-
الان كه دارم ليست خريد منچستر رو بررسي مي كنم كارلو كودچيني و ويلي ساينول هم اضافه شدن.:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نظرم منفيه!!
كودچيني نشون داد كه دروازه بان مطمئني نيست.
-
سلام دوستان اول از همه كساني كه در رونق اين تايپيك و فوتبال ايران تلاش ميكنند تشكر ميكنم باور كنيد كلي خبر دارم اما به خاطر اين امتحانات نميتونم بيام
چلسي 3 منچستر 1
اخرين نتيجه ليگ برتر انگليس
اين در حالي است كه اگه چلسي در بازي با نيوكاسل كمتر از 2 گل بخوره ركورد ارسنال كه در فصل 99 هفده گل را خورده بود ميشكنه
ركورد منچستر را هم كه تونسته بود 92 امتياز بگيره ديشب شكست و 93 امتيازه شد
-
خبر ها حاكي از رفتن پروين از پرسپوليس است اما ايا واقعيت دارد؟
-
دوستان يه توصيه براي بهتر شدن تايپيك مثلا براي ليگ قهرمانان اسيا اين عكس و براي تيتر هاي مهم لطفا عكس هم بذاريد كه راحت تر بشه تيتر را پيدا كرد
-
امين جان پيشنهاد خوبيه. اما اين عكس اگه كوچكتر باشه فكر كنم بهتر باشه.
-
-
آببند پاشاکي (مادر علي کريمي): دوست داشتم علي دکتر شود!
چندي پيش فوتبال ايران افتخار بزرگ ديگري در سطح قاره کهن کسب کرده و عنوان مرد سال آسيا به يکي از بازيکنان شايسته ايراني تعلق گرفت و حالا شاهدیم که سلطان فوتبال آسیا به بایرن پیوسته است. کسي که بازي اش همگان را به ياد اعجوبه اي به نام «ديگو مارادونا» مي اندازد و دريبل هايش بازي رونالدو برزيلي را تداعي مي کند. بي دليل نيست ساکنان قاره کهن و فوتبالدوستان آسيايي او را جادوگر و اعجوبه خطاب مي کنند و همه از ديدن بازي اش لذت مي برند. کسي که به تعبير زيباي يکي از ورزشي نويسان جوان «اگر بخواهد قادر است خودش را هم دريبل بزند و در بالاترين سطح فوتبال دنيا بازي کند.» او کسي نيست جز علي کريمي مهاجم تکنيکي و ارزشمند تيم ملي و باشگاه بایرن مونیخ.. با مادر مرد سال فوتبال آسيا گفتگو کرديم که آن را مي خوانيد:
خانم کريمي، ابتدا خودتان را معرفي کنيد؟
من حوريه آببند پاشاکي هستم، 52 سال از خدا عمر گرفته ام و پنج فرزند دارم و علي فرزند سومم است.
قبل از آغاز گفتگو، کسب عنوان مرد سال فوتبال آسيا توسط علي کريمي را به شما و خانواده تان تبريک مي گوييم شما فکر مي کرديد، علي با وجود دو رقيب پر نفوذ بتواند اين افتخار را کسب کند؟
من مي دانستم علي به اين افتخار دست پيدا مي کند چون دلم خيلي روشن بود. آن روز وقتي قرار بود مرد سال آسيا را انتخاب و معرفي کنند من از صبح پاي تلويزيون نشسته بودم و در اولين بخش خبرهاي ورزشي خبر اين موفقيت بزرگ را شنيدم و شکر خدا را به جاي آوردم.
بعد از اطلاع از انتخاب علي و حالا پیوستنش به بایرن اولين کاري که کرديد چه بود؟
خيلي خوشحال بودم و مي خواستم به علي هم تبريک بگويم اما به او دسترسي نداشتم، بنابراين به منزلش در امارات زنگ زدم و با عروسم صحبت کردم. گفتم مي خواهم با علي حرف بزنم عروسم گفت مادرجان به محض اينکه علي آمد با شما تماس مي گيريم. به عروسم گفتم قبل از هر چيز براي پسرم اسفند دود کند چون خيلي خوش تيپ و خوشگل شده بود(با خنده) ترسيدم او را چشم بزنند.
معمولاً هر چند وقت يکبار علي را مي بينيد؟
بستگي به بازي تيم ملي دارد. اگر بازي هاي تيم ملي زياد باشد. علي هم زود به زود مي آيد، امسال هم خدا را شکر علي را بيشتر از سالهاي پيش ديديم.
معلوم است عروس و نوه هايتان را خيلي دوست داريد اينطور نيست؟
خيلي زياد همسر علي، خانم خوب و مهرباني است و از او خيلي راضي ام. وقتي پنج سال پيش علي خواست به خواستگاري او برويم من و پدرش به دليل اينکه علي دو تا برادر مجرد بزرگتر از خود داشت، مخالفت کرديم و با انتخاب او موافق نبوديم، اما اصرار علي ما را هم راضي کرد و خوشبختانه اين وصلت سرگرفت و خدا را شکر عروس خوب و مهرباني نصيب ما شده است از دو پسر علي هاوش و کيارش هم که هر چي بگويم کم گفتم. به خصوص هاوش که کپي بچگي هاي علي است و تمام خصلت ها و شيطنت هاي دوران کودکي پدرش را به ارث برده است!
از دوران کودکي علي بگوييد، چطور بچه اي بود؟
پر جنب و جوش و سرشار از انرژي. فکر و ذکرش فوتبال بود. در دوران کودکي و نوجواني تا دلتان بخواهد شيشه همسايه ها و خانه مان را شکسته است. خلاصه همه اهل محل از دست فوتبال و علي و دوستانش آسايش نداشتند (با خنده)
فکر مي کرديد همين بچه شلوغ و پر سر و صدا روزي يکي از بهترين فوتباليستهاي دنيا و آسيا و عضو یکی از بزرگترین باشگاههای جهان شود؟
راستش را بخواهيد هرگز فکر نمي کردم علي روزي در فوتبال اين اندازه مطرح و معروف شود. اما خودش تلاش کرد و خدا هم کمکش کرد و به چيزي که مي خواست رسيد.
