :n02: یاد رایتل افتادم اول که راه افتاده بود .... نمی دونم چرا برای سرویس باید مدرک دکترا و پرفسرای خودت و جد و آبادت رو می بردی که بهت بالای 128 می داد .... یکی نبود به اونا بگه مگه مجبوری دکل بزنی برای محله ما بی سواد ها ..... باور کن پدیده عجیبه اتفاق افتاده توی محله ما خیلی ها الان دکترا گرفتن تا خط 128 بگیرن :n13:نقل قول:
آقا من چه جوری و از کجا شماره و سیمکارت بگیریم ؟ :n27:
خیلی سوال سختی هست هر جی سرچ می کنم جوابش رو پیاد نمی کنم ..
کدوم استان هستید ؟!نقل قول:
مرکزینقل قول:
الان توی نقاط پوشش هم هستم
اطلاعاتی در مورد شبکه LTE های وب - باند ۲۰ ، پهنای باند فرکانسی ۱۰ مگاهرتز.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چقدرم سیگنالش ضعیفهنقل قول:
به نظـرتون دکـلای هـای وب به فیـبرنوری وصل خواهد بود؟
داخل شهر های بزرگ بله ولی باقی فعلا خیرنقل قول:
یه سوال دارم این مدل مودم فضای باز های وب چیه دقیقا مارکش چیه؟!
داخل این صفحه گذاشته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
دقیقا BandLuxe E580P است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان شرکت مدلی که عرض کردم را دارد ولی امکان ارائه BILLION 4700ZUL هم وجود دارد.
TPLINK MR200 مودم رسمی اینها هست ؟ می خواستم یکی زا بازار بگیرم ... با این که فرق نداره ؟
مودم رومیزی mr200 هست و فرقش با بازاری ها اینه که مودم های شرکت روی سیم کارت های خودش لاک شده استنقل قول:
مثل اینکه در سیستان و بلوچستان اجرا شده !!
کجا زده؟؟؟؟؟نقل قول:
پشتیبانی "های وب" امروز بهم گفت !!نقل قول:
بقیه شهرها چی ؟نقل قول:
چیزی نگفتن؟؟؟
الان چهار ماه هست همش میگن بزودینقل قول:
من تماس گرفتم ظاهرا گفتن تا 10-14 روز دیگه بهت زنگ می زنیمنقل قول:
ازآدرس شهـر هم میشه ثبـت نام کرد؟
- - - Updated - - -
ازآدرس شهـر هم میشه ثبـت نام کرد؟
تعرفه ها ش که تقریبا گرون بود.و تنوع خیلی کمی هم داره.حالا سرعتش رو نمیدونم.
دانلود رایگان هم مثل اینکه نداره
اگر بخواد با این تعرفه ها بده زیاد جالب نیست
امروز به من گفتن ٣-٤ ماه آينده راه اندازى ميشه و فعلا فقط در فاز روستاهاست!
كلا هر دفعه يه چيزى ميگن مشخصه كه خبر ندارن از زمان بنديش
Sent from my iPhone using Tapatalk
یه من گفتن تا 10 یا 14 روز دیگه منتظر باشید تا باهاتون تماس گرفته بشهنقل قول:
كدوم شهر هستين شما؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
به من گفتن گیلان در اولویت هست و تا شهریور باهاتون تماس میگیرمنقل قول:
من خوزستانمنقل قول:
به من گفتن منتظر باشیدنقل قول:
جالبه پوشش هست
من حدس می زنم در برخی نقاط هم راه اندازی کردن
لطفا هر کسی تا حالا موفق شذه و سزویس گرفته بنویسه ایحا ....
تعرفه هاش گرونه ! تنوع هم نداره :n03:
چه سود ؟
امروز بنر خدمات 4جی های وب رو توی روستای ما زده بودندو تو سایت هم تحت پوششه.
روستای ما ایرانسل هم 3 جی با انتن کامل هم پوشش میده همراه اول هم 3 جی ضعیفی داره.
ADSl هم مخابرات هست نمیدونم دیگه چه نیازی به های وب بود.
الان من یک مودم E8372 دارم میتونم با سیم کارت های وب ازش استفاده کنم؟
شنیده بودم رایتل با های وب قرارداد بسته اند که در طرح اپراتورهای مجازی سیم کارت های های وب روی رایتل آنتن بدهند .نقل قول:
میشه عکس بگیرین از بنر و قرار بدین؟
اون رایتل اول به اشتباه نوشته شده بود و منظورم های وب بود که درست شد:n16:نقل قول:
کدوم روستا و در چه استانی ؟نقل قول:
توی هرمزگان چند روستا به دهیار روستا ها یکی دو تا سیم کارت دادن برای تست اما ظاهرا کیفیت خوبی نداره، ملت رفتن وایرلس خریدن توی روستا ها 1 مگ نامحدود 110 تومن
sent from Huawei mate 8
احتمالا بتونید با همون مودم 8372 هم استفاده کنیدنقل قول:
با خود Hiweb هم می تونید صحبت کنید
روستای خیبری. شهرستان گناباد خراسان رضوینقل قول:
سیم کارت تنها به کسی داده نشده ، یک مودم MR200 به همراه سیم کارت و بسته اینترنت به دهیار ها تحویل میشود.نقل قول:
این طرح (اینترنت 4G شرکت های وب) پروژه ملی uso هست که از طرف دولت یک سری از روستاها اعلام شده که فاقد اینترنت هستند و نیاز بوده که در آنها پوشش اینترنت ایجاد شود و این پروژه توسط شرکت های وب اجرا شده است.نقل قول:
حالا در طول مدتی که این پروژه در مدت مناقصه و اجرا بوده شبکه 3g اپراتورهای موبایل نصب و اجرا شده است و به همین دلیل شما الان دیگه نیازی به این طرح احساس نمی کنید. حالا روستای شما الان شرایط خوبی دارد ولی خیلی از روستاهای دیگر وجود دارد در همان اطراف شما که نه پوشش 3g اپراتورهای موبایل در آنها وجود دارد و نه دارای adsl هستند.
مثلا روستایی مثل عزیزآباد ، کلاته کلوخ ، کلاته نو و ... که فاصله کمی با شهر گناباد شما دارد و هیچ گونه پوشش اینترنت ندارد ولی از طرف های وب تحت پوشش است.
روستای بدون هیچ گونه اینترنتی و حتی بدون پوشش شبکه مبایل زیاده توی گناباد. آیا همشون رو های وب ساپورت میکنه؟نقل قول:
چون بعضی هاشون در دل کوه هستند
خوب به سلامتی های وب هم گند زد به خدماتش
ظاهرا قراره دانلود شبانه رو حذف کنند
یک حرکت گند دیگه هم که زدن اینکه فایل های بزرگتر از 1.5 گیگ رو وقتی بخوای دانلود کنید سرعتش میره زیر 100 تا و نمیشه با حداکثر سرعت دانلود کرد . من الان بیش از 6 تا سایت دانلود فیلم رو چک کردم سرعتش دانلود زیر 100 تا بود فقط 1 سایت بود که سرعتش دانلود ازش بالا بود .
دوستان برید تو اینستاگرام های وب و به این حرکتشون اعتراض کنید
اگر قرار باشه شبانه نداشته باشند پر سرعت تر از های وب پارس انلاین و شاتل هستش کوچ میکنیم میریم اونور
لطفا اعتراض کنید