ی میوه فروش وقتی وسط ی بازار شلوغ مغازه داره اولا هر باری بیاره فروش میره که معمولا اشغالترین نوع میوه هاس. ولی یکی کنار شهره میدونه باید با میوه خوب مشتری جمع کنه. حکایت ما و شما هم الان اینه.نقل قول:
Printable View
ی میوه فروش وقتی وسط ی بازار شلوغ مغازه داره اولا هر باری بیاره فروش میره که معمولا اشغالترین نوع میوه هاس. ولی یکی کنار شهره میدونه باید با میوه خوب مشتری جمع کنه. حکایت ما و شما هم الان اینه.نقل قول:
به علاوه اینکه وای فای روتر با وای فای مودم قابل مقایسه نیست وای فای مودم برای این هست که همون کنارش استفاده کنی نه ده متر اون ورتر اینم برای ممالکی هست که همه جا سیگنال خوبه نه توی یه نقطه خاص مثل زیر هود آشپزخانه:n04:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ترکیب 3020 و 3372 تو شبکه 3G ایرانسل
میدونم عزیزم یکی خروجی lan میخاست گفتم اینطورم میشه:n25:نقل قول:
پاک شود ............................
ی چیزی هم روش نوشته 3G Wireless data card ولی این وایرلس نیست. من که ندیدم . یعنی چی
این شماره جایی که من مودم رو خریدم : ۰۲۱ - ۷۷۹۲۰۰۵۹نقل قول:
اینم شماره فروشگاه مرکزی: ۰۲۱ - ۸۸۲۰۸۵۱۸
واسه خرید قسطی حتما باید حضوری برید، تلفنی نمیشه.
از همون فروشگاه مرکزی میتونی بپرسی که تو مشهد کجا باید بری بخری.
اگر به من میدادن واست میخریدم میفرستادم ولی حتما باید صاحب خط خودش حضور داشته باشه
من حضوری نمیتونم بیام تهران خرید کنم اگر اینترنتی نیشد بهتر بود دانگل 3372 و روتر 3040 دارم ولی چون سرعت رو خیلی زیاد کاهش میده میخوام یک مودم بخرم که مستقل wifi و lan و lte باشه میخوام بخرم الان به این شماره ها هم چند باری زنگ میزنم مشغوله از طرفی اگر وای فای این مودم های فورجی ضعیف باشه به دردم نمیخوره چون مودم تک انتن adsl دارم اما جواب نمیده اگر ای مودم ها اینجوری ضعیف باشه به کارم نمیاد موندم اصلا بخرم یا نخرمنقل قول:
اگر حوصلشو داری و اهل ریسک هستی فرم ویر 3040 رو با open-ddwrt عوض کن. البته اگر واقعا مطمئن هستی که mr3040 سرعتتو پایین میاره حتی با کابل لن!نقل قول:
dd-wrt راحتتره اما openwrt تخصصی تره منم زیاد سر در نمیارم
اگر انگلیست خوبه برو سراغش و الا بی خیالش شو
البته اینم معلوم نیست جواب بده
برای مودمها یه طریقه تقویت استفاده از repeater یا هون رنج اکستندر هست.
WA850RE
دوستان تو تاپیک ها هست ولی چون 3372 امروز به دستم رسیده میخام انلاک کنم. کدوم از دوستان انلاک کرده؟ میشه بگه چطور؟ روش راستین بازار جواب میده؟ بعد به نظرتون فریمورک جدید نصب کنم؟ چه مزایایی داره؟ ممنون
مودم رو باید انلاک کنم قبل از ارتقا . واسه انلاک سه تا کد میده و ی کد فلش. باید همون کد فلش باشه ؟ یعنی نگهش دارم یا میشه هر دفه ime رو بزنی و کد فلش بگیری؟ راستین بازار گفته 10 دفه بزنی کدو میسوزه و شما میگی سه دفه؟ سه دفه یعنی دفه سوم غلط باشه خراب میشه دیگه؟ داستان ده بار تو انلاک صادقه؟ و سه بار تو ارتقا؟ ولی تا جایی که میدونم اون دفه اخرشون یا باید خراب شه یا لاک یا بسوزه.میشه اینا رو که پرسیدم بگین؟ ممنوننقل قول:
قبل از ارتقاء آنلاک کنید. روش راستین بازار جواب میده.