دوست داشتيد علي چه کاره شود؟
من هم مثل خيلي از پدر و مادرها دلم مي خواست فرندانم دکتر و مهندس شوند. علي هم تا سوم راهنمايي خيلي خوب درس مي خواند و شاگرد زرنگ بود، اما بعد از آن درسش افت کرد و تا ديپلم بيشتر نتوانست تحصيل کند.
خب الان از اينکه علي يک بازيکن بزرگ و مشهور شده راضي هستيد؟
چرا که راضي نباشم. بالاخره خواست و حکمت خدا اين بوده که علي اينطوري به کشورش خدمت کند. علي با گلها و بازي خويش براي مردم شادي مي آورد و ما هم از شادي مردم خوشحال و راضي هستيم.
رفتار علي با شما و خواهر و برادرانش چطور است؟
خيلي خوب. علي بچه خانواده دوست و احساساتي است. تنها عيب او اين است که زود عصباني مي شود، اما عصبانيت اش هم لحظه اي است خيلي زود همه چيز را فراموش مي کند.
برخورد مردم با شما به عنوان خانواده يک قهرمان ملي چگونه است؟
مردم به خصوص هم محله اي هايمان به ما خيلي لطف دارند. هميشه جوياي حال علي هستند. حتي همسايه هاي استقلالي هم علي را دوست دارند و ما را مورد لطف قرار مي دهند.
الان صحبت از رفتن علي به آلمان و بازي کردن به همراه بایرن در ليگ هاي اروپايي است، شما در اين باره چه نظري داريد؟
با اينکه دوري علي برايم خيلي سخت است اما هيچ وقت نخواستم مانع پيشرفت او شوم. البته خود علي هم تا حالا به خاطر نزديکي امارات به ايران تاکنون نخواسته به اروپا برود ولي اين بار به نظر من بهتر است براي پيشرفتش در ليگ هاي اروپايي بازي کند.
اگر قرار باشد به بهترين بازيکنان آسيا يک نصيحت مادرانه بکنيد به او چه مي گوييد؟
از علي و همه فرزندانم مي خواهم در زندگي راه درست را در پيش بگيرند و به هر مقامي که رسيدند مردم را فراموش نکنند.
(به نقل از پارس فوتبال)
-
سردار آجورلو براي پيروزي به ميدان مي رويم !
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
نياز به دعاي خير مردم داريم
تيم فوتبال پاس تهران براي رويارويي با الريان در چارچوب رقابتهاي ليگ قهرمانان آسيا، روز گذشته عازم قطر شد.
كاروان پاس پس از ورود به فرودگاه بين المللي دوحه مورد استقبال گرم مسئولان الريان قرار گرفتند و با احترام فراوان راهي هتل شده تا براي بازي فردا آماده شوند. اين دو تيم فردا در ورزشگاه محمد بن علي شهر دوحه با يكديگر ديدار ميكنند.
سردار آجورلو مديرعامل موسسه فرهنگي _ ورزشي پاس تهران در خصوص اين ديدار گفت: به اميد خدا با كسب سه امتياز اين بازي به ايران باز مي گرديم و اين پيروزي شيرين را به مردم تقديم مي كنيم.
سه امتياز اين ديدار از آن جهت براي ما اهميت دارد كه راه صعود به مرحله بعد مسابقات ليگ قهرمانان آسيا را براي پاس هموار مي سازد.
وي در ادامه افزود: در صورت پيروزي برابر الريان با آرامش خيال راهي مرحله بعد خواهيم شد.
مديرعامل باشگاه پاس در ادامه گفت: هدف ما كسب مقام قهرماني رقابتهاي ليگ قهرمانان آسياست و براي دست يابي به اين هدف از حالا بايد با انگيزه و روحيه بالا مقابل حريفان خود به ميدان برويم و به راحتي حريفان را پشت سر بگذاريم
-
چرا آدامير واكر دنبال عزيزي است؟
روند تغيير تابعيت تيمها در دنياي امروز فوتبال بسيار متداول است !نخستين بار لوییس ون گال مربي بارسلونا اين تيم كاتالانها را تبديل به يك تيم هلندي كرد و بعد از آن كوپر در اينتر اين تيم ايتاليایي را تبديل به مقصد آرژانتينيها كرد و نمونه ديگر آن آرسنال است كه يك تيم با بازيكنان فرانسوي در قلب فوتبال انگلستان است و اين اواخر رافائل بنيتس در ليورپول است كه شمایي اسپانياپي به اين تيم داده است! اين روزها هم مي شنويم تيم آدامير واكر هم توسط مالك ايراني خود دست به اين اقدام زده است .آمدن مهاجراني بعنوان مدير فني و استخدام پاشازاده و در كنار پاشازاده حضور قریب الوقوع عزيزي رامی توان در همین چارچوب ارزیابی کرد!اما مي پرسيم چرا عزيزي ؟
ليگ اتريش ليگ بزرگي در ارو پا نيست !ديگر مرداني نظير ارنست هاپل در اين كشور به دنيا نمي آيند. نسل مرداني نظير كرانكل و پوستر ... در اين كشور وجود ندارند ،اما از مهاجراني توقع ديگري داريم استعدادهایي نظير كريمي و كعبي و نيكبخت و سامره و كاظميان و ... را به امارات و قطر فرستاديم تا هنر فوتبالشان را در معرض ديد چه كساني بگذارند؟مي پرسيم چرا تيمي در قلب اروپا به دنبال عزيزي است كه خودش اعلام مي كند عمر فوتبالش رو به اتمام است ؟مهاجراني مردي كه در فوتبال ما يك اسطوره بوده و هست چرا امكانات حضور در سطح درجه دوم اروپا را به جوان ترها نمي دهد؟سرمايه گزاري بر روي عزيزي چه دردي از آدامير واكر و مديران ايرانيش دوا خواهد كرد؟آيا مهاجراني نمي تواند از جوانان جوياي نام ايران استفاده كند ؟ جواناني كه اگر فوتبال را در اتريش آغاز كنند شايد بتوانند به ليگهاي بالاتر هم بروند شايد مقصد بعدي اين جوانان بعد از ليگ اتريش سري آ و بوندس ليگا و لا ليگا شود اما با وجود عزيزي مي توان اين انتظار را داشت؟آداما واكر اگر مي خواهد ايراني شود چرا مثل آرسنال كه جوانان فرانسوي را به خدمت مي گيرد به دنبال جوانان ايراني نيست؟چرا مهاجراني دنبال عزيزي رفته است؟
(به نقل از پارس فوتبال)
-
-
-
آره جالب ميشه
البته هر كي دلش خواست ديگه
-
شوچنکو:هنوز تمام نشده است
فوروارد اوکراینی میلان معتقد است با وجود شکست 1 بر 0 مقابل یوونتوس باید به فتح جام امیدوار بود. اولین بار کارلو آنچلوتی به این نکته اشاره کرد که روسونری هنوز هم می تواند قهرمان شود و در حال حاضر هم شوچنکو در مورد شانسی که میلان دارد صحبت می کند.
ما خیلی آشفته شده بودیم گرچه توانستیم در نیمه ی دوم موقعیت های زیادی را خلق کنیم. یووه خیلی خوب بود ، ولی هنوز لیگ تمام نشده است.لیگ ایتالیا همیشه دشوار است.ما باید ادامه بدهیم و باور داشته باشیم گرچه ما شانسمان را از دست دادیم.
-
امين جان اتفاقا من مي خواستم همين عكس ها رو بزارم اينجا كه تو زودتر زحمتشو كشيدي!!!
-
اين منچستر هم كه هر چي دروازبان درپيته مياره تو تيمش
چيه اين يارو كود چيني
:x
-
ليورپول همچنان اميدوار است
ليورپول خواستار احقاق حق خود براي رسيدن به جمع تيمهاي حاضر در ليگ قهرمانان فصل بعد شد.
يوهانسون رئيس يوفا چندي پيش گفته بود كه در صورت قهرماني ليورپول در ليگ قهرمانان، اين تيم حتي به شرط در اختيار داشتن سكوي پنجمي در ليگ برتر ميتواند در ليگ قهرمانان فصل آتي شركت داشته باشد.
اما صحبت هاي ويليامز گايلارد مدير ارتباطات يوفا باعث شد تا خيال مسوولان ليورپول اندكي مشوش شود.
در همين حال يوهانسون از اتحاديه فوتبال خواست تا طي نامهاي رسمي رافائل بنيتس را از شرايط پذيرفته شدنش در جمع چهار تيم فصل آتي ليگ قهرمانان مطلع سازد.
وي با اشاره به لزوم دانستن نكات مهم در اينباره گفت: "بهتر است كه تا قبل از روز فينال همه چيز درباره شرايط خاص ليورپول مشخص شود تا در صورت قهرماني ليورپول، اين تيم بتواند از شرايط خاص خود استفاده كند."
گفتني است كه در حال حاضر، هيچ قانوني كه به تيم اول ليگ قهرمانان، اجازه ورود بي قيد و شرط را به فصل بعد بدهد، وجود ندارد. اما هيات اجرايي يوفا همواره وعده ميداد كه در نشست خود در ماه ژوئن اين مساله را مورد بررسي قرار خواهد داد.
يوهانسون در ادامه صحبتهايش افزود: "بايد حد و مرزهاي قوانين يوفا در همين روزهاي اول مشخص شود تا در آينده نقطه ابهامي وجود نداشته باشد. در مورد ليورپول كاملاً درك ميكنم كه اين تيم دوست دارد تا در صورت قهرماني، از عنوان خود در فصل بعد هم دفاع كند و فكر ميكنم اگر اتحاديه فوتبال انگلستان هم همين نظر را دارد، بايد تعداد پذيرفته شدگان براي ليگ قهرمانان را از 4 تيم تا 5 تيم افزايش دهد."
-
ببين اقا اهان چون يه تايپيك هست اگه همه خود را موظف بدونند كه از اينا استفاده كنندديگه خيلي راحت ميتونيم مطالب مورد نظر را پيداكنيم
-
مارادونا: بيترديد رونالدينيو بهترين بازيكن جهان است
«پدر و مادر الگوهاي حقيقي هستند نه اسطورهها»
ديگو مارادونا دوشنبه به مادريد رفت تا دوستان قديمي را ببيند و بار ديگر به جهان فوتبال وارد شود.
خبرنگاران و عكاسان فراواني در فرودگاه باراخاس مادريد براي آمدن مارادونا از كوبا لحظهشماري ميكردند. بيرون بردن اسطورهي فوتبال آرژانتين از فرودگاه پانزده دقيقه زمان برد.
ديگو مارادونا در نشست خبري پايتخت اسپانيا گفت:« اينجا آمدهام تا رونالدو، روبرتو كارلوس را ببينم و با آريگو ساچي حرف بزنم اين مرد را زماني كه در ايتاليا بودم ميشناختم. واندرلي (لوگزامبورگو) را هم ملاقات خواهم كرد.»
رئال مادريد برزيليهاي فراواني دارد. رونالدو، روبرتو كارلوس بازيكنان تيم ملي برزيل در گروه مادريدي بازي ميكنند. لوگزامبورگو هم سرمربي اين تيم است.
كاپيتان پيشين آرژانتين آرزو دارد به دنياي توپ گرد و ميدان سبز بازگردد:
«ميخواهم هنگامي كه اينجا هستم به جهان فوتبال بازگردم و اميدوارم به بارسلونا بروم و رونالدينيو را ببينم. همچنين دوست دارم بازي اتلتيكو مادريد را در جام حذفي تماشا كنم.»
مارادونا بيماري و اعتياد به كوكايين را پشت سر گذاشته است. او 1997 كفشهايش را آويزان كرد.
ديگو مارادونا كه پيش از عمل جراحي در كلمبيا يكصد و بيست و يك كيلوگرم وزن داشت به خبرنگاران گفت كه بيست و هفت كيلوگرم از وزنش را از دست داده و اين روند ادامه خواهد داشت:« اميدوارم به هفتاد و پنج كيلوگرم برسم. سلامتي چيزي است كه فرزندانم، مردمي كه من را دوست دارند و خودم به آن نياز داريم.»
سال پيش ديگو مارادونا براي بيماري قلبي خود يك هفته در بيمارستان بستري بود و با مرگ دست و پنجه نرم ميكرد.