اگر می خواهی توی مودمت مشخصات ریز سیگنال رو ببینی آپدیت
برای ارتقاء کد فلش لازمه که سه بار خطا پذیرفته میشه بار چهارمش نمی دونم چی میشه. سایتهایی که کد آنلاک میدن توی پست دوم هست. می تونی مقایسه کنی . این کدها همیشگیه و Imei دستگاه با فلش تغییر نمی کنه
کد آنلاک شما توی این آدرس زیر ver 2 هست احتمال زیاد ورژن سه که قطعا نیست و اولی هم بعیده. نتیجه رو منعکس کنید.
نقل قول:کد آنلاک شما توی این آدرس زیر ver 2 هست احتمال زیاد ورژن سه که قطعا نیست و اولی هم بعیده.
میشه این جمله رو توضیح بدی؟
پس من فعلا با روش راستین بازار میرم واسه گرفتن کد انلاک و کد فلش چیزی شبیه این عکس
درسته دیگه؟ فقط لطفا اون جمله رو واسم بگو ممنون
ظاهرا هواوی از الگوریتمهای متفاوتی برای آنلاک کردن مودمهاش استفاده کرده. اسم الگوریتم خیلی قدیمی رو میزاریم ورژن 1 و الگوریتم جدید که تو بازار زیاده ورژن 2 و جدیدترین الگوریتم هم ورژن 3 . بعضی از سایتها هنور ورژن 3 رو نمی دننقل قول:
مودم که خریدم، سیمکارت 4G هم دارم، 10 گیگ هم اینترنت رایگان دارم اما نه خونمون نه محل کارم و نه دانشگاهم هیچکدوم آنتن نمیدن. :n28:
4G که هیچ، به زور یه ذره آنتن 3G میاد و میره :n34:
نقل قول:
آقا امتحان کردی این مودم بدون باتری هم کار میکنه یا نه ؟ یعنی مستقیم با برق اداپتور ؟
من مودم E5577 دارم که بدون باتری کار نمیکنه و Battery Error میده وقتی بدون باتری به منبع تغذیه وصل میشه.نقل قول:
حالا برای شما چه فرقی میکنه که با باتری یا بدون باتری بزنی به برق؟
دوست عزیز از این بابت که هزینه کردین و عملن غیرقابل استفاده است واقعن متأسفم. اما خوب شما اول باید با گوشی از آنتندهی مطمئن میشدین بعد میرفتین سراغ خرید مودم با این قیمت قابل توجه.نقل قول:
البته به نظرم نباید ناامید بشین. اول با مودم و از طریق کنترل پنل تحت وبش یا با نرمافزار موبایل اگه داره، در حالت غیرخودکار و به شکل دستی بذارین همه Network Providerها رو بگرده. اگه بتونه شبکههای 3G و/یا 4G رو شناسایی کنه و نشون بده، اون وقت تو جاهای مختلف مودم رو ببرین تست کنین تا بالأخره بهترین جایی رو که آنتن میده رو پیدا کنین.
من خودم تو خونه که با گوشی فقط آنتن 2G ناپایدار داشتم اون قدر جاهای مختلف رو تست کردم که در نهایت تو یه نقطه خاص داخل خونه روی شبکه 4G ایرانسل با سه خط آنتن تونستم متصل بشم و تا 6-7 مگابیت هم سرعت بگیرم.
نقطه خاص که میگم واقعن نقطه خاصه: کنار دودکش هود آشپزخانه نزدیک به سقف.:n05: خوشبختانه مودمم قابلیت وایفای داره و از اونجا هم با لپتاپ یا گوشی میتونم ازش استفاده کنم.