سپتامبر ستارهي آرژانتيني در جام جهاني 1986 به كوبا بازگشت تا براي هميشه كوكايين را رها كند.
ديگو مارادونا دربارهي شرايط خود گفت:« خوب شدهام اما به طور كامل درمان نشدهام. اين نبرد هميشگي است. آرزو دارم مردم درك كنند كه اشتباههايي در زندگي انجام دادهام اما، بدانيد كه پدر و مادر بايد الگوهاي حقيقي در زندگي باشند نه بتها و اسطورهها.»
ابرستارهي بارسلونا در سالهاي 1982 تا 1984 از اين كه گروه نخست منطقهي كاتالان پس از شش سال به جام قهرماني اسپانيا نزديك شده خوشحال است:« فكر ميكنم فرانك رايكارد با اين تيم كار بزرگي انجام داده است. گروه هماهنگ با بازيكنان بينظير مانند رونالدينيو و مهاجم بزرگي مانند ساموئل اتوئو دارد. براي من بيترديد رونالدينيو بهترين بازيكن جهان است.»
مارادونا دربارهي پذيرفتن حرفهي مربيگري در تيمهاي پايهاي بوكاجونيورز به خبرنگاران گفت:« با سران باشگاه در حال مذاكره هستيم. اين حرفه را دوست دارم. علاقهاي ندارم در فوتبال حرفهاي درگير شوم اما، دوست دارم با تيم فوتبال جوانان كار كنم.»
-
بولتون، نوريچ و ميلوال حريفان تيم ملي در انگليس
نام سه حريف تيم ملي كشورمان در اردوي انگلستان مشخص شد.
تيم ملي كشورمان كه پس از اتمام ليگ برتر و پيش از ديدار برابر تيم ملي ژاپن اردوي پانزده روزهاي را در كمپ اختصاصي تيم ملي انگلستان در شمال اين كشور برگزار خواهد كرد طي اين مدت پنج ديدار تداركاتي با سه تيم از ليگ برتر و دو تيم از دسته اول انگلستان برگزار خواهد كرد.
ديدارهاي تيم ملي فوتبال ايران با تيمهاي بولتون و نوريچ سيتي از دسته برتر و ديدار برابر ميلوال (تيم ردهي نهم دسته اول انگليس) قطعي شده است.
هنوز نام دو حريف ديگر كشورمان در اين اردوي پانزده روزه مشخص نشده است.
گفتني است؛ تيم ملي كشورمان دور نهايي تمرينات خود را براي ديدار برابر ژاپن از روز يازدهم تير (دوم جولاي) در دو بخش برگزار خواهد كرد كه در بخش نخست تيم ملي كشور اردوي پانزده روزهاي را در تهران برگزار خواهد كرد و پس از آن مليپوشان كشورمان براي عزيمت به انگلستان و برگزاري اردوي تداركاتي و انجام پنج ديدار دوستانه به اين كشور سفر خواهند كرد.
ديدار تيمهاي ملي ايران و ژاپن از سري رقابتهاي انتخابي جام جهاني 26 مرداد در توكيو برگزار مي شود.
(منبع: پارس فوتبال)
-
سپاهان 1 الشباب 0
سپاهان با اين نتيجه 11 امتيازه شد و اگر العين الوحده رو هم ببره 10 امتيازه ميشه و براي صعود در اخرين بازي و در زمين خود احتياج به برد در مقابل سپاهان دارد
اين در حالي است كه سپاهان با يك مساوي هم صعود ميكند
-
ابومسلم حريف پرسپوليس در جام حذفي شد
تيم ابومسلم مشهد با شكست يك بر صفر تيم كشت و صنعت شوشتر حريف پرسپوليس در مرحله بعدي جام حذفي كشور شد.
ابومسلم امروز و در شوشتر با تك گل دقيقه 34 فريدون فضلي و از روي نقطه پنالتي حريف پرسپوليس در مرحله بعدي جام حذفي شد.
-
اقا مهدي بهتر بود همون نامه اي رو كه قبلازده بودي ويرايش ميكردي و اين رو هم در ان ميگنجوندي اينجوري بهتره و كمتره لازمه بگردي و مطالب رو پيدا كني
-
استيلي : بازي ما نواسان دارد !
استيلي : اميدواريم ساير تيمها نتيجه نگيرند
طالب نفس يار جديد پرسپوليس
پرسپوليس چند سال اخير را با فراز و نشيبهاي خاصي سپري كرده است.تيم سرخ پايتخت همچنان اسير حاشيه هاي هميشگي است و مشخص نیستچه زمانی از آن خلاص مي شود ... ؟؟؟
تيم مردمي اكنون پايگاه مردمي خود را تا حدي از دست داده است و معطوف شده است به قشر خاصي از هواداران كه قهرمانی برایشان در حکم آرزوست.از آن تيم هجومي خبري نيست و بازي هاي سراپا حمله تيم پرطرف تهراني كمتر به چشم مي آيد.بازيهاي پرسپوليس را ديگر هر كسي نقد مي كند از آماتورهاي فوتبال دوست تا بيننده حرفه اي اين ورزش مهيج و عجبا که هیچ كسي هم در نقد خود اشتباه نمي كند.از تركيب تيم داخل زمين گرفته تا حواشي و حال و هواي اين تيم كه هرگز هواداران دو آتيشه آن را نمي پذيرند.بردهاي يك بازي در ميان تبديل به عادت شده است و تركيب خسته و پا به سن گذاشته پرسپوليس نيز حوصله بسياري از هواداران را سر برده است.در هر بازي از زبان هركسي خلا حضور جواناني چون شيث رضائي ٬ ميثم رضاپور و امثال آنها را مي شونيم اما بازهم آنها را كم مي بينيم.روي نيمكت هم كه هرگز فراموش نمي شود از سوبل سرشناس گرفته تا پروين نام آشنا و حميد استيلي جوان و مصمم.پس تنها كمي تفكر در كنار انرژي جوانگرائي و تجربه مي تواند تناسب خوبي از آب در آيد.پرسپوليس يك جرقه مي خواهد شايد چيزي شبيه كودتاي غمخوار كه يكباره همه چيز را دگرگون كند اما بدون حاشيه و با روندي رو به رشد.دست در دست هم براي موفقيت.حال و هواي پرسپوليس را خود كادر اين تيم بهتر مي داند و چه كسي بهتر از حميد استيلي كه ما را كمي از چند و چون كار با خبر سازد.پس باب سخن را با استيلي آغاز مي كنيم ...
ابتداي گفتگو با معرفي سايت پر بيننده پارس فوتبال دات كام آغاز مي شود و حميدخان استيلي نيز براي تيم جوان پارس فوتبال آرزوي موفقيت مي كند
* آقاي استيلي روند پرسپوليس چگونه است.نه مثل بازي با پگاه و نه مثل بازي با پاس و بعد هم سايپا ؟
- حق با شماست.بازي ما نوسان بسياري دارد.يك بازي خوب و يك بازي بد.خود ما هم مي دانيم در بازي با پگاه عالي بوديم اما در بازي با پاس علي رغم فرصتهاي خوب نتيجه مساوي را كسب كرديم و بد هم بازي با سايپا 3 امتياز را گرفتيم اما بازي خوبي را ارائه نداديم.اميدواريم خوب بشويم
* چند درصد به قهرماني پرسپوليس اميدواريد ؟
- خب درصد كه نمي توانم بگويم اما خيلي اميدواريم بازيهاي خودمان را با پيروزي پشت سر بگذاريم و ساير تيمهاي نزديك ما هم نتيجه نگيرند.تيم ما ٬ استقلال ٬ و فولاد شانس بيشتري دارند
* شايد مثل سال اول ليگ برتر به روز آخر دل بسته ايد ؟
- خب فوتبال همينش قشنگه كه تا دقيقه 90 هيچ چيزي معلوم نيست.آقاي دكتر ذوالفقارنسب هميشه مي گويند : (( در فوتبال هميشه عدالت رعايت نمي شود ))
* از بازيكنان جديد براي فصل آينده چه خبري داريد ؟
- با طالب نفس قرارداد داخلي امضاء كرديم.بازيكن بسيار خوبي است.طالب بازيكن آزاد است و خب با تيم ما به توافق هم رسيده است فصل بعد در كنار ما خواهد بود
* از اصلانيان چه خبر ؟
- اميرحسين هنوز بهبودي كامل را بدست نياورده البته خدا را شكر خيلي بهتر شده ما اميدواريم كه تا پايان سال 84 بتواند به جمع ما اضافه بشه
* برويم روي نيمكت! آقاي سوبل بركنار مي شوند ؟
- من هيچ چيزي نمي دانم همه چيز در انتهاي ليگ مشخص مي شود
* آقاي پروين قصد دارند دوباره سكان رهبري تيم را در اختيار بگيرند ؟
- من فكر نمي كنم آقاي پروين چنين كاري بكنند البته ايشان همچنان در كنار تيم خواهند بود و از تجربيات ايشان بهره خواهيم برد
- بازي خداحافظي چه وقت خواهد بود ؟
- انشاءالله در يك بازي ملي به همراه آقاي زرينچه از ميادين به صورت رسمي خداحافظي خواهيم كرد
* ممنون از اينكه وقتتون را به ما داديد
- خواهش مي كنم اميدوارم موفق باشيد.به دوستان سلام برسانيد .
-
اقا مهدي تورو خدا شروع نكن تايپيك تكراري زدن بابا اين حريف پرسپوليس در دور بعدي جام حذفي رو اقا محمد زده بود
-
امين جان ببخشيد. حالا يه دونه هم از دستمون در رفت داداش. ناراحت چرا مي شي؟ اگه ديده بودم كه نمي زدم. يه جوري مي گي تاپيك تكراري زدن رو شروع نكن كه انگار من تا حالا تاپيك تكراري زدم.
-
كدوم نامه رو مي گي؟ در ضمن اگه ويرايش كني كه ديگه كسي نمي بينه! چون ويرايش هاي جديد كه اعلام نمي شه به عنوان پست جديد كه بقيه هم ببينن.
-
صعود به مرحله دوم ليگ قهرمانان آسيا
پاس ايران2 - الريان قطر1
تيم پاس ايران يكي از دو نماينده كشورمان در رقابتهاي ليگ قهرمانان آسيا دربرابرالريان قطر به برتري دست يافت و به مرحله دوم ليگ قهرمانان آسيا صعود كرد.
به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا) به دوحه قطر، براي پاس در اين ديدار حسن رودباريان ،محمد نصرتي ، محمد كاظم ، هادي شكوري ، بيژن كوشكي ، ميثم منيعي ، پاشايي ، جواد نكونام ، محسن بياتي نيا ، عيسي ترائوره و آرش برهاني در زمين حاضر شدند .
تيم فوتبال الريان توسط وليد جاسم در دقيقه ۴۰بازي روي كارانفرادي وي در محوطه ۱۸بايك ضربه زميني توپ را وارد دروازه كرد .
در ادمه اين ديدار كه حملات پي در پي پاس را به دنبال داشت و در نيمه دوم تيم پاس موفق شد در دقايق 70 و 82 توسط توسط آرش برهاني و بهنام ابوالقاسمپور دروازهي حريف قطري را باز كند تا در نهايت با برتري 2 بر يك و كسب 13 امتياز به دور دوم رقابتهاي ليگ قهرمانان آسيا صعود كند.
-
وحيد هاشميان يك قرارداد سه ساله با هانوفر منعقد كرد
----------------------------------------------------------------
"وحيد هاشميان" مهاجم ايراني باشگاه "اف.ث.بايرن مونيخ" در آلمان، يك قرارداد سه ساله با تيم "هانوفر "۹۶در اين كشور منعقد كرد. سايت اينترنتي "بوندس ليگا" افزود: مسوولين بايرن مونيخ و هانوفر درباره ميزان مبلغ انتقال هاشميان سكوت اختيار كردهاند. هاشميان كه تا تابستان ۲۰۰۷ميلادي با بايرن مونيخ قرارداد داشت، بدين ترتيب از اول ژوئيه سال جاري عضو تيم هانوفر خواهد بود.
-
آدرين موتو براي بازي در تيم ملي روماني آماده ميشود
-----------------------------------------------------------------
"آدرين موتو" مهاجم سابق تيم فوتبال چلسي انگليس كه بهدليل مصرف كوكائين به محروميتي هفت ماهه محكوم شد، روز چهارشنبه براي بازي در ديدار تيم ملي فوتبال روماني مقابل ارمنستان اظهار تمايل كرد. به گزارش خبرگزاري رويترز از بخارست، موتو اظهار داشت: محروميت وي روز ۲۴مه (سوم خردادماه) خاتمه مييابد و آماده است در ديدارهاي مقدماتي جام جهاني ۲۰۰۶حضور يابد. وي در اكتبر سال ۲۰۰۴محكوم شده و از باشگاه چلسي اخراج شد اما در ماه ژانويه قراردادي پنج ساله با يوونتوس امضا كرد و با پايان محروميتش ميتواند در آخرين مسابقه اين تيم در فصل جاري رقابتهاي سري آ ايتاليا مقابل كالياري به ميدان رود. موتو علاقمند است در مسابقات مقدماتي تيم روماني مقابل هلند و ارمنستان در روزهاي ۱۴و ۱۸خردادماه بازي كند. روماني در گروه اول با ۱۳امتياز تيم سوم است و شانس كمي هم براي صعود به مسابقات جام جهاني دارد. وي در خاتمه گفت: ميدانم كه هم تيمي هايم به وجود من در ورزشگاه روتردام نياز دارند و اگر سرمربي تيم بخواهد، براي بازي آمادهام.
-
شايعه تمايل مورينيو براي خريد بازيكنان خارجي قوت گرفت
هنوز مدت زمان كوتاهي از قهرماني تيم چلسي در ليگ برتر فوتبال باشگاه هاي انگليس نگذشته كه شايعه تمايل "خوزه مورينيو" براي خريد برخي بازيكنان خارجي بر سر زبانها افتاده است. به گزارش خبرگزاري فرانسه از لندن، گفته ميشود "آسير دل هورنو" مدافع تيم اتلتيك بيلبائوي اسپانيا و "ميشل اسين" هافبك غنايي باشگاه ---- فرانسه در صدر فهرست بازيكنان مورد نظر مورينيو قرار دارند. پس از شكستن پاي "واينه بريج" در ماه فوريه، دفاع در ناحيه چپ زمين به مشكل بزرگ تيم چلسي تبديل شد. باشگا بيلبائو درخواست ۱۲ميليون پوند براي فروش مدافع ۲۴ساله خود دل هورنو كرده درحاليكه ---- نيز براي انتقال اسين ۲۲ساله ۱۵ميليون درخواست كرده است. اين درحالي است كه اغلب مربيان شاغل در ليگ برتر از سرمايه سرشار يك مالك ثروتمند به نام "رومن آبراموويچ" برخوردار نيستند. آرسن ونگر سرمربي آرسنال اطمينان دارد تيم جوانش اكنون به تيمي قدرتمند تبديل شده و از هر خريدي بينياز است. حتي ديويد مويز سرمربي اورتون نيز كه تيم در معرض سقوط خود را به مرحله مقدماتي جام قهرمانان باشگاههاي اروپا رساند، با وجود كسب ۲۷ميليون پوند بابت انتقال وين روني به باشگاه منچستريونايتد، اقرار ميكند كه باشگاهش پول كافي براي ولخرجي ندارد. ونگر معتقد است آرسنال نيازي به سرمايهگذاري هاي بزرگ در بازار نقل و انتقالات تابستاني و سبقت گرفتن از چلسي ندارد. شوان رايت فيليپس از منچسترسيتي، لدلي كينگ از تاتنهام، اسين و حتي ديويد بكهام از رئال مادريد همگي به باشگاه چلسي منتسب شدهاند. سرمربي فرانسوي آرسنال اظهارداشت: نميدانم پول زياد براي شما چه معني دارد اما از نظر من كمترين هزينه پنج ميليون و بيشترين سرمايهگذاري ۲۵ ميليون پوند است. همچنين باشگاه اورتون به ديويد مويز اعلام كرده ميتواند ۳۰ميليون پوند هزينه كند اما او اظهارداشت مايل نيست اشتباه ليدزيونايتد را تكرار كند. ليدزيها بعد از رسيدن به نيمه نهايي رقابتهاي باشگاههاي اروپا آنقدر هزينه كردند كه باشگاه تقريبا ورشكست شد.
-
بكن باوئر خواستار افزايش تيمهاي ليگ فوتبال آلمان شد
"فرانس بكن باوئر" رييس باشگاه بايرن مونيخ پيشنهاد كرد تعداد تيمهاي حاضر در ليگ دسته اول فوتبال باشگاههاي آلمان (بوندسليگا) همانند ساير ليگهاي بزرگ اروپايي به ۲۰تيم افزايش يابد. به گزارش خبرگزاري فرانسه از برلين، ليگهاي مشهور اروپايي شامل اسپانيا، انگليس، ايتاليا و فرانسه همگي با حضور ۲۰تيم برگزار ميشودو بكن باوئر به عنوان رييس كميته برگزاري جام جهاني ۲۰۰۶معتقد است آلمان نيز بايد از اين الگو پيروي كند. وي در گفت و گو با روزنامه بيلد اظهارداشت: از جمع پنج ليگ مهم اروپايي، چهار ليگ داراي ۲۰تيم هستند. كشور آلمان با اينكه داراي بيشترين جمعيت است اما كوچكترين ليگ را برگزار ميكند. ما استعداد و امكانات توسعه بيشتر فوتبال را دارا هستيم. براساس پيشنهاد بكن باوئر، ميبايست دو تيم به ليگ ۱۸تيمي فوتبال آلمان افزوده شود اما ظاهرا هيچكس با نظر وي موافق نيست. فليكس ماگات سرمربي بايرن معتقد است: با همين ليگ هم به اندازه كافي براي برنامه ريزي مسابقات و انجام آن دچار مشكل هستيم. فشار روي بازيكنان ملي پوش اكنون به آخرين مرحله ممكن رسيده و ادامه آن به جاي مفيد بودن، خسارتبار خواهد بود. هانزا روشتوك آخرين تيم بازمانده از آلمان شرقي است كه در اين فصل در آستانه سقوط قرار دارد و به اعتقاد برخي، توسعه ابعاد ليگ فقط براي اين تيم موثر خواهد بود. "ديتمار بيرسدورفر" مدير فني باشگاه هامبورگ نيز بر اين باور است كه "بزرگ شدن ليگ مشكل تيمهاي شرق آلمان نيست بلكه بايد مشكلات مالي برطرف شود. گمان نميكنم قايل شدن امتيازي ويژه براي تيمهاي اين منطقه نيز منطقي باشد." كاهش تعطيلات پنج هفتهاي بوندسليگا در فصل زمستان يكي از موضوعات مورد مناقشه است كه به عنوان راهكاري براي گنجاندن مسابقات بيشتر ليگ مطرح مي شود اما به اعتقاد "رالف رنگنيك" مربي شالكه، به جاي تعطيلات مذكور، بايد مسابقههاي دوستانه غيرضروري و بيفايده را حذف كرد. وي گفت: اگر بايد ليگ دسته اول آلمان را توسعه دهيم، بهتر است تيم ملي فوتبال آلمان تعداد ديدارهاي دوستانه خود را به حداقل برساند
-
درآمد تيمهاي آلماني از پخش تلويزيوني مسابقات افزايش مييابد
------------------------------------------------------------------
رييس كميته مالي ليگ دسته اول فوتبال باشگاههاي آلمان اظهارداشت برنامه زماني شروع مسابقات دچار تغييراتي خواهد شد تا مطابق با ساعات مناسب پخش، درآمد بيشتري از محل پخش تلويزيوني رقابتها نصيب باشگاههاي اين كشور شود. به گزارش خبرگزاري رويترز از فرانكفورت، "كريستين شيفرت" در گفت و گو با روزنامه بيلد چاپ روز چهارشنبه اظهارداشت: صحبت در مورد ارقام هنوز خيلي زود است اما با نظر مدير باشگاه بايرن در مورد لزوم افزايش درآمدها براي درخشش بهتر در عرصه رقابتهاي اروپايي موافقم. "كارل هاينس رومنيگه" مدير باشگاه بايرن مونيخ اخيرا خواستار افزايش درآمد پخش تلويزيوني مسابقات تا سقف ۵۰۰ميليون يورو شده بود. شيفرت گفت: در شرايطي كه اكنون قرار داريم، هر چيزي اعم از تغيير در ساعات انجام مسابقه، تغيير برنامه زمان بندي يا حتي نوع تعامل با شبكههاي تلويزيوني امكانپذير است. وي تصريح كرد: هنوز نميتوان در مورد مبلغ درآمدها اظهارنظر كرد اما هشدار رومنيگه كاملا بجاست. ما سرمايهگذاري عظيمي در بوندسليگا انجام دادهايم كه ميبايست با درآمدي متناسب بازگشت داده شود. بنابراظهارات شيفرت "در فوتبال آلمان بيش از ساير كشورها به رضايت تماشاگران اهميت داده ميشود درحاليكه آنان برنامه خود را بيشتر با علايق شبكههاي تلويزيوني هماهنگ ميكنند. اگر معتقديم نتيجه مطلوب از اين طريق بدست نميآيد، اين روش بايد مورد تجديدنظر قرار گيرد. هم اكنون هفت ديدار از ۹مسابقه هفتگي بوندسليگا در ساعت ۱۵/۳۰به وقت محلي روز شنبه برگزار و دو بازي روزهاي يكشنبه ساعت ۱۷/۳۰انجام ميشود. در ساير ليگهاي اروپايي، ساعت و روز انجام مسابقات متفاوت است و موجب ميشود درآمد بيشتري از محل پيش قرارداد براي هر مسابقه، بدست آيد. قرارداد كنوني بوندسليگا با شبكههاي ZDF,ARD,TV channel Premiere و DSFدر پايان فصل ۲۰۰۵/۰۶خاتمه مييابد.
-
فيلم سينمايي رئال مادريد بهزودي بهنمايش در ميآيد
مراحل ساخت فيلم سينمايي باشگاه فوتبال رئال مادريد اسپانيا بهزودي پايان مييابد. به گزارش خبرگزاري رويترز از مادريد، اين فيلم به سفر تابستاني تيم رئال مادريد به دور دنيا ميپردازد. يكي از مسوولان باشگاه رئال در اينباره گفت: فيلم رئال در نيويورك، توكيو، كاراكاس، سنگال و مادريد تصويربرداري شده است و پنج داستان نيمه افسانهاي و نيمه واقعي را در مورد باشگاه رئال به نمايش ميگذارد. وي افزود: اين فيلم به بينندگان فرصت استثنايي براي تماشاي بازيكنان، فعاليتها و تلاشهاي پيش از هر مسابقه، فراز و نشيبها و سفرهاي دور دنياي اين تيم ميدهد. به گفته اين مسوول، فيلم رئال همچنين شامل قسمتهاي از مسابقات و جلسات تمريني تيم رئال مادريد است. اين فيلم محصول مشترك تلويزيون رئال مادريد و شركتهاي فيلمسازي "پليكولاس پندلتون" و "هاكلبري" است. تيم رئال مادريد با توجه به سه مسابقه باقي مانده در حال حاضر با شش امتياز اختلاف پس از بارسلوناي صدرنشين در مكان دوم جدول ردهبندي مسابقات فوتبال قهرماني دسته اول باشگاههاي اسپانيا قرار دارد.
-
برد 7 - 0 آرسنال در مقابل اورتون
گلهای آرسنال:
8' [0- 1] R.v. Persie
11' [2 - 0] R. Pires
39' [3 - 0] P. Vieira
50' [4 - 0] R. Pires
70' [5 - 0] Edu (pen.)