ببخشید من شنیدم باتری بعضی از گوشیهای هواوی برای مودم e5577 قابل استفاده است. شما این موضوع را تایید می کنید؟ شما مودم تون رو از دیجی کالا خریده اید؟ چون یکی از کاربرانش ادعا کرده بود بدون باتری و با برق مستقیم قابل استفاده است. آخه من دیشب سفارش دادم از دیجی کالا اگر واقعا بدون باتری کار نمیکنه کنسل کنم سفارشم رو.نقل قول:
فرستاده شده از SM-N910Cِ من با Tapatalk
دقیقا منم همین نقطه خاص رو تو ی جایی که انتن نیست پیدا کردم و مودم رو اگه حتی یک سانت اینور اور کنم نمیگیرهنقل قول:
فرستاده شده از هواوی میت 8
5573 و 5577 بدون باطری کار نمیکنه.ولی ی مدلهایی کار میکنه که شنیدم ولی حضور ذهن ندارم. حالا باطری باشه یا نباشه چه فرق داره؟؟؟ باطری باشه به یو اس پی وصله شارژم میشه . عیبش چیه؟ وقتی هم شارژ میشه ،شارژ قطع میشه یعنی بار اضافه رو باطری نمیره. حالا بی باطری میخای ی جمپر درست کن سر اتصلات رو به هم وصل کن میشه بی باطری .البته من دیدم این کارو کردن ولی نپرسیدم چطوری. نباید سخت باشه. ولی لطفا بگو این بی باطری کار کنه یا نکنه فرقش چیه؟نقل قول:
- - - Updated - - -
باطری هاشونم که فراونه. زیادم جواب گو نیست 4 تا 8 الی 10. من که همیشه ی پاور بانک 11000 PNY همراهمه.
من چون یکسره دانلود مداوم دارم باید یکسره به شارژ باشه فکر کنم کلک باتریش اینجوری کنده بشه.بعدا اگر خارج شهر بخوام استفاده کنم باتریش دیگه موندگاری نداره. کاش مدل dlink 932 سفارش داده بودم.اون مدل بدون باتری هم کار می کرد.[emoji17]نقل قول:
فرستاده شده از SM-N910Cِ من با Tapatalk
عزیزم کلک باطری اینا به این مفتی کنده نمیشه. اگه هم شد باطری زیادده. راه حل زیاده. شریک عمر که نیست. راحت باش عزیزززمنقل قول:
تازه تا رسید پس بفرست اونو مدلی که میخای رو تلفنی اوکی کن. دیجی جون از این حرفا نداره-ی چیز مهم از دیلینک بگذر. تجهیزات ایران هواویه. هواوی هم بسیار قدرتمنده. میدونم بعدا به حرفم میرسی.مودم هواویییی جایی که هیچ موبایلی دیگه نمیگیره وصل میشه. درسته اونم معتبره ولی این همه مصرف کننده اشتباه نمیکنن
از نظر باتری مدل e5372t خوبه که متاسفانه توی ایران نیست و دوستم برای من از استرالیا اورد
3560 میلی آمپر دوازده ساعت با سیگنال خوب جواب میده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا ما یه گوشی الجی رو دوماه یکسره بعنوان هات اسپات تو خونه استفاده کردیم باتریش چون دائم به شارژر وصل بود مرخص شده . حالا این گوشی ها هم گفته میشه قطع کن دارن ولی در عمل اینطور نیست و همون یه بخش هی خالی و پر میشه و از بین میره . در مورد این مودم هم فکر نکنم تکنولوژی پیشرفته تری داشته باشه که باتری رو به 100 رسید بگذاره کنار باقی مدت رو از برق مستقیم استفاده کنه. و من چون میخوام بعنوان رومیزی ازین مودم استفاده یکسره کنم برام فرق میکنه که این خاصیت رو داشته باشه یا نه.نقل قول:
بله یه باتری یدکی شاید 40 , 50 تومن بیشتر نباشه ولی خوب چرا ؟
تازه خیلی ازین مدلارو اینجا و اونجا میگن که بدون باتری هم کار میکنه و چیز عجیبی نیست .
والا دوستان که از وقتی رایتل مودم داده دارن همینطور استفاده میکنن و تا حالا باطری هم نخریدن. ولی خوب منم گفتم میشه تعویض کرد. مگه از دیجی نگرفتین.نقل قول:
آقا یه سوال که باید اول می پرسیدم !نقل قول:
اصلا استفاده از یه مودم ( حالا چه 3373 چه این یکی ها ) واقعا فرقی در سرعت آپ و دان ایجاد میکنه یا فقط بحث انتن دادن بهتره ؟؟
من الان تو منزل با گوشی پی 8 راحت 3 , 4 خط انتن تو مد 4جی دارم . قطع و وصلی هم به اون صورت نداره ولی تست اسپید تابحال بالای 14 نداشته ام و روزایی هم که وضع نت بدتره روی 7, 8 مثل همین امروز. سرعت دان با idm هم حداکثر 1 و خورده ای مگه روز و شب.
حالا بنظرت واقعا یه مودم چه دانگل چه رومیزی تاثیری محسوسی رو این سرعتا داره یا حداکثر کشش دکل منطقه مون همینه و اینا خرج بیخوده؟
نه , من همیشه از مغازه خرید میکنم . یکم old school ام ! تازه بازار ایران خیلی نزدیک مونه دشواری نداره .نقل قول:
نمیگم که نشدنیه , بله دارن هنوز استفاده میکنن ولی خب من ترجیح میدم این قابلیت رو داشته باشه .
والا من از مودم به این دلیل استفاده میکنم چون جایی که هستم موبایل فقط E هست. ولی مودم من سیگنال رو میگیره و تا 5تا 8 مگ سرعت میده در بدترین زمانهااا 2 مگ. ولی خونه که adsl هست ولی تجربه مودم وقتی تو خونه 40 مگ سرعت داری حالا نه همیشه خیلی شیرینه. ولی من تو خونه گاها وصل میشم با مودم.همه چیز رو خودتون میتونید بسنجید که نیاز دارین یا نه.نقل قول:
تاکید میکنم 500 نفریم یکیشون H رو موبایلش نمیاد ولی من با مودم دارم
همین الان 3372 رو به لپتاب زدم و گفت اپدیت داره .یک فایل 2.45 مگ دانلود شد به اسم MobileBrServ و داخلش ی فایل به اسم data و mbbServiceSetup هست . چه کنم؟ نصب کنم؟ یعنی بعدا انلاک میشه؟ چطوری؟
فایلmbbServiceSetup اجرا کردم چیزی متوجه نشدم. من فکر کردم این لودری چیزی هست که باید اون فایلو باش فلش بزنم ولی انگاری با اجراش کارشو کرده . چون از قبل عکس از مشخصات فریمور دارم تغییری نمیبینم. دوباره که اجرا میکنم میگه میخای ری اینستال کنی. یعنی بی اجازه کارشو کرده. چی بود این
منم سوالم همینه . گوشی همین الان بدون زحمت 3 ,4 چهار خط میده روی 4جی . پس مشکل کم بودن آنتن رو ندارم ولینقل قول:
بقول شما آدم می بینه تست میزارن 30 , 40 مگابیت بعد سرعت خودشو می بینه که رکوردش 14 بوده , این نا امید کننده است!
میخوام بدونم این هنر مودمه یا اینکه اونا دکل منطقه شون انقدر خاصه؟
نه عزیز به نظر من گوشیت خوبه. همیشه این عدد ها نیست . بیشتر اوقات همونه که خودت داری.
اونجایی که سیگنال خوبه تفاوت چندانی با موبایل خوب نداره. این سرعت ها منطقه ایه و به خیلی چیزها بستگی داره تا دو هفته پیش تا 50 مگ رو تجربه کردم اما الان بالاتر از 16 مگ نمیره
خوبی مودم اینه که توی هر سوراخ سمبه ای میزاری
من چون استفاده اصلیم اینترنته سراغ مودم رفتم اینطوری موبایلم هم ماندگارتره و طول روز بیشتر جواب میده مصرف باتری وای فای با 3 جی و 4جی قابل قیاس نیست مخصوصا اگر سیگنال هم ضعیف باشه
همین الان
پس مودم چندان این رو بهتر نمیکنه . کشش منطقه ما همینه. درسته؟
این که عالیه
الان تست گرفتم تری جی ایرانسل با مودم 3372 دانلود 5.16 اپلود0.7 پینگ چهل
با تری جی سرعتم تا 17 مگ هم رفت 8 مگ خیلی زیاده؟نقل قول:
Sent from my LT25i
زیاد نیست ولی خوب تحویل نمیده چه کارش کنم.میگن تری جی بیست یک مگ و فور جی صد مگ ساپورت میکنه. کوووو. ایرانیزه شده دیگه