75' [6 - 0] D. Bergkamp
85' [7 - 0] M. Flamini
کارت های زرد تیم آرسنال:
56' M. Flamini
79' S. Campbell
-
وقتي اينهمه خبر و گزارش نوشته ميشه و اين تاپيك در عرض چند روز به مرز 6 صفحه ميرسه
زياد هم بي راه نيست اگه پستي تكراري بشه
حالا زياد مهم نيست بچه ها
از همتون ممنون
من خودم وقت نميكنم همه رو بخونم انقدر كه زياده
:mrgreen:
-
درخواست مايوركا از رئال مادريد و بارسلونا
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
باشگاه فوتبال رئال مايوركا اسپانيا رسما از تيمهاي رئال مادريد و بارسلونا درخواست كرد مسابقات روز شنبه خود را همزمان برگزار كنند تا در مورد بقاي تيم هيجدهم جدول در ليگ برتر پيش داوري نشود. به گزارش خبرگزاري رويترز از مادريد، تيم مايوركا از اين نگران است كه اگر رئال برابر سوييا شكست بخورد، بارسلونا تلاش زيادي مقابل تيم هفدهم جدول يعني لوانته نخواهد كرد، چون قهرماني اين تيم مسجل شده است. باشگاه مايوركا بر روي وب سايت خود اعلام كرد: رسما درخواست خود را به فدراسيون فوتبال اسپانيا و اتحاديه ليگ اين كشور در مورد برگزاري همزمان مسابقات بارسلونا و رئال مادريد و يا تغيير زمان مسابقه مايوركا برابر اتلتيكو بيلبائو را از روز يكشنبه به جلوتر ارسال داشته است. بارسلونا هماكنون با شش امتياز اختلاف و با توجه به سه مسابقه باقي مانده در صدر رقابتهاي ليگ برتر اسپانيا قرار داد. بنابر اين گزارش، تكليف قهرماني اين فصل روز شنبه در حالي كه رقباي اصلي اين عنوان برابر حريفان خود به ميدان ميروند، مشخص خواهد شد. لوانته، تيم هفدهم جدول با ۳۵امتياز در آستانه سقوط قرار دارد. اين تيم در حالي كه شش مسابقه از هفت مسابقه گذشته خود را واگذار كرده است، هفته پيش "برند شوستر" را از سمت مربيگرياش بركنار كرد. بازيكنان مايوركا يعني شاگرادان "هكتور كوپر" نيز با ۳۲امتياز در مكان هيجدهم قرار دارند. آلباسته با ۲۷امتياز نوزدهم است در حالي كه نومانسيا هفته گذشته به دسته پايينتر سقوط كرد
-
اقا ماهان متوجه شدي اين عكس ها به چه درد ميخوره اگر اين عكس ها باشه و كسي بخواد اين 6 صفحه رو مرور كنه كه تايپيك تكراري نزنه كلا شايد 1 دقيقه طول بكشه
-
خب ليگ برتر ايران اين هفته اختصاص داره به بازي هاي عقب افتاده
يكشنبه علاه بر بازي پرسپوليس و سپاهان
ابومسلم با صبا باتري ديدار ميكند
و پاس هم با پگاه ديدار ميكند
-
علي كريمي: به همراه بايرن سه جام قهرماني را فتح ميكنم
---------------------------------------------------------------
علي كريمي مليپوش ايراني تيم فوتبال بايرن مونيخ آلمان گفت من قصد دارم به همراه تيم بايرن مونيخ سه جام قهرماني رقابتهاي فوتبال دسته اول باشگاههاي آلمان ، جام حذفي اين كشور و رقابتهاي قهرماني باشگاههاي اروپا را فتح كنم . " كريمي" در گفت و گو با روزنامه آلماني بيلد افزود: تيم بزرگي همچون بايرن مونيخ بايد هميشه براي كسب عناوين برتر تلاش كند. وي با بيان اينكه تيم بايرن جز پنج ، شش باشگاه برتر جهان است، اظهار داشت : با عضويت در اين تيم، يكي از روياهاي زندگي من تحقق يافت. كريمي افزود: من از عضويت در بايرن مونيخ كه در ايران ميليونها هوادار دارد بسيار خرسندم .
كريمي در پاسخ به اين سووال كه آيا نگران نيست كه به سرنوشتي چون" علي دائي و وحيد هاشميان" دو بازيكن ايراني كه در بايرن مونيخ موفق نبودند گرفتار شود، پاسخ منفي داد و گفت: من تلاش خواهم كرد تا اين تيم را متقاعد كنم كه از نقش مطلوبي در بايرن مونيخ برخوردار هستم.
كريمي افزود: مهدي مهدوي كيا بازيكن ايراني تيم هامبورگ به من گفته است كه من از توانائي لازم براي ارائه بازي خود در بايرن مونيخ برخوردار هستم.
كريمي ،فليكس ماگات مربي تيم بايرن مونيخ را يكي از بزرگترين مربيهاي اروپا خواند و گفت: با كمك ماگات، تمرينات لازم را انجام خواهم داد.
-
كيكر از آمادگي هامبورگ براي انتقال مهدوي كيا خبر داد
نشريه ورزشي كيكر نوشت: تيم هامبورگ آلمان براي انتقال " مهدي مهدوي كيا" بازيكن ايراني خود اعلام آمادگي كرد. اين نشريه آلماني افزود: افزون بر مهدويكيا ،"مارتين پيكن هاگن" ديگر بازيكن تيم هامبورگ نيز با وجود اينكه تا سال ۲۰۰۷ميلادي با اين تيم قرارداد دارد ،ميتواند اين تيم را ترك كند.
طرح موضوع انتقال مهدوي كيا در حالي صورت ميگيرد كه ناظران ورزشي آلمان پيشبيني ميكردند با توجه به بازيهاي مطلوب مهدوي كيا در چند هفته گذشته تيم هامبورگ از انتقال اين بازيكن ايراني منصرف شود.
مهدويكيا پس از پيروزي هامبورگ برابر شالكه، براي دومين هفته متوالي به عنوان بازيكن تيم منتخب هفته بوندسليگا برگزيده شد.
"يورن ولف" سخنگوي تيم هامبورگ نيز اخيرا شايعه انتقال مهدوي كيا به تيم الاتحاد عربستان را تكذيب كرده و گفت: تيم الاتحاد هيچ تماسي در اين رابطه با ما نگرفته است و هيچ پيشنهادي نيز ارائه نشده است.
مهدوي كيا تا سال ۲۰۰۷ميلادي با تيم هامبورگ قرارداد دارد